תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 22:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 39  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גילי וורמוט
הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 15:35 
האסון הכי גדול זה מה שקורה היום, אוהדים שמנהלים את המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 15:37 
קשה לי לראות איך ורמוט יהיה זה שיעשה את ההבדל בין ירידת ליגה להישרדות, להיפך. אם יגיע הוא יהפוך להיות הסיפור המרכזי סביב הקבוצה, אוהדים באימונים, קללות, או כל מה שקבוצה במצב שלנו לא צריכה על הראש עכשיו.
כל הקטע ה"מקצועי" הזה די מוטל בספק בעיני. לא בגלל שהוא לא שחקן טוב אלא כי בסיטואציה שתהיה סביבו הסיכוי שהוא יצליח קלוש לדעתי.

הוא בחר לעשות את מה שעשה ועכשיו כשהוא רואה שהחלום של 16 בישולים בעונה (15 לזהבי) ועוד איזה 6 שערים במכבי נגוז הוא פתאום רוצה לחזור.
הרי הוא היה כ"כ מתוסכל בהפועל כי "לא היה לו עם מי לשחק" למסכן, אז הנה שיהנה במכבי, איפה שיש עם מי לשחק ושייחנק עם האליפויות והגביעים ושיחייך שוב חיוכים מאולצים באליפות הרביעית והחמישית ברציפות שלהם. העיקר שיש לך תארים גילי, חתיכת אפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 15:51 
LiraninhO כתב:
chimpfive כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 15:52 
Eros Ramazzotti כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
האסון הכי גדול הוא אבדן הזהות.
לא יודע אם גילי זה הגבול, אבל הגבול עובר איפשהו.
מחר יבוא משקיע ויגיד שמחליפים את הצבע לצהוב ואז הוא ישים 300 מיליון.

נו באמת. מה הקשר?

אין קשר. רק להמחיש את עניין הגבול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 16:09 
די כבר עם גניבת הדעת הזו של "אוהדים מנהלים את המועדון". מה האוהדים של הפועל מנהלים במועדון בדיוק?
לא לרצות שורמוט יחזור להפועל אחרי מה שעשה זה "אוהדים מנהלים את המועדון"? באמת מוגזם שאוהדים מוחים נגד החזרה שלו למועדון, שיישבו בשקט החוצפנים האלה.
האוהדים של הפועל קובעים את סגל השחקנים? את ההרכב? די כבר עם הבולשיט הזה.
יש מקרים חריגים, כמו זה, שבהם מותר לאוהדים להביע את דעתם, גם אם היא שלילית.
אפשר לחשוב שכבירי עובר בשער 5 כדי להחליט אם צריך חלוץ או קשר קדמי.

כל פעם טרנד אחר, פעם צריך מנהל מקצועי, עכשיו האוהדים מנהלים את המועדון. בטח הלהיט הבא יהיה "רק מאמן כושר מערב אירופי" או משהו בסגנון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 16:19 
גניבת דעת :HEART2: :HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 16:30 
כמו במשפט ההוא מהמערכון של הגשש- ואם זה שידור חי אנחנו לא אוכלים חרא? - ואם אוהדים לא היו מנהלים את המועדון חזרה של ורמוט נשמעת הגיונית?
אין לזה קשר, הנה אני גם טוען שזו הבעיה שלנו ( גם בכדורסל, לפחות הניהול המקצועי שם ) ועדיין מה שקרה בעונה שעברה חוסם אפשרות של חזרה של ורמוט. כי אם אתה פליקס חלפון שנזרק ועובר למכבי, עוד מבינים איכשהו. אבל אם אתה שמעון גרשון, שנזרק אבל מתעקש לא לספר את זה כי הוא נאיבי או דביל מספיק לחשוב שזה מה שיסלול בעתיד את שובו ולא ההיפך, כמעט אף אחד לא ירצה לראות אותך. היה ואדון ורמוט היה יוצא בגלוי ואומר שרמון אילץ אותו לעבור והכל לטובת הצלת המועדון ולא משחק באותו דרבי, יכול להיות שפני הדברים היו שונים היום. שום דבר מאלה לא קרה ואת זה היה מבין גם בעלים שאינו אוהד, כמו שבעלים של בארסה היה מבין שאי אפשר להחזיר את פיגו ובעלים של טוטנהאם את קמפבל. ואם לא היה מבין והולך על זה בכל זאת, היה מגלה מה שגילה מי שהחליט לשאול שחקנים ממכבי בעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 16:45 
joshsoos כתב:
שום דבר מאלה לא קרה ואת זה היה מבין גם בעלים שאינו אוהד, כמו שבעלים של בארסה היה מבין שאי אפשר להחזיר את פיגו ובעלים של טוטנהאם את קמפבל. ואם לא היה מבין והולך על זה בכל זאת, היה מגלה מה שגילה מי שהחליט לשאול שחקנים ממכבי בעונה שעברה.

די די, תפסיק לנסות לשבור לאנשים פה את הקונספציה.
אנשים פה חיים בסרט שזה NBA או הוקי באמריקה.
"חובבנות" "ניהול של אוהד" וכל מיני קיטורים נרגניים של אנשים שאיבדו אחיזה במציאות, כשזה ברור לכל בן אדם עם מינימום של מודעות בכדורגל האירופי שאף מועדון לא יחתים שחקן/איש מקצוע על הראש של הקהל. לא בגרמניה לא באנגליה ולא בשום מקום. יש מינימום של כבוד לקהל שמגיע לאצטדיון.
רק לפני שבועיים ברצלונה שיחררה שחקן בגלל שהאוהדים חשפו ציוצים שלו בטוויטר, מועדון שכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 17:19 
טכנית לארז כתב:
די כבר עם גניבת הדעת הזו של "אוהדים מנהלים את המועדון". מה האוהדים של הפועל מנהלים במועדון בדיוק?
לא לרצות שורמוט יחזור להפועל אחרי מה שעשה זה "אוהדים מנהלים את המועדון"? באמת מוגזם שאוהדים מוחים נגד החזרה שלו למועדון, שיישבו בשקט החוצפנים האלה.
האוהדים של הפועל קובעים את סגל השחקנים? את ההרכב? די כבר עם הבולשיט הזה.
יש מקרים חריגים, כמו זה, שבהם מותר לאוהדים להביע את דעתם, גם אם היא שלילית.
אפשר לחשוב שכבירי עובר בשער 5 כדי להחליט אם צריך חלוץ או קשר קדמי.

כל פעם טרנד אחר, פעם צריך מנהל מקצועי, עכשיו האוהדים מנהלים את המועדון. בטח הלהיט הבא יהיה "רק מאמן כושר מערב אירופי" או משהו בסגנון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 18:03 
אדום אדום אדום כתב:
dino כתב:
אדום אדום אדום כתב:
dino כתב:
לפי צנציפר "ביציע", ההחלטה רק בידי גוטמן.

וכך צריך להיות...

אני קצת מתקשה להאמין שזה באמת כך, אחרת כבר שלשום וורמוט היה מתאמן אצלנו(ומקבל קללות מכמה אוהדים באימון...)

שלא תבין אותי לא נכון. אני נגד !! שהבוגד הזה יחזור. מה שהוא עשה זה פשוט בלתי נסלח. מצד שני לא יכול להיות שבעלים יקשיב כל הזמן לקהל. ולא מדבר רק על המקרה הזה. הרי תמיד יהיו כאלה בעד וכאלה שנגד . נגד מהלך כזה או אחר. יש מאמן שהוא הסמכות הבלעדית בצד המקצועי. שכבירי יתן לו מה שהוא רוצה ( במסגרת התקציב ). ככה הוא גם לא שובר את הראש יותר מדי במחשבות. שיהיה בעלים ויזרים כסף שצריך. ואני בעד כבירי וכל מה שהוא עושה.

אני נאלץ לצטט את עצמי. רק זה!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 18:31 
סמל אישי של המשתמש
"הוא בכלל לא רצה לעזוב, רמון אנס אותו לעבור"
(שחקן עבר בראיון ברשת ב')

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 18:50 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
"הוא בכלל לא רצה לעזוב, רמון אנס אותו לעבור"
(שחקן עבר בראיון ברשת ב')

והוא פנה למשטרה על זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
מילא הייתם מדברים על זהבי, ואז אפשר היה לשים על המאזניים את מה שאנחנו מקבלים (השחקן הכי טוב בארץ) מול מה שאנחנו צריכים לתת (לבלוע את העלבון),
אבל כל הדיון הזה בשביל שחקן ששיאו מאחוריו, נמצא כבר חמש שנים בדעיכה מתמדת והוכיח לפני שנה שהוא לא יכול להוביל קבוצת תחתית?
גם בלי קשר לבגידה שלו לא הייתי חושב להביא אותו, בדיוק כמו שחיפה וב"ש לא חושבות להביא אותו.
ועם קשר, שיזדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גילי וורמוט
הודעהפורסם: 24 ינואר 2016, 20:24 
תפקיד האוהדים לתמוך ולעודד את הקבוצה ולא להחליט מי המאמן (לא לאלישע לוי), מי השחקנים (לא לורמוט) ומי ההנהלה.
צריך להסתכל בצורה קרה ומקצועית- אם הוא מתאים, פשוט להביא אותו.
כל השטויות של עקרונות זה פשוט בדיחה (אבוקסיס היה לא פחות גרוע מורמוט במשך שנים).
מי שלא אכפת לו שנרד ליגה, אני חושב שכדאי שיקים קבוצה בשם ״הפועל עקרונות ת״א״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 00:03 
Asafas כתב:
תפקיד האוהדים לתמוך ולעודד את הקבוצה ולא להחליט מי המאמן (לא לאלישע לוי), מי השחקנים (לא לורמוט) ומי ההנהלה.
צריך להסתכל בצורה קרה ומקצועית- אם הוא מתאים, פשוט להביא אותו.
כל השטויות של עקרונות זה פשוט בדיחה (אבוקסיס היה לא פחות גרוע מורמוט במשך שנים).
מי שלא אכפת לו שנרד ליגה, אני חושב שכדאי שיקים קבוצה בשם ״הפועל עקרונות ת״א״.

חבר יקר, תרשה לי לחלוק.
מקצועית - המטרה של הפועל תל אביב העונה היא להשאר בליגה, בכסף שנשלם על וורמוט יהיה אפשר להביא שחקנים אחרים שיסייעו לנו בהשגת המטרה.

רגשית - יש לאנשים זכרון קצר, הבן שרמיט הזה היה סגור במכבי לפני הדרבי, אי פעם היה שיא עליבות כזה? הבן אדם השתין עלינו בקשת, פאקינג עלה כקפטן הפועל תל אביב למשחק שהוא סגור ביריבה הכי שנואה שלנו, שבירה מנטלית אדירה שכמעט גרמה לנו לרדת ליגה. שילך לאלף עזאזל! נכון שיש לנו חולשה לשחנקים שהביאו לנו אושר אדיר בעונת 09\10. אבל זה פשוט נגמר, לא קיים יותר. על זה צריך להתסכל בצורה קרה וריאלית.

נקווה לימים טובים יותר. כרגע אנחנו משלמים על כל ההבטחות שעשינו עם אלוהים בתאריך - 15.5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 11:27 
Dushi כתב:
Asafas כתב:

נקווה לימים טובים יותר. כרגע אנחנו משלמים על כל ההבטחות שעשינו עם אלוהים בתאריך - 15.5

:BOW: :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
עדכון מצב

ביטר הגישה עליו הצעה רשמית(ynet)
מכ פ"ת מגששת one
המקקיה רוצה לבשל עליו טרייד עם חיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 15:29 
מצויין ביטר תפור עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: גילי וורמוט
הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
ורמוט ושכטר בביתר הליגה הזאת עושה לי בחילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2016, 16:54 
סמל אישי של המשתמש
בית"ר לא רק מתעקשת להיות הקבוצה הכי שנואה,
אלא גם לפתוח פער עצבני על מכבי.

סחטיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
על אף ההתבטאויות שיוצאות מכיוון וולפסון, המאמן אלי גוטמן בטירוף לצרף את ורמוט. אולי בין חברי ההנהלה והגורמים המביאים את הכסף ישנה התלבטות, אך אם יש שחקן שגוטמן רוצה יותר מכל זהו ורמוט. כזכור, מדובר באותו שחקן שלפני שנה הועדף על ידי גוטמן בנבחרת ישראל על פני ליאור רפאלוב.

גורם המעורה בפרטים אמר: "גוטמן רוצה את ורמוט בטירוף. הוא כבר העביר את המסרים שלו לגילי. אבל בהפועל תל אביב הכול בעייתי; מעורבים רגשות ואוהדים ולכן דברים מתעכבים. יש כאן גם משחק פסיכולוגי מול מכבי תל אביב. היא שילמה להפועל תל אביב 650 אלף יורו עליו ואילו הפועל תל אביב תיכנס לתמונה רק אם ישוחרר ללא תמורה. כל יום הדברים יכולים להשתנות לכאן או לכאן אך גוטמן רוצה אותו מאוד בקבוצה, במיוחד שהוא מיואש לגמרי מהחומר שיש בהפועל תל אביב".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
יאללה תביאו אותו כבר ת'דרעק הזה. הלוואי ויכולתי לראות מועמד אחר עם יותר איכויות משלו, כדי לא להביא וורמוט. אם יש אחר- תביאו. אם אין, אז להביא את וורמוט כמה שיותר מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 10:40 
רק בישראל המלפפון הכי חם שחקן אוברייטד אובר דה טופ
בשלהי הקריירה ששיחק משחק וחצי בשנה האחרונה .
פח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
רק בישראל המלפפון הכי חם שחקן אוברייטד אובר דה טופ
בשלהי הקריירה ששיחק משחק וחצי בשנה האחרונה .
פח

גם בפורום פה, הסכימו שבכמה משחקים ששיחק, היה בין הטובים במקקי. גם באירופה.
זה שקוברים פה בישראל אוטומטית שחקנים שהגיעו לגיל 30 "המופלג", ללא קשר לאיך שהם משחקים וללא בדיקה גופנית, זה כבר משהו אחר.
אם אתה יכול להביא שחקן אחר טוב ממנו, אז כמובן שזה עדיף(בומבה לצורך העניין עוד לא מסוגל לעבור שחקן, אז שחקן אחר שהוכיח את עצמו כבר)

נערך לאחרונה על ידי dino בתאריך 26 ינואר 2016, 10:46, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 10:46 
סמל אישי של המשתמש
היחידי שרוצה את המלפפון שלו זה דינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
היחידי שרוצה את המלפפון שלו זה דינו.

אז כנראה שאתה לא מעודכן מספיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
אני לא יכול להגיד שאני רוצה את ורמוט אבל מבחינה מקצועית הלוואי.

כל עוד הוא במכבי שישרף על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 11:18 
להגיד שורמוט אוברייטד זה קשקוש. גם שנה שעברה הוא היה שלוש רמות מעל כל הפח שהיה סביבו.
וגם כששיחק במכבי הוא הראה שהוא שחקן גדול. אם הוא היה יכול לחזור ולקבל שקט יחסי מהקהל הוא היה בקלות השחקן הכי טוב ומשפיע בקבוצה האפורה הזאת.
מבחינה מקצועית הלוואי והיה לנו שחקן כמו ורמוט בהרכב. בגלל שברור שהבאה שלו תפלג את הקהל ותיצור אווירה מגעילה אז אין טעם להביא אותו. אבל מבחינה מקצועית? אין לנו שחקן שיכול לתת חצי ממה שגילי היה יכול לתת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2016, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
להגיד שורמוט אוברייטד זה קשקוש. גם שנה שעברה הוא היה שלוש רמות מעל כל הפח שהיה סביבו.
וגם כששיחק במכבי הוא הראה שהוא שחקן גדול. אם הוא היה יכול לחזור ולקבל שקט יחסי מהקהל הוא היה בקלות השחקן הכי טוב ומשפיע בקבוצה האפורה הזאת.
מבחינה מקצועית הלוואי והיה לנו שחקן כמו ורמוט בהרכב. בגלל שברור שהבאה שלו תפלג את הקהל ותיצור אווירה מגעילה אז אין טעם להביא אותו. אבל מבחינה מקצועית? אין לנו שחקן שיכול לתת חצי ממה שגילי היה יכול לתת

אני חושב שישנם דרכים להרגיע את הקהל או לפחות את חלקו. כמובן שבהתחלה כולם יסמרו שיער וינופפו במנויים, אבל אפשר אולי לפעול בכמה דרכים כדי שבמשחקים, לא יופעל לחץ מיותר(אם כי, הקהל של הפועל כל כך מנומנם ואנמי, שאולי סערה קלה דווקא תעורר אותו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1168 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 39  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: