תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 00:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 60  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: Re: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 12:28 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:
עומרי קנדה כתב:
its-sick כתב:
Yalla Hapoel כתב:
לא צריך לפטר,אלא אם כן גוטמן סגור.
וואלה, כבר שכחתי כמה תמיכה וכמה מחמאות גוטמן קיבל בפורום שדים

המאמן הכי טוב בארץ בפער עצום הוא גוטמן.
היחיד שהייתי מעדיף על רב"ש,מי ייתן וייקבל עוד קדנציה בנבחרת וכשיגיע הזמן יחזור.

מה עושה אותו למאמן הטוב בארץ בפער העצום?
עונה וחצי טובות עם הפועל?

כמו שרוני לוי עשה בחיפה?
כמו שאלישע לוי עשה בחיפה?
כמו שקשטן עשה בהפועל?
כמו שרב"ש עשה בקרית שמונה? ("סנסציה", "מאמן העונה" , "גאונות")
כמו שעוד ועוד ועוד

גוטמן נהנה מהאויר הפסגות של אחד שהקדנציה האחרונה שלו הייתה הצלחה. (להוציא את הנבחרת שבה כולם נכשלים אז זה לא ממש נחשב).

התוצאות לא מעניינות. הוא העמיד בתקציב לא גבוה במיוחד את הקבוצה הכי טובה שראיתי וגם מבוגרים ממני העידו.
בקבוצה שלו שחקן כמו לאלה היה כוכב. היום יש לנו כל מיני מהארנים על הספסל שלא רואים דקות משחק גם ביום בהיר במיוחד.
גוטמן זה מאמן ברמות הכי גבוהות,יסודי,טקטיקן בחסד עליון והכי חשוב היה מחובר למועדון הזה בכל רמ"ח אבריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
אבל אם נתסכל על מדד האימון של הפורום גוטמן ורב"ש בדיוק באותה הרמה.
משתמש בפורום שהיה מאמן יותר טוב מגוטמן הוא גם מאמן יותר טוב מרב"ש, ומשתמש בפורום שסמך על גוטמן גם סומך היום על רב"ש.
מכאן אפשר אולי להסיק שהם מאמנים באותה הרמה (בהזנחת כל קורסי האימון שעברו מאז משתמשי הפורום, שייתכן וגורמים להטיה כשרב"ש למעשה טוב מגוטמן).

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
משתמש בפורום שהיה מאמן יותר טוב מגוטמן הוא גם מאמן יותר טוב מרב"ש, ומשתמש בפורום שסמך על גוטמן גם סומך היום על רב"ש.
מכאן אפשר אולי להסיק שהם מאמנים באותה הרמה (בהזנחת כל קורסי האימון שעברו מאז משתמשי הפורום, שייתכן וגורמים להטיה כשרב"ש למעשה טוב מגוטמן).

לא הבנתי מה אתה רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 14:10 
להיות ציני ומגניב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
its-sick כתב:

לא הבנתי מה אתה רוצה.

כרטיס להופעה של אייל גולן בהיכל התרבות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
עומרי קנדה כתב:
its-sick כתב:

לא הבנתי מה אתה רוצה.

כרטיס להופעה של אייל גולן בהיכל התרבות
לא ידעתי שאפשר לערוך שם חתונות. בטח יקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
להיות ציני ומגניב
תבדיל בין הניסוח לבין המהות.
במהות- הביקורת על גוטמן לא היתה פחותה מזו שיש על רב"ש. להערכתי כל מאמן שיבוא להפועל יסבול מרמת ביקורת מופרזת.
למאמן יש המון שיקולים שאנחנו לא מודעים אליהם בכלל. זה שאנחנו בטוחים ששחקן מסוים צריך לפתוח זה יופי, אבל אף אחד מאיתנו לא יודע את כל הנתונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
כמה נקודות לדרבי
הגנה
*משחק לחץ - חייב שיפור! לא קיים כזה במשחק ההגנה שלנו ונגד מכבי כדאי מאוד שנדע ללחוץ בעיקר את הקישור
*פאולים ואגרסיביות - או שנכנסים למשחק אגרסיבים או שנכנסים אליו אגרסיבים תוך כדי בפאולים קטנים אך נוקשים ובוא נודה בזה הפועל השנה לא עלתה אגרסיבית למשחק אחד! לבעוט לזהבי ברגליים במרכז המגרש בדקות הראשונות קשה לי להאמין בליגת פח הזאת שיוציאו צהוב ואם זה מה שצריך כדי להכניס אגרסיביות בקבוצה הזאת אז קדימה כי לא צריך להיות גאון כדורגל כדי לדעת שמי שיוביל את הכדור היא הקבוצה שמניעה הכי טוב בליגה ואם אתה לא משחק נגדה באגרסיביות שיגרמו לה למסור מהר ולאבד ריכוז היא תכבוש נגדך בלי אגרסיביות ובעיקר בגלל הסעיף הראשון שמשחק הלחץ שלנו לא קיים אין לנו שום סיכוי למנוע ממכבי לייצר משחק התקפה ולחץ ב40 מטר שלנו.
*לצופף ב9 שחקנים ולא 7 - גרזיציץ' כנראה יקח את זהבי ל1על1 שיכול להיות שיצליח בו ולמען האמת סביר להניח שזהבי יצליח לעבור אותו כמה פעמים ואז שאלת האמצע כאשר פריצה ויצחקי ובן חיים יושבים על 2 בלמים ועוד 2 מגנים היא סוגייה שמחייבת את בן שמעון לצפוף באמצע כדי להוריד את הסיכון מהכדורי עומק הקצרים ששוברים הגנות של זהבי, הבעיה הגדולה היא שמכבי טובה כל כך לעומת הפועל כי היא מרווחת את המשחק נכון בהרבה ולכן דווקא כשבאמצע יהיה צפוף השאלה האמיתית היא האגפים והמגנים של מכבי שיצטרפו על ה20 מטר כדי להרים או לתת כדור רוחב שטוח לרגל, עליהם צריכים להיות מופקדים שומר מכל צד ולמען האמת אני לא זוכר מתי ראיתי את שכטר, דמארי, ורמוט יורדים לסגור מגן עד ההרמה ובמשחק הזה זה יקרה המון, אין טעם לצופף עם 7 שחקנים כשמכבי עלולה לתקוף עם 7-8 בכל מצב נתון, למשחק הזה אי אפשר לעבוד עם הגנה אופטית כמו שציינתי למעלה חוסר אגרסיביות של החלק הקדמי שלנו הן במשחק הלחץ ההגנתי למעלה ואין ברדיפה אחרי מגינים יתפרש מהר מאוד לשערים דווקא דרך האמצע לאחר שהמשחק יצא מהצפיפות הזאת.
התקפה
*מעבר מהגנה לקישור ומקישור להתקפה - בחלק הזה צריך להגיד לבן שמעון שהוא נכשל ובגדול להבדיל ממכבי שמשחקת בצורה דומה להפועל ויש מעבר מהיר חלק אצל הפועל זה יותר 90% קולין ואיליץ חסרי אונים מחפשים למי למסור. בן שמעון לקחת אליפות בק"ש כשהוא ויתר בדיוק על החלק הזה ופשוט שלח כדורים על הקווים לחלוצים שהחזיקו כדור עד לעזרה של הקישור או המגינים. אחרי שכולנו ראינו איך משחק הקישור שלנו מתמוטט מלחץ קטנטן של ק"ש (סליחה מכבי חיפה) אפשר לשקול את זה לדרבי כי המצב היום שלא גורדנה ולא סאשה ולא בראיין לא מצליחים להחזיק את האמצע התקפי ובטח שלא לתרום בהנעת הכדור דרך האמצע והנה האמת לפניכם:
בראיין,סאשה,גורדנה - זהבי,ראדי,אלברמן
עכשיו לבד תבינו למי יש את היכולת להניע כדור בין צמד השלישיות ומי יש לו סיכוי יותר טוב ללחוץ והלרוויח מהר כדור מהשני והתשובה ברורה גם אם היא לא נעימה, לא כוחות.
ונגד חיפה זה היה נראה רע ואלה של מכבי עולים על חיפה בכמה דרגות והם עושים את זה מצויין. בגלל שהפועל מסוכנת אך ורק שהכדור מגיע ל30 מטר מהשער ובעיקר שההגנה לא מסודרת (מתי הפועל כבשה גול במשחק מסודר?)
דווקא במשחק הזה שליחת כדורים ארוכים גם אם תעצבן אותנו במשחק יכולה לחסוך איבודי כדור מאוד כואבים שיהפכו לשערים ובנוסף שכטר,דמארי,ורמוט יכולים למצוא את עצמם נגד 3-4 שחקני הגנה שזה המצב הרצוי לנו לתקוף בו הרבה לפני שראדי אלברמן\מיטרוביץ' מגיעים.
*מצבים חופשיים - גרזיציץ', אליץ' ושות' ההיסטוריה לא משקרת עם משחק על כדורים ארוכים פאולים ב30 מטר על שכטר ודמארי ויהיו לנו כמה מצבים להרים כדור אחרי שסוף סוף ראינו גול שמזכיר את האופי הזה אין יותר כמו דרבי להחזיר עטרה...
*מצד לצד - לרווח!!! - אחת השיטות היחידות להוריד את המכנסיים ל4-3-3 הזה של מכבי היא משחק מאגף לאגף במהירות. ה4-3-3 יוצר משולשים בכל חלק בהגנה שיהיה קשה מאוד לפרוץ במשחק מסודר (בטח כשגם הם יפעילו לחץ כבד על כל רגל עם כדור) הסיכוי היחיד היא להעביר את הכדור הזה מקצה לקצה שכן אם נסתכל רגע על המערך של 4-3-3 נגלה שמרכז המסה שלו היא הקישור. (שימו את הכדור באופן בכל נקודה במערך הזה ותבינו מיד איזה שלושה Xים באים לסגור אותו)
----------------X---------------
---X-----------------------X---
----------------------------------
---------------X------------------
------------------X---------------
--------------X-------------------
------------------------------------
-X-------X------X----------X----

הקו ההגנתי נשאר בעמדות גם 3 שחקני ההתקפה כאשר הקיצוניים באים לעזור במשחק הלחץ באגף שלהם והקישור מתרכז בלפחות 2 שחקנים להגיע לאיזור הלחץ בו נמצא הכדור (כלומר אם תשימו את הכדור אצל דגני בצד ימין מי שיעמוד מולו ובאיזור הם מי שיפתח קיצוני שמאלי(שומר צמוד) + זהבי + ראדי כ50\50)
מאחר והקישור הוא למעשה נע בהתאם להתקפה אפשר להבין שכדי ליצור צד "מת\חלש" (weak side בכדורסל) כל מה שצריך בעצם זה להניע לאגף אחד ולשחרר את הכדור לצד השני (כשעושים את זה מהר בעצם אתה מבטל את כל המסה של מרכז הקישור ונשאר למעשה מול מגן ובלם שנצמד לחלוץ התקפה מהירה מאגף כזה תיצור יתרון מספרי של מספר שניות מאחר והקשר האחורי ינוע עם ההתקפה שלנו לצד החזק בוא נמצא הכדור ויקח לו כמה שניות לנוע יחד עם המשחק לאגף השני)
הבעיה היא שאנחנו הכי גרועים בזה בארץ עד היום, כל כך גרועים שאני לא זוכר מתי שיחקנו באמת מצד לצד בלי חצי דקה מייגעת בו הכדור נוגע בכל הבלמים ושחקני ההגנה וההגנה כבר מסודרת לחלוטין וכל אלמנט ההפתעה נראית כמו שבלונה צפוייה וברורה שגורמת להוא בשער 7 לעמוד לצעוק "למה אחורה!!!"
והוא צודק, אם גורדנה וסאשה רוצים להיות רלוונטים בקבוצת צמרת כדאי מאוד שילמדו משי הכבד לתת כדור נורמלי על הרוחב כי בלי זה נשארנו רק עם ורמוט, ואם אתם חושבים שורמוט ינשום מול ראדי ומיטרוביץ' או אלברמן אנחנו טועים טעות מרה.

כן זה המון, זה המון בעיות במשחק שלנו כבר תקופה (מתחילת העונה) אבל לכולנו ברור למי היתרון בדרבי הזה אני מקווה שרן לא יבנה לשחק משחק רגיל כי הסיכויים שלנו נמוכים מאוד במקרה הזה, דווקא אני מאמין ביכולת האישית של השחקנים שלנו להכריע ב1על1 יותר מאשר במשחק הקבוצתי מול הקבוצה הספציפית הזאת.

יאללה :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 15:35 
אצל כל מאמן שידרך פה ויראו את העבודה שלו באופן קבוע שבוע אחר שבוע פתאום יגלו גם את החסרונות
אף מאמן שדרך בהפועל מאז שאני קורא בפורומים השונים(2002/03) לא יצא נקי פה כולל גוטמן בעונת הדאבל(ובמקרים מסוימים בצדק) וכך גם רב"ש ועשרות המאמנים הבאים שיגיעו אחריו
קחו את ארז בכדורסל, כולם יודעים שהוא מאמן מעולה ועדיין הפורום מלא בביקורות על דברים שהוא עושה ולא עושה, וכל משחק ביציע יש מיליון גאונים שצורחים "ארז טיימאאוט!!!" בכל פעם שאנחנו מחטיאים והיריבה קולעת סל אחד
ככה זה היה תמיד וזה גם הגיוני
כמובן שיש את כל הפוגים למיניהם שהם דוגמא אחרת לאנשים שזורעים רעל ומחפשים רק את הרע בהפועל

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 16:08 
אגב בשתי דקות שעשינו לחץ על אשדוד הם איבדו את הכדורים שהובילו ל2 התקפות הנורמליות שלנו, רק חבל שחצי סגל סטארים שלא מרגישים צורך לעבוד וזה כולל במיוחד את שכטר, דמארי גורדנה וורמוט ושי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 16:16 
chimpfive כתב:
אגב בשתי דקות שעשינו לחץ על אשדוד הם איבדו את הכדורים שהובילו ל2 התקפות הנורמליות שלנו, רק חבל שחצי סגל סטארים שלא מרגישים צורך לעבוד וזה כולל במיוחד את שכטר, דמארי גורדנה וורמוט ושי

מדוייק. פשוט עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 16:25 
its-sick כתב:
שחר כתב:
להיות ציני ומגניב
במהות- הביקורת על גוטמן לא היתה פחותה מזו שיש על רב"ש. להערכתי כל מאמן שיבוא להפועל יסבול מרמת ביקורת מופרזת.
למאמן יש המון שיקולים שאנחנו לא מודעים אליהם בכלל. זה שאנחנו בטוחים ששחקן מסוים צריך לפתוח זה יופי, אבל אף אחד מאיתנו לא יודע את כל הנתונים.

אי אפשר להשוות את הביקורת על גוטמן ואגב, הביקורת גם אז היתה פחות מקצועית אלא על מה שמסביב.
אני האחרון שאבוא ואסנגר על מי שמתלונן על דברים שלא רואים באימונים, אבל כשכולם רואים שצ'וקול לא מתאים להרכב ולא צריך להיות כל יום באימון בחודורוב כדי להבין את זה , בהחלט אפשר וצריך לומר את זה בקול רם. כשכולם רואים שאנחנו קבוצה עם סגל עצום של שחקנים ובאופן אבסורד בלי אף שחקן נורמלי על הספסל, אפשר וצריך לומר את זה.
אי אפשר להשוות את זה לביקורת שספג גוטמן וכל מי שבא לפניו שבאה מאג'נדות (קנדה vs בונדר וכו' ), גם אי אפשר להשוות את רמת הכדורגל וגם את התוצאות (ואני כמובן לא מדבר על כל הקדנציות המבישות והקצרות של ניצן, אבוקסיס, פרדי וכו'..)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
its-sick כתב:
שחר כתב:
להיות ציני ומגניב

אי אפשר להשוות את הביקורת על גוטמן ואגב, הביקורת גם אז היתה פחות מקצועית אלא על מה שמסביב.
אני האחרון שאבוא ואסנגר על מי שמתלונן על דברים שלא רואים באימונים, אבל כשכולם רואים שצ'וקול לא מתאים להרכב ולא צריך להיות כל יום באימון בחודורוב כדי להבין את זה , בהחלט אפשר וצריך לומר את זה בקול רם. כשכולם רואים שאנחנו קבוצה עם סגל עצום של שחקנים ובאופן אבסורד בלי אף שחקן נורמלי על הספסל, אפשר וצריך לומר את זה.
אי אפשר להשוות את זה לביקורת שספג גוטמן וכל מי שבא לפניו שבאה מאג'נדות (קנדה vs בונדר וכו' ), גם אי אפשר להשוות את רמת הכדורגל וגם את התוצאות (ואני כמובן לא מדבר על כל הקדנציות המבישות והקצרות של ניצן, אבוקסיס, פרדי וכו'..)

למה הקדנציה המבישה של ניצן?
בעונה הראשונה הוא הצליח בגדול למרות תנאים בלתי אפשריים, אולי התנאים הכי קשים שמאמן בהפועל נאלץ לעבוד תחתיהם. הביא אותנו לאירופה ולקח גביע.
הבנייה שלו בקיץ הקודם הייתה עלובה (ועדיין פחות עלובה משל בן-שמעון ביחס לתנאים, בן שמעון קיבל הרבה הרבה יותר).
וגם בתחילת העונה השנייה שלו נראינו הרבה יותר טוב ממה שאנחנו נראים עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
its-sick כתב:
שחר כתב:
להיות ציני ומגניב

לבקר מאמן בפורום זה מותר וקביל לבקר מאמן במגרש וגם לקרוא לו להתפטר זה ניהול לא נכון של מועדון ודיברנו על זה בנושא של המנהל המקצועי.
תמיד יהיה את האוהד שידע יותר טוב מהמאמן (אני לפני שעה רשמתי הודעה ארוכה על הבעיות המקצועיות לדרבי לדעתי) השאלה היא עד כמה הקהל יודע באמת מה טוב לקבוצה שלו וגם אם אנחנו רואים משהו שלנו ברור כשמש זה רלוונטי בכלל להשפעה על הקבוצה? התשובה ברורה, לא מתערבים רק מפטרים. עצוב שכך אבל איך שהוא כנראה שלכולם ברור שהמצב הזה לא ישתנה אז אני לא מבין את הטעם לויכוח על ביקורת. ביקורת כידוע חשוב מאוד לדעת לקבל אבל השאלה הגדולה היא מי נותן אותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 16:39 
לא ראיתי שום בקורת יוצאת דופן, לא פה ולא במגרש.

ההפך, ביחס לתוצאות וליכולת רב"ש זוכה לחסינות שמאמנים לפניו היו רק יכולים לחלום עליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 16:40 
דרבי(ח) , סכנין(ח) , ב"ש(ב)

הרצף הזה יקבע לא מעט,ויש לי תחושה שהמקסימום שנוכל להוציא זה 3-4 נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
למה הקדנציה המבישה של ניצן?
בעונה הראשונה הוא הצליח בגדול למרות תנאים בלתי אפשריים, אולי התנאים הכי קשים שמאמן בהפועל נאלץ לעבוד תחתיהם. הביא אותנו לאירופה ולקח גביע.
הבנייה שלו בקיץ הקודם הייתה עלובה (ועדיין פחות עלובה משל בן-שמעון ביחס לתנאים, בן שמעון קיבל הרבה הרבה יותר).
וגם בתחילת העונה השנייה שלו נראינו הרבה יותר טוב ממה שאנחנו נראים עכשיו.

הפועל נראו תחת שירזי כמו עדר ללא רועה.
מרגיש לי קצת מיותר להתווכח איזו קבוצה גרועה יותר, מכיוון שאין דרך ממשית לבדוק את זה. אבל בגדול, עם ניצן, כל מה שעשינו זה לבעוט לטוטו.
ובכל מקרה, לא יודע כמה מבישים היו התנאים שלו מבחינתו. נדמה לי שהוא דווקא היה מרוצה. עובדה שהוא חתם לשנתיים חודש לפני סיום כהונת טביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 17:02 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
לא ראיתי שום בקורת יוצאת דופן, לא פה ולא במגרש.

ההפך, ביחס לתוצאות וליכולת רב"ש זוכה לחסינות שמאמנים לפניו היו רק יכולים לחלום עליה.

מסכים, אני מדבר תאורתית על נושא הביקורת, בפועל עם אחוזי ההצלחה הנוכחיים אני חושב שברוב הקבוצות הגדולות המאמן כבר היה בבית ויש בי תחושה קשה שאם רב"ש מפסיד את הדרבי הקהל כבר לא יהיה סובלני וזאת בעיה כולנו יודעים שהרוח פה מתרופפת לשם לפילוג של תומכים ומפטרים זה צפוי זה מעצבן ובגלל זה אני מדבר על תאוריה זה פוגע במועדון ובקהל באופן ישיר הדברים האלה.
אז נכון שרב"ש זוכה לחסינות גדולה שנינו יודעים שזה נפיץ השבוע ועוד שבועיים בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 18:45 
מה שמדאיג אותי זה שאבדה לחלוטין השיטת משחק שהוא ניסה להכניס מההתחלה.
אם דיברנו על זה שבשלושה משחקים האחרונים הייתה הדרדרות, אתמול זה הגיע לשיא שבמקום הנעת כדור מסודרת ראינו לא מעט 'מסירות' (העפות כדור) של הבלמים לחלוצים, בתקווה שאיכשהו הם יעשו משהו. זכרונות מטוטו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 20:50 
סמל אישי של המשתמש
ניצן שירזי - 55.5 אחוזי הצלחה מ-21 משחקי ליגה
יוסי אבוקסיס - 49 אחוזי הצלחה מ-19 משחקי ליגה
פרדי דוד - 54 אחוזי הצלחה מ-13 משחקי ליגה
רן בן שמעון - 52.7 אחוזי הצלחה מ-12 משחקי ליגה

שבוע טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
שבוע טוב.

הסטטיסטיקה לא משקרת. אבל -
א. יוסי, פרדי וניצן היו מאמנים אפורים מאוד ללא הישגים קודמים זאת בניגוד לרבש
ב. 52%. אוקיי. אלטרנטיבה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
ועדיין צריך להיות שוטה כדי לא להעדיף את רן על שלושת החלטוריסטים האחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
אנטיגונה כתב:
שבוע טוב.

אני טוען שבן שמעון לא מסוגל להביא יותר אחוזי הצלחה מהמאמנים הכושלים הקודמים עם קבוצות שנראו חושך.
כל הדרך והשיטה לא מעניינים אותי. הוא כושל בן כושל בדיוק כמו קודמיו בתפקיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 21:20 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
nirog כתב:
אנטיגונה כתב:
שבוע טוב.

אני טוען שבן שמעון לא מסוגל להביא יותר אחוזי הצלחה מהמאמנים הכושלים הקודמים עם קבוצות שנראו חושך.
כל הדרך והשיטה לא מעניינים אותי. הוא כושל בן כושל בדיוק כמו קודמיו בתפקיד .

בזה אתה צודק מאה אחוז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 21:41 
Red or Dead כתב:
אצל כל מאמן שידרך פה ויראו את העבודה שלו באופן קבוע שבוע אחר שבוע פתאום יגלו גם את החסרונות
אף מאמן שדרך בהפועל מאז שאני קורא בפורומים השונים(2002/03) לא יצא נקי פה כולל גוטמן בעונת הדאבל(ובמקרים מסוימים בצדק) וכך גם רב"ש ועשרות המאמנים הבאים שיגיעו אחריו
קחו את ארז בכדורסל, כולם יודעים שהוא מאמן מעולה ועדיין הפורום מלא בביקורות על דברים שהוא עושה ולא עושה, וכל משחק ביציע יש מיליון גאונים שצורחים "ארז טיימאאוט!!!" בכל פעם שאנחנו מחטיאים והיריבה קולעת סל אחד
כמובן שיש את כל הפוגים למיניהם שהם דוגמא אחרת לאנשים שזורעים רעל ומחפשים רק את הרע בהפועל

היות וציינת את שמי הרשה לי לפרוש את משנתי לפנייך

רב"ש, גוטמן, שירזי, רוני לוי
לצערי הרב רובם ככולם אותו דבר
יש את אלה שיותר הלך להם ויש כאלה שפחות, אבל כולם עשויים מאותו חומר
1. מקצועם הראשי קודם כל ולפני הכל הוא להיות פוליטיקאים
ליצור קשרים אמיצים עם התקשורת, לפנק בכתבות וראיונות לכל מי שמבקש והעיקר שהם יתוגמלו באיזה פינוק בעת הצורך.
2. גזירת קופונים- אף אחד מבין המאמנים הישראליים לא עובד עם מערכת סקאוטינג מסודרת אלא עם מערכת סוכנים מפוארת שיודעת לצ'פר כמו שצריך על כל החתמה
האם רב"ש שחתום עוד עונה שלח את הסקאוט שלו לעקוב אחרי חיזוק לשנה הבאה? אני בספק, תמיד יהיו סוכן ממולח שידחוף לו איזה לוקאס שיסגור תפינה.
3. רמת אימונים עלובה- אימון מסכן פעם ביום שנראה כמו קייטנה, כושר גופני נחות, ימי חופש מחולקים על ימין ועל שמאל. ממש לחשוב שהשחקנים משחקים בהתנדבות. וכמובן שמה רע למאמנים? הרי גם הם נהנים מאותו חופש- מבלים במסעדות, מקשקשים עם עיתונאים ועסקנים. מה צריך יותר?
4. משמעת בתחת- אפשר להגיד שקשטן הוא אחרון המאמנים שדגל בעניין המשמעת. היום השחקנים הם "חברים" של המאמן שמפחד לומר להם מילה לא במקום. השכונה שרואים בקבוצות (לוא דווקא הפועל) שוברת שיאים. כשבא לשחקנים הם רצים, כשבא להם הם הולכים. כשבא להם זורקים את הכדור על הארץ כדי לקבל צהוב מטומטם (ראה קולין). אבל מה זה משנה, העיקר שהסחבקות נשארת.

עד עכשיו הכל היה טוב ויפה כי ככה זה היה בכל הקבוצות. הבעיה שבמכבי עלו על זה שמשהו פה לא עובד טוב. הרי התקציבים שיש היום לסוזה וגרסייה ניתנו בזמנו גם לבן שמעון, איווניר ויוסי מזרחי.
אבל, כשמגיע מאמן שמבין שהמקצוע שלו זה לאמן , לא להסתחבק עם התקשורת, לא לפחד משחקנים, לנהל אימונים ברמה הכי גבוהה שאפשר, אז מגיעות תוצאות. ואז בזמן שהיריב עוד לא מבין לאיזה צד לתקוף הם כבר מובילים.
זה בגלל התקציב שלהם? אין ספק שזה נדבך מרכזי, אבל כמו שאני רואה את זה זה החלק השולי. אם התקציב שלנו אין לי ספק שהיינו היום במקום אחר אם רק היה צוות מקצועי שמתעסק נטו בכדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 21:45 
pogi כתב:
Red or Dead כתב:

היות וציינת את שמי הרשה לי לפרוש את משנתי לפנייך

רב"ש, גוטמן, שירזי, רוני לוי
לצערי הרב רובם ככולם אותו דבר
יש את אלה שיותר הלך להם ויש כאלה שפחות, אבל כולם עשויים מאותו חומר
1. מקצועם הראשי קודם כל ולפני הכל הוא להיות פוליטיקאים
ליצור קשרים אמיצים עם התקשורת, לפנק בכתבות וראיונות לכל מי שמבקש והעיקר שהם יתוגמלו באיזה פינוק בעת הצורך.
2. גזירת קופונים- אף אחד מבין המאמנים הישראליים לא עובד עם מערכת סקאוטינג מסודרת אלא עם מערכת סוכנים מפוארת שיודעת לצ'פר כמו שצריך על כל החתמה
האם רב"ש שחתום עוד עונה שלח את הסקאוט שלו לעקוב אחרי חיזוק לשנה הבאה? אני בספק, תמיד יהיו סוכן ממולח שידחוף לו איזה לוקאס שיסגור תפינה.
3. רמת אימונים עלובה- אימון מסכן פעם ביום שנראה כמו קייטנה, כושר גופני נחות, ימי חופש מחולקים על ימין ועל שמאל. ממש לחשוב שהשחקנים משחקים בהתנדבות. וכמובן שמה רע למאמנים? הרי גם הם נהנים מאותו חופש- מבלים במסעדות, מקשקשים עם עיתונאים ועסקנים. מה צריך יותר?
4. משמעת בתחת- אפשר להגיד שקשטן הוא אחרון המאמנים שדגל בעניין המשמעת. היום השחקנים הם "חברים" של המאמן שמפחד לומר להם מילה לא במקום. השכונה שרואים בקבוצות (לוא דווקא הפועל) שוברת שיאים. כשבא לשחקנים הם רצים, כשבא להם הם הולכים. כשבא להם זורקים את הכדור על הארץ כדי לקבל צהוב מטומטם (ראה קולין). אבל מה זה משנה, העיקר שהסחבקות נשארת.

עד עכשיו הכל היה טוב ויפה כי ככה זה היה בכל הקבוצות. הבעיה שבמכבי עלו על זה שמשהו פה לא עובד טוב. הרי התקציבים שיש היום לסוזה וגרסייה ניתנו בזמנו גם לבן שמעון, איווניר ויוסי מזרחי.
אבל, כשמגיע מאמן שמבין שהמקצוע שלו זה לאמן , לא להסתחבק עם התקשורת, לא לפחד משחקנים, לנהל אימונים ברמה הכי גבוהה שאפשר, אז מגיעות תוצאות. ואז בזמן שהיריב עוד לא מבין לאיזה צד לתקוף הם כבר מובילים.
זה בגלל התקציב שלהם? אין ספק שזה נדבך מרכזי, אבל כמו שאני רואה את זה זה החלק השולי. אם התקציב שלנו אין לי ספק שהיינו היום במקום אחר אם רק היה צוות מקצועי שמתעסק נטו בכדורגל.

עצוב אבל מאוד מדויק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 22:05 
אין לי כלום נגד רב"ש, באמת, אבל אני חושב שגוטמן היה מוציא מהסגל הזה יותר. אני מאמין שהיינו נראים הרבה יותר טוב מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 22:06 
כל עוד שכטר נשאר תקוע באמצע הקבוצה הזאת לא תגיע לשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 22:16 
כאילו שלא נכשלו פה מאמנים זרים. ארדילס עם תקציב עתק בבית"ר פוטר אחרי חמישה מחזורים בגלל המנטליות הישראלית שלו? איזה תירוץ יש ללואיס פרננדס שהשיג אחוז הצלחה פחות טוב מגיא עזורי וטון קאנן באותה קבוצה וכמובן נכשל גם בנבחרת?
ברור שההתנהלות של מכבי היא הכי נכונה בליגה(אל תשכח שכשקרויף נחת פה לא חשבו שהוא יעבור את החגים) אבל זה הרבה יותר קל עם תקציב כזה גם להעמיד צוות מקצועי רחב וגם להנחית את השחקנים הישראלים הטובים ביותר וליפול פחות בזרים. אם הפועל הייתה מעמידה צוות אימון רחב כמו שם כל הפורום היה גועש שמשקיעים במאמנים במקום בשחקנים.
בסך הכל בזרים רב"ש הביא שלושה זרים שהוא הכיר ואחד שהגיע למבחנים. אין ספק שנעשו טעויות בבניית הסגל אבל צריך לזכור שעם שני משחקים בשבוע כמו שקיווינו להיות הרוטציה היתה רחבה יותר.
לגבי אימונים, אני מסכים שזה נראה חובבני אבל כמובן שאתה מפריז(ימי חופש על ימין ועל שמאל), ולא אני ולא אתה מומחי ספורט שמבינים כמה אימונים צריכה לערוך קבוצה וכמה עומס צריך להיות על שחקנים(מה שכן בוודאי שהייתי שמח שבלי קשר לאימונים השחקנים היו נמצאים יותר זמן בחודורוב לצורך תדרוכים, וידאו וכד', למרות שאני לא באמת יודע אם זה לא כבר קורה כרגע)
בנוגע למשמעת ומאמנים, זו בכלל שטות גמורה ופעם ראשונה שאני שומע אותה בקשר לרב"ש. לא זכור לי שהמשמעת של קשטן עזרה לנו להצליח ולא שהקרבה של גוטמן לשחקנים מנעה מאיתנו לקחת דאבל. כמובן שיש מקרים הפוכים אבל לא עלית פה על איזה משהו, מאמנים נכשלו והצליחו בשתי הגישות.
כל מאמן שהיה וכל מאמן שיהיה יקבל ממך בראש בלי שום קשר למה שיעשה ואיך שהקבוצה תראה. מבחינתך לפטר עכשיו את רב"ש ועוד שלושה משחקים תצעק לפטר את המאמן הבא, ואחרי שהוא יילך תצעק לפטר את המחליף שלו וכך הלאה. בדיוק כמו שעשית עם גוטמן ואני מניח(כי אני לא זוכר) גם עם קשטן, שירזי, אבוקסיס ופרדי דוד.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 22:36 
סמל אישי של המשתמש
הרצון של אנשים מסויימים לשקוע במרה שחורה ולהנהן לכל תגובה פסימית ודכאונית של משתמשים אחרים מעלה בי תהיה:
כמה אפשר להיות ממורמר ומתוסכל ולראות הכל שחור??

רב"ש מאמן מצויין ופוליטיקאי מעולה,שיבושם לו. זה לא מעניין אותי ולא היה מעניין אף אחד אם התוצאות היו טובות.
והרי התחזית לאופטימיים שבנינו(אני מקווה שאני לא היחיד):
כולם נשארים בינואר למעט אלה שיכולים ללכת בכיף,יהיה רוכש עד סוף העונה, ואת העונה הבאה נפתח בכיף ובלי דאגות.
איזה כיף זה להיות אופטימים אה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: