תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2974 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 100  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל הגישה בקשה לביהמ"ש לפירוק - ירדו 9 נקודות.
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 22:26 
נזכרתי בעוד ישות בתסבוכת שתמיד דיברו פה עליה - מפעלות חינוך.
מעניין אם משהו יצוץ בנוגע אליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אם אלה שתי האופציות אז רע אין פה. אלא אם בן פורת יביא את ענבל אור לנהל את השיווק של המכירה

יואב בן פורת הוא אוהד הפועל בלב ובנפש. מהגרעין הקשה של שער 7.
על שמו של אחיו צחי ז"ל, שתמיד היה לצידו בשער 7, קרויה אחת מקבוצות הנערים של המועדון.
קטונתי מלשפוט בין שני המועמדים, אך אני רגוע ששניהם יפעלו לטובת הקבוצה, ולמטרה זו בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 23:38 
Noam כתב:
אפשר שמישהו מעורכי הדין כאן ירעיף עליהם שבחים כמו על הראשון?
זה יעשה אותי יותר רגוע.

מי זה עליהם? על בן פורת וארז?
הלוואי שבן פורת יהיה הנאמן של הפועל, מעבר להיות אוהד שרוף של הפועל
הוא גם מעורכי הדין המובילים בתחום הפירוקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הודעה רשמית של המועדון -תוגש בקשה לבית המשפט להקפאת הליכים
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 23:40 
Fez כתב:
אדום מטלי כתב:
Fez כתב:
אדום מטלי כתב:
לירון האדום כתב:
זהו יום קשה למועדון כמו הפועל תל אביב.
מועדון שהוא אחד מהגדולים בארץ (או לפחות היה), להגיע לפירוק זה לא משהו של מה בכך.
אם ונרד ליגה זה יהיה חתיכת כתם על המועדון.
אם יצטרכו למכור את כל הנכסים שיש לקבוצה וימכרו את רוב רובם של השחקנים יחד עם מינוס 9 נקודות זה מתכון בטוח לירידת ליגה.
זה הולך להיות קשה וכואב...
:cry:

אם נרד ליגה זה לא יהיה שום כתם על המועדון, לפחות לא כתם כמו להלין שכר לעובדים שלך.
קבוצות גדולות מאיתנו ירדו ליגה וחזרו לגדולתן.

השוואה בין אי עמידה בתאריך תשלום מסוים כשבסוף משלמים אותו באיחור קל (דבר שקורה כמעט בכל עסק בין אם לספקים, לעובדים וכו׳) לבין פירוק וירידת ליגה אחרי שנים של חובות מצטברים, היא כל כך מטופשת וחסרת בסיס שהיא יכולה להכתב רק בפורום שדים.
אבוי למקלדות שמפיקות את הפנינים האלה.

הפירוק הזה הוא אי עמידה בתשלומים כפול מיליון, לעומת האיחורים האלה במשכורות.
השוואה מבזה לאינטליגנציה.

בהתחשב בהיכרות האינטרנטית איתך, התגובה שלך מפתיעה/מוזרה. אין כאן שום השוואה. בירידת ליגה אין שום כתם. כתם הוא אות קלון, משהו שיש להתבייש בו. ריינג'רס ירדה ליגה, יובנטוס ירדה ליגה. הפועל תל אביב ירדה ליגה. זה לא כתם בעברם.
הלנת שכר במועדון במשך חודשים ארוכים הוא תופעה שאני באופן אישי מתבייש בה מאד, לאחרונה הפסקתי לבוא למשחקים בגלל זה.
התרשמתי שאמות המידה המוסריות שלך יביאו אותך להזדהות עם מה שאני אומר. משום מה אתה חושב שזה מטופש לחשוב כך, והלנת שכר נראית לך דבר סביר שקורה כמעט בכל עסק. מוזר.

אז אני אסביר.
אתה לקחת מונח כמו ״הלנת שכר״ שיש לו משמעות סמלית או רגשית ונתת לו לעוור אותך בנוגע לסיטואציה שאנחנו נמצאים בה.
יש לך פה מצב ש-״מלינים שכר״ של שחקנים ומאמנים וספקים לאורך עשור לפחות וזה מה שהוביל אותנו לברוך הזה.
את השכר של אבדג׳י ודוס סנטוס ״מלינים״ כמעט עשר שנים ותרשה לי לנחש שהם כבר לא יראו אותו. ממה נראה לך שמורכבים כל החובות האלה של המועדון?
יש פה אי עמידה בהתחייבויות כספיות, זה שפעם אחת תקרא לזה ״חוב״ ופעם נוספת תקרא לזה ״הלנה״, ותתייחס להלנה בתור משהו הרבה יותר נורא מוסרית (למרות שבסוף המשכורות האלה שולמו בעיכוב יחסית קל בניגוד לחובות), זה חלק מהשיח חסר הפרופורציה כאילו העיכובים בתשלום חלק מהמשכורות (שנבעו מבעיות תזרימיות של מועדון גווע בלי שקל על התחת) זה התהום הכי נמוכה שהגענו אליה. כאילו זה לא רק סימפטום, וכאילו כל המצב הנוכחי הוא לא ההלנה הזאת כפול מיליון. או יותר נכון, מאה מיליון. ש״ח.
תאמין לי שכרגע גם את עובדי המועדון הדבר האחרון שמעניין זה העיכובים שהיו בתשלום השכר בעבר אלא חוסר הודאות לגבי עתידם והאם הם בכלל יראו את הכסף מהתחייבויות המועדון העתידיות כלפיהם. ועדיין, מבין כל נושי המועדון העובדים שלו כרגע הם האנשים שהכי סביר שיראו את הכסף שמגיע להם...

ההסבר שלך לא טוב.
אני טענתי אל מול החבר לירון שירידת ליגה היא לא כתם על המועדון, וכתם הרבה יותר מביש הוא הלנת השכר.
מה שאתה מסביר בכלל לא מתייחס לטענה שלי, אתה רק אומר שהלנת השכר נמשכת כבר 10 שנים, והיא גדולה בהרבה מלהלין שכר שחקנים כמה חודשים בקיץ האחרון. איך זה סותר את מה שאני אומר?

(ובלי קשר אתה עושה כאן קצת מישמש. אי תשלום לספקים זה לא תקין ואפילו חמור, אבל זה לא הלנת שכר בשום צורה שלא תסתכל על זה. משפטית, מוסרית, מה שתבחר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 23:53 
אדום מטלי, לא כל כך ברור לי מה לא מובן. מי שרואה את רשימת הנושים של הפועל כרגע (ממליץ להעיף מבט) וחושב ש-"הכתם" על המועדון זה איזשהו איחור שהיה במשכורות כשהמועדון כבר היה על ערש דווי הוא חסר פרופורציה לחלוטין, וזה שקוראים לדבר אחד "הלנה" ולדבר אחר "חוב" זה לא הופך בהכרח את הראשון לגרוע מהשני. אתה טענת שההלנה היא הכתם הגדול על המועדון ואני הסברתי שזה מגוחך ברמת הפרופורציות, זה כל הטיעון והוא מאוד פשוט. חלק מהחובות האלה הם לאנשים פרטיים, חלק לשחקנים, חלק למאמנים, חלק לסוכנים, חלק לספקים, חלק למס הכנסה, לא רלוונטי להכנס לכל אחד. בתמונה הכוללת זה עדיין "הלנה" כפול מיליון בכל צורה רציונלית שמסתכלים על זה.
אם עכשיו אתה טוען שכשדיברת על "הלנת שכר" התייחסת לחובות לאבדג'י/דוס סנטוס/מנדיונדו/אטז'אנוב/תמוז וכו', ולא לאיחור שהיה במשכורות בשנה האחרונה, אז אוקיי. אבל ממש לא נראה לי שלזה התכוונת. נראה לי שאתה התייחסת לנושא האיחור במשכורות בשנה האחרונה שהפרופורציה שלו היא אפסית לעומת כל בעיות התשלומים של המועדון הזה בעשור האחרון, אפסית.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 06 דצמבר 2016, 23:57, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 23:55 
משפטית לא, אבל מוסרית? באמת?
למה זה פחות חמור? חברה הוציאה כסף קנתה מוצרים ומכרה למועדון. לא רק שלא משלמים לה כסף על הרווח שהיא עושה אלא החברה (הספק) שילמה כסף לצד שלישי כדי להביא סחורה למועדון וכנראה היא לא תראה שקל.
ספק זה גם עוסק מורשה שנתן שירותים שונים כעצמאי ומנסה לפרנס את עצמו ועבד שעות/ימים+ נסיעות והפסד פרויקטים אחרים ולא ייראה שקל.
לא רואה מה יותר מוסרי פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 00:03 
אוגוסטוס היל כתב:
משפטית לא, אבל מוסרית? באמת?
למה זה פחות חמור? חברה הוציאה כסף קנתה מוצרים ומכרה למועדון. לא רק שלא משלמים לה כסף על הרווח שהיא עושה אלא החברה (הספק) שילמה כסף לצד שלישי כדי להביא סחורה למועדון וכנראה היא לא תראה שקל.
ספק זה גם עוסק מורשה שנתן שירותים שונים כעצמאי ומנסה לפרנס את עצמו ועבד שעות/ימים+ נסיעות והפסד פרויקטים אחרים ולא ייראה שקל.
לא רואה מה יותר מוסרי פה

מה גם שעסק שמפסיד כסף בגלל הפועל, אלו הפסדים שיכולים לגרום לפיטורי עובדים, לסגירת העסק, לנזקים לבעל העסק וכו'. השכר בסופו של דבר שולם במלואו ולא נגרם לאנשים נזק משמעותי. כל הנושא המוסרי פה הרבה יותר מורכב מאשר השיח המתלהם על הלנת השכר בשנה האחרונה, שכאמור, מכל תחלואיו הפיננסיים של המועדון (שרק מתחילים להבין את סדר הגודל שלהם) זה אחד הדברים האחרונים בחשיבותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 00:11 
Fez כתב:
אדום מטלי, לא כל כך ברור לי מה לא מובן. מי שרואה את רשימת הנושים של הפועל כרגע (ממליץ להעיף מבט) וחושב ש-"הכתם" על המועדון זה איזשהו איחור שהיה במשכורות כשהמועדון כבר היה על ערש דווי הוא חסר פרופורציה לחלוטין, וזה שקוראים לדבר אחד "הלנה" ולדבר אחר "חוב" זה לא הופך בהכרח את הראשון לגרוע מהשני. אתה טענת שההלנה היא הכתם הגדול על המועדון ואני הסברתי שזה מגוחך ברמת הפרופורציות, זה כל הטיעון והוא מאוד פשוט. חלק מהחובות האלה הם לאנשים פרטיים, חלק לשחקנים, חלק למאמנים, חלק לסוכנים, חלק לספקים, חלק למס הכנסה, לא רלוונטי להכנס לכל אחד. בתמונה הכוללת זה עדיין "הלנה" כפול מיליון בכל צורה רציונלית שמסתכלים על זה.
אם עכשיו אתה טוען שכשדיברת על "הלנת שכר" התייחסת לחובות לאבדג'י/דוס סנטוס/מנדיונדו/אטז'אנוב/תמוז וכו', ולא לאיחור שהיה במשכורות בשנה האחרונה, אז אוקיי. אבל ממש לא נראה לי שלזה התכוונת. נראה לי שאתה התייחסת לנושא האיחור במשכורות בשנה האחרונה שהפרופורציה שלו היא אפסית לעומת כל בעיות התשלומים של המועדון הזה בעשור האחרון, אפסית.

אני התייחסתי להלנת שכר כנגד הכתם שבירידת ליגה, מה לא ברור בזה?
צר לי שכאבתי לאחרונה הלנת שכר לשחקנים בזמן שאני עומד ביציע, וכאבתי פחות הלנת שכר לדוס סנטוס ששיחק כאן לפני 8 שנים, או איזה חוב לבעל קייטרינג (שאני לא יודע עד כמה הוא מוצדק). לא כתבתי שזה בסדר.

זה כמו שאתה תתבייש (אני מניח ) בהתייחסות לערביי ישראל במהלך השריפות האחרונות, ואני אבוא ואגיד לך שזה מגוחך ברמת הפרופורציה "כי זה כעין וכאפס לעומת המשטר הצבאי שהיה כאן לאורך כל שנות החמישים, הטבח בכפר קאסם והערבים שהמשטרה הרגה באיתיפאדה השניה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 00:11 
סמל אישי של המשתמש
אני מבין שבמצבנו אין טעם להתווכח מי מגן ימני יותר גרוע אז רבים איזה סוג של חוב יותר גרוע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
שמעתי את עורך הדין בר ניר בראיון ברדיו היום, הוא נשמע בדיוק כמו בארי בן זאב, אוי ואבוי אם הוא יהיה הנאמן.
אנחנו צריכים מישהו שהוא מנותק לחלוטין מהחונטה ששלטה פה בעבר הקרוב והרחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 00:19 
סמל אישי של המשתמש
אסור לתת לך לפתוח נושאים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 00:22 
אדום מטלי כתב:
Fez כתב:

אני התייחסתי להלנת שכר כנגד הכתם שבירידת ליגה, מה לא ברור בזה?
צר לי שכאבתי לאחרונה הלנת שכר לשחקנים בזמן שאני עומד ביציע, וכאבתי פחות הלנת שכר לדוס סנטוס ששיחק כאן לפני 8 שנים, או איזה חוב לבעל קייטרינג (שאני לא יודע עד כמה הוא מוצדק). לא כתבתי שזה בסדר.

זה כמו שאתה תתבייש (אני מניח ) בהתייחסות לערביי ישראל במהלך השריפות האחרונות, ואני אבוא ואגיד לך שזה מגוחך ברמת הפרופורציה "כי זה כעין וכאפס לעומת המשטר הצבאי שהיה כאן לאורך כל שנות החמישים, הטבח בכפר קאסם והערבים שהמשטרה הרגה באיתיפאדה השניה".

ההשוואה שלך לא רלוונטית. זה שבו בזמן שהמועדון חייב מעל 100 מיליון ש״ח לאנשים ולגופים שונים (לא בשנות החמישים אלא ממש במקביל באותו רגע), כסף שהוא לא יכול ולא מתכוון לשלם, אתה חושב שהכתם הנורא ביותר הוא איחור מסוים במשכורות (שבסוף שולמו) ומחרים משחקים מהסיבה הזאת, נובע לדעתי מחוסר פרופורציה שהמקור שלו בתגובה רגשית לביטוי ״הלנת שכר״ שאין לך לגבי הביטוי ״חוב״. כמובן שהכל נובע מכוונות טובות ומוסריות שלך אבל לדעתי זה נופח מעבר לפרופורציה האמיתית של זה במצבו הפיננסי של המועדון. אפשר לעבור הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 01:43 
סמל אישי של המשתמש
די כבר להפוך כל מה שזורקים לכם לעובדה ואז להמשיך הלאה כמו תומכי טראמפ.
די עם המאה מיליון האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 02:17 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
די כבר להפוך כל מה שזורקים לכם לעובדה ואז להמשיך הלאה כמו תומכי טראמפ.
די עם המאה מיליון האלה.

לא להאמין, אני מסכים עם אלפקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 03:16 
בשורה התחתונה, כל מה שמעניין אותי (מצדי שזה ייקח גם 5 שנים, הלוואי שפחות), הוא שהמועדון הזה יחזור לעמוד על הרגליים עם 0 חובות ועם בעלים אחד ויחיד בעל 100% שליטה.
מצב כמו שהיה עד עכשיו, עם מלא גרורות (בעלי מניות) שמלכלכים על המועדון בתקשורת לפי האינטרסים האישיים שלהם - לא יכול להימשך עוד. מועדון בריא זה מועדון עם איש אחד ששולט בו בצורה מלאה. כל דבר אחר הוא פתח לצרות.
כולי תקווה שיגיע היום שנחזור להיות קבוצת צמרת ושהכל ידפוק כמו שעון. לא יהיה מאושר ממני.

:HEART2: :hapoel: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 03:28 
סמל אישי של המשתמש
אל תשכח שעוד 4 שנים לוקחים דאבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 03:36 
פחות, אבל מי סופר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
יש תחושה של קומבינה באוויר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 08:32 
עומרי קנדה כתב:
שמעתי את עורך הדין בר ניר בראיון ברדיו היום, הוא נשמע בדיוק כמו בארי בן זאב, אוי ואבוי אם הוא יהיה הנאמן.

תסלח לי, אבל אתה מקשקש.
דבר ראשון, מה היה רע בבארי? בארי היה אחד הדברים השקולים והפחות חובבנים שהיו פה בתקופה האחרונה (ועובדה שהוא כבר הבין לאן הרוח נושבת עם כבירי כבר לפני חודשים).
לגבי בר ניר, לא נראה לי שעל אדם בקאליבר שלו אתה יכול לומר "אוי ואבוי" על זה שהוא יהיה המנהל המיוחד של הפועל. לא יודע את מי הוא מכיר ועם מי הוא מעורבב, בשורה התחתונה הוא הוציא חברות מסיטואציות מורכבות בהרבה והניסיון שלו שווה זהב. זה בטח לא "אוי ואבוי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 08:43 
Oleg Neduda כתב:
עומרי קנדה כתב:

תסלח לי, אבל אתה מקשקש.
דבר ראשון, מה היה רע בבארי? בארי היה אחד הדברים השקולים והפחות חובבנים שהיו פה בתקופה האחרונה (ועובדה שהוא כבר הבין לאן הרוח נושבת עם כבירי כבר לפני חודשים).
לגבי בר ניר, לא נראה לי שעל אדם בקאליבר שלו אתה יכול לומר "אוי ואבוי" על זה שהוא יהיה המנהל המיוחד של הפועל. לא יודע את מי הוא מכיר ועם מי הוא מעורבב, בשורה התחתונה הוא הוציא חברות מסיטואציות מורכבות בהרבה והניסיון שלו שווה זהב. זה בטח לא "אוי ואבוי".

נו באמת, מה הוא כבר עשה השקול? כל בן אדם עם טיפה של אינטגריטי במיוחד מהרקע שהוא בא, היה מוביל למהלך הקפאה, או במינימום משתף את שידוע לו ביחד עם העמותה שהנחיתה אותו. היום עם כל מה שנחשף אף אחד שעבר במערכת לא חסין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 08:48 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
יש תחושה של קומבינה באוויר

השאלה היא מי יהיה הקוף הבא של ויצמן את תאומים. את מי הם ישלחו לעמוד בפרונט כ"בעלים החדש" של הפועל. אם הקבוצה תצא למכרז, צריך לקוות שיהיו עוד מציעים שלא קשורים לגווארדיה הקיימת ושיהיו להם כיסים עמוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 08:58 
Fez כתב:
ההשוואה שלך לא רלוונטית. זה שבו בזמן שהמועדון חייב מעל 100 מיליון ש״ח לאנשים ולגופים שונים (לא בשנות החמישים אלא ממש במקביל באותו רגע), כסף שהוא לא יכול ולא מתכוון לשלם, אתה חושב שהכתם הנורא ביותר הוא איחור מסוים במשכורות (שבסוף שולמו) ומחרים משחקים מהסיבה הזאת, נובע לדעתי מחוסר פרופורציה שהמקור שלו בתגובה רגשית לביטוי ״הלנת שכר״ שאין לך לגבי הביטוי ״חוב״. כמובן שהכל נובע מכוונות טובות ומוסריות שלך אבל לדעתי זה נופח מעבר לפרופורציה האמיתית של זה במצבו הפיננסי של המועדון. אפשר לעבור הלאה.

פז, פעם אחרונה:
אתה מתעקש להתווכח איתי על נקודה שבכלל לא העליתי. בוא נסכם את זה כך: אם אתה חושב שירידת ליגה היא כתם יותר גדול למועדון מאשר הלנת שכר (תהא אשר תהא, ב-100,000 ש"ח או 100 מליון ש"ח) - אז יש לך ויכוח איתי, ונסכים לא להסכים.
אם אתה חושב שחוסר המוסריות בהלנת שכר (אם זה לזגורי או לאבדג'י) היא כתם יותר גדול למועדון מאשר העובדה שנרד ליגה - אנחנו מסכימים ואפשר לסיים את הויכוח.

לא מבין למה נכנסת לעניין הפרופורציות של הלנת שכר/חובות לספקים. זה ממש לא מהותי לטענה שלי. הבאתי את הלנת השכר הנוכחית (שאתה משום מה מזלזל בה) כי היא הכי טרייה, ובנוסף, כטענה כלפי כבירי היא יותר רלוונטית בעיני מאשר חובות לקייטרינג שטביב הביא, זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 09:03 
chimpfive כתב:
Oleg Neduda כתב:
עומרי קנדה כתב:

תסלח לי, אבל אתה מקשקש.

נו באמת, מה הוא כבר עשה השקול? כל בן אדם עם טיפה של אינטגריטי במיוחד מהרקע שהוא בא, היה מוביל למהלך הקפאה, או במינימום משתף את שידוע לו ביחד עם העמותה שהנחיתה אותו. היום עם כל מה שנחשף אף אחד שעבר במערכת לא חסין.

לא אמרתי שהוא חסין. אבל בשורה התחתונה הוא עזב בפיצוץ עם כבירי אחרי שניסה לצאת נגד ההתנהלות הפזרנית שלו. אני לא יודע מה הוא ידע או לא ידע. אני כן יודע (ממה שפורסם) שהוא לא הסכים עם ההתנהלות של כבירי ובסוף הרים ידיים. אז להאשים אותו? לא נראה לי במקום. הכוח שלו היה מוגבל. הוא לא היה בעל מניות ויותר מזה - הוא עבד בהתנדבות. מה יש לבוא אליו בטענות?

ויותר מזה - במידה ובר ניר יגיע עכשיו, צריך להבין שהוא יעבוד בחסות בית המשפט. חלות עליו חובות ומגבלות עצומות מכוח הדין, מה גם שהוא אחד מעורכי הדין המוערכים בארץ בתחומו. אני אהיה מאוד מאוד רגוע אם הקבוצה תהיה בידיים שלו (ולמען האמת - גם בידיים של בן פורת)

נערך לאחרונה על ידי Oleg Neduda בתאריך 07 דצמבר 2016, 09:05, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 09:03 
סמל אישי של המשתמש
סיימון כץ, כנראה המביך ביותר מבין אסופת הכלומניקים, מתראיין לאולפן וואלה כדי ללהג ולקשקש בלי שיש לו שום מידע או משהו לחדש

איזה אפס...

מי ייתן, וכל חדלי האישים שתרמו יותר הדלפות מכסף, לא יראו אגורה בחזרה מהכמה גרושים המסכנים שהם תרמו
שיחיו את כל חייהם בידיעה שהם תרמו לטביב מאות אלפי שקלים על פארש

אין אף קבוצה בעולם, שמקיפים אותה כל כך הרבה חלאות, אין
להתראיין אצל שונאי הפועל הגדולים ביותר, כדי לקבל כמה דקות פרסום במקום הטייטל הרגיל של "גורם בהפועל"

טפי :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 09:29 
Oleg Neduda כתב:
chimpfive כתב:
Oleg Neduda כתב:
עומרי קנדה כתב:

תסלח לי, אבל אתה מקשקש.

לא אמרתי שהוא חסין. אבל בשורה התחתונה הוא עזב בפיצוץ עם כבירי אחרי שניסה לצאת נגד ההתנהלות הפזרנית שלו. אני לא יודע מה הוא ידע או לא ידע. אני כן יודע (ממה שפורסם) שהוא לא הסכים עם ההתנהלות של כבירי ובסוף הרים ידיים. אז להאשים אותו? לא נראה לי במקום. הכוח שלו היה מוגבל. הוא לא היה בעל מניות ויותר מזה - הוא עבד בהתנדבות. מה יש לבוא אליו בטענות?

ויותר מזה - במידה ובר ניר יגיע עכשיו, צריך להבין שהוא יעבוד בחסות בית המשפט. חלות עליו חובות ומגבלות עצומות מכוח הדין, מה גם שהוא אחד מעורכי הדין המוערכים בארץ בתחומו. אני אהיה מאוד מאוד רגוע אם הקבוצה תהיה בידיים שלו (ולמען האמת - גם בידיים של בן פורת)

הוא לא התפטר בגלל פזרנות, התפטר בגלל סחבת במינוי המאמן. הוא בא כדי לתת פתרונות למצב הפיננסי, יותר מסביר להניח שהוא ידע מצוין מה קורה, וגם די תמוה שיומיים לאחר שהתפטר מר גולדשטיין החל לחשוף את מימדי הקטסטרופה. אבל נעזוב את זה, שאף אחד לא יבוא בהתנדבות, ולא מתוך אהבת הפועל, ושלא יתנו לי חוות דעת לגבי זהות המפרק. כל מי שעבר במערכת הזאת פסול לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 09:32 
Red Pride כתב:
סיימון כץ, כנראה המביך ביותר מבין אסופת הכלומניקים, מתראיין לאולפן וואלה כדי ללהג ולקשקש בלי שיש לו שום מידע או משהו לחדש

איזה אפס...

מי ייתן, וכל חדלי האישים שתרמו יותר הדלפות מכסף, לא יראו אגורה בחזרה מהכמה גרושים המסכנים שהם תרמו
שיחיו את כל חייהם בידיעה שהם תרמו לטביב מאות אלפי שקלים על פארש

אין אף קבוצה בעולם, שמקיפים אותה כל כך הרבה חלאות, אין
להתראיין אצל שונאי הפועל הגדולים ביותר, כדי לקבל כמה דקות פרסום במקום הטייטל הרגיל של "גורם בהפועל"

טפי :PUKE:

מה כבר סיימון כץ עשה? העיז להעביר ביקורת על אדון כבירי? סיימון כץ שונא הפועל??
הקשבתי לראיון איתו כרגע והוא צודק בכל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 09:42 
chimpfive כתב:
Oleg Neduda כתב:
chimpfive כתב:
Oleg Neduda כתב:
עומרי קנדה כתב:

תסלח לי, אבל אתה מקשקש.

הוא לא התפטר בגלל פזרנות, התפטר בגלל סחבת במינוי המאמן. הוא בא כדי לתת פתרונות למצב הפיננסי, יותר מסביר להניח שהוא ידע מצוין מה קורה, וגם די תמוה שיומיים לאחר שהתפטר מר גולדשטיין החל לחשוף את מימדי הקטסטרופה. אבל נעזוב את זה, שאף אחד לא יבוא בהתנדבות, ולא מתוך אהבת הפועל, ושלא יתנו לי חוות דעת לגבי זהות המפרק. כל מי שעבר במערכת הזאת פסול לחלוטין.

על סמך מה אתה אומר שהוא עזב בגלל הסחבת במינוי המאמן? נראה לי מאוד לא הגיוני שאדם שבא לצורך טיפול בצד הפיננסי יעזוב בגלל שהשאירו את וואליד כמאמן. מה גם שאני זוכר פרסומים שהראייה הכלכלית שלו לא עולה בקנה אחד עם "החזון" של כבירי. זה שהוא לא שפך אור על כל החרא (אני לא בטוח שהוא ידע את כל החרא) אחרי שהוא עזב לא מוסיפה לו ניקוד, אבל גם לא מקנה לו מקום של חוסר כבוד ברשימה המכובדת של רמון, טביב, הראל וכבירי.
וכשהוא הגיע לא זכור לי שמישהו פה (לרבות אתה) התנגדת לכך שהוא יעבוד בהתנדבות. מה גם ששוב, אני התייחסתי לתגובה של קנדה לכך ש"אוי ואבוי" אם בר ניר, עורך דין מעל 20 שנה ואחד הבכירים בארץ בתחומו, ימונה כנאמן של הפועל.

ואני גם ממש ממש ממש לא מסכים עם המשפט שלך ש"אף אחד לא יבוא מתוך אהבה להפועל". הצרה הכי גדולה תהיה אם עכשיו יגיע נאמן שכל מה שמעניין אותו זה לפתור את הפלונטר מול הנושים, גם על חשבון המועדון. הפועל חייבת נאמן אוהד הפועל, שטובת הפועל מעניינת אותו לא פחות מהנושים. הפחד הכי גדול שלי זה שביהמ"ש ימנה מישהו ניטראלי ולא את בן פורת או את בר ניר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 09:54 
Jugband כתב:
יהלום אדום כתב:
Jugband כתב:
לירון האדום כתב:
חברים אתם קצת מתבלבלים עם כל העניין של נאמן מטעם כבירי.
הנאמן הוא בעצם שליח של ביהמ"ש, תפקידו יהיה להבריא את החברה.

עם כל הכבוד לירון, אתה מאוד נאיבי.
אני מתאר לעצמי שאינך עוסק בחדלות פרעון.
ישנה משמעות אדירה לזהות הנאמן ומטעם מי הוא מונה.

תוכל להבהיר קצת מה זה אומר?

אני הבאתי אותך- אתה גוזר שכ״ט של מאות אלפים אם לא מיליונים- אתה דואג להשיא את האינטרסים שלי.
הרובריקה האמצעית יכולה להשתנות בהתאם לסוג הקשר בין הצדדים (חברי, לדוגמא)

תקן אותי אם אני טועה - אבל שכ"ט של הנאמן לא נקבע על פי הוראות החוק??
האינטרסים היחידים שיש היום לכבירי ולמני ויצמן הם לכנס כמה יותר כסף לתוך קופת המועדון בכדי לשלם לנושים מובטחים ובכך
להימנע מהוצאת כספים רבים שהם חתומים כערבים אישית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 10:02 
כץ טועה כמו שכבירי טועה וכשל, כל אחד עם הפנטזיות להתחרות על האליפות כשהמצב הכספי בקנטים. על מה לעזאזל הוא מבלבל במוח? מאיפה אתה אמור להביא תקציב של 30 מיליון כשאתה בגרעון כזה עמוק? עוד הלוואה ועוד פריסה? מסכן ששתו לו את הכסף, גם עליו הצליחו לעבוד ולרמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 דצמבר 2016, 10:11 
chimpfive כתב:
כץ טועה כמו שכבירי טועה וכשל, כל אחד עם הפנטזיות להתחרות על האליפות כשהמצב הכספי בקנטים. על מה לעזאזל הוא מבלבל במוח? מאיפה אתה אמור להביא תקציב של 30 מיליון כשאתה בגרעון כזה עמוק? עוד הלוואה ועוד פריסה? מסכן ששתו לו את הכסף, גם עליו הצליחו לעבוד ולרמות.

הוא אומר שצריך להתנהל באחריות ולא לבזבז כספים שאין וגם שמי שרוצה לנהל את הפועל צריך להביא כמה מיליונים מהבית כל שנה, אני לא בטוח שהחלק השני מדוייק, אבל זה בטח לא מופרך או מבטא שנאה כלשהי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2974 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 100  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: