שער 5 הוא קרנבל כתב:
גבעתיים כתב:
רמון, מוני, תאומים - כולם אוהדים אבל עם הפרעה להיות בעלים של קבוצה שהיא מעל למידותיהם. ומתנהגים כמו כאחוזי מאניה "במלחמה ובאהבה הכל מותר".
אולי זה רק אני, אבל קשה לי להאמין שהדחף של תאומים ורמון להיות בעלים כל כך חזק, שהוא גובר על כל הגיון בסיסי (כולל הקטע הזה שלפחות לפי מה שהם אומרים ולפי כל הדיווחים האפשריים, הם אוהדים בעצמם את הקבוצה ומכן שואפים להצלחתה).
בטח כשלפי התחזיות לפחות, הם לא בדיוק צפויים לראות את בלומפילד עומד על הרגליים וקורא בשמם.
יכול להיות שאני טועה והם כאלו פריק קונטרולרים, שהם חייבים שמישהו יקשיב למוצא פיהם, גם במקרה כזה אני לא מבין למה זה צריך להיות על חשבון הקבוצה האהובה עליהם.
אם אלו באמת הטיפוסים, אז קודם כל יש להם מנטליות של ילדים בני 4 (מה שבדרך כלל מונע ממך להתקדם בחיים, אבל יכול להיות שהם היוצאים מהכלל), דבר שני אני לא מבין למה הספין הזה בכלל? למה הם צריכים לתת לספין דד ליין, שבסופו יהיה נגדם טענות למה הקבוצה לא נמכרה? למה להם למשכן את החיים רק בשביל לקנות את שכטר וורמוט, ובכך להסתכן בפירוק בטווח הרחוק, שעלול לקחת להם את הצעצוע?
נשמע לי קיצוני מדי במקרה הטוב.
אתה חייב להבין דבר אחד
לך, בתור אוהד, הכי חשוב שהקבוצה תהיה בטופ. שהיא תתנהל בצורה הכי מקצוענית, תביא את השחקנים הכי טובים ותהיה מעל מכבי בטבלה.
אבל, לא לכולם יש אותו אינטרס. צריך להבין שהפועל ת"א חוץ מקבוצת כדורגל, היא אייקון תרבות. מועדון עם היסטוריה, קהל של עשרות אלפי אוהדים כולל עשרות אוהדים מוכרים ומפורסמים.
זה נכס יקר מאוד ולהיות חלק ממנו זה לוקסוס. אתה יושב ביציע הכבוד, מקושר לכל העולם, מקשקש בתקשורת בלי הפסקה, מה צריך יותר?
במצב שנוצר, מספר אנשים כמו חג'ג, סיימון כץ, סבן וניסנוב (ועל רמון אני לא מדבר) הצליחו להיות שותפים במועדון הזה ולקבל אחוזים תמורת סכום כסף זעום.
צריך להבין שהאנשים האלה לא יוותרו כ"כ מהר על הלוקסוס הזה, גם במחיר של העמדת תקציבים נמוכים וגם במחיר של אי-התמודדות עם מכבי. אני ממש לא מתפלא אם זה פחות קריטי להם מאשר לרוב האוהדים, העיקר שהם בעלי השליטה.
הדבר היותר גרוע הוא ששכבת בעלי המניות האלו מרופדת בשכבה נוספת של אינטרסנטים דוגמת תאומים ,לובין,מוני, פינס, ויצמן וכו' שגם הם זוכים במעמד של מלכים.
אני מעריך שלרוב החבר'ה מתאים המצב הקיים ולא בא להם שיגיע מישהו חיצוני שיעשה ניקוי אורוות ויבעט את כולם החוצה.