תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 20:40

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 352 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות סוף השבוע 14-15/6 - דיונים
הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 00:55 
אדום שרוף100 כתב:
e_l_a_d כתב:

איפה הסרט דאבל כוסעמקקקקקקקקק

אני מסתכל על הסרט ואני מבין למה הקבוצה עמדה באותה שנה בכל מטרה שהוצבה לה (אליפות גביע ולהגיע לשלב השני באירופה)
החדר הלבשה היה נטול אגו מלא אהבה וכבוד.

רק ברגע שבחדר הלבשה לא יהיה אגו הקבוצה תצליח באמת.

ד"א
השנה האחרונה שבן דיין שיחק טוב...
איפה יש עוד מגנים שמאליים כמו מה שהו היה באותה העונה?

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 00:55 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
א. הדגשתי תכונה אחת של שי ואמרתי שהיא מתאימה לשחקן הרכב בהפועל תל אביב? לא הבנתי למה אסור לי לעשות את זה, כמו שאני טוען שמבחינה טכנית גילי מתאים לאירופה.
ב. מחליף ראוי זה שחקן שלא מתאים ברמה לשחקן בהרכב של הפועל תל אביב, אלא במקרה חריג בו צריכים להתפשר (פציעה, כרטיס אדום, משחק מזעזע של שחקן ההרכב באותה העמדה).
ג. מצחיק לכתוב ששי הוא זה שהביא לנו את הכדורגל הדוחה של העונה הנוכחית, כשהיו 2 תקופות ששיחקנו משהו שמזכיר קצת כדורגל, כגילי שיחק אחרי שחזר מוקדם מהפציעה, וכששי חזר מהפציעה שלו (שהשביתה אותו לרוב העונה כזכור).

כי זה לא נכון. בטח לא בתפקיד החשוב ששי אמור למלא כקשר עושה משחק באמצע. הוא צריך מכלול תכונות כדי למלא את התפקיד. זה שהוא "המוסר הכי טוב בארץ" (גם כן כינוי שנדבק לו כי אין משהו טוב להגיד עליו לא אומר שזה מתאים כדי למלא את התפקיד שלו במגרש.

להגיד ששי הביא לנו כדורגל טוב העונה זו בדיחה לא מצחיקה אני אפילו לא אגיב על זה.
ובעניין המחליף - יש 3 אופציות עיקריות לשחקן מחליף על הספסל. האופציה הראשונה וההגיונית ביותר היא מן הסתם ריבוי שחקנים טובים בסגל, מה שיוצר תחרות בריאה על חולצת ההרכב. עוד שתי אופציות זה שחקן שכבר לא מתאים ל90 דקות משחק(או יותר מזה-לעונה מלאה) אבל כן יש לו יתרונות רבים והוא יכול לתרום במצבים ספיציפים (עיין ערך באדיר. שחקן שגם כשכבר מזמן עבר את הגיל המקובל, עדיין תרם בצורה מדהימה). והאופציה השלישית זה שחקן צעיר שמתחיל להשתפשף בקבוצה הבוגרת ומקבל מדי פעם דקות או מכסה חורים כמו משחקי גביע השוקו. לי ההגיון אומר שעדיף שחקן כלשהו מהנוער על פני שי אבוטבול בספסל של הפועל. הוא בוודאי לא יתרום פחות ממנו ואולי אף יפתיע ויצא לנו מזה משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 01:02 
סמל אישי של המשתמש
תסלחו לי אבל מי ששם את וינסנט מוחא-כפיים-לקהל-של-הפועל-בדרבי אניימה באותה שורה עם אביחי אני-אשבור-רגליים-לשחקנים-מהקבוצה-שלי ידין הוא לא פחות מפסיכופת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 01:25 
רועי כתב:
תסלחו לי אבל מי ששם את וינסנט מוחא-כפיים-לקהל-של-הפועל-בדרבי אניימה באותה שורה עם אביחי אני-אשבור-רגליים-לשחקנים-מהקבוצה-שלי ידין הוא לא פחות מפסיכופת

עם אניימה אמרת שאתה מנסה לדבר
עם ידין מישהו פעם ניסה לדבר? מישהו פעם שמע את הצד שלו?
העיקר האתנהג כמו נאצי אהרוס את הפועל שמי יודע בכלל אם זה דברים שהוא באמת אמר ואם הוא באמת התכוון לזה השכיח לכם הכל
אני זוכר ראיון שהוא אומר שהוא רוצה להיות הקפטן של הפועל והפועל זה הבית שלו
אנשים פה בטוחים שהוא ניסה לעבור למכבי אני לא כל כך מהר מאמין לזה

עשיתי קצת חיפוש זה ממש עניין אותי כי אני חושב שעשו לו רצח אופי
כנראה שהוא כן אמר את הדברים אבל אני מניח שזה לא בא סתם ככה
ולמצוא ציטוט כזה גורם להרבה רגשות מעורבים כלפי שניהם רק שזהבי מניאק אמיתי
ציטוט:
על הסכסוך של ידין עם הפועל תל אביב, אמר זהבי: "אם הוא היה מציג בתקשורת את הצד שלו, אז היו מבינים אותו ודעת הקהל עליו הייתה שונה, אבל זו הדרך שלו מאז שאני מכיר אותו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 01:44 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:
א. הדגשתי תכונה אחת של שי ואמרתי שהיא מתאימה לשחקן הרכב בהפועל תל אביב? לא הבנתי למה אסור לי לעשות את זה, כמו שאני טוען שמבחינה טכנית גילי מתאים לאירופה.
ב. מחליף ראוי זה שחקן שלא מתאים ברמה לשחקן בהרכב של הפועל תל אביב, אלא במקרה חריג בו צריכים להתפשר (פציעה, כרטיס אדום, משחק מזעזע של שחקן ההרכב באותה העמדה).
ג. מצחיק לכתוב ששי הוא זה שהביא לנו את הכדורגל הדוחה של העונה הנוכחית, כשהיו 2 תקופות ששיחקנו משהו שמזכיר קצת כדורגל, כגילי שיחק אחרי שחזר מוקדם מהפציעה, וכששי חזר מהפציעה שלו (שהשביתה אותו לרוב העונה כזכור).

כי זה לא נכון. בטח לא בתפקיד החשוב ששי אמור למלא כקשר עושה משחק באמצע. הוא צריך מכלול תכונות כדי למלא את התפקיד. זה שהוא "המוסר הכי טוב בארץ" (גם כן כינוי שנדבק לו כי אין משהו טוב להגיד עליו לא אומר שזה מתאים כדי למלא את התפקיד שלו במגרש.

ובעניין המחליף - יש 3 אופציות עיקריות לשחקן מחליף על הספסל. האופציה הראשונה וההגיונית ביותר היא מן הסתם ריבוי שחקנים טובים בסגל, מה שיוצר תחרות בריאה על חולצת ההרכב. עוד שתי אופציות זה שחקן שכבר לא מתאים ל90 דקות משחק(או יותר מזה-לעונה מלאה) אבל כן יש לו יתרונות רבים והוא יכול לתרום במצבים ספיציפים (עיין ערך באדיר. שחקן שגם כשכבר מזמן עבר את הגיל המקובל, עדיין תרם בצורה מדהימה). והאופציה השלישית זה שחקן צעיר שמתחיל להשתפשף בקבוצה הבוגרת ומקבל מדי פעם דקות או מכסה חורים כמו משחקי גביע השוקו. לי ההגיון אומר שעדיף שחקן כלשהו מהנוער על פני שי אבוטבול בספסל של הפועל. הוא בוודאי לא יתרום פחות ממנו ואולי אף יפתיע ויצא לנו מזה משהו.

א. בגלל זה טענתי שהוא מתאים רק בפן אחד, והדגשתי שבפן הדפנסיבי הוא לא מתאים, בכל מקרה זה וויכוח דיי דבילי, שנינו מסכימים שהפן ההגנתי של שי הוא הבעיה שלו.
ב. למרות החסרונות, עדיין הוא מחליף ראוי (כי אם הזרתותח על העמדה שלו ייפצע, הוא עדיף על כל אופציה אחרת שנביא בעמדה הזו, וגם כי יש לו פלוסים מהספסל (הוצאה מהירה להתקפה, בעיטות חופשיות, "סידור" המשחק, במשחקי תחתית הוא יכול לתת מנוחה לזרתותח)).
ג. לא טענתי שהוא זה שהביא לנו כדורגל, אלא שכאשר הוא חזר הקבוצה שחקה משהו קצת יותר דומה לכדורגל, גם איתו נראינו זוועה, קצת פחות מבלעדיו.
ד. שי מתאים לאופציה השנייה שנתת.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 02:53 
זה בסדר, אני זוכר דיבורים פה על כמה טוטו תמוז החלוץ הכי טוב בארץ. אז רוב האנשים שכותבים בפורום חושבים ששי לא מספיק טוב להרכב שלנו. אני יודע שרב"ש מבין בכדורגל קצת יותר.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 06:18 
סמל אישי של המשתמש
האדום הצורר כתב:
זה בסדר, אני זוכר דיבורים פה על כמה טוטו תמוז החלוץ הכי טוב בארץ. אז רוב האנשים שכותבים בפורום חושבים ששי לא מספיק טוב להרכב שלנו. אני יודע שרב"ש מבין בכדורגל קצת יותר.

זה כי אתה יוצא מנקודת הנחה שהוא באמת חושב ככה, אנחנו באמצע יוני, אתה לא באמת יודע מה הוא חושב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
שי אבוטבול.
:facepalm:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
שי אבוטבול מלווה שיירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 12:10 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
Maor7 כתב:
שער 5 הוא קרנבל כתב:

א. בגלל זה טענתי שהוא מתאים רק בפן אחד, והדגשתי שבפן הדפנסיבי הוא לא מתאים, בכל מקרה זה וויכוח דיי דבילי, שנינו מסכימים שהפן ההגנתי של שי הוא הבעיה שלו.
ב. למרות החסרונות, עדיין הוא מחליף ראוי (כי אם הזרתותח על העמדה שלו ייפצע, הוא עדיף על כל אופציה אחרת שנביא בעמדה הזו, וגם כי יש לו פלוסים מהספסל (הוצאה מהירה להתקפה, בעיטות חופשיות, "סידור" המשחק, במשחקי תחתית הוא יכול לתת מנוחה לזרתותח)).
ג. לא טענתי שהוא זה שהביא לנו כדורגל, אלא שכאשר הוא חזר הקבוצה שחקה משהו קצת יותר דומה לכדורגל, גם איתו נראינו זוועה, קצת פחות מבלעדיו.
ד. שי מתאים לאופציה השנייה שנתת.

במה שי יכול לתרום בדיוק להפועל כשחקן שעולה מהספסל במצב בעייתי?חוץ מכדור חופשי 20 מטר מהשער דקה 90 (וגם אז עדיף לעלות את טועמה ולא אותו). שוב אני יחזור לזה, מתי הוא עלה ושינה את פני המשחק? איזה כח הוא מהספסל? רק הריצה שלו מעמדת המחליפים לעיגול האמצע בא לך להתאבד מהאדישות.

ואני לא מסכים ששי הוא שחקן אופנסיבי. זה נראה ככה בגלל שהצד ההגנתי שלו כל כך חלש ככה שההתקפי עוד מקבל כמה נקודות חיוביות (או- לא שליליות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
לא הבנתי מאיפה הגיעה הידיעה "הנוראה" , ששי אבוטבול הוא הוא, הקשר לצד גרזיציץ בהרכב? איפה, מי, מה? מי אמר שלא יביאו שחקן אחר לעמדה הזאת? כי רבש וההנהלה לא הצהירו על כך בפומבי לכל עם ישרואל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
מכל הדיבורים על שי שחכתם קצת מגורדנה
נכון שכרגע אין לו כושר ליותר מ20 דקות
אבל אני מאמין שעם המאמן הנכון יכול לצאת ממנו שחקן הרכב לגיטימי להפועל. אולי לא לעונה הקרובה אבל לפחות לעונה שאחריה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 13:25 
בוז'אן קרקיץ' כתב:
אבל אני מאמין שעם המאמן הנכון יכול לצאת ממנו שחקן הרכב לגיטימי להפועל. אולי לא לעונה הקרובה אבל לפחות לעונה שאחריה

כמה אתה חושב כבר שאפשר לשנות את זה? הוא כבר בן 23
אתה חושב שתוכל להפןך אותו אי פעם לשחקן ל90 דקות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
אלון כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:

אם הוא יעבוד קשה, למה לא?
איזה מאמן רציני ייתן לו מקום בהרכב כל עוד אין לו כושר?
הוא יהיה חייב לעבוד קשה, כבר אין את הליצנים שהיו לנו על הקווים שנה שעברה שיתנו לו לשחק למרות שהוא לא זז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 13:31 
בוז'אן קרקיץ' כתב:
אלון כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:

אם הוא יעבוד קשה, למה לא?
איזה מאמן רציני ייתן לו מקום בהרכב כל עוד אין לו כושר?
הוא יהיה חייב לעבוד קשה, כבר אין את הליצנים שהיו לנו על הקווים שנה שעברה שיתנו לו לשחק למרות שהוא לא זז

אז שיעבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
הפייסבוק הרשמי של הפועל:

ציטוט:
הקשר בריאן גרזיציץ' נחת בנתב"ג והתייחס להצטרפותו למועדון:
"זו התקדמות משמעותית בקריירה שלי ומי כמוני יודע שלהישגים טובים אפשר להגיע רק כשעובדים מאוד קשה.
מחר נתחיל בעבודה הקשה כבר מאימון הפתיחה, אני יודע שזו תהיה הדרישה של המאמן.״

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 15:06 
עוד ספין מספורט פי חרא :

ידין בדרך חזרה? הכל תלוי בהחלטת חיפה
איש עסקים בעל ממון עומד מאחורי העסקה, שנתמכת עקרונית על ידי רמון ומקצועית על ידי בן שמעון. בחיפה לא מוכנים בשלב זה לשחררו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 15:09 
Yalla Hapoel כתב:
עוד ספין מספורט פי חרא :

איש עסקים בעל ממון עומד מאחורי העסקה, שנתמכת עקרונית על ידי רמון ומקצועית על ידי בן שמעון. בחיפה לא מוכנים בשלב זה לשחררו

נגיד ואני זורם עם החברה שלו למרות שרק לפני שנה הוא רצה לזרוק אותנו לטובת מכבי , ובלי קשר בכללי כל פגרה היה עושה לנו את המוות כדי לקבל עוד כסף

לא היה את הקטע הזה שהוא רב באופן דיי אישי עם רמון בקיץ הקודם ?
הזוי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 15:11 
סמל אישי של המשתמש
redead כתב:
Yalla Hapoel כתב:
עוד ספין מספורט פי חרא :

נגיד ואני זורם עם החברה שלו למרות שרק לפני שנה הוא רצה לזרוק אותנו לטובת מכבי , ובלי קשר בכללי כל פגרה היה עושה לנו את המוות כדי לקבל עוד כסף

הזוי...

מה שהזוי זה שאתה מנתח ברצינות ידיעה מספורט פיפי קקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
אני כמאמן, לא הייתי לוקח אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 17:46 
http://www.sport2.co.il/content/85395

שחקנים נוספים שמעמדם אינו ברור הם אביחי ידין ואיל משומר. רכישתו של אלעד גבאי מקרית שמונה יכולה לגרום לאיל משומר לעבור להפועל ת"א, וכך גם מעמדו של אביחי ידין לא ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 17:57 
חזק הקטע הזה שחיפה מתלבטת אם למכור את גולסה ב"רק" מיליון יורו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 18:04 
סמל אישי של המשתמש
עלית מדרגה בהיררכית אתרי הזבל - עכשיו גם ב One לגבי ידין :

http://www.one.co.il/Article/218608.html

אוהדי הפועל ת"א עושים מאמצים להחזיר את ידין
אחרי שמצאו מימון לצירוף שכטר, האדומים מנסים להחזיר את הקשר ממכבי חיפה. בהפועל אמרו ל-ONE: "רק אם מישהו ישים כסף, נוכל לחשוב על מהלך כזה"

לאחר צירופו של החלוץ איתי שכטר, יקיר האוהדים, להפועל תל אביב, הקהל האדום לא מוריד את הרגל הגז, ונראה כי שם לעצמו מטרה חדשה והיא להחזיר את קשר מכבי חיפה, אביחי ידין, לאדום לאחר שעזב לכרמל בקיץ הקודם.
ל-ONE נודע כי בתקופה האחרונה אוהדי הפועל לוחצים על השחקן ועל סוכנו, הסוכן הבינלאומי רונן קצב, לעשות את המהלך. כידוע, עד לעזיבתו המתוקשרת הקשר האחורי היה אחד מהשחקנים האהובים והמוערכים ע"י הקהל האדום.

בקיץ האחרון ולאחר שהיחסים בין הקשר לבין ראשי האדומים עלו על שרטון, חתם ידין לחמש שנים במכבי חיפה, כאשר הירוקים רכשו מחצית מכרטיסו תמורת כ-250 אלף יורו. נראה כי בחיפה, שמעוניינת בקשר, ידרשו מחיר גבוה יותר מהסכום ששילמו ולכך יש עוד להוסיף את משכורתו של ידין, המשתכר כ-250 אלף דולר לעונה.

גורמים בהפועל אמרו ל-ONE: "בינתיים החזרה של אביחי רחוקה מאוד מהמציאות, למועדון אין את הכסף והתקציב לצרף אותו. אנחנו שומעים את רחש האוהדים ויודעים שהם נמצאים בקשר ישיר עם אביחי אבל רק אם מישהו יקום וישים את הכסף הנדרש נוכל לחשוב על צירופו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 18:04 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
redead כתב:
Yalla Hapoel כתב:
עוד ספין מספורט פי חרא :

הזוי...

מה שהזוי זה שאתה מנתח ברצינות ידיעה מספורט פיפי קקה.

http://www.one.co.il/Article/218608.html
בלי קשר לזה שגם ONE לא אמין, זה בשבילך ובשביל כל מזלזלי ספורט פי-כמה אתר הספורט האמין בישראל לב לב

ועכשיו יבואו כל המציקים עם: גם תרנגול עיוור מוצא לפעמים גרגר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר הולכים רק על שחקני הדאבל, וחסר מגן ימני... תוך כמה זמן נשמע את השם "דני בונדר"? (למרות שעושה רושם שהבחור פרש מכדורגל. עושה לקבוצה שלו "תומר בן יוסף"...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 18:11 
סמל אישי של המשתמש
חיפה הבינה העונה שבלי מחליף ברמה גבוהה, יש לה בעיה באגפים. כאשר משומר וטוואטחה היו בחוץ, לא היה לחיפה כמעט משחק אגפים של המגינים ולכן הם רוצים לעבות את העמדות הללו. אבל ברור ששחקן ותיק ומוערך כמו משומר יתקשה לראות איך אחרי עונה טובה שלו, הוא לפתע הופך להיות שחקן ספסל כשברור שגבאי יקבל את הקרדיט, לפחות בהתחלה.
אלא שאני בספק אם משומר יעשה את הצעד ויבקש לעזוב את סיר הבשר של שחר ועוד יותר בספק אם שחר יסכים לשחרר אותו ועוד להפועל ת"א. לכן אני לא קונה את זה.
לגבי ידין - היו שמועות כבר במחזורי הסיום של העונה הקודמת על דיבורים בקשר לידין אבל כאן קשה לי לראות את זה קורה, מה גם שבריאן למעשה ממלא את המקום של ידין והפועל צריכה שחקן 50/50.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 18:12 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
אני כמאמן, לא הייתי לוקח אותו.

מזל שאתה לא המאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 18:13 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
אם כבר הולכים רק על שחקני הדאבל, וחסר מגן ימני... תוך כמה זמן נשמע את השם "דני בונדר"? (למרות שעושה רושם שהבחור פרש מכדורגל. עושה לקבוצה שלו "תומר בן יוסף"...)

כמחליף, אני לוקח אותו ב2 ידיים.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 18:16 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:

לפי ויקיפדיה הוא בכלל שוחרר בינואר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2013, 18:20 
סמל אישי של המשתמש
מה בדיוק התפקיד של בריאן? חשבתי שהוא יותר סטייל ראדי, כלומר קשר אחורי עם יכולות התקפיות, אבל מסתמן לפי התגובות שהוא פשוט גרזן כמו ידין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 352 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: