תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 אוגוסט 2025, 17:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 131  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
כל ההתעסקות הזו במחלה כבר מזמן יצאה מכל החורים, ניתוח של מה קרויף אמר, האם רייכרט חייך ומה הסטטוס של בדש. חליק, שיזדיינו הם, השחקנים שלהם והסאחידה בשער 11. לא קונים שחקנים ממכבי, לא משאילים שחקנים ממכבי ולא מדברים על שחקנים ממכבי. אם רייכרט כל כך רוצה להיות בהפועל שישיג שחרור ממכבי ואז נדבר. עד אז הוא נון-אישיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יוני
הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 19:27 
kobster כתב:
כל ההתעסקות הזו במחלה כבר מזמן יצאה מכל החורים, ניתוח של מה קרויף אמר, האם רייכרט חייך ומה הסטטוס של בדש. חליק, שיזדיינו הם, השחקנים שלהם והסאחידה בשער 11. לא קונים שחקנים ממכבי, לא משאילים שחקנים ממכבי ולא מדברים על שחקנים ממכבי. אם רייכרט כל כך רוצה להיות בהפועל שישיג שחרור ממכבי ואז נדבר. עד אז הוא נון-אישיו.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 19:45 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שככל שאנחנו, ההנהלה, והתקשורת, מתעסקים יותר ברייכרט ובזה שהוא איכשהו יגיע אלינו בחינם כי הוא אדוםםם ואוהדי מכבי לא נחמדים, זה בעיקר מעודד את אוהדי מכבי להפוך להאדסים(ולא בקטע של לטעון שהם אחד שיודע ולשקר שיש אופציה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 19:45 
הפועל חזרה ואתם מתעסקים לי בהרמן קרויף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 20:11 
הרבה זמן לא כתבתי פה, אבל די מדהים איך כולם אדישים לזה שכנראה שוב לוקחים הלוואות על חשבון שנים הבאות, רק שהפעם זה ממועדונים אחרים (עסקאות תשלומים שנשלם עליהן עוד שנים רבות...) ולא מבעלים למניהם. את ההלוואות האלה אף אחד לא ימיר לשטרי הון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
בדש ממשיך במכבי, כמו מיטרוביץ'.
סה"כ הייתי בטוח שהם יביאו המון שמות מפחידים בקיץ, אבל כנראה שהסגל יישאר פחות או יותר זהה.
היחידים שיבואו הם דסה, וזר ו/או דאבור

ישמצב גם שלגולדהאר טיפה נמאס לזרוק כספים מפלצתיים (לא מזיז לו) על מועדון שאפילו לא מצליח להגיע לאירופה.
הזרים של מכבי ברמה די נמוכה: שוער סביר, מיטרוביץ' לא אמור לפתוח אצלנו, גם לא בדש ופריצה, והבלם שלהם נחמד כי הוא משחק ליד טיבי, ואם לא מחליפים אותם זה די מוזר האמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 20:14 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
מלבד אלו, הקבוצה הגיעה לסיכום עם בית"ר טוברוק על רכישתו של איאד אבו עביד. הפועל תשלם לטוברוק כמיליון שקלים עבור כרטיס השחקן שלו בפריסה לשלוש שנים ועד סוף השבוע המגן יחתום בקבוצה באופן רשמי לארבע שנים. כמו אבו עביד גם בן אלגרבלי צפוי לחתום בקבוצה לאחר שכבר סיכם את תנאיו. השחקן הצעיר אמור להיות בלם מחליף
מתוך וואלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 20:19 
מי זה לעזאזל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 20:21 
ram כתב:
הרבה זמן לא כתבתי פה, אבל די מדהים איך כולם אדישים לזה שכנראה שוב לוקחים הלוואות על חשבון שנים הבאות, רק שהפעם זה ממועדונים אחרים (עסקאות תשלומים שנשלם עליהן עוד שנים רבות...) ולא מבעלים למניהם. את ההלוואות האלה אף אחד לא ימיר לשטרי הון...

לפי מה שאני יודע תשלומים זה לא הלוואות
רוצה לחדש לי משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 20:26 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
מי זה לעזאזל?

שחקן צעיר מבאר שבע שחצי עונה אחרונה היה מצוין ברמת השרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 20:31 
בן אלגרבלי שחקן מעולה לסגל הרחב ולסתימת חורים ברוטציה
היה השנה ברמה"ש בלם בכיר ועשה עבודה לא רעה, שנה לפני זה נתן חצי עונה בבאר שבע בעונה שהם התמודדו על האליפות ופתח באיזה 15 משחקים כולל המשחק עונה בבלומפילד, שם קיבל כרטיס אדום גם
שיגיע

ממש לא רוצה את ורטה, מגן בינוני שרק יעשה סלט ביצים בסגל ויקבור את אבו אליג'א

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
בלם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 20:35 
בבאר שבע הוא היה גרוע מאוד בצ'אנסים המעטים שקיבל כשהבלמים שם היו פצועים או מורחקים, אבל יכול להיות שזה היה חוסר מזל. זוכר רק שהוא בנוי מצוין מבחינה פיזית ונראה שזה מה שמנחה את אלה שבונים את הקבוצה (ולא, זה לא מנדיונדו) בבחירת הבלמים (גוטליב, אבו עביד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 20:36 
pogi כתב:
ram כתב:

לפי מה שאני יודע תשלומים זה לא הלוואות
רוצה לחדש לי משהו?

תשלומים זה הלוואה ממועדון אחר (או בעל עסק, אם אתה קונה משהו בתשלומים...).
במקום לשלם עכשיו הכל, אתה מתחייב לכמה שנים וזה לא משנה אם היית לוקח הלוואה מבנק בריבית נמוכה ומשלם בכסף הזה על השחקן או ״פריסת תשלומים״ ממועדון (שסביר להניח שמעלה קצת את המחיר בעקבות הפריסה, אבל זו לא הנקודה).

בשורה התחתונה אם בקיץ האופורי הקודם שרמון רק הגיע וכולנו הלכנו לאירוע משמח והצטלמנו איתו בוולפסון הייתה את אותה ההתנהלות, היית עדיין משלם היום למועדונים מהם קנית את דני עמוס, איתי שכטר, קולין ושות׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 20:38 
אתה תחת מגבלות תקציב. היית מעדיף שלא יקנו שחקנים בכלל ויגידו לך 'מחתימים רק מי שמגיע בחינם'? לוקחים ריזיקה עם שחקנים צעירים ובעלי פוטנציאל גבוה, שגם יהיה ניתן למכור בעתיד ברווח, ואולי גם מקווים שיגיע רוכש שיגדיל את התקציב.
כרגע, ההתנהלות בכל הכיוונים היא כמעט מושלמת ויש אשכרה בן אדם ששם כסף מהכיס שלו (כבירי) ולא כהלוואה, אז התלונות מיותרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 20:43 
וזה גם מקובל שקבוצות לא משלמות דמי העברה בתשלום אחד. לא תמיד יש נזיל את כל הכסף ביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 20:47 
הייתי מעדיף שיקנו שחקנים במסגרת התקציב ולא ייצאו שוב להרפתקאות כמו שיצאנו אליהן לפני שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
כנראה שפלאח באמת בדרך החוצה.
בן גרבלי (לא אלגברלי) נתן עונה טובה מאוד ברמה"ש והוא יכול לשחק גם בלם וגם קשר אחורי, בתור בלם רביעי בסגל זו אחלה החתמה.
לגבי אסולין, אם הוא באמת מגיע במשכורת לא גבוהה מדי זה הימור מחושב שגם יכול להיות שיחוק. לא מאמין שמישהו הבטיח לו הרכב אבל זה סוגר קאדר מבטיח מאוד של 6 שחקנים על 3 עמדות בקישור הקדמי - בומבה,אנטל,אלטמן,אסולין,שקל וספורי.
ואם עוד מישהו יזכיר לי את לזמי אני אכריח אותו לקרוא את כל הפוסטים המשעממים על הקיר של עזרא (מזל טוב ענק חבר אדום)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 20:54 
סמל אישי של המשתמש
ואם עוד מישהו יכתוב את ספורי שנופל ממשב רוח קל יחד עם שחקנים כמו אלטמן ואנטל אני אכריח אותו לראות, איך לא, משחקים של רמזי ספורי.

נערך לאחרונה על ידי האדס בתאריך 23 יוני 2015, 20:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 20:56 
גם כשמתחייבים למשכורות ל10 חודשים כנראה אין מספיק כסף ביד לשלם הכל מחר. מה ההבדל? גם כשאתה קונה בית או אוטו אין לך לרוב הכל על המקום. מה האלטרנטיבה? מי שאין לו מיליון וחצי מזומן לא יקנה בית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 20:57 
סמל אישי של המשתמש
מה עם שגיב?

שונא מכבי ובית"ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 21:01 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
ואם עוד מישהו יכתוב את ספורי שנופל ממשב רוח קל יחד עם שחקנים כמו אלטמן ואנטל אני אכריח אותו לראות, איך לא, משחקים של רמזי ספורי.

הגיעו חזיות ומאמני כושר רציניים, יעשו ממנו חטוב וחסון כמו ג'ושסוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
נניח ישאילו את לינגאנה ויביאו בלם וחלוץ זרים, איזה קשר 50/50 ישראלי בדיוק הם מתכוונים להביא? חנן ממן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 21:09 
אף אחד לא ישאיל את לינגאנה. שילמו עליו 250 אלף דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 21:09 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
בן גרבלי (לא אלגברלי) נתן עונה טובה מאוד ברמה"ש והוא יכול לשחק גם בלם וגם קשר אחורי, בתור בלם רביעי בסגל זו אחלה החתמה.
לגבי אסולין, אם הוא באמת מגיע במשכורת לא גבוהה מדי זה הימור מחושב שגם יכול להיות שיחוק. לא מאמין שמישהו הבטיח לו הרכב אבל זה סוגר קאדר מבטיח מאוד של 6 שחקנים על 3 עמדות בקישור הקדמי - בומבה,אנטל,אלטמן,אסולין,שקל וספורי.
ואם עוד מישהו יזכיר לי את לזמי אני אכריח אותו לקרוא את כל הפוסטים המשעממים על הקיר של עזרא (מזל טוב ענק חבר אדום)

ויחזקאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 21:10 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:

לא אמרתי שישאילו, אמרתי נניח וישאילו לפי כל מיני כתבות ורעיונות שיש לכל מיני כותבים בוואלה ואתרים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
הגלמוד מלוד כתב:

לא אמרתי שישאילו, אמרתי נניח וישאילו לפי כל מיני כתבות ורעיונות שיש לכל מיני כותבים בוואלה ואתרים אחרים.

השאלה שלו תהיה טעות אלא אם ינחיתו שני ישראלים במקומו ( כרגע איתו חסר עוד אחד )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
kobster כתב:

ויחזקאל

הוא יותר חלוץ אבל אפשר בכיף לשלב אותו ברשימה הזו.
בכל מקרה עם קישור כזה לא צריך להשתגע ולשרוף 400 אלף יורו על שהר. אם ליאז' מסכימים להשתתף בשכר של ביטון, הוא יכול להתחיל את העונה כחלוץ הפותח ומקסימום לתקן עם הזמן. בעמדת הבלם לא הייתי מתפשר, חייבים שם מבוגר אחראי בערימת הילדים המתגבשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 21:17 
סמל אישי של המשתמש
בלם זה חובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 יוני 2015, 21:28 
עם כל הרכש שהפועל עושה חסר ל-EA SPORTS ששנה הבאה אין את הליגה הישראלית בפיפ"א!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 131  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: