תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 327 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גוטמן
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 12:58 
סוג של מנג׳ר זר ניסינו עם קריספין ומנדיונדו, great success.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 13:02 
הדבר העיקרי בג'ורדי (שייתכן ששיך למנכ"ל) זה שהוא יוצר תחושת בטחון וסדר, מרחיק את התקשורת וגורם לשחקנים להבין שאי אפשר לשחק איתו משחקים או לעשות דברים שיגרמו להעפתו.
דבר כזה אפשר וקיוותי שנשיג עם גוטמן שמעמדו היה יציב אך הוא לא הצליח.
דבר כזה אפשר להשיג עם מאמן חזק בעל מעמד יציב ושלא עושה הנחות לשחקנים, דרור קשטן, רק שהוא לא אימן הרבה מאוד זמן וגם נפגע מכבירי ובכל מקרה לוזון עכשיו נפצע אז צריך לתת לו את השקט עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 13:02 
בר קולמוסא כתב:
Fez כתב:
ג׳ורדי הביא זרים חלשים מאוד ביחס לתקציבים שלו לאורך השנים. מי שסחב אותו זה שחקן ישראלי. אולי השנה הוא פגע קצת יותר, הזמן יגיד (מקווה שלא).

פגע עם זר בשלושה וחצי מיליון יורו והשני עם מיליון יורו משכורת. חבל על ההשוואה.
בכל אופן, לטעמי יש שתי טעויות מהותיות של גוטמן, אחת קריטית וזה מיעוט הכלים ההתקפיים שלנו (ובפרט התפשרות על חלוץ שני והתבססות על הרכב 4-5-1 שבו שני קשרי מרכז שדה לא תורמים להתקפה) והשניה זה גורבסוב שנראה כמו נפילה גדולה.
ועדיין, לגמור את גוטמן על זה זה פשוט שוב להתחיל קבוצה חדשה, שוב להיכנס לשינויים. לא מבין למה, בואו אולי נחכה סיבוב שלם כדי לקבל יותר פרופורציה על הבנייה של הקבוצה?

אין פונקציה כזאת לפטר את גוטמן. אי אפשר כלכלית לפטר את גוטמן. זו בכלל לא שאלה רלוונטית ואין מה לדון בזה.
מדובר פה על האם זה יהיה טוב להפועל שגוטמן יתפטר. אני טוען שזה יהיה מצוין, כי אין לו שום הצדקה כמנהל מקצועי ויש לו חוזה שגם אחרי הקיצוץ הוא בשווי של 1.5-2 מיליון ש״ח שאפשר לבזבז הרבה יותר טוב במועדון דל אמצעים כמו שלנו. נראה לי די ברור ומובן מאליו האמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 13:07 
Adom Bdam כתב:
הדבר העיקרי בג'ורדי (שייתכן ששיך למנכ"ל) זה שהוא יוצר תחושת בטחון וסדר, מרחיק את התקשורת וגורם לשחקנים להבין שאי אפשר לשחק איתו משחקים או לעשות דברים שיגרמו להעפתו.
דבר כזה אפשר להשיג עם מאמן חזק בעל מעמד יציב ושלא עושה הנחות לשחקנים, דרור קשטן, רק שהוא לא אימן הרבה מאוד זמן וגם נפגע מכבירי ובכל מקרה לוזון עכשיו נפצע אז צריך לתת לו את השקט עכשיו.

מדהים כמה מפספסים את הנקודה כל פעם עם הקלישאות האלה. ואני מצטער שאני חוזר על נושא הקלישאות. אבל באמת, זה נושא מהותי מדי.
תחושת ״הביטחון״ של ג׳ורדי היתה נעלמת בשניה ברגע שהוא היה נכשל בצורה כל כך קולוסאלית, חוטף 5-0 בדרבי וכו׳. מה שמביא ביטחון זה הצלחות ותוצאות, לא ״אוטוריטה״ או ״מאמן חזק בעל מעמד יציב״. אין יותר חזק בעל מעמד יציב מגוטמן ואנחנו רואים איך זה הולך. מה שמביא יציבות זה הצלחות ולא פרסונה. אם אחרי גוטמן אנחנו לא מבינים את זה אז מתי נבין? עכשיו עברו פה לתיאוריות שקשטן יהיה יותר חזק בהפועל מגוטמן?

כל פעם חוזרים פה לחפש קוסמים, אוטוריטות וגאוני כדורגל. מחפשים את האלוהימנג׳ר החדש. אני לא מאמין שזה עובד ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 13:09 
chimpfive כתב:
סוג של מנג׳ר זר ניסינו עם קריספין ומנדיונדו, great success.

אתה משווה את הרקורד של מנדיונדו לזה של קרויף או של המאמנים שהם הנחיתו כאן בשנים האחרונות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 13:18 
אני מדגים את יכולת קבלת ההחלטות של המועדון, ומנג׳ר זר להפועל זה חלומות סין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גוטמן
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 13:20 
Fez כתב:
בר קולמוסא כתב:
Fez כתב:
ג׳ורדי הביא זרים חלשים מאוד ביחס לתקציבים שלו לאורך השנים. מי שסחב אותו זה שחקן ישראלי. אולי השנה הוא פגע קצת יותר, הזמן יגיד (מקווה שלא).

בכל אופן, לטעמי יש שתי טעויות מהותיות של גוטמן, אחת קריטית וזה מיעוט הכלים ההתקפיים שלנו (ובפרט התפשרות על חלוץ שני והתבססות על הרכב 4-5-1 שבו שני קשרי מרכז שדה לא תורמים להתקפה) והשניה זה גורבסוב שנראה כמו נפילה גדולה.
ועדיין, לגמור את גוטמן על זה זה פשוט שוב להתחיל קבוצה חדשה, שוב להיכנס לשינויים. לא מבין למה, בואו אולי נחכה סיבוב שלם כדי לקבל יותר פרופורציה על הבנייה של הקבוצה?

אין פונקציה כזאת לפטר את גוטמן. אי אפשר כלכלית לפטר את גוטמן. זו בכלל לא שאלה רלוונטית ואין מה לדון בזה.
מדובר פה על האם זה יהיה טוב להפועל שגוטמן יתפטר. אני טוען שזה יהיה מצוין, כי אין לו שום הצדקה כמנהל מקצועי ויש לו חוזה שגם אחרי הקיצוץ הוא בשווי של 1.5-2 מיליון ש״ח שאפשר לבזבז הרבה יותר טוב במועדון דל אמצעים כמו שלנו. נראה לי די ברור ומובן מאליו האמת.

שמע, נראה לי שאין ויכוח שגוטמן איש כדורגל עם ניסיון רב. אני גם די בטוח שהוא בפער האיש המקצועי ביותר במועדון, וזה קשור לכל האספקטים של הכדורגל. כבירי יודע שגדול עליו כרגע לנהל את ההצגה הזו לבד. כך שבמקרה של התפטרות סביר להניח שכבירי יחפש מחליף, שמן הסתם יעלה גם כסף. עכשיו נשאר לחשוב האם ההפרש בין ההחלטות שיקח גוטמן לאלו שיקחו כבירי או המחליף של גוטמן מצדיק את המשכורת של גוטמן לאורך שנתיים (בניכוי משכורת המחליף). מי שכמוני בכל זאת מחזיק מגוטמן כאיש מקצוע יגיד שסביר שכן, מי שלא מחזיק יגיד שאין לדעת. אני חושב שפתיחת העונה המזעזעת הזו קצת הכניסה את כולם לסחרור, שכחו פה איך הפועל נראתה עם גיא לוי או אסי דומב לדוגמא.
אני חושב שכבירי צריך למצוא את הדרכים לקדם אותנו מקצועית בלי לפגוע בנו כלכלית. אני נותן לו את הקרדיט שהוא מבין את האלמנט הכלכלי הפעם ולצורך העניין גוטמן זו הבחירה שלו במסגרת התקציב (ולא, נניח, בוא נביא איזה שחקן ישראלי בשני מיליון יורו או מאמן זר או מה שתרצה).
מוקדם מדי לדעת האם גוטמן מקדם אותנו מקצועית בתפקידו הנוכחי, אז אם הוא יתפטר פשוט שוב חזרנו להיות מועדון שלא מסוגל להוציא החלטה אל הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:

כל קבוצה נופלת עם חלק מהזרים, זה לא העניין המרכזי, זה גם רכש של שחקנים מקומיים וגם רכש של שחקני נוער. ובעיקר עין מקצועית שנותנת ביטחון והופכת את העקרונות הניהוליים של הבעלים לעקרונות מקצועיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 13:37 
בר קולמוסא כתב:
Fez כתב:
בר קולמוסא כתב:
Fez כתב:

שמע, נראה לי שאין ויכוח שגוטמן איש כדורגל עם ניסיון רב. אני גם די בטוח שהוא בפער האיש המקצועי ביותר במועדון, וזה קשור לכל האספקטים של הכדורגל. כבירי יודע שגדול עליו כרגע לנהל את ההצגה הזו לבד. כך שבמקרה של התפטרות סביר להניח שכבירי יחפש מחליף, שמן הסתם יעלה גם כסף. עכשיו נשאר לחשוב האם ההפרש בין ההחלטות שיקח גוטמן לאלו שיקחו כבירי או המחליף של גוטמן מצדיק את המשכורת של גוטמן לאורך שנתיים (בניכוי משכורת המחליף). מי שכמוני בכל זאת מחזיק מגוטמן כאיש מקצוע יגיד שסביר שכן, מי שלא מחזיק יגיד שאין לדעת. אני חושב שפתיחת העונה המזעזעת הזו קצת הכניסה את כולם לסחרור, שכחו פה איך הפועל נראתה עם גיא לוי או אסי דומב לדוגמא.
אני חושב שכבירי צריך למצוא את הדרכים לקדם אותנו מקצועית בלי לפגוע בנו כלכלית. אני נותן לו את הקרדיט שהוא מבין את האלמנט הכלכלי הפעם ולצורך העניין גוטמן זו הבחירה שלו במסגרת התקציב (ולא, נניח, בוא נביא איזה שחקן ישראלי בשני מיליון יורו או מאמן זר או מה שתרצה).
מוקדם מדי לדעת האם גוטמן מקדם אותנו מקצועית בתפקידו הנוכחי, אז אם הוא יתפטר פשוט שוב חזרנו להיות מועדון שלא מסוגל להוציא החלטה אל הפועל

לא מבין למה החלטת שכבירי יביא לגוטמן מחליף כמנהל מקצועי. האם זה בגלל כל הקבוצות בליגה שמשופעות במנהלים מקצועיים (שתי קבוצות שלמות)? האם לגוטמן יש איזשהו ניסיון ניהולי שהופך אותו ל-״מנהל״ ונותן לו יתרון על המאמן? האם יש לו איזה ידע עמוק והתמצאות בשוק השחקנים, ברשתות סקאוטינג ובכלים טכנולוגיים?
אני באמת מחפש את הערך המוסף של גוטמן על פני המאמן. גוטמן הוא מאמן, לא מנהל ולא סקאוט ולא שום דבר כזה. ומצטער, אני לא מסתפק בטייטל ״איש מקצוע״. לא מבין מה ההצדקה לשלם לו סכומי עתק כדי לעשות עבודה שהוא לא כשיר לעשות ולא נותן בה ערך מוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 13:43 
סמל אישי של המשתמש
אני מהמר שגוטמן לא מגיע ל-2017 בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 13:55 
פז באמת שאני לא מצליח להבין אותך, מי אתה חושב שצריך להחליט על רכש במועדון?
המאמן? אותו מאמן שכל שני וחמישי מתחלף ?
לזלזל במכבי זה יפה, לזלזל בקרויף זה אחלה, אבל זאת הבעיה שלנו, אנחנו בטוחים שאנחנו המצאנו את הגלגל.
שבמכבי אוהדים לא יכולים להתקרב למתחם האימונים זה שטויות, שמכבי מענישים את הקהל שלהם זה שטויות, הכל שטויות אבל עובדה שהם מצליחים!
תראה כמה אוהדים של הפועל מועסקים או מקרובים למועדון וכמה במכבי.
ב"ש עם אלישע נכשלה בענק עם תקציבים גדולים מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 14:03 
Fez כתב:
Adom Bdam כתב:

מדהים כמה מפספסים את הנקודה כל פעם עם הקלישאות האלה. ואני מצטער שאני חוזר על נושא הקלישאות. אבל באמת, זה נושא מהותי מדי.
תחושת ״הביטחון״ של ג׳ורדי היתה נעלמת בשניה ברגע שהוא היה נכשל בצורה כל כך קולוסאלית, חוטף 5-0 בדרבי וכו׳. מה שמביא ביטחון זה הצלחות ותוצאות, לא ״אוטוריטה״ או ״מאמן חזק בעל מעמד יציב״. אין יותר חזק בעל מעמד יציב מגוטמן ואנחנו רואים איך זה הולך. מה שמביא יציבות זה הצלחות ולא פרסונה. אם אחרי גוטמן אנחנו לא מבינים את זה אז מתי נבין? עכשיו עברו פה לתיאוריות שקשטן יהיה יותר חזק בהפועל מגוטמן?

כל פעם חוזרים פה לחפש קוסמים, אוטוריטות וגאוני כדורגל. מחפשים את האלוהימנג׳ר החדש. אני לא מאמין שזה עובד ככה.

לגמרי. פעם אחת שהם קיבלו 4 בעשרים דקות מזניט הספיקה פתאום כדי שיהיו שם הדלפות וכל מיני דברים בסגנון.
כשמצליחים וכל שנה זוכים באליפות ליגת העל עם 100 מליון שקל יותר משאר הקבוצות בליגה אז פתאום יש שקט, איזה ניהול מבריק.

אם אתה שם אותו בהפועל והוא עושה לך טעויות כמו אורלנדו סה או בן בסט הוא לא נשאר פה עד דצמבר.
במיצי מותר לטעות בלי סוף כי גם אם נופלים עם פיליפנקו הזה אפשר להציע לרמי גרשון בסוף החלון איזה מליון יורו, אם נופלים עם סה אפשר לשחרר בחינם ולהביא חלוץ ב3.5 מליון יורו ואם פתאום איזה טיבי או טב"ח פאק מכבי מקבלים הצעה מאירופה אז משדרים להם את החוזה לאיזה מליון יורו והכל בסדר.
ניהול מצוין. בוא נראה איך זה היה עובד לו באיזה קרית שמונה נניח.

לגבי אם טוב או רע שגוטמן יישאר? הייתי נותן לזה צ'אנס אם זה היה תלוי בי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 14:28 
לירון, אני לא אכנס פה יותר מדי לעומק אבל בעיני הפונקציה הכי חשובה בבחירת שחקנים היא קבלת החלטות. דיעות מקצועיות יש כמו מים (אם גוטמן חושב שאבו עביד זה נגר שלא קשור לענף ורוני לוי חושב שזה הכישרון הכי גדול בכדורגל הישראלי, אז אחד מהם ״לא מבין בכדורגל״?), יועצים יש בלי סוף, נתונים וכלים יש בלי סוף. התהליך הוא תהליך של קבלת החלטות. באופן כללי יש פה תחום סובייקטיבי שצריך להפוך אותו לכמה שיותר אובייקטיבי.
אנשי מקצוע עם אגו נפוח יכולים הרבה פעמים להפריע לתהליך הזה. ארז אדלשטיין למשל איש מקצוע עם ידע אדיר אבל בקבלת החלטות בנושא הרכש הוא התקשה מאוד. לדעתי מייחסים פה הרבה יותר מדי חשיבות ל-״הבנה בכדורגל״ ובעקבות כך גם יש סגידה מוגזמת לאלוהימנג׳רים למיניהם, במיוחד אם הם זרים. תחשוב למשל כמה זה מגוחך להכריז על טביב או שירצקי או לוזון בתור ״מבינים בכדורגל״ כמו שעושים פה לעתים קרובות (עד שזה נהיה אחת מקלישאות הפורום כבר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 14:34 
סמל אישי של המשתמש
פז, לדעתי אתה מפספס את הנקודה.
זה לא עניין של שם זה או אחר, זה בכלל ברמה מקצועית אחרת, בחירת העמדות למשל. כבירי צריך מישהו שיגיד שצריך קשר עם איכויות מסוימות ולא קשר עם איכויות אחרות. שהסגל לא מאוזן כי חסרים שחקנים בתפקידים מסוימים. שבעמדה מסויימת צריך להתחיל לחפש שחקנים צעירים כהשקעה לעתיד כי בעוד עונה נצטרך להתחיל לעשות העברת מקל משחקן ותיק וכו'.
אפשר תמיד ליפול עם רכש, אבל המינימום זה לכוון לשחקנים בתפקידים ספציפיים עם איכויות וסגנון משחק מסוים. אין את זה היום בקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 14:39 
סומך כתב:
זה לא עניין של שם זה או אחר, זה בכלל ברמה מקצועית אחרת, בחירת העמדות למשל. כבירי צריך מישהו שיגיד שצריך קשר עם איכויות מסוימות ולא קשר עם איכויות אחרות. שהסגל לא מאוזן כי חסרים שחקנים בתפקידים מסוימים. שבעמדה מסויימת צריך להתחיל לחפש שחקנים צעירים כהשקעה לעתיד כי בעוד עונה נצטרך להתחיל לעשות העברת מקל משחקן ותיק וכו'.
אפשר תמיד ליפול עם רכש, אבל המינימום זה לכוון לשחקנים בתפקידים ספציפיים עם איכויות וסגנון משחק מסוים. אין את זה היום בקבוצה

בטח שיש את זה בקבוצה. לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד... זה שהוא נכשל זה לא אומר שאין כזה.
ואין לאלי גוטמן או למנהל מקצועי זר יתרון בלהגיד ״צריך קשר אחורי עם יכולות מסוימות״ על פני המאמן, שזו כל הנקודה פה לגבי מידת הנחיצות של גוטמן. למה ברק בכר יכול למלא את הפונקציה הזאת בב״ש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 14:44 
Fez כתב:
לירון, אני לא אכנס פה יותר מדי לעומק אבל בעיני הפונקציה הכי חשובה בבחירת שחקנים היא קבלת החלטות. דיעות מקצועיות יש כמו מים (אם גוטמן חושב שאבו עביד זה נגר שלא קשור לענף ורוני לוי חושב שזה הכישרון הכי גדול בכדורגל הישראלי, אז אחד מהם ״לא מבין בכדורגל״?), יועצים יש בלי סוף, נתונים וכלים יש בלי סוף. התהליך הוא תהליך של קבלת החלטות. באופן כללי יש פה תחום סובייקטיבי שצריך להפוך אותו לכמה שיותר אובייקטיבי.
אנשי מקצוע עם אגו נפוח יכולים הרבה פעמים להפריע לתהליך הזה. ארז אדלשטיין למשל איש מקצוע עם ידע אדיר אבל בקבלת החלטות בנושא הרכש הוא התקשה מאוד. לדעתי מייחסים פה הרבה יותר מדי חשיבות ל-״הבנה בכדורגל״ ובעקבות כך גם יש סגידה מוגזמת לאלוהימנג׳רים למיניהם, במיוחד אם הם זרים. תחשוב למשל כמה זה מגוחך להכריז על טביב או שירצקי או לוזון בתור ״מבינים בכדורגל״ כמו שעושים פה לעתים קרובות (עד שזה נהיה אחת מקלישאות הפורום כבר).

הבעיה היא בקבלת החלטות של כמה אנשים זה מגוון הדעות שיש לכל אחד (ע"ע רוני לוי וגוטמן כפי שציינת).
כבירי שהוא בעל הבית צריך לעבוד עם בעל מקצוע שמבין עניין.
לכל איש מקצוע יש דעות כאלו ואחרות, אין שחור ולבן, צריך לבטוח במישהו וללכת איתו לטווח ארוך.
אני מאד האמנתי ועדיין קצת מאמין שגוטמן זה האיש הנכון אבל בתור מאמן ולא בתור מנהל מקצועי.
כיום קבלת ההחלטות במועדון היא לפי "סוכני הבית" ולפי המאמן שמתחלף פעמיים בשנה...
ככה לא עובדים וככה לא מצליחים.

נ.ב - סליחה אבל בכלל לא מגוחך להכריס על טביב שירצקי ולוזון שהם מבינים בכדורגל, הם אנשי עסקים ממולחים מאד שיודעים להשקיע ולקצור פירות מאותם השקעות.
הם מב

נערך לאחרונה על ידי לירון האדום בתאריך 27 ספטמבר 2016, 14:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
סומך כתב:

בטח שיש את זה בקבוצה. לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד... זה שהוא נכשל זה לא אומר שאין כזה.
ואין לאלי גוטמן או למנהל מקצועי זר יתרון בלהגיד ״צריך קשר אחורי עם יכולות מסוימות״ על פני המאמן, שזו כל הנקודה פה לגבי מידת הנחיצות של גוטמן. למה ברק בכר יכול למלא את הפונקציה הזאת בב״ש?

אני אומר שמבחינת כבירי נראה שזה המודל שהוא מחפש, אוטוריטה מקצועית שהוא יכול לסמוך עליה והיא לא המאמן. ואתה לוקח את זה לעניין בחירת הזרים אז אני מנסה להסביר שזה לא בהכרח קשור רק לבחירת זרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 15:02 
סומך כתב:
Fez כתב:
סומך כתב:

אני אומר שמבחינת כבירי נראה שזה המודל שהוא מחפש, אוטוריטה מקצועית שהוא יכול לסמוך עליה והיא לא המאמן. ואתה לוקח את זה לעניין בחירת הזרים אז אני מנסה להסביר שזה לא בהכרח קשור רק לבחירת זרים

אז אני חושב שאין אוטוריטה אלוהימנג׳רית יודעת כל כמו שכל הזמן מחפשים פה. יש תהליכים שצריכים להיות מבוססים על כלים מודרניים וקבלת החלטות נכונה יחד עם אנשי מקצוע רלוונטיים בתחומם. ואני חושב שהפנטזיות האלה על איש המקצוע הנשגב והכל-יכול הן לופ אינסופי בפורום ובהוויה של הפועל שלא מביא לשום מקום. שהציפיות פה מהאלוהימנג׳ר התורן שיסחוב את כולנו על כנפי השכינה הן לא ריאליות.
בסוף בכל מקרה תהיה פרסונה ניהולית-מקצועית שתרכז את הכל ותקבל החלטה סופית (בין אם היא בעלים, מנהל מקצועי או מאמן) אבל לא במודל הריכוזי שאנשים פה מפנטזים עליו. ובעיני האספקט הניהולי שלה הרבה יותר חשוב מהאספקט המקצועי. השורה התחתונה שלי היא שאני לא מאמין ב-״גאון הכדורגל״ העילוי שרואה שחקן עשר דקות ומיד יודע שהוא יגיע לברצלונה, לא מאמין בקוסמים, לא מאמין בכל המבינים הגדולים שבונים פה. אני מאמין במערכת מבוססת נתונים ותהליכים שצריכה להתנהל נכון ולייצר החלטות מבוססות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
סומך כתב:
Fez כתב:
סומך כתב:

אז אני חושב שאין אוטוריטה אלוהימנג׳רית יודעת כל כמו שכל הזמן מחפשים פה. יש תהליכים שצריכים להיות מבוססים על כלים מודרניים וקבלת החלטות נכונה יחד עם אנשי מקצוע רלוונטיים בתחומם. ואני חושב שהפנטזיות האלה על איש המקצוע הנשגב והכל-יכול הן לופ אינסופי בפורום ובהוויה של הפועל שלא מביא לשום מקום. שהציפיות פה מהאלוהימנג׳ר התורן שיסחוב את כולנו על כנפי השכינה הן לא ריאליות.
בסוף בכל מקרה תהיה פרסונה ניהולית-מקצועית שתרכז את הכל ותקבל החלטה סופית (בין אם היא בעלים, מנהל מקצועי או מאמן) אבל לא במודל הריכוזי שאנשים פה מפנטזים עליו. ובעיני האספקט הניהולי שלה הרבה יותר חשוב מהאספקט המקצועי.

שוב, אנחנו בשיח חרשים קצת.
אני לא מדבר על מודל האלוהימנג'ר שרווח בקרב משתמשים בפורום.
אני מנסה להבין לאן *כבירי* מכוון ומה הוא מחפש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 15:17 
סמל אישי של המשתמש
אני לא בטוח שכבירי יודע מה הוא רוצה, כי עד עכשיו נראה שהוא מחפש פתרונות קסם. דברים שיעבדו במיידית ויהפכו אותנו בן לילה לקבוצת צמרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
רואים שהוא לא שיחק אף פעם במנג'ר.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 15:41 
פז כתבת:
ציטוט:
סוף בכל מקרה תהיה פרסונה ניהולית-מקצועית שתרכז את הכל ותקבל החלטה סופית (בין אם היא בעלים, מנהל מקצועי או מאמן) אבל לא במודל הריכוזי שאנשים פה מפנטזים עליו. ובעיני האספקט הניהולי שלה הרבה יותר חשוב מהאספקט המקצועי.

זה בדיוק מה שאני טוען.
פרסונה ניהולית מקצועית כמו במכבי חיפה כמו במכבי ת"א.
אני חושב שאין ישראלי שמתאים לתפקיד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 15:41 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
סומך כתב:
Fez כתב:
סומך כתב:

בסוף בכל מקרה תהיה פרסונה ניהולית-מקצועית שתרכז את הכל ותקבל החלטה סופית (בין אם היא בעלים, מנהל מקצועי או מאמן) אבל לא במודל הריכוזי שאנשים פה מפנטזים עליו. ובעיני האספקט הניהולי שלה הרבה יותר חשוב מהאספקט המקצועי. השורה התחתונה שלי היא שאני לא מאמין ב-״גאון הכדורגל״ העילוי שרואה שחקן עשר דקות ומיד יודע שהוא יגיע לברצלונה, לא מאמין בקוסמים, לא מאמין בכל המבינים הגדולים שבונים פה. אני מאמין במערכת מבוססת נתונים ותהליכים שצריכה להתנהל נכון ולייצר החלטות מבוססות.

אני לא התכוונתי לשום דבר כמו שאתה מתאר.
אני כן התכוונתי למישהו שיקח החלטות במקום כבירי, שיבחר צוות מקצועי וניהולי, שיתווה דרך ותהליך גם אם הוא יקח 10 שנים, ממש לא איזה אלכס ונגר שיבחר שחקנים ויעשה הכל בעצמו.
לכן גם כיוונתי לאיש מקצוע זר כי אין בארץ מישהו עם ניסיון בדבר כזה. כמובן שלמהלך צריך כסף אבל לטווח הרחוק זה הרבה יותר חשוב מעוד שני זרים שלא יהיו פה בעונה הבאה ומאמן שיפטרו עוד חצי שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
צריך לגרום לגוטמן לרצות ללכת הביתה. אי אפשר לפטר אותו, זו פשוט לא אופציה.
אם רוצים מישהו עם טביעת עין שיביא זרים טובים ושחקנים צעירים וזולים אפשר להציע לטביב לחזור למועדון :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 17:09 
לקחת איזה מישהו זר שתכלס אין לך מושג איך הוא יהיה (גם אם יש לו רקורד וראיינת אותו והכל נראה סבבה) ולתת לו חוזה עתק למיליון שנה לפני שהוא נחת בארץ הקודש ״כי טווח ארוך״ זה בעיני הרעיון הכי גרוע שיכול להיות, ומתכון בטוח לעוד תביעת ענק. וזה עוד אם אני שם בצד את חוסר האמון שלי בכל הקונספט מתחילתו עד סופו.

בואו נזכור שקרויף במכבי לטווח ארוך כי הוא הצליח, לא הצליח כי הוא לטווח ארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 19:08 
אז גוטמן נשאר ואני קורא בהמון אתרים שתהיה מחאה נגדו ביציע
אז תנו לי להגיד לאותם אנשים משהו
מה יעזור עכשיו לגרום קרע בקהל ולקלל את המנהל המקצועי שלך אם כבירי נותן לו גיבוי? גוטמן נכשל אין ספק והוא יודע איך את זה,אני לא מצפה מאף אוהד שיבוא ויתמוך נגד אשקלון ואני יכול להבין אוהדים שיקחו קצת הפסקה מלבוא למשחקים ויעודדו מהבית,לגיטמי לגמרי
אבל אלו שרוצים לבוא ולקלל,תחשבו שוב אם זה באמת יתרום לשחקנים,למאמן ולבעלים שכבר נמצאים בשפל
הקבוצה הזאת חייבת לרדת מהכותרות ולהתחיל לעבוד בשקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
ואני אומר להם כל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 20:50 
Yalla Hapoel כתב:
אז גוטמן נשאר ואני קורא בהמון אתרים שתהיה מחאה נגדו ביציע
אז תנו לי להגיד לאותם אנשים משהו
מה יעזור עכשיו לגרום קרע בקהל ולקלל את המנהל המקצועי שלך אם כבירי נותן לו גיבוי? גוטמן נכשל אין ספק והוא יודע איך את זה,אני לא מצפה מאף אוהד שיבוא ויתמוך נגד אשקלון ואני יכול להבין אוהדים שיקחו קצת הפסקה מלבוא למשחקים ויעודדו מהבית,לגיטמי לגמרי
אבל אלו שרוצים לבוא ולקלל,תחשבו שוב אם זה באמת יתרום לשחקנים,למאמן ולבעלים שכבר נמצאים בשפל
הקבוצה הזאת חייבת לרדת מהכותרות ולהתחיל לעבוד בשקט.

בשבת צריך לקבל את השחקנים בשריקות בוז צורמות!
חצי שעה ראשונה של שקט ובוז לשחקנים.
שיבינו שעל הדרבי הזה אין סליחה מהר מאד.
זה לא משהו שמטאטאים אותו כאילו ולא קרה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 21:16 
סמל אישי של המשתמש
Red Pride כתב:
אני מהמר שגוטמן לא מגיע ל-2017 בהפועל

נתחיל מזה שהוא יגיע לשנת התשע"ז. אחר נדבר על 2017....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2016, 08:58 
סמל אישי של המשתמש
בן זונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 327 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: