תרשו לי חברים כמה מילים
יש פה ערבוב מסוכן בין ניצול כוח התקשורת לרעה שקיים במדינה הזו בכל תחום וגם בכדורגל לבין מה שעושים האולטראס .
לא כל מה שהם עושים מבורך (משרוקית) ויש בהם ניצוצות יצירתיות
אדירה שאין באף קבוצה (השלט הידוע והמדובר).
מה שאחנו עושים פה , קרי יוצאים אחד נגד השני זה בדיוק אבל בדיוק הכוונה של כל המצקצקים
אני נכד של ניצולי שואה מכל הצדדים ולא אני ובטח לא הסבא שלי לא היה לוקח לעלבון את השימוש בכל מה שקשור לנושא,
זו היתיפיפות ודמגוגיה נטו , לא יותר
נכון יש נזקים במה שהאולטראס עושים אבל הכי חשוב שהם ישארו במרחב שבין התקשורת לסביבה (ציקצוקים של כל מיני מקקיסטים וליכודניקים בתקשורת), ברגע שזה מגיע לוויכוחים והאשמות מיותרות ביננו , זה נזק גדול יותר
אנרכיסטים חייבים להיות קיימים כי הם פוקחים עיניים בדיוק כמו אמנים
אנחנו צריכים לגבות את האולטראס ולהבין שהכניסה בהם זה חלק מהיישור קו אחרי שקצת העלו דרגה בשנים האחרונות במלחמה במחלת הגזענות והשנאה שקיימת אצל אלה מההר ושאר הליגה , תחשבו על זה במובן של מחיר שחייבים לשלם כדי שיטפלו בבעיית הגזענות שהיא הבעיה העיקרית במדינה הזו
אנחנו צריכים לתקשר איתם ואם אפשר לחשוב ביחד על איך מנתבים את האנרגיות האדירות שלהם
ושוב חוזר - כל מה שקשור לעניני השואה ולביקורת הוא מחיר שאנחנו נשלם כי מנסים לחנך את הגזענים מההר
אלו רק מילים שמבטאות יחס לקבוצת ספורט אחרת ולא מילים שמבטאות חוסר קבלה של לאום או עדה שזו הבעיה האמיתית
מצד שני תפסיקו עם המשרוקיות כי זה מפריע לשחקנים שלנו ואל תעברו ללייזרים