תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 18:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 336 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום א' 30/3
הודעהפורסם: 03 אפריל 2014, 14:22 
יש לרב"ש זכרון של דג או משהו.
ומה עם המגן השמאלי מקטמון אורי כהן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2014, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
זה במסגרת תכניתו של בן שמעון "החזר להרכב שחקן שלא שיחק יותר מחודש" והפעם - יגאל אנטבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2014, 14:56 
סמל אישי של המשתמש
:LOL2: רבש והשיטה :LOL2:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2014, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
בדיחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2014, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
אבוטבול זכה בבוררות נגד טביב, יקבל כרבע מיליון ש"ח (ע"פ שירי אלג'ם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2014, 16:18 
אחד האדומים כתב:

בטח, בטח יקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום א' 30/3
הודעהפורסם: 03 אפריל 2014, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:
אחד האדומים כתב:

בטח, בטח יקבל.

נשארו לו רק עוד שישה מדורי גהינום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2014, 16:48 
אם זה יגאל או צ'קול אני עם יגאל ושימותו המלעיזים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2014, 16:51 
כתוב שהשלט שהניפו שער 7 ''מייצגים את הפועל,תחת ישראל'' יגרום לשיפור התדמית שלנו כלפי ה''רוכש'' העתידי

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2014, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
כתוב שהשלט שהניפו שער 7 ''מייצגים את הפועל,תחת ישראל'' יגרום לשיפור התדמית שלנו כלפי ה''רוכש'' העתידי

אכן, לא סתם שלטים נתליים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2014, 17:17 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אם זה יגאל או צ'קול אני עם יגאל ושימותו המלעיזים

זה או צקול או יגאל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2014, 17:21 
השלט "מייצגים את הפועל ולא את ישראל" בעייתי. גם למי שמניף אותו, כי מעיד על משהו לא משהו.
מה קרה ? לא רק איל גולן ובית"ר ירושלים, גם אנחנו מקופחים ומחוץ לזרם הראשי ?
מה הרקע לשילוט זה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2014, 18:03 
שגיב יחזקאלי. שם של שחקן מלפני עשרים שנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2014, 22:51 
גבעתיים כתב:
השלט "מייצגים את הפועל ולא את ישראל" בעייתי. גם למי שמניף אותו, כי מעיד על משהו לא משהו.
מה הרקע לשילוט זה ?

קודם כך אם אתה לא מכיר או לא יודע על שלט שנמצא 10 שנים כמעט בכל משחק שלנו, אז תרגיע עם קביעות הדעת שלך.
מחוץ לזרם? כשחצי מדינה שרה פה "גרשון אתה גדול", והחצי השני הכריז עלינו כעל "עוכרי ישראל", אם זה הזרם אז אני בחוץ.
באותה מידה יכלו לכתוב, "פה זה לא מכבי, אנחנו הפועל, קודם כל ולאחר הכל, הפועל", עדיין מעיד על משהו לא משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2014, 23:04 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
מה הרקע לשילוט זה ?

אנחנו לא מייצגים את המדינה,בשביל זה יש נבחרת.
שכל אוהדי בית"ר,מכב* וחיפה שמחפשים לעצמם עוד איזה דרך להיראות ציונים גדולים יחפשו אותה במקום אחר.
אין קשר בין השלט הזה לשירי השואה למיניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2014, 23:07 
danired כתב:
גבעתיים כתב:
מה הרקע לשילוט זה ?

קודם כך אם אתה לא מכיר או לא יודע על שלט שנמצא 10 שנים כמעט בכל משחק שלנו, אז תרגיע עם קביעות הדעת שלך.
מחוץ לזרם? כשחצי מדינה שרה פה "גרשון אתה גדול", והחצי השני הכריז עלינו כעל "עוכרי ישראל", אם זה הזרם אז אני בחוץ.
באותה מידה יכלו לכתוב, "פה זה לא מכבי, אנחנו הפועל, קודם כל ולאחר הכל, הפועל", עדיין מעיד על משהו לא משהו?

מי אמר שלא מכיר או יודע, שאלתי עובדתית מה הרקע ל"לא מיצגים את ישראל".
הבנתי ממך שבגלל שנפגעים מזה שרבים במדינה שונאים אותנו.

אם כן, צריך לזכור שהרקע אינו חולשה אלא להפך שאנחנו מצטיירים (לוא דוקא בצדק) בצורה דמונית כסוג של אליטה.

נערך לאחרונה על ידי גבעתיים בתאריך 03 אפריל 2014, 23:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2014, 23:09 
הרקע הוא עונת רבע גמר אופ"א, כשהתחילו להדבק להפועל בנסיעות לחו"ל אוהדים פעילים ולא פעילים של מכבי ובית"ר, ואנשים שביום שבת היו קופצים בגולים שהפועל מקבלת, ביום חמישי התחילו להיות בעדה עד לרמה של לנסוע איתה לחו"ל. למזלנו זה עבר להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2014, 23:15 
שנים השלט הזה היה ולאף אחד הוא לא הפריע.
בא טביב והצליח לתת לו פרשנות לא נכונה.
אני לא מופתע מתקשורת אנטי הפועל שקפצה על זה
אני מאוד עצוב שיש אוהדי הפועל שפתאום "התעוררו" וגם הם נותנים לשלט את הפרשנות הטביבית.
מלחמות על דבר כזה בדיוק כמו מלחמות על השיר הנפלא מזרחי תתאבד עושים נזק למלחמה נגד שירי השואה
הם למעשה מראות שהטענה של משוררי השואה שמחפשים אותנו ולא משנה מה נגיד יקפצו נכונה
מיצגים את הפועל לא את ישראל,שמעון מזרחי תתאבד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2014, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
הרקע הוא עונת רבע גמר אופ"א, כשהתחילו להדבק להפועל בנסיעות לחו"ל אוהדים פעילים ולא פעילים של מכבי ובית"ר, ואנשים שביום שבת היו קופצים בגולים שהפועל מקבלת, ביום חמישי התחילו להיות בעדה עד לרמה של לנסוע איתה לחו"ל. למזלנו זה עבר להם.

דומה למה שכתבתי,מדוייק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 04:17 
סמל אישי של המשתמש
פעם היה סרטון של איזה אוהד שמסביר בדיוק מה השלט הזה אומר, למה הוא נתלה ומה הוא בא להציג.

בלי קשר, אני בטוח שהכוונה ממש לא ברורה, בטח שלשאר האוהדים של הקבוצות, ובטח לישראלי הממוצע שאוהב את המדינה ושומע על השלט הזה. הכוונה שלו לגיטימית לחלוטין, גם לבארסה יש גאווה קטלונית גדולה שהיא בעצם בתוך ספרד - וזו דוגמה בלבד.
אף אחד לא אמר שאוהדי הפועל לא ציונים/שונאים את המדינה - כשבית''ר ומכבי היריבות העיקריות לאורך השנים, שניהם קוראים לעצמם "הקבוצה של המדינה", באים עם דגלי ישראל ולא יודע מה, במידה וישחקו באירופה, אני בתור אוהד הפועל לא יעודד אותם ודווקא ירצה שהם יפסידו, זו האמת. עד כמה שאומרים לי שזה מביא ניקוד לישראל, זה ממש לא מעניין אותי. אומר תכלס. המדינה הזאת כל כך פרימיטיבית שזה לא יאומן, איפה תראו אוהד בארסה רוצה שריאל תצליח באירופה? איפה תראו אוהד יונייטד שרוצה שסיטי/ארסנל/ליברפול יקחו תארים בצ'מפיונס? איפה תראו את אוהדי אינטר מפרגנים למילאן ולהפך? הכל חרטה אחת גדולה. רק במדינה הזאת כולם פרימיטיבים ואוהבים לקשור את ההיסטוריה של המדינה והעם היהודי לכל חור אפשרי. ואני אומר את זה בתור אדם מסורתי.
כל העניין של השלט הזה יצא מכלל פרופורציה לחלוטין.
וכן - בשביל ישראל יש את נבחרת ישראל. ואינלי כח לתת פה עוד דוגמאות על אוהדים של כדורגל בכל העולם שלא סובלים את הנבחרות שלהם/לא סובלים את היריבות שלהם גם באירופה.
עוד הוכחה ברורה ומובהקת שכל העניין הזה הוא תעמולתי נטו - תוכלו לספור עם האצבעות ביד אחת בלבד את כמות אוהדי בית''ר או מכבי שירצו שהפועל תצליח באירופה, מה שאומר שגם להם מעניין את התחת הניקוד של ישראל - מה שאומר שגם על הזין שלהם הפועל ועוד יותר ישראל. אז חלאס להיות צבועים ולבלבל את המוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 07:03 
,

נערך לאחרונה על ידי Meitar בתאריך 04 אפריל 2014, 07:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 07:04 
חזוקה כתב:
פעם היה סרטון של איזה אוהד שמסביר בדיוק מה השלט הזה אומר, למה הוא נתלה ומה הוא בא להציג.

בלי קשר, אני בטוח שהכוונה ממש לא ברורה, בטח שלשאר האוהדים של הקבוצות, ובטח לישראלי הממוצע שאוהב את המדינה ושומע על השלט הזה. הכוונה שלו לגיטימית לחלוטין, גם לבארסה יש גאווה קטלונית גדולה שהיא בעצם בתוך ספרד - וזו דוגמה בלבד.
אף אחד לא אמר שאוהדי הפועל לא ציונים/שונאים את המדינה - כשבית''ר ומכבי היריבות העיקריות לאורך השנים, שניהם קוראים לעצמם "הקבוצה של המדינה", באים עם דגלי ישראל ולא יודע מה, במידה וישחקו באירופה, אני בתור אוהד הפועל לא יעודד אותם ודווקא ירצה שהם יפסידו, זו האמת. עד כמה שאומרים לי שזה מביא ניקוד לישראל, זה ממש לא מעניין אותי. אומר תכלס. המדינה הזאת כל כך פרימיטיבית שזה לא יאומן, איפה תראו אוהד בארסה רוצה שריאל תצליח באירופה? איפה תראו אוהד יונייטד שרוצה שסיטי/ארסנל/ליברפול יקחו תארים בצ'מפיונס? איפה תראו את אוהדי אינטר מפרגנים למילאן ולהפך? הכל חרטה אחת גדולה. רק במדינה הזאת כולם פרימיטיבים ואוהבים לקשור את ההיסטוריה של המדינה והעם היהודי לכל חור אפשרי. ואני אומר את זה בתור אדם מסורתי.
כל העניין של השלט הזה יצא מכלל פרופורציה לחלוטין.
וכן - בשביל ישראל יש את נבחרת ישראל. ואינלי כח לתת פה עוד דוגמאות על אוהדים של כדורגל בכל העולם שלא סובלים את הנבחרות שלהם/לא סובלים את היריבות שלהם גם באירופה.
עוד הוכחה ברורה ומובהקת שכל העניין הזה הוא תעמולתי נטו - תוכלו לספור עם האצבעות ביד אחת בלבד את כמות אוהדי בית''ר או מכבי שירצו שהפועל תצליח באירופה, מה שאומר שגם להם מעניין את התחת הניקוד של ישראל - מה שאומר שגם על הזין שלהם הפועל ועוד יותר ישראל. אז חלאס להיות צבועים ולבלבל את המוח.

?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 09:30 
מצטער על האריכות, אבל הנושא ה"נדוש" מחייב לרגע להעמיק ו...לקבל תועלת ולהרגיש טוב. גם לגבי אלה המודעים לרוב הנכתב יש בנכתב כדי לחדד את הנקודה.

שנאת הנעלה - התחילה עם קין והבל, היא אחד מהכוחות המשמעות לאורך כל היסטורית האנושות. מקור השנאה הוא תסכול, ויש שאומרים גם אהבה שהתהפכה לשנאה, של מי שמצטייר כנעלה שהשונא המרגיש שלעולם לא יהיה כמותו ושזה מהותי לחייו ולנשמתו.
דוגמאות: האנטישמיות, האנטי ישראליות החולנית אפילו ב"אירופה הנעלה", שנאת האמריקאים (תארו לעצמכם מה היה קורה בעולם בו הרוסים או הסינים היו מעצמת העל המובילה ואולי היחידה), השנאה של הערבים לעולם המערבי ולישראל שבגללה אנשים מוכנים למות ולא להתפתח כלכלית ובכלל (בעיקר בעזה). ובכלל כל אדם בעל ערך יוצר אצל חלק מהאנשים שלא מסוגלים להתמודד עם ערכו דחיה והשמצות אישיות. כל אלה הם במסגרת פסיכולוגית פתולוגית גם אם מדובר בתופעה גורפת באנושות ואז מקילים ואומרים שזו תופעה סוציולוגית. נכון, סוציולוגית ועדין פתולוגית ומזיקה לשונא.
בישראל מדובר יותר על שנאת האשכנזים - חלקה יכול להיות סלידה לגיטימית "דחיה ממנהגי תרבות זרה או מחלקים מתכונות מסוימות" בדיוק כמו שגם אשכנזים וגם מזרחים סולדים מעדות אחרות מזרחיות ואחרות. ונכון לגמרי גם פסיכולוגית להיות בעד העדה שלך ובעד המזרחיות/אשכנזיות עד לרגע שבו הבעד נעשה דומיננטי מכווץ את הנשמה ומפריע להצלחה (כי אנרגיות בונות להצלחה מותרמות לשליליות במקום להתממש). כמו אצל טביב ולאחרונה כמו גולן שלא מפסיק לכרוך את מעשיו בעדתיות כאילו שגולדבלט ורוזן לא הוקעו מהחברה וזוכה לתגובות של מזרחים רבים שהתגובות שלו מביישות אותם. מגיבים מזרחים אלה הם הנורמלים ויכולים להכיל שיש עדות אבל זה לא הדבר הדומיננטי ששולט בנפשם מכווצה וגורם להם נזקים. השנאה הנחותה מראה על טביב וגולן שרגשי הנחיתות שלהם השתלטו עליהם ולעולם לא יהיו מאושרים. הם מאוד מצליחים אבל יכלו להצליח יותר ולהיות באמת מאושרים (על תתרשמו מדי מהחיצוניות המצליחנית).

בכדורגל הישראלי
ראינו שנאה הנעלה בעיקר של בית"ר מול הפועל. אבל, גם במקומות אחרים כמו בית שאן. השנאה לא מחייבת (אבל גם לא שוללת) שהפועל נעלה מבית"ר אלא שכך היא נתפסת אצת אוהדי בית"ר. מדוע השנאה נגד הפועל ולא נגד מכבי ? כאן עלינו לחזור אחורה והיזכר שתקומת מדינת ישראל והקמת צה"ל הם הישגים בקנה מידה היסטורי. זה מחזיר אותנו להבנה מדוע באירופה ובעולם כולו שונאים את ישראל הרבה מעבר לאנטישמיות. אבל, נחזור להפועל - גם תל אביב שהיא מרכז המדינה והמקום המועדף בה וגם קישור למפא"י שהיתה הדומיננטית בהקמת המדינה. השנאה להפועל כרוכה אם כן לא רק במעמדות ובמרכז המדינה אלא כיוון שהפועל, ובמיוחד הפועל תל אביב, כרוכה הכרתית ותת הכרתית באותם אנשים שהם בפירוש בלתי רגילים שאפילו הנציג המדושן של הימין, נתניהו לא חף מרגשי נחיתות אליה. גם בין האשכנזים יש את אלה שלקו חלק מרכזי בעשית תקומת המדינה ואת אלה שדיברו. דיברו בקיצוניות תלושה כמו אביו של נתניהו וזכו ללעג ובכל מקרה דעתם לא התקבלה. להפך המדינה קמה למרות שהתקבלה הדעה ההפוכה. זה ההבדל בין שנאת הפעול לשנאת מכבי.
לא פלא ששונאי הפועל שונאים במקרים רבים גם ערבים ומתרחקים מהם. רבים מהם לא סגורים עם עצמם שהם שונים מהם וחייבים נפשית להבדיל את עצמם מהם. ולהפך אוהדי הפועל יודעים מי הם ומי הערבים ומקבלים שחקנים ערבים טובים בכייף כחלק מזהות הקבוצה בלי להרגיש מאוימים מכך.

התגובה שלנו
גם ביננו יש גישות שונות לשנאה זו. חלק מכך נעוץ במידת החשיפה. אין להשוות אדם שלא חווה מגע ישיר של השנאה ואף אלימות לאדם שחווה אותה והתמודד איתה. ועדין, גם מעבר לכך יש גישות שונות שהספקטרום שלהם הוא בין : ה"גישה המנצחת" שאומרת אני מרגיש איום ונורא ובמידה זו או אחרת אף שונא בחזרה. ועדין אני מודע ששונאים אותי כי חושבים שאני טוב יותר. הרי כולם יודעים שאיני רוצה, לדוגמא, להיוולד כאוהד בית"ר אופייני. וה"גישה המכווצת" שבה שנאה הנחותים בעינהם משתלטת בלי יכולת להביט גם מגבוה על המצב. ואפילו תוך כדי נזק לעצמי ולקבוצה.
בלי קשר ל"מיצגים את הפועל ולא את ישראל" אנחנו נוכחים בכך באינסידנטים שונים שבהם מורחקים אוהדים ונגרם נזק לקבוצה למרות שהדבר ידוע מראש. ונחזור לשלט. לדעתי מספיק לעשות שלט בנוסח חיובי כמו "מייצגים רק את הפועל" ובלי לשלול את המדינה בקבוצה שדוקא אחוזים ניכרים שלהם פטריוטים ומשרתים בצה"ל ביחידות קרביות. אני מבין בהחלט את השלט, ולמה גוטמן היה בעדו - כי הוא באיזה שהוא מקום אומר אנחנו הטובים ושונאים אותנו על כך "כל העולם שונא את הפועל ורק אני אוהב" אבל, אנחנו גאים בהשתייכות שלנו. עדין, הקו המבחין שאותו סימנתי לגבי שנאת האשכנזים הוא האם זה השתלט עלינו ומהווה הפרעה גם ברגש וגם בתכל'ס.
מציע לסמן את קו הנזק כקו האדום. בעיקר שאחד מהיבטי הנזק הוא הדבר שיקר לנו כרגע - מציאת רוכש. מבין שהשלט קשור לרגשות ומן הסתם ישרא עוד שנים רבות. אבל, לפחות להיות מודע לקו הנזק ולהשתדל שלא לעבור אותו. אל ההם רגשות ושינוים הו אתהליך מתמשך, אבל לפחות להיות מודע לרקע להם ולנזק שהקצנה יכולה להביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
יסלחו לי כל המתנגדים לשלט המקורי אבל זה ממש מעפן ליפול בפח הזה ולהחליף את הניסוח הרב משמעי
כן יש כמה משמעויות לשלט
כן כל אחד יקח מה שהוא רוצה ואיזו משמעות שמתאימה לו
ומי שרוצה לנצל את הקהל כדי להתנגח בקבוצה (ע"ע עורץ הספורט) יוכל לעשות כן ללא השלט
ויעשה כן גם מהשלט החדש
תנו קצת זמן ותראו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4506823,00.html

תהנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
שבתאי יחבס כתב:

די כבר אין טעם בכלל להתייחס לזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 12:15 
סמל אישי של המשתמש
MoToBOy כתב:
שבתאי יחבס כתב:

אפשר להתייחס גם בלי לפתח ציפיות.
שיהיה בהצלחה ושייסגרו את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 12:18 
סמל אישי של המשתמש
חדשות הפועל עתידיות - 8.4

המו"מ פוצץ עקב הדרישה של חיים רמון שקבוצת הרוכשים תשלם לו חשבונות חשמל, מים, ארנונה וגז עד סוף חייו.
הגרעון עומד על 892 מיליון יורו.
ורמוט ישוחרר, בהפועל דורשים 30 שקל. "הלוואי ויכולנו להשאירו".
במועדון החלו להיערך לעונה הבאה, בה התקציב יעמוד סביב 16-20 מיליון שקלים. עמודי התווך יהיו סלים טועמה ושי אבוטבול.
המגן השמאלי סאלם אבו-סיאם חתם בקבוצה ל-7 שנים. הרוש כשיר לשבת. אורי כהן בסגל. יגאל אנטבי יפתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 12:21 
מה הסיכוי שיש להם קשר לחבר'ה האלה?
http://en.wikipedia.org/wiki/Fenway_Sports_Group
יש שמועה שהם אוהבים את הצבע האדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אפריל 2014, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
MoToBOy כתב:
שבתאי יחבס כתב:

אפשר להתייחס גם בלי לפתח ציפיות.
שיהיה בהצלחה ושייסגרו את זה.

אין מה להתייחס להמצאות של צנציפר וזה רק לדוגמא
ציטוט:
שני הצדדים חתמו על הסכם סודיות שלא לדבר בנושא, אולם ידוע כי המגעים מתנהלים מאחוריי הקלעים ואף הוגדר דד-ליין עד לסופ"ש הבא לסגירת העניין.

תעשה לי טובה חתמו על הסכם סודיות אבל אדון כתב יודע הכל?
אין סיכוי שזה רציני וזה ברור שלא יצא מזה כלום לא צריך לחכות לשבוע הבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 336 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: