אדום מטלי כתב:
Fez כתב:
אדום מטלי כתב:
לירון האדום כתב:
זהו יום קשה למועדון כמו הפועל תל אביב.
מועדון שהוא אחד מהגדולים בארץ (או לפחות היה), להגיע לפירוק זה לא משהו של מה בכך.
אם ונרד ליגה זה יהיה חתיכת כתם על המועדון.
אם יצטרכו למכור את כל הנכסים שיש לקבוצה וימכרו את רוב רובם של השחקנים יחד עם מינוס 9 נקודות זה מתכון בטוח לירידת ליגה.
זה הולך להיות קשה וכואב...

אם נרד ליגה זה לא יהיה שום כתם על המועדון, לפחות לא כתם כמו להלין שכר לעובדים שלך.
קבוצות גדולות מאיתנו ירדו ליגה וחזרו לגדולתן.
השוואה בין אי עמידה בתאריך תשלום מסוים כשבסוף משלמים אותו באיחור קל (דבר שקורה כמעט בכל עסק בין אם לספקים, לעובדים וכו׳) לבין פירוק וירידת ליגה אחרי שנים של חובות מצטברים, היא כל כך מטופשת וחסרת בסיס שהיא יכולה להכתב רק בפורום שדים.
אבוי למקלדות שמפיקות את הפנינים האלה.
הפירוק הזה הוא אי עמידה בתשלומים כפול מיליון, לעומת האיחורים האלה במשכורות.
השוואה מבזה לאינטליגנציה.
בהתחשב בהיכרות האינטרנטית איתך, התגובה שלך מפתיעה/מוזרה. אין כאן שום השוואה. בירידת ליגה אין שום כתם. כתם הוא אות קלון, משהו שיש להתבייש בו. ריינג'רס ירדה ליגה, יובנטוס ירדה ליגה. הפועל תל אביב ירדה ליגה. זה לא כתם בעברם.
הלנת שכר במועדון במשך חודשים ארוכים הוא תופעה שאני באופן אישי מתבייש בה מאד, לאחרונה הפסקתי לבוא למשחקים בגלל זה.
התרשמתי שאמות המידה המוסריות שלך יביאו אותך להזדהות עם מה שאני אומר. משום מה אתה חושב שזה מטופש לחשוב כך, והלנת שכר נראית לך דבר סביר שקורה כמעט בכל עסק. מוזר.
אז אני אסביר.
אתה לקחת מונח כמו ״הלנת שכר״ שיש לו משמעות סמלית או רגשית ונתת לו לעוור אותך בנוגע לסיטואציה שאנחנו נמצאים בה.
יש לך פה מצב ש-״מלינים שכר״ של שחקנים ומאמנים וספקים לאורך עשור לפחות וזה מה שהוביל אותנו לברוך הזה.
את השכר של אבדג׳י ודוס סנטוס ״מלינים״ כמעט עשר שנים ותרשה לי לנחש שהם כבר לא יראו אותו. ממה נראה לך שמורכבים כל החובות האלה של המועדון?
יש פה אי עמידה בהתחייבויות כספיות, זה שפעם אחת תקרא לזה ״חוב״ ופעם נוספת תקרא לזה ״הלנה״, ותתייחס להלנה בתור משהו הרבה יותר נורא מוסרית (למרות שבסוף המשכורות האלה שולמו בעיכוב יחסית קל בניגוד לחובות), זה חלק מהשיח חסר הפרופורציה כאילו העיכובים בתשלום חלק מהמשכורות (שנבעו מבעיות תזרימיות של מועדון גווע בלי שקל על התחת) זה התהום הכי נמוכה שהגענו אליה. כאילו זה לא רק סימפטום, וכאילו כל המצב הנוכחי הוא לא ההלנה הזאת כפול מיליון. או יותר נכון, מאה מיליון. ש״ח.
תאמין לי שכרגע גם את עובדי המועדון הדבר האחרון שמעניין זה העיכובים שהיו בתשלום השכר בעבר אלא חוסר הודאות לגבי עתידם והאם הם בכלל יראו את הכסף מהתחייבויות המועדון העתידיות כלפיהם. ועדיין, מבין כל נושי המועדון העובדים שלו כרגע הם האנשים שהכי סביר שיראו את הכסף שמגיע להם...
ההסבר שלך לא טוב.
אני טענתי אל מול החבר לירון שירידת ליגה היא לא כתם על המועדון, וכתם הרבה יותר מביש הוא הלנת השכר.
מה שאתה מסביר בכלל לא מתייחס לטענה שלי, אתה רק אומר שהלנת השכר נמשכת כבר 10 שנים, והיא גדולה בהרבה מלהלין שכר שחקנים כמה חודשים בקיץ האחרון. איך זה סותר את מה שאני אומר?
(ובלי קשר אתה עושה כאן קצת מישמש. אי תשלום לספקים זה לא תקין ואפילו חמור, אבל זה לא הלנת שכר בשום צורה שלא תסתכל על זה. משפטית, מוסרית, מה שתבחר).