ראצ'ו כתב:
villa crespo כתב:
ראצ'ו כתב:
עוד דבר ששוכחים זה שעל טבח היו לנו 25 אחוזים בלבד. זגורי שייך ב-100 אחוז להפועל ומכירה עתידית שלו יכולה להחזיר את ההשקעה
איזו השקעה? הוא לא בא בהעברה חופשית?
זגורי הרבה פחות טוב מטב"ח, אבל בהתחשב שטב"ח כבר הלך בכל מקרה, הוא הרכש הישראלי הכי טוב שהיו יכולים להביא בעמדה וטוב שהביאו אותו.
עדיין הייתי מביא לשם זר (וגם זר לצד גרזיצ'יץ') וזגורי שיהיה מחליף ראשון.
כרגע יש לך את גילי וזגורי ואין מחליף אחד ראוי.
עומר פדידה חתם?
התכוונתי ההשקעה בחוזה שלו וכו׳. אני מסכים לגבי ההשואה לטבח ולגבי זה שהוא הרכש הכי טוב בעמדה שלו. לפי מה שהבנתי פדידה יגיע גם. אבל שוב, כדי להכניס לפרופורציות - הפועל קבוצה שסוחבת גרעון מהעונה שעברה, שמייצרת 20-25 מיליון שקל בשנה, שלא נפטרה עדיין מלא מעט חוזים כבדים של שחקנים שלא בתכנון ושלא הכניסה כמעט סכום משמעותי ממכירת שחקנים (2 מיליון על טבח, חצי מיליון על ממן, עוד סכום לא ברור על בוריס).
קבוצה שהביאה את המאמן הכי יקר בליגה (והכי טוב), שיש לה חוזים משמעותיים לשחקנים כמו גילי ורמוט, דמארי שי אבוטבול וסלים טועמה, שהביאה את הרכש היקר של הקיץ (איתי שכטר), 3 זרים, עמוס, דגני, זגורי (גם רכש לא זול), ועוד כמה החתמות סבירות כמו רן יצחק ופדידה. אנחנו מגיעים פה לתקציב שעובר את ה-40-45 מיליון שקל. זה טוב שצריך עוד שחקנים, אבל בדרך הזו הקבוצה יכולה להתרסק כלכלית.
עצוב מאוד ששי אבוטבול וסלים טועמה יושבים על חוזים כבדים.
קבלנו כסף יפה מאוד על טל בן חיים וגם על ממן, כל השחקנים שהגיעו פרט לאיתי ולעמוס הגיעו כשחקנים חופשיים ולא שילמנו עליהם שום דבר חוץ מהחוזה שלהם.
צריך לחפש קבוצות לשחקנים שיש להם חוזים ולא מתוכננים לשחק, סך הכל מדובר בחוטבא, אלרואי, עבאס ודג'מבה שעובר לסכנין.
חובה להביא זר איכותי לאמצע אם מתכננים להגיע לשלב הבתים של אירופה, ואני מאמין שמתכננים כי זה יביא לא מעט כסף.
אני כן הייתי שמח לראות עוד קשר התקפי לספסל (בנוסף לעומר פדידה כי אני מכיר אותו כחלוץ ולא כווינגר אבל אולי אני טועה), עוד מגן ימני/בלם לסגל ועוד מגן שמאלי, אבל אלו דברים שהם אכן בגדר מותרות ופחות קריטים כרגע. אני גם מאמין שאם יגיע קשר אמצע זר ואם וכאשר נעלה לשלב הבתים ישאר לנו מקום לזר לאחת העמדות האלו ועם הכסף שנקבל יהיה אפשר להביא אחד.
סך הכל בנו סגל יפה מאוד, כל הכבוד לכל העוסקים במלאכה, צריך להחתים את פדידה וזר לאמצע ומבחינתי עד אמצע אוגוסט שנראה מה מצבנו באירופה לא תשמעו ממני תלונות יותר.