תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 16:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1076 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 36  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחלקת הנוער - עונת 2019/2020 (אשכול ע"ש 'הדובר')
הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2019, 09:50 
⚽בדקה ה-16 דורון ליידנר מעלה את האדומים ליתרון של 0:1 בבעיטה שטוחה מקודקוד שמאל של תיבת החמש בין רגלי השוער אל תוך הפינה הרחוקה, לאחר שאילי טמם שלח לו בישול עומק❗

נערך לאחרונה על ידי אורביט בתאריך 28 ספטמבר 2019, 12:21, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2019, 09:53 
⚽לא חולפות שתי דקות, ובדקה ה-18 שביט מזל נוגח מתוך הרחבה אל תוך פינת ימין את ה-0:2, לאחר שאילי טמם הרים לו בישול עומק❗

נערך לאחרונה על ידי אורביט בתאריך 28 ספטמבר 2019, 12:22, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2019, 10:22 
⏱מחצית ראשונה מצוינת מסתיימת ביתרון 0:2 (דורון ליידנר ושביט מזל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2019, 10:37 
⏰הפועל פותחת את המחצית השנייה ללא שינויים בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2019, 10:58 
בדקה ה-69 הפועל מבצעת חילוף ראשון:
משה סבן (33) נכנס במקום אופק עובדיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2019, 11:03 
בדקה ה-73 הפועל מבצעת חילוף שני:
עומר קורסיה (21) נכנס במקום עילי קרספי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2019, 11:08 
בדקה ה-77 הפועל מבצעת חילוף שלישי:
גיא סביליה (30) נכנס במקום אילי טמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2019, 11:13 
בדקה ה-80 הפועל מבצעת חילוף רביעי:
תומר גבר (4) נכנס במקום אושר דוידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2019, 11:23 
בדקה ה-90 הפועל מבצעת חילוף חמישי ואחרון:
אסיל כנעאני (19) נכנס במקום דורון ליידנר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2019, 11:25 
⁦8️⃣⁩ דקות תוספת זמן לסיום המשחק, והפועל עדיין ביתרון 0:2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2019, 12:15 
⏱בסיום המשחק רושמת קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, נצחון רביעי ברציפות, 0:2 בחוץ על מכ' פ"ת, ומחזקת את מעמדה במקום השני בטבלה עם 13 נקודות ומאזן שערים 2:10 בתום חמישה משחקי ליגה.
כבשו: דורון ליידנר (16'. בישל: אילי טמם) ושביט מזל (18'. בישל: אילי טמם).
שיחקו: עידו שרון; דורון ליידנר⚽ (90 - אסיל כנעאני), עילי קרספי (73 - עומר קורסיה), טום אחי מרדכי, איתמר אפרת; עמית מאיר, שי אייזן, אילי טמם (77 - גיא סביליה); שביט מזל⚽, אופק עובדיה (69 - משה סבן) ואושר דוידה (80 - תומר גבר).
צפו: כ-140 במגרש מכבי פתח תקווה.
במחזור הבא, שיתקיים בעוד שלושה שבועות (שבת ה-19 באוקטובר בשעה 12:00 בצהריים) לאחר פגרת הנבחרת, יארחו החניכים של אורי אוזן את מוליכת הטבלה, מכ' חיפה, שעדיין לא איבדה נקודות העונה.

המפסידה היחידה השבת הייתה קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, שנכנעה 5:3 במשחק החוץ שלה אצל בית"ר טוברוק, למרות צמד שערים שכבש עומר סניור, ושער שהוסיף נתן שמסיאב.
ההפסד מוריד את החניכים של זוהר סגמן אל המקום התשיעי בטבלת הליגה, כשהם עם 3 נקודות ומאזן שערים 9:9 בתום שלושה משחקי ליגה.
במחזור הבא, שיתקיים בשבת הקרובה (5 באוקטובר), הם ינסו להתאושש במשחק ביתי מול הפ' ב"ש.

קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, רשמה נצחון שני ברציפות, 0:2 בחוץ על הפ' ר"ג, משערים שכבשו יהלי לביא ושגיא גניס.
הנצחון מעלה את הקבוצה אל המקום השמיני בטבלת הליגה, כשהיא עם 10 נקודות ומאזן שערים 7:10 בתום שישה משחקים.
במחזור הבא, שיתקיים בשבת ה-5 באוקטובר, יארחו החניכים של יוסי בילו את הפ' ניר רמה"ש למשחק ביתי.

גם קבוצות נערים ג' רשמו נצחונות, כשקבוצת הדרום הביסה 0:4 בחוץ את עירוני קרית גת, משערים שכבשו הראל לוי, שון מוסקוביץ', איתמר פאשה ורועי לוי.
הנצחון מחזק את מעמד חניכיו של קובי ברו במקום השני בטבלה עם מאזן מושלם של 6 נקודות והפרש שערים 0:6 בתום שני משחקי ליגה, כשבמחזור הבא בשבת ה-5 באוקטובר הם יארחו את מ.כ ירמיהו חולון למשחק ביתי.

קבוצת הצפון של עומרי גרבאוי השיגה נצחון ראשון, 1:3 בחוץ על הפ' קרית אונו, משערים של אופיר צעדה, דניאל אלישע וגיא מרבל.
הנצחון מעלה את הקבוצה אל מרכז הטבלה עם 3 נקודות ומאזן שערים 3:3 בתום שני משחקי ליגה, כשבמחזור הבא בשבת ה-5 באוקטובר היא תארח את מכ' פ"ת למשחק ביתי.

שנה טובה ואדומה לכל בית הפועל❗

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2019, 18:50 
*סוף השבוע במחלקת הנוער של הפועל תל אביב: פגרה בנוער, משחקי בית לנערים*

לאחר שהתבססה במקום השני בליגה עם ניצחון רביעי ברציפות, 0:2 על מכ' פ"ת משערים של דורון ליידנר ושביט מזל, תהנה קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, מפגרת נבחרת (שלסגלה מול לטביה ביום שלישי הקרוב במוקדמות אליפות אירופה עד גיל 19 זומנו איתמר אפרת, עמית מאיר, אושר דוידה ואופק עובדיה) בת שלושה שבועות, בסיומה תארח את מכ' חיפה למפגש פסגה ביתי בחודורוב, שיתקיים בשבת ה-19 באוקטובר.

במוקד המשחקים שכן יערכו בסופ"ש הקרוב, תארח השבת (5 בחודש) קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, את הפ' באר-שבע למשחק ביתי במחזור הרביעי בליגה, שיתקיים במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב (רח' הלוחמים 4, תל-אביב/יפו), ויחל בשעה 10:45 בבוקר.
החניכים של זוהר סגמן יגיעו מהמקום התשיעי בטבלה עם 3 נקודות ומאזן שערים 9:9 בתום שלושה משחקי ליגה, שבאחרון מהם הפסידו 5:3 בטוברוק למרות צמד שערים של עומר סניור ושער של נתן שמסיאב.
האורחים מבירת הנגב במקום ה-15 ולפני האחרון בטבלת הליגה עם נקודה אחת ומאזן שערים 10:3 בתום שלושה משחקים, שבאחרון מהם הובסה 7:1 בביתה ע"י מכ' ת"א.

גם יתר משחקי הסופ"ש ייערכו באותו מגרש מרכזי בחודורוב, כשאת בוקר השבת יפתח משחקה הביתי של קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, שתארח את הפ' ניר רמה"ש כבר בשעה 08:30 בבוקר במסגרת המחזור השביעי בליגה.
החניכים של יוסי בילו יגיעו מהמקום השמיני בטבלה עם 10 נקודות ומאזן שערים 7:10 בתום שישה משחקי ליגה, שבאחרון מהם ניצחו 0:2 את הפ' ר"ג משערים של יהלי לביא ושגיא גניס.
האורחים מדרום השרון יגיעו מהמקום ה-12 בטבלת הליגה עם 8 נקודות ומאזן שערים 6:7 בתום שישה משחקים, שבאחרון מהם ניצחו 1:3 את מכ' פ"ת.

את סוף השבוע יפתח כבר ביום שישי, ה-4 בחודש (בשעה 15:45 אחה"צ), משחקה הביתי של קבוצת נערים ג' דרום, הפועל ת"א 'עופר רוג', שתארח את מ.כ ירמיהו חולון במחזור השלישי בליגת מרכז, בטבלתה ממוקמים החניכים של קובי ברו שלישי עם 6 נקודות ומאזן שערים 0:6 בתום שני משחקים, לאחר שניצחו 0:4 בחוץ את עירוני קרית גת, משערים של הראל לוי, שון מוסקוביץ', איתמר פאשה ורועי לוי.
האורחים ממוקמים 7 בטבלת אותה ליגה, כשבמאזנם 4 נקודות והפרש שערים 0:1 בתום שני משחקים, שאת האחרון מהם סיימו בתיקו 0:0 עם בני יהודה ת"א.

למחרת, ה-5 בחודש (בשעה 13:00 בצהריים), תנעל קבוצת נערים ג' צפון את השבת, כשתארח את מכ' פ"ת למשחק ביתי במחזור השלישי בליגת שרון, בטבלתה ממוקמים החניכים של עומרי גרבואי 7-8 עם 3 נקודות ומאזן שערים 3:3 בתום שני משחקים, לאחר שניצחו 1:3 בחוץ את הפ' קרית אונו, משערים שכבשו דניאל אלישע, אופיר צעאדה וגיא מרבל.
האורחים ממוקמים שלישי בטבלת אותה ליגה עם מאזן מושלם של 6 נקודות והפרש שערים 0:4 בתום שני משחקים, שבאחרון מהם ניצחו 0:2 את הפ' ניר רמה"ש.

שנה טובה לכל קבוצות דור העתיד האדום❗

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2019, 15:38 
אחר צהריים טובים מחודורוב, כאן יצא לדרך משחק האימון של קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב (באפודים כחולים), מול הפ' רמת-גן (באדום מלא).
החניכים של אורי אוזן עולים עם אוסמאן דכה (שחור) בשער; סער זהירה, עומר קורסיה, מוחמד אלעסווי ונועם הנבחן בהגנה; יואב צור, מוחמד הנבחן וגיא סביליה בקישור; ואסיל כנעאני, משה סבן ויואב ליברוס בחוד; תוקפים הפוך (לכיוןן חדרי ההלבשה) ללא הגרלה, כשאף שחקו אינו עונד את סרט הקפטן, ומוציאים את ההתמודדות לדרך לעיני 25 צופים.
⚽כבר בדקה ה-5 האורחים עולים ליתרון של 0:1 בבעיטה מתוך הרחבה אל תוך פינת ימין.
⚽לא חולפות חמש דקות, ובדקה ה-10 הרמת-גנים מכפילים יתרונם בהקפצה מתוך הרחבה אל תוך אותה פינה ימנית.
בדקה ה-30 הפועל מבצעת חילוף ראשון: שי אייזן נכנס במקום מוחמד אלעסווי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2019, 15:45 
⚽בדקה ה-40 יואב ליברוס נוגח מתוך הרחבה מעל ידי השוער לרשת, לאחר שקיבל הרמת בישול משמאל, שהרים לו סער זהירה.
התל-אביבים מצמקים ל-2:1❗

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2019, 16:03 
⏱המחצית הראשונה מסתיימת בפיגור 2:1 (יואב ליברוס לזכות הפועל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2019, 16:10 
⏰הפועל פותחת את המחצית השנייה עם ארבעה חילופים:
ליאור גליקליך נכנס לשער במקום אוסמאן דכה,
אליהו אדמה נכנס במקום יואב צור,
עדן סילם נכנס במקום מוחמד הנבחן
ושביט מזל נכנס במקום אסיל כנעאני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2019, 16:11 
⚽בדקה ה-50 האורחים עולים חזרה ליתרון שני שערים, והפועל בפיגור 3:1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2019, 16:13 
⚽בדקה ה-55 הרמת-גנים עולים ל-1:4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2019, 16:18 
⚽בדקה ה-60 שי אייזן מצמק בפנדל שטוח אל תוך מרכז השער, כשהשוער מזנק לימין, לאחר הכשלה על עידן סילם ברחבה, 4:2❗

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2019, 16:30 
⚽בדקה ה-75 עדן סילם מצמק ל-4:3 בהקפצה לרשת מעל לשוער, לאחר בישול עומק, שהקפיץ לו גיא סביליה❗

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2019, 16:35 
⚽בדקה ה-80 שביט מזל משווה ל-4:4, לאחר שחוטף כדור מההגנה, ומתוך הרחבה משחיל למרכז השער❗

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2019, 16:53 
⚽בדקה ה-90 מהפך❗ גיא סביליה מפציץ מ-20 מטר את שער הנצחון, 4:5 לתל-אביב בסיום המשחק⏱

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2019, 17:57 
סמל אישי של המשתמש
ואם כבר נוער,
חוזה נהדר חתמו עם בלם העתיד, ככה הצליחו לאבד אותו לבבונים
https://m.one.co.il/Mobile/Article/344895.html
ניהול שופרא דה שופרא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחלקת הנוער - עונת 2019/2020 (אשכול ע"ש 'הדובר')
הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2019, 18:56 
360 אלף ש"ח על בלם בנוער זה סכום יפה מאוד.
תמיד צריך לזכור שבלי סעיפים כאלו בחוזה, אין חתימה. בסוף יש את רצון השחקן לעבור, אני מניח שבשביל עוד כמה שקלים בחוזה. מאחל לו כישלון גמור וחזרה הביתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: מחלקת הנוער - עונת 2019/2020 (אשכול ע
הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2019, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
תמיד צריך לזכור שבלי סעיפים כאלו בחוזה, אין חתימה. בסוף יש את רצון השחקן לעבור, אני מניח שבשביל עוד כמה שקלים בחוזה. מאחל לו כישלון גמור וחזרה הביתה

מסכים. מה שכן, לא אהבתי את זה שברגע שהוא הבין שהוא לא יכול לחתום בבית"ר, אחרי שהם כבר פרסמו שהוא חתם שם, החזרנו אותו אוטומטית להרכב למרות שהם כנראה ידעו שבהמשך הוא ישלים את מעברו לבית"ר.
לא יודע מי אחראי לזה, בוקסנבוים, אוזן או ניסנוב אבל זה סתם מראה עד כמה הם חסרי מושג גם בדברים הכי קטנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אוקטובר 2019, 20:34 
פישונט כתב:

מסכים, מה שגם שאמנם לא מספיק עקבתי אחריו, אבל ממה ששמתי לב הוא מוכשר אבל לא ברמה של דוידה נניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2019, 00:02 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
פישונט כתב:

מסכים. מה שכן, לא אהבתי את זה שברגע שהוא הבין שהוא לא יכול לחתום בבית"ר, אחרי שהם כבר פרסמו שהוא חתם שם, החזרנו אותו אוטומטית להרכב למרות שהם כנראה ידעו שבהמשך הוא ישלים את מעברו לבית"ר.
לא יודע מי אחראי לזה, בוקסנבוים, אוזן או ניסנוב אבל זה סתם מראה עד כמה הם חסרי מושג גם בדברים הכי קטנים.

אולי היה חשוב שהוא ימשיך להיות שחקן הרכב ולא ייובש על הספסל בשביל הסכום שנקבע בוועדה למעמד השחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2019, 00:18 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
RedFox כתב:
פישונט כתב:

אולי היה חשוב שהוא ימשיך להיות שחקן הרכב ולא ייובש על הספסל בשביל הסכום שנקבע בוועדה למעמד השחקן.

חשבתי על זה אבל זה נשמע לי טיעון חלש, אני רוצה להאמין שהועדה למעמד השחקן טיפה יותר מתוחכמת.
בכל מקרה, שאלה יהיו הצרות שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2019, 02:15 
סמל אישי של המשתמש
לא אמרו שנקבל מהם את החלוץ ממזרח ירושלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2019, 15:09 
אחר צהריים טובים ממתחם חודורוב, כאן יצא לדרך משחקה הביתי של קבוצת נערים ג' דרום, הפועל ת"א עופר רוג (באדום-לבן), מול מ.כ ירמיהו חולון (בפסי תכלת-כחול) במסגרת המחזור השלישי בליגת מרכז.
החניכים של קובי ברו, שבמקום השלישי בטבלה עם 6 נקודות ומאזן שערים 0:6 בתום שני משחקי ליגה, עולים עם עמית משיח (1, שחור) בשער; עומר כהן (12), אבי תורג'מן (23), רועי לוי (6, קפטן) וניב צרפתי (2) בהגנה; עמרי יחימוביץ' (16), בן רבינוביץ' (7) ומיליארדו אסרט (10) בקישור; שון מוסקוביץ' (14), רועי חן (19) והראל לוי (17) בחוד; ותוקפים הפוך (לכיוון חדרי ההלבשה) למרות נצחון רועי לוי בהגרלה.
האורחים,ש ממוקמים 7 בטבלת הליגה עם 4 נקודות ומאזן שערים 0:1 בתום 2 משחקים, מוציאים את ההתמודדות לדרך לעיני כ-80 צופים.
⚽כבר בדקה ה-8 מיליארדו אסרט מפציץ את האדומים ליתרון של 0:1 בטיל מ-17 מטרים אל תוך חיבור ימין, לאחר בישול עומק קצר, ששלח לו בן רבינוביץ'❗

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1076 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 36  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: