תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 24 יוני 2025, 22:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 765 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 26  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דני עמוס
הודעהפורסם: 02 מרץ 2014, 17:55 
יכול הליות, אבל אני טוען שזה לא טעות גדולה מדי. זו החלטה של שבריר שנייה שהייתה סבירה, ומי שהיה צריך לסגור את הפינה הקרובה, זה אנטבי שפשוט סגר רע. מעבר לכך, עאבד פשוט עשה פעולה די ערמומית, וניצל שבריר הזדמנות. זה יכול לקרות.

ובכלל, הטעות הכי חמורה במהלך היא של איליץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2014, 17:58 
נועם שחם כתב:
זה לא שהוא עומד מול עאבד ומפנה לו את הפינה. ברגע שיגאל מתקרב וסוגר את עאבד (לכאורה) עמוס נע קצת ימינה כדי לסגור את הפינה הרחוקה (לקראת תנועה צפויה של עאבד ימינה). מי שהיה צריך לסגור את הבעיטה הזו זו יגאל ועמוס עושה פעולה סבירה, כי הוא מניח שבעכשיו הבעיה שלו היא בפינה השנייה. זו הנחה מאד סבירה וגם אני בתור שוער מניח שהייתי עושה דבר דומה. גם בתור שחקן הגנה, הייתי מבין מהר מאד שאני בא כדי לסגור את הפינה הקרובה, ובמקביל להזהר מחתיוך ימינה של החלוץ

במבחן התוצאה, עאבד ניצל פה שבריר הזדמנות, אבל הטעות של עמוס, אם בכלל, היא קטנה מאד. אם במצב כזה הוא נשאר בצד ימין, כל הפינה הרחוקה פתוחה לעאבד ואז הוא באמת היה אשם.

אם יגאל מגיע בכל המהירות לפינה הקרובה, עם התנופה הוא חותך אותו הצידה וכובש בקלות. בפועל מה שדני עמוס עשה, כמו שאתה רואה בתמונה זה שהוא פשוט חשף את כל הפינה הקרובה ונעמד במקום שגם כך היה מכוסה ע"י יגאל. בכל מקרה תמיד יותר קשה לחלוץ שמגיע לכבוש לפינה הרחוקה, כי הבעיטה דורשת עצמה גדולה יותר וגם טכניקה. הבעיה שאצל עמוס כולם בועטים לו לפינה הקרובה וגם כובשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מרץ 2014, 17:58 
לא טעות גדולה, אבל התמודד עם המצב לא טוב. הוא עומד מאחורה ורואה מה הבלם סוגר ומה לא. זה לא שכונה שאחר כך הוא יגיד "לא פינה שלי". הוא שם בשביל לעצור כדורים, לא בשביל לא לצאת אשם.
וזה תקף גם להגזמות שיש לפעמים לאוהדים עם "שיעמוד על הקורה מצדי, שלא יקבל בקרובה". זה דיבור של פרשנים של לפני 50 שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2014, 18:04 
גבי, כל הדיון הוא שמאשימים אותו פה בזה שהוא עשה איזו טעות ענקית בגול. בעיני הוא לא עשה טעות ענקית. אולי טעות קטנה. הוא לא היה צריך לסגור את הפינה הקרובה ברגע שהבלם מגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מרץ 2014, 18:08 
כן, רק ששום בעיטה שחלק מהשוערים לוקחים, הוא לא לוקח. כן גדולה, לא גדולה, כל בעיטה שהיא קצת קשה וקצת לא ישר לידיים הוא לא לוקח. זה כל פעם טעות קטנה, עוד אחת ועוד אחת.

ואין דבר כזה היה צריך. יש מציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2014, 18:19 
והמציאות היא שבכל גול האשם הוא קודם כל השוער? זו עמדה לא הוגנת בעיני.

לטעמי, העליהום על דני עמוס הוא מוגזם ולא הוגן. לא שאין לו אשמה, אבל ההתנפלות כלפיו חסרת פרופורציה. כמו שאמרתי כבר במקומות אחרים, הוא משחק עם הגנה שערורייתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מרץ 2014, 18:22 
מה?
אמרתי בפירוש שבחלק מהגולים שהוא קיבל לפינה הקרובה הוא אשם הרבה פחות ממה שעשו ממנו.

המציאות בגול הזה שהוא לא התמודד טוב עם הסיטואציה (יגאל התמודד אפילו פחות טוב, אז מה?), והמציאות מתחילת העונה שיש לו בערך 0% הצלחה בכל בעיטה שהיא טיפה אתגר, ואין שום סיבה שהוא ימשיך לשחק.

וההגנה לא רלוונטית מרגע שהכדור נבעט, ברגע שהכדור נבעט הוא מתמודד עם בעיטה שאיקס אחוז שוערים הודפים, ובזה הוא חלש מאד. מהחלשים שאני זוכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2014, 18:34 
הדברים שלי לא מתייחסים לביקורת שלך. לאחרים שחותכים אותו בצורה מאד קשה. אני מסכים שדני עמוס מיעט להציל אותנו השנה, בלשון המעטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2014, 20:58 
שחר כתב:
אני באמת מסתכל ולא מצליח להבין את המיקום שלו חוץ מזה שאולי הוא מתחבא מאחורי הקו של יגאל כדי שלא "יחטוף טיל"...הרי השחקן בא משמאל..למה אתה נצמד לפינה הרחוקה בטח כשהשחקן המגן עוד מכסה את החלק הרחוק יותר. עאבד לא חלם שיהיה לו כל כך קל להבקיע שער ממצב כזה. מתחרה במיקום ההזוי של קולין בשער של פנדורי שגרם להדחה מאירופה.
תמונה

הייתי חייב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2014, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
יותר משאנחנו צריכים שבוריס יתפוס את המקום שלו בהרכב, אנחנו צריכים שהוא יתפוס את המקום של בוריס על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 02 מרץ 2014, 22:22 
19 כתב:
מה?
אמרתי בפירוש שבחלק מהגולים שהוא קיבל לפינה הקרובה הוא אשם הרבה פחות ממה שעשו ממנו.

המציאות בגול הזה שהוא לא התמודד טוב עם הסיטואציה (יגאל התמודד אפילו פחות טוב, אז מה?), והמציאות מתחילת העונה שיש לו בערך 0% הצלחה בכל בעיטה שהיא טיפה אתגר, ואין שום סיבה שהוא ימשיך לשחק.

וההגנה לא רלוונטית מרגע שהכדור נבעט, ברגע שהכדור נבעט הוא מתמודד עם בעיטה שאיקס אחוז שוערים הודפים, ובזה הוא חלש מאד. מהחלשים שאני זוכר.

אתה צודק בחלק מדברייך, אבל למשל אף אחד לא זוכר אתמול שהוא לקח בעיטה מרחוק (בעיטה שבהחלט כל שוער צריך לקחת, אבל עובדה שלקח..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 02 מרץ 2014, 22:26 
לירון האדום כתב:
19 כתב:
מה?

אתה צודק בחלק מדברייך, אבל למשל אף אחד לא זוכר אתמול שהוא לקח בעיטה מרחוק (בעיטה שבהחלט כל שוער צריך לקחת, אבל עובדה שלקח..)

זה שאתה מציין שהוא הצליח לקחת בעיטה ממרחק של 25 מ' שהלכה ישר אליו זה כבר אומר את הכל.
היתה גם איזו הגבהה שהוא חיכה שנמחא לו כפיים על זה שהוא לקח אותה בלי בעיות.
הוא לא מוציא כדורים במהירות למתפרצות ומשחק ל-א-ט כל כך שאפשר להתפוצץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2014, 22:31 
דה רוסי כתב:
לירון האדום כתב:
19 כתב:
מה?

זה שאתה מציין שהוא הצליח לקחת בעיטה ממרחק של 25 מ' שהלכה ישר אליו זה כבר אומר את הכל.
היתה גם איזו הגבהה שהוא חיכה שנמחא לו כפיים על זה שהוא לקח אותה בלי בעיות.
הוא לא מוציא כדורים במהירות למתפרצות ומשחק ל-א-ט כל כך שאפשר להתפוצץ.

נו ו?
לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד.
תקרא שוב את ההודעות של 19 ונועם שחם ואז אולי תבין את ההודעה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2014, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
לירון בחייאת אפילו לקבוצת שקר שלכם לא הייתם לוקחים אותו

הוא אחראי לאובדן נקודות אצלנו בערך כמוך נאחס מהלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2014, 22:46 
r200 כתב:
לירון בחייאת אפילו לקבוצת שקר שלכם לא הייתם לוקחים אותו

הוא אחראי לאובדן נקודות אצלנו בערך כמוך נאחס מהלך

ושוב הכל נכון.
אבל להאשים אותו בגול של אתמול זה מגוכך, לא צריך אחרי כל משחק שבו מפסידים למרות שלא היה אשם, להקפיץ את האשכול ולהאשים אותו.
דרך אגב עמוס מתאים יופי לקבוצת שקר שלי, כי גם הוא שקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2014, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
תפסיק לכתוב מגוכך!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מרץ 2014, 22:54 
אדום נחמד כתב:
תפסיק לכתוב מגוכך!!!!!!

לפעמים אתה צודק ;)
כמובן שכותבים מגוחך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2014, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
המזל של עמוס בגול הזה הוא שהכדור הלך מדויק לקורה ופנימה. עם העמידה הנוראית שלו במצב הזה, גם אם הכדור של עאבד היה הולך מטר וחצי מהקורה זה היה נכנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מרץ 2014, 00:19 
סמל אישי של המשתמש
קליימן חייב להיות בהרכב לאשדוד.
די מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2014, 05:36 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
19 כתב:
מה?

אתה מפספס את הפואנטה.
ברור שהוא לוקח כדורים ששוערים אחרים לוקחים, אף אחד לא טען אחרת.
הביקורת היא על זה שהוא מעולם לא לקח כדור שאחרים לא לוקחים, ושהוא לא נותן שום ערך מוסף.
ולכן מתעצבנים עליו גם בגולים שהוא סופג שלא באשמתו - כי הינה שוב פעם הוא הראה שאין לו שום ערך מוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2014, 06:26 
סמל אישי של המשתמש
יש בסגל רק שני שחקנים שיש להם ערך מוסף, עומר וגילי. לא ראיתי יחס דומה לשאר הסגל.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2014, 07:34 
בלי קשר לאשמת השוער בגול כזה או אחר ,
שוער הוא חצי קבוצה ,הוא מקרין את הביטחון והיכולת שלו להגנה ,מכוון שחקנים ,
מתחיל ומוציא התקפות ,מנהיג
מצבנו בנושא בכי רע
גם מבחינת הגנה אבל השוער שלנו ממש חלש -הססן ,איטי ,חוטף גולים שטוטיים ,נראה כאילו לקח משהו ,
מצטער ,אבל זה לא שוער להפועל
בדיעבד חבל שהגיע ,מקווה שלא ישאר פה בעונה הבאה

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: דני עמוס
הודעהפורסם: 04 מרץ 2014, 07:37 
וואו!!! כשתדמור יוצא נגד שחקן, זה אומר דרשני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2014, 08:47 
tadmored כתב:
בלי קשר לאשמת השוער בגול כזה או אחר ,
שוער הוא חצי קבוצה ,הוא מקרין את הביטחון והיכולת שלו להגנה ,מכוון שחקנים ,
מתחיל ומוציא התקפות ,מנהיג
מצבנו בנושא בכי רע
גם מבחינת הגנה אבל השוער שלנו ממש חלש -הססן ,איטי ,חוטף גולים שטוטיים ,נראה כאילו לקח משהו ,
מצטער ,אבל זה לא שוער להפועל
בדיעבד חבל שהגיע ,מקווה שלא ישאר פה בעונה הבאה

אבל השדרן במשחק האחרון אמר שהוא משחק כי באימונים אי אפשר להכניע אותו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2014, 08:54 
סמל אישי של המשתמש
red in blood כתב:
לירון האדום כתב:
19 כתב:
מה?

אתה מפספס את הפואנטה.
ברור שהוא לוקח כדורים ששוערים אחרים לוקחים, אף אחד לא טען אחרת.
הביקורת היא על זה שהוא מעולם לא לקח כדור שאחרים לא לוקחים, ושהוא לא נותן שום ערך מוסף.
ולכן מתעצבנים עליו גם בגולים שהוא סופג שלא באשמתו - כי הינה שוב פעם הוא הראה שאין לו שום ערך מוסף.

לא, לא, לא.
הוא הרבה פעמים לא לוקח גם כדורים שאחרים כן לוקחים. אל תעשה לו הנחות.
לא רק שהוא לא נותן שום ערך מוסף, הוא מזיק לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: דני עמוס
הודעהפורסם: 04 מרץ 2014, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
יש בסגל רק שני שחקנים שיש להם ערך מוסף, עומר וגילי. לא ראיתי יחס דומה לשאר הסגל.

וזה מראה על בעייתיות בסגל שלנו, אבל גם אם מתייחסים לזה, שוער הוא לא כמו כל עמדה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2014, 10:15 
אפשר לשנות למעלה מ"השדים האדומים" ל"זונה ה-12" אחרי הודעת פתיחה כזאת דוחה.
לא מת על עמוס (בלשון המעטה), אבל הוא אשם שרב"ש מרכיב אותו כל שבוע? הוא נהנה לחטוף גולים?!

הפכנו להיות מכבי הרבה יותר מהר ממה שחשבתי. פשוט דוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2014, 14:06 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
לא מת על עמוס (בלשון המעטה), אבל הוא אשם שרב"ש מרכיב אותו כל שבוע? הוא נהנה לחטוף גולים?!

אני לא מבין את הטרנד הזה לומר "מה? עמוס/צ'קול אשם שרן בן שמעון מלביש אותו?". גם דמארי לא אשם שרן בן שמעון מעלה אותו בהרכב.
זה תמיד נכון - אם השחקן גרוע, רע, בינוני, טוב או מדהים, תמיד הוא לא אשם אם מלבישים או לא מלבישים אותו. אז במה מקדמת אותנו האמירה הזאת? אפשר לחשוב שהעלו אותו בעמדה שהוא לא מכיר שאז אפשר להבין את האמירה הזאת? רן בן שמעון שם אותו חלוץ והוא לא הבקיע כל העונה? הוא שם אותו בשער!

אף שחקן לא שמח להיות גרוע, וכל שחקן שמח להיות טוב. אם ככה - אז אפשר פשוט לא לפתוח שום פוסט שמשבח או מבקר אף שחקן (כי הם לא אשמים אם הרכיבו אותם או לא, הם לא אשמים אם הם גרועים, הם לא שמחים להיות גרועים והם שמחים להיות טובים...).

לגופו של עניין - שניהם אשמים - רן בן שמעון שבאופן עיוור ממשיך עם השיטה שלו (שזה כמו לומר עקשנות עיוורת בלי שום קשר לתוצאות, רק במילה מכובסת) ודני עמוס שהוא פשוט שוער נורא.
נכון - במקרה של השער הזה, הטעות שלו היא לא הייתה טעות ענקית. אני מתפשר על טעות קטנה של עמוס. חבל שטעות קטנה של קשר שווה איבוד כדור, וטעות קטנה של שוער זה גול. מה לעשות? זה המקצוע וזאת העמדה...

אין מה לדון בכלל בשאלה של האם יש לו ערך מוסף או לא, וגם לא ברור לי מה זה אומר. ערך מוסף מול מה? האם זה שהוא בהרכב מוסיפה ערך מול זה שנעלה בלי שוער בכלל, או שאין לו יתרון מול השוער המחליף, או שאין לו שום יתרון על כל שוער אחר שתשים בשער (נניח מליגת העל). מה זה הערך מוסף הזה שמדברים עליו כל הזמן?

בשורה התחתונה - הוא לא לוקח כדורים שרוב השוערים אחרים לא היו לוקחים, ולא לוקח בחלק גדול מהמקרים כדורים שרוב השוערים האחרים כן היו לוקחים.
בכל מקרה, לא משנה איך בוחרים להציג את היכולת שלו או את החוסר בערך מוסף - הוא צריך ללכת לספסל ובסוף העונה הבייתה, והרכישה שלו מקרית שמונה היא הרכישה הכי אומללה השנה (בפער קטן מעל גרזיצ'יץ', אבל זה בפוסט אחר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2014, 14:58 
אבא של רגב כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

אני לא מבין את הטרנד הזה לומר "מה? עמוס/צ'קול אשם שרן בן שמעון מלביש אותו?". גם דמארי לא אשם שרן בן שמעון מעלה אותו בהרכב.
זה תמיד נכון - אם השחקן גרוע, רע, בינוני, טוב או מדהים, תמיד הוא לא אשם אם מלבישים או לא מלבישים אותו. אז במה מקדמת אותנו האמירה הזאת? אפשר לחשוב שהעלו אותו בעמדה שהוא לא מכיר שאז אפשר להבין את האמירה הזאת? רן בן שמעון שם אותו חלוץ והוא לא הבקיע כל העונה? הוא שם אותו בשער!

אף שחקן לא שמח להיות גרוע, וכל שחקן שמח להיות טוב. אם ככה - אז אפשר פשוט לא לפתוח שום פוסט שמשבח או מבקר אף שחקן (כי הם לא אשמים אם הרכיבו אותם או לא, הם לא אשמים אם הם גרועים, הם לא שמחים להיות גרועים והם שמחים להיות טובים...).

לגופו של עניין - שניהם אשמים - רן בן שמעון שבאופן עיוור ממשיך עם השיטה שלו (שזה כמו לומר עקשנות עיוורת בלי שום קשר לתוצאות, רק במילה מכובסת) ודני עמוס שהוא פשוט שוער נורא.
נכון - במקרה של השער הזה, הטעות שלו היא לא הייתה טעות ענקית. אני מתפשר על טעות קטנה של עמוס. חבל שטעות קטנה של קשר שווה איבוד כדור, וטעות קטנה של שוער זה גול. מה לעשות? זה המקצוע וזאת העמדה...

אין מה לדון בכלל בשאלה של האם יש לו ערך מוסף או לא, וגם לא ברור לי מה זה אומר. ערך מוסף מול מה? האם זה שהוא בהרכב מוסיפה ערך מול זה שנעלה בלי שוער בכלל, או שאין לו יתרון מול השוער המחליף, או שאין לו שום יתרון על כל שוער אחר שתשים בשער (נניח מליגת העל). מה זה הערך מוסף הזה שמדברים עליו כל הזמן?

בשורה התחתונה - הוא לא לוקח כדורים שרוב השוערים אחרים לא היו לוקחים, ולא לוקח בחלק גדול מהמקרים כדורים שרוב השוערים האחרים כן היו לוקחים.
בכל מקרה, לא משנה איך בוחרים להציג את היכולת שלו או את החוסר בערך מוסף - הוא צריך ללכת לספסל ובסוף העונה הבייתה, והרכישה שלו מקרית שמונה היא הרכישה הכי אומללה השנה (בפער קטן מעל גרזיצ'יץ', אבל זה בפוסט אחר).

בפער עצום בגרזיצ'יץ'.
להזכירך את הדרבי שעבר פתחת עם גרזיצ'יץ' וכשהוא נפצע בתחילת המשחק זה נחשב מכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2014, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
אבא של רגב כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

ערך מוסף מכל שוער אקראי ממוצע שניקח. נכון לעכשיו, אם נחליף אותו בשוער אקראי אחר מהליגה, כנראה שלא נשים לב (ואם כן, כנראה שזה יהיה לחיוב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 765 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 26  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: