תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 21:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 371 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל יום שני 3.2.14
הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 16:21 
אם הוא מתוכנן להיות שוער ראשון עונה הבאה בשביל מה להשאיל אותו, היו משאילים את הליצן שבמקומו. ואם הליצן הזה מתוכנן להיות שוער ראשון בעונה הבאה הסופגניה מיותר מבחינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 16:29 
סמל אישי של המשתמש
רב"ש מעדיף את עמוס, זה המצב.
זה שיקול לגיטימי לחלוטין, אפשר להתווכח אבל זו לא איזו החלטה הזויה, איך שלא תסתכלו על זה.

מנקודת המוצא הזו - בהחלט עדיף להשאיל את בוריס ולהביא שוער משנה זול יותר.
זה גם יקל על התקציב וגם ישפר את בוריס.
אני רק מקווה שההשאלה הזו אומרת שבוריס לא יכול להפעיל את הסעיף שלו בקיץ, ושבהפועל יסגרו את ההשלכות של ההשאלה על המשך דרכו כבר עכשיו. אבל נו באמת, על מי אני בונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
זה לא שיקול לגיטימי.
זה המאמן הכי גרוע בליגה שאין לו שום מושג בכדורגל וכל החלטה שלו רק מזיקה עוד ועוד למועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
יום אחרון להעברות, תמיד נחמד להתעדכן בדף הקבוצה בהתאחדות -
http://football.org.il/Clubs/Pages/TeamDetails.aspx?TEAM_ID=2176&SEASON_ID=15

חוטבא הושאל לאחי נצרת וחוזר אלינו בקיץ לשנה האחרונה בחוזה, גם עמית אמלזג הושאל לעכו.

מעניין אם אמור להיות תיעוד לכך שקולין הוקפא.

בכל מקרה, שי לא אמור לשחק מול עכו (5 צהובים). בהצלחה לבריאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
זה לא שיקול לגיטימי.
זה המאמן הכי גרוע בליגה שאין לו שום מושג בכדורגל וכל החלטה שלו רק מזיקה עוד ועוד למועדון.

מה נסגר איתך בנאדם?
פעם עוד היית נותן כל מיני טיעונים, היה עם מי לדבר. היום זה סתם הטלת רפש.

זה המאמן הכי גרוע בליגה, ואין לו מושג. בסדר
בוריס קליימן הוא בעצם מנואל נוייר, הוא קדוש מעונה, ולהעדיף את דני עמוס על-פניו זה לא שיקול לגיטימי. בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 16:38 
סמל אישי של המשתמש
אגב, עם כל הדיבורים שלנו על אורי כהן לא ראיתי הודעה רשמית של המועדון, הוא לא רשום בסגל באתר ההתאחדות.
מישהו יודע מה באמת קורה בנושא הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
יובל כתב:
זה לא שיקול לגיטימי.

מה נסגר איתך בנאדם?
פעם עוד היית נותן כל מיני טיעונים, היה עם מי לדבר. היום זה סתם הטלת רפש.

זה המאמן הכי גרוע בליגה, ואין לו מושג. בסדר
בוריס קליימן הוא בעצם מנואל נוייר, הוא קדוש מעונה, ולהעדיף את דני עמוס על-פניו זה לא שיקול לגיטימי. בסדר.

איזה טיעונים לגיטימיים יש לתת במצב ההזוי הזה?
דני עמוס לא מראה שום קשר לענף. מי שחושב שקליימן לא פי מאה יותר טוב ממנו הוא או עיוור או מטומטם. מצטער על המילים הקשות אבל אין שום תיאור אחר לפארסה הזאת. פתאום ממציאים בדיעבד לקליימן יכולת נוראית שלא הייתה ולא נבראה, הוא היה בסדר גמור במשחקים ששיחק ומשחק אחד חלש (שעמוס לא נתן משחק אחד יותר טוב מזה כל העונה) היו מספיקים לאידיוט על הקווים לספסל אותו בשביל להחזיר את האפס שהוא הביא (שעולה לנו למעלה ממיליון שקל בעונה, אגב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 16:44 
קליימן שוער הרבה יותר טוב מעמוס, קליימן לא שוער גדול, והיו לו 2 משחקים רעים (השאר סבירים ואחד או שתיים טובים)
אבל הוא פשוט יותר טוב מעמוס בכל דבר, שאתה עושה השוואות בין שוערים, נגיד אניימה או אדל, או כל שוער אחר - כמה שהשוער יותר גדול מהשני אתה תמיד תמצא דבר אחד שהשוער הפחות טוב עולה על היותר טוב ותוכל להשתמש בזה כסיבה להציב אותו,במקרה של עמוס הוא פשוט גרוע בכל דבר - משחק רגל,זינוקים,סגירת פינות,כדורי גובה,לחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם שניכם שבוריס נראה יותר טוב (בייחוד בגלל משחק הרגל, זה היתרון העיקרי אם לא היחידי שלו, ביתר הדברים לא ראיתי איזה הבדל גדול), אבל גם הוא היה די חלש באופן כללי (לזכותו ייאמר ששיחק רצף משחקים קשה בהרבה מזה של עמוס), ככה שאני לא מבין מאיפה הבטחון לקבוע שאין כאן בכלל שאלה, או יותר גרוע להשוות אותם לאניימה מול אדל. זה מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 16:50 
סמל אישי של המשתמש
לא זוכר משחק אחד טוב של עמוס העונה
פשוט מתסכל המצב הזה עם קליימן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
מסכים עם שניכם שבוריס נראה יותר טוב (בייחוד בגלל משחק הרגל, זה היתרון העיקרי אם לא היחידי שלו, ביתר הדברים לא ראיתי איזה הבדל גדול), אבל גם הוא היה די חלש באופן כללי (לזכותו ייאמר ששיחק רצף משחקים קשה בהרבה מזה של עמוס), ככה שאני לא מבין מאיפה הבטחון לקבוע שאין כאן בכלל שאלה, או יותר גרוע להשוות אותם לאניימה מול אדל. זה מגוחך.

מתי הוא היה חלש? מתי? משחק אחד נגד סכנין וזהו. כמעט בכל המשחקים הוא שיחק טוב. עמוס היה זוועה בכל משחק ומשחק, המשחק הכי טוב שלו היה הרבה יותר גרוע מהמשחק הכי טוב של קליימן. די לשכתב את ההיסטוריה שהתרחשה בסך הכל לפני חודשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 16:53 
יש סרטון ביצועים של החלוץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 16:56 
מקווה מאוד שבוריס חוזר אלינו בקיץ. שערורייה אם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 16:56 
בכלום הזדמנויות שהמאמן המטומטם הזה נתן לו, בוריס היה שוער, טוב לא טוב, שוער.
עמוס הוא חתיכת אפס חסר מוח שבמו ידיו מחריב לנו משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 16:57 
איך קרה שאותו עמוס לוזון שאונס אותנו מידי חלון העברות , נתן את פרדה לטביבי בסכום כולכך מצחיק של 550 אלף שקל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 17:05 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

מתי הוא היה חלש? מתי? משחק אחד נגד סכנין וזהו. כמעט בכל המשחקים הוא שיחק טוב. עמוס היה זוועה בכל משחק ומשחק, המשחק הכי טוב שלו היה הרבה יותר גרוע מהמשחק הכי טוב של קליימן. די לשכתב את ההיסטוריה שהתרחשה בסך הכל לפני חודשיים.

נגד הקבוצות הקטנות הוא היה בסדר (לא שיש יותר מדי עבודה ברצף הזה, כמו לעמוס עכשיו)
אבל את השערים של אלון תורג'מן, אחמד עאבד וכל המשחק נגד סכנין אתה יכול לרשום עליו
שוב - בטוטאל בוריס היה עדיף על עמוס שבאמת רושם עד עכשיו עונה רעה, אבל להגיד שבוריס היה בסדר גמור רק כי יש איזו סוגיה בנוגע לעמדת השוער זה גם לא משהו

אגב, גם בסיום העונה הקודמת וביורו הוא לא הוכיח את עצמו כראוי להפועל ת"א. אולי יש לו את הפוטנציאל, אבל הוא עדיין לא מתאים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:
יובל כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

נגד הקבוצות הקטנות הוא היה בסדר (לא שיש יותר מדי עבודה ברצף הזה, כמו לעמוס עכשיו)
אבל את השערים של אלון תורג'מן, אחמד עאבד וכל המשחק נגד סכנין אתה יכול לרשום עליו
שוב - בטוטאל בוריס היה עדיף על עמוס שבאמת רושם עד עכשיו עונה רעה, אבל להגיד שבוריס היה בסדר גמור רק כי יש איזו סוגיה בנוגע לעמדת השוער זה גם לא משהו

אגב, גם בסיום העונה הקודמת וביורו הוא לא הוכיח את עצמו כראוי להפועל ת"א. אולי יש לו את הפוטנציאל, אבל הוא עדיין לא מתאים

שני השערים הראשונים שציינת טעויות, אבל ממש לא טעויות קשות. השער של אחמד עאבד בכלל היה טיל שקשה לעצור גם אם זה לפינה של השוער. אבל אין מה להשוות בכלל, עמוס כל משחק כמעט סופג שער הרבה יותר מגוחך.
לגבי סכנין, זה נופח מעבר לכל פרופורציות. בשער הראשון הוא אשם בסך הכל באיבוד כדור שהוביל למצב מסוכן, לא בשער עצמו. שוערים מאבדים כדורים באיזורים האלה, זה קורה (לעמוס, אגב, הרבה יותר). השער השני היה טיל לחיבורים, שבטלוויזיה לא ראו כמו בזווית במגרש לדעתי כמה זה היה בלתי עציר. השער השלישי היה בכלל באחד על אחד, גם בזה הוא אשם? אם עמוס עומד בשער במשחק הזה, הוא סופג את שלושת השערים האחרונים בוודאות מוחלטת, וטעות כמו בשער הראשון הוא עושה לפחות פעם במשחק. וזה היה המשחק הכי גרוע של קליימן.

קליימן לא הוכיח שהוא ראוי להיות שוער ראשון בהפועל, זה נכון. אבל הוא כן ראוי להזדמנות אמיתית, שהוא עדיין לא קיבל. והוא בלי שאלה בכלל ראוי לשחק בכל שנייה שבה האלטרנטיבה היא דני עמוס, שמציג שבוע אחר שבוע תצוגות שוערות מהגרועות שידעה הקבוצה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 17:31 
חדשות טובות : ליאור לוי ושמעון הרוש יהיו כשירים לעכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 17:35 
Yalla Hapoel כתב:

עכשיו אני בכלל במתח , האם נקבל משחק אגפים בשבת הקרובה ???????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 17:39 
redead כתב:
Yalla Hapoel כתב:

יש ארבע אופציות לעמדת המגן השמאלי : לוי,הרוש,אנטבי וכהן.
ויש שתי אופציות לעמדת המגן הימני : לוי וצ'קול.

יהיה מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 17:45 
kobster כתב:
יום אחרון להעברות, תמיד נחמד להתעדכן בדף הקבוצה בהתאחדות -
http://football.org.il/Clubs/Pages/TeamDetails.aspx?TEAM_ID=2176&SEASON_ID=15

חוטבא הושאל לאחי נצרת וחוזר אלינו בקיץ לשנה האחרונה בחוזה, גם עמית אמלזג הושאל לעכו.

מעניין אם אמור להיות תיעוד לכך שקולין הוקפא.

בכל מקרה, שי לא אמור לשחק מול עכו (5 צהובים). בהצלחה לבריאן.

למיטב ידיעתי מאיזו ידיעה ישנה שקראתי חוטבא הושאל לשנה וחצי שזה בעצם עד תום חוזהו. לפחות זה מה שעדכנו במנג'ר :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 17:45 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
redead כתב:
Yalla Hapoel כתב:

יהיה מעניין.

אני חושב שרן שם את דגני בלם הוא גילה כמה דברים, שדגני בלם יותר טוב מאשר שהוא מגן, שדגני בלם יותר טוב מקולין. בנוסף הוא גם גילה שלוי שהיה המגן השמאלי הכי פחות גרוע בהפועל, הרבה יותר טוב כמגן ימני.
לכן אני מניח שנראה את ליאור בעמדת המגן הימני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: חדשות הפועל יום שני 3.2.14
הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 17:48 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
Yalla Hapoel כתב:
redead כתב:
Yalla Hapoel כתב:

יהיה מעניין.

אני חושב שרן שם את דגני בלם הוא גילה כמה דברים, שדגני בלם יותר טוב מאשר שהוא מגן, שדגני בלם יותר טוב מקולין. בנוסף הוא גם גילה שלוי שהיה המגן השמאלי הכי פחות גרוע בהפועל, הרבה יותר טוב כמגן ימני.
לכן אני מניח שנראה את ליאור בעמדת המגן הימני.

ליד צ'קול גם דני בונדר הוא מיצ'ל סלגאדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
מיצ'ל סלגאדו :LOL2:
הדוגמה הכי מוזרה שראיתי בחיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 17:52 
Eros Ramazzotti כתב:
יובל כתב:
Eros Ramazzotti כתב:

לקליימן יש יתרון אחד משמעותי ומכריע- יש לו ביטחון
כשהוא עושה טעויות, כשהוא לא עושה טעויות- הוא מקרין ביטחון
קבוצה, ובמיוחד הגנה לא יכולה לשחק עם שוער שלא מקרין ביטחון ומספיק רק להסתכל על הפרצוף של עמוס כדי להבין שהוא לא איתנו. אני לא יודע אם זה מלחץ או מאדישות אבל עם בנוסף ליכולת השוערות המאוד מאוד בינונית שיש לו הוא גם חסר ביטחון אז אין לו מה לחפש פה.

אין לי ספק שעל ההחלטה לוותר בשבילו על קליימן אנחנו עוד נצטער

וזו עוד סיבה למה ב2014 הגיע הזמן שלמועדון הזה יהיה מנהל מקצועי שבכל הנוגע להחלטות לטווח ארוך יקבע עובדות בשטח למאמן שנמצא פה לכל היותר שנתיים-שלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
יובל, אני לא מזלזל במה שאתה אומר, אבל אני אישית רואה את הדברים אחרת.

בוריס קיבל הזדמנות אמיתית, אפילו שלוש הזדמנויות הייתי אומר - בשנה שעברה, בקמפיין הנבחרת ביורו והשנה במשך כמה וכמה מחזורים ברצף. יש כמובן את השערים שציינו פה שקיבלנו באשמתו, אבל חוץ מהם הוא לא הציג איזה משחק הירואי שאתה אומר לעצמך שזה שוער שמשדרג אותך. אחרי שעפנו מאירופה היה נראה שההגנה שלנו מתייצבת ובסך הכל הדברים עבדו לא רע בצד ההגנתי (אני לא מדבר על המשחק של עמוס), כשבוריס קיבל את המושכות ועברו שניים-שלושה משחקים, משחק ההגנה שלנו חזר להראות כמו הבדיחה העצובה שהוא היה בקמפיין האירופי הקצר וקצת אחריו. אני לא יודע בוודאות מה הקשר ואם יש קשר, אבל אני שמתי לב לזה בצורה בוטה ואני לא חושב שזה תלוש להניח שקיים כזה קשר. חוץ מזה בוריס עושה רושם של שוער לא אחראי, מהמון בחינות. אולי הוא יהיה שוער גדול יום אחד, למרות שאני בספק, אבל הוא ממש לא נראה כמו שוער שראוי לקבל חולצת הרכב בקבוצה גדולה ולא בכדי חיפה כבר לא מתעניינת בו במיוחד. בוריס אולי מוכשר, ונתן כמה משחקים בודדים, אבל את זה אפשר לומר גם על רמי דואני (מתפלל שהסוף שלו יהיה שונה כמובן).

עמוס גם הוא בעונה חלשה, ואין ספק בכלל לגבי הטעויות שלו שכולנו ראינו. ההבדל ביניהם מבחינתי הוא שעמוס לקח על הגב קבוצה לאליפות, שאולי הייתה משופעת כישרון גם בלעדיו, אבל הוא נתן עשרות משחקים הירואיים בעונת האליפות של ק"ש ובשלבים מסויימים גם כשהקבוצה תחת לא מעט לחץ (אחרי שהם עברו אותנו בטבלה). אז כשרון יש שם ולגבי זה אין לי ספק, כשהחתימו אותו הייתי בשמיים כי חשבתי שזו החתמה גדולה. אז מה נשתנה? אפשר לזלזל בזה או להמעיט בחשיבות של העניין (ואני יודע שאתה ואחרים רואים את הדברים אחרת), אבל עמוס הגיע לפה וקיבל מהיום הראשון תחושה שהוא לא רצוי, גם בפורום וגם במגרש. עוד לפני ששיחק משחק אחד רשמי בליגה אנשים היו שרים שירי הלל לבוריס מולו והקללות לא איחרו לבוא. עיתונאים שאלו את רב"ש אחרי כל משחק כמעט על עמוס ולמה בוריס לא מקבל את ההזדמנות וכו', גם זה בטח לא חיזק את הבטחון אצל עמוס. בפורום בכלל השתלחו ברב"ש מהיום הראשון בו פורסמה התעניינות בעמוס תוך האדרת שחקן הבית (למרות שהוא לא באמת שחקן בית אלא עוד אחד מהנדוניה שהביא טביב מכפ"ס), וחיכו לו פה עם שיניים שלופות אחרי כל מסירה לא מדוייקת עוד לפני שבעטו לו כדור אחד לשער. ואין מה לעשות, שוער זה 50% כשרון ו- 50% בטחון.

מבחינת יכולת נוכחית גם עמוס וגם בוריס לא טובים, באותה רמה בעיני. ההסתכלות שלי על זה, ואולי גם של רב"ש היא כזאת: מה סביר יותר שיקרה - שבוריס יגלה ויציג לאורך זמן יכולת שמעולם לא הוכיח שקיימת, או שעמוס יגלה ויציג לאורך זמן יכולת שכבר הציג בעבר הלא רחוק. זו שאלה קשה והתשובה היא בטח לא חד משמעית, אבל אם הייתי מהמר בטווח של השנה-שנתיים הקרובות הייתי שם את הז'טונים שלי על עמוס, גם היום (אלא אם יש אלטרנטיבה שלישית טובה יותר). השאלה של בוריס זה מהלך לא רע בכלל, כי זה יכול לבנות אותו מצד אחד ולהוריד את הלחץ והעומס מעמוס מצד שני. גם כך ברמה היום-יומית שאנחנו מכירים מהחודשים האחרונים אין הבדל גדול בין שניהם.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 17:57 
זהו עוד כמה שעות מסתיימת לה תקופת הספינים (שחקנים)ונוכל למצוא רוכש לקבוצה (תחילת תקופת הספינים החדשה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:18 
אני לא מבין על מה הדיון. יש פה שני שוערים חלשים שבכל ההזדמנויות שקיבלו הוכיחו שהם לא ראויים להפועל.
נסיים את העונה ובקיץ נביא שוער חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:27 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
אני לא מבין על מה הדיון. יש פה שני שוערים חלשים שבכל ההזדמנויות שקיבלו הוכיחו שהם לא ראויים להפועל.
נסיים את העונה ובקיץ נביא שוער חדש.

ממש קל לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:43 
mbracha כתב:
יובל, אני לא מזלזל במה שאתה אומר, אבל אני אישית רואה את הדברים אחרת.

בוריס קיבל הזדמנות אמיתית, אפילו שלוש הזדמנויות הייתי אומר - בשנה שעברה, בקמפיין הנבחרת ביורו והשנה במשך כמה וכמה מחזורים ברצף. יש כמובן את השערים שציינו פה שקיבלנו באשמתו, אבל חוץ מהם הוא לא הציג איזה משחק הירואי שאתה אומר לעצמך שזה שוער שמשדרג אותך. אחרי שעפנו מאירופה היה נראה שההגנה שלנו מתייצבת ובסך הכל הדברים עבדו לא רע בצד ההגנתי (אני לא מדבר על המשחק של עמוס), כשבוריס קיבל את המושכות ועברו שניים-שלושה משחקים, משחק ההגנה שלנו חזר להראות כמו הבדיחה העצובה שהוא היה בקמפיין האירופי הקצר וקצת אחריו. אני לא יודע בוודאות מה הקשר ואם יש קשר, אבל אני שמתי לב לזה בצורה בוטה ואני לא חושב שזה תלוש להניח שקיים כזה קשר. חוץ מזה בוריס עושה רושם של שוער לא אחראי, מהמון בחינות. אולי הוא יהיה שוער גדול יום אחד, למרות שאני בספק, אבל הוא ממש לא נראה כמו שוער שראוי לקבל חולצת הרכב בקבוצה גדולה ולא בכדי חיפה כבר לא מתעניינת בו במיוחד. בוריס אולי מוכשר, ונתן כמה משחקים בודדים, אבל את זה אפשר לומר גם על רמי דואני (מתפלל שהסוף שלו יהיה שונה כמובן).

עמוס גם הוא בעונה חלשה, ואין ספק בכלל לגבי הטעויות שלו שכולנו ראינו. ההבדל ביניהם מבחינתי הוא שעמוס לקח על הגב קבוצה לאליפות, שאולי הייתה משופעת כישרון גם בלעדיו, אבל הוא נתן עשרות משחקים הירואיים בעונת האליפות של ק"ש ובשלבים מסויימים גם כשהקבוצה תחת לא מעט לחץ (אחרי שהם עברו אותנו בטבלה). אז כשרון יש שם ולגבי זה אין לי ספק, כשהחתימו אותו הייתי בשמיים כי חשבתי שזו החתמה גדולה. אז מה נשתנה? אפשר לזלזל בזה או להמעיט בחשיבות של העניין (ואני יודע שאתה ואחרים רואים את הדברים אחרת), אבל עמוס הגיע לפה וקיבל מהיום הראשון תחושה שהוא לא רצוי, גם בפורום וגם במגרש. עוד לפני ששיחק משחק אחד רשמי בליגה אנשים היו שרים שירי הלל לבוריס מולו והקללות לא איחרו לבוא. עיתונאים שאלו את רב"ש אחרי כל משחק כמעט על עמוס ולמה בוריס לא מקבל את ההזדמנות וכו', גם זה בטח לא חיזק את הבטחון אצל עמוס. בפורום בכלל השתלחו ברב"ש מהיום הראשון בו פורסמה התעניינות בעמוס תוך האדרת שחקן הבית (למרות שהוא לא באמת שחקן בית אלא עוד אחד מהנדוניה שהביא טביב מכפ"ס), וחיכו לו פה עם שיניים שלופות אחרי כל מסירה לא מדוייקת עוד לפני שבעטו לו כדור אחד לשער. ואין מה לעשות, שוער זה 50% כשרון ו- 50% בטחון.

מבחינת יכולת נוכחית גם עמוס וגם בוריס לא טובים, באותה רמה בעיני. ההסתכלות שלי על זה, ואולי גם של רב"ש היא כזאת: מה סביר יותר שיקרה - שבוריס יגלה ויציג לאורך זמן יכולת שמעולם לא הוכיח שקיימת, או שעמוס יגלה ויציג לאורך זמן יכולת שכבר הציג בעבר הלא רחוק. זו שאלה קשה והתשובה היא בטח לא חד משמעית, אבל אם הייתי מהמר בטווח של השנה-שנתיים הקרובות הייתי שם את הז'טונים שלי על עמוס, גם היום (אלא אם יש אלטרנטיבה שלישית טובה יותר). השאלה של בוריס זה מהלך לא רע בכלל, כי זה יכול לבנות אותו מצד אחד ולהוריד את הלחץ והעומס מעמוס מצד שני. גם כך ברמה היום-יומית שאנחנו מכירים מהחודשים האחרונים אין הבדל גדול בין שניהם.

:ROSE: :ROSE:
כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 371 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: