בני12 כתב:
jonati כתב:
לירון האדום כתב:
למה זה צריך להגיע ממתנדבים מהקהל הרחב?
האם רשימה שכזאת זאת לא אחת ממטרות העמותה שאמורה לדאוג לקהל האוהדים?
או שמא העמותה לא ששה בכל כוחה לבצע כזאת רשימה כי זה בעצם רק יכול לפגוע בה..
או שמא אחד האוהדים שנהנה להתלונן על כל דבר שלא מתאים לו, מצא עוד פעם דרך להכנס בעמותה שהוא לא מאמין בה.
צריך אשכרה אנשים שיעשו את כל הגחמות האלה שלך, מתנדבים לא חייבים לבוא מהעמותה, יכולים גם לבוא מאנשים שכן ששים לקבל כרטיס לדרבי ובאים לכל משחק כמוך.
אין צורך שזה יהיה בהתנדבות.
צריך להקצות לכך תקציב מתוך דמי החבר שאנחנו משלמים לעמותה.
בדיוק על דברים כאלה (ועל הקמת מאגר אוהדים וההסעות) צריכים להוציא את הכסף של עמותת
האוהדים .
זו דעתך, אבל זה ממש לא אומר שזו דעת כולם. דבר כזה צריך להעלות להצבעה בפגישת עמותה. בעיני העקרון שמי שהולך למשחק חוץ מגיע לו כרטיס יותר מאשר למי שהוא חבר עמותה ומנוי הוא לא נכון. אני השנה הייתי במצב בריאותי לקוי, החמצתי ארבעה משחקי חוץ ושני משחקי בית (ואני מודה שלא בטוח בכלל שהייתי הולך לכל ארבעת משחקי החוץ אבל לאחד מהם היה לי כבר כרטיס) ולא יכולתי להגיע, בגלל זה אני לא הייתי יכול לקבל קדימות לכרטיס לדרבי למרות שאני מנוי בעל עמותה והלכתי לגרונדמן.
כשהייתי נער לא יכולתי ללכת לכל המשחקים כי אמא שלי לא הרשתה לי לנסוע בהסעות לכל משחק, אז נסעתי בהסעות לחלק מהמשחקים ובשאר הייתי תלוי באבא או בחבר או אח כשלו היה רשיון. ואין מה לדבר על חיילים.
בקיצור בעיני ההחלטה הזו שאנשים שהולכים למשחקי חוץ שהם שכבה מאוד צרה של אוהדים שברובם נמצאים בשכבת גיל וסטטוס מאוד מסויים, ורק הם צריכים לקבל קדימות, לא הייתה מתאימה לי והייתי מצביע נגדה אם הייתה הצבעה בנושא, אם ההחלטה העקרונית הזו הייתה מתקבלת, הייתי מצביע נגד הקמת מערך שסופר את ההגעה למשחקי חוץ כשיטה להגרלת כרטיסים לדרבי. אם שתי החלטות אלו היו עוברות כי הייתי בדעת מיעוט, הייתי מנסה את מזלי בהגרלת ה-F5 שמנעה ממני להגיע לדרבי מספר פעמים גדול בהרבה יותר ממה שהיא מנעה מהמתלוננים פה (לדוגמא לירון האדום שכתב שהוא הגיע למרות זאת לשני הדרבים של שנה שעברה) רק בגלל הקדימות לבעלי עמותה.
מה שכן אני מסכים שזה צריך להיות לבעלי עמותה + מנוי, למרות שאני מאמין שהם אלו שניגשים ברובם.