עד המ!!ת הפועל כתב:
אפשר לשנות למעלה מ"השדים האדומים" ל"זונה ה-12" אחרי הודעת פתיחה כזאת דוחה.
לא מת על עמוס (בלשון המעטה), אבל הוא אשם שרב"ש מרכיב אותו כל שבוע? הוא נהנה לחטוף גולים?!
הפכנו להיות מכבי הרבה יותר מהר ממה שחשבתי. פשוט דוחה.
אני לא מבין את הטרנד הזה לומר "מה? עמוס/צ'קול אשם שרן בן שמעון מלביש אותו?". גם דמארי לא אשם שרן בן שמעון מעלה אותו בהרכב.
זה תמיד נכון - אם השחקן גרוע, רע, בינוני, טוב או מדהים, תמיד הוא לא אשם אם מלבישים או לא מלבישים אותו. אז במה מקדמת אותנו האמירה הזאת? אפשר לחשוב שהעלו אותו בעמדה שהוא לא מכיר שאז אפשר להבין את האמירה הזאת? רן בן שמעון שם אותו חלוץ והוא לא הבקיע כל העונה? הוא שם אותו בשער!
אף שחקן לא שמח להיות גרוע, וכל שחקן שמח להיות טוב. אם ככה - אז אפשר פשוט לא לפתוח שום פוסט שמשבח או מבקר אף שחקן (כי הם לא אשמים אם הרכיבו אותם או לא, הם לא אשמים אם הם גרועים, הם לא שמחים להיות גרועים והם שמחים להיות טובים...).
לגופו של עניין - שניהם אשמים - רן בן שמעון שבאופן עיוור ממשיך עם השיטה שלו (שזה כמו לומר עקשנות עיוורת בלי שום קשר לתוצאות, רק במילה מכובסת) ודני עמוס שהוא פשוט שוער נורא.
נכון - במקרה של השער הזה, הטעות שלו היא לא הייתה טעות ענקית. אני מתפשר על טעות קטנה של עמוס. חבל שטעות קטנה של קשר שווה איבוד כדור, וטעות קטנה של שוער זה גול. מה לעשות? זה המקצוע וזאת העמדה...
אין מה לדון בכלל בשאלה של האם יש לו ערך מוסף או לא, וגם לא ברור לי מה זה אומר. ערך מוסף מול מה? האם זה שהוא בהרכב מוסיפה ערך מול זה שנעלה בלי שוער בכלל, או שאין לו יתרון מול השוער המחליף, או שאין לו שום יתרון על כל שוער אחר שתשים בשער (נניח מליגת העל). מה זה הערך מוסף הזה שמדברים עליו כל הזמן?
בשורה התחתונה - הוא לא לוקח כדורים שרוב השוערים אחרים לא היו לוקחים, ולא לוקח בחלק גדול מהמקרים כדורים שרוב השוערים האחרים כן היו לוקחים.
בכל מקרה, לא משנה איך בוחרים להציג את היכולת שלו או את החוסר בערך מוסף - הוא צריך ללכת לספסל ובסוף העונה הבייתה, והרכישה שלו מקרית שמונה היא הרכישה הכי אומללה השנה (בפער קטן מעל גרזיצ'יץ', אבל זה בפוסט אחר).