תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 30 יוני 2025, 00:03

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 285 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הבחירות ל'עמותת האדומים' בפתח...
הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 21:22 
פישונט כתב:
שחר כתב:
teknoboy כתב:
אתה יודע שאין שום קשר בין מועדוני החברים של קבוצות כמו יונייטד לבין בעלות, נכון?

בסוף, הדוד העשיר מקנדה יעתיק את המודל הזה של מועדון אוהדים לארץ וגם פה הם יעשו לנו בית ספר למרות כל מודל ה"קבוצת כל אוהדיה"...
בלי ניהול רציני של המועדון כל הדיבורים שלכם זה טחינת מיים.
אתם בוחרים 7 חברי "ועד מנהל" שצריכים בעיקר לא להפריע לקבוצה ו2 מהם אמורים לשבת בתוך דריקטריון מורחב שיורכב מאלוהים יודע מי...

אם מי שייבחר לקבוצה יידע לא להזיק , לא להתערב ויידע למנוע מהבוחשים הראשיים שלא בתפקידים רשמיים להתעסק בקבוצה בניגוד גמור למה שהיה העונה. אז זה כבר הישג גדול, לפי היומרות נדמה לי שזה הולך למקומות אחרים.

שחר - העמותה תשלח שלושה נציגים לדירקטוריון, הכמות הגדולה ביותר לגוף יחיד. אם הם נדרשים לא להתערב אז למה הם הולכים לשבת בדירקטוריון? ברור שכמו כל נציג בדירקטוריון יהיה עליהם לא להתערב בעניינים מקצועיים, אבל כל המטרה בנציגות של העמותה שם זה כן להתערב במידה וההתנהלות פגומה.

מי שיצביע בבחירות חייב להבין שלא מדובר רק בעתיד העמותה בשנתיים הקרובות, אלא גם בבחירת וועד מנהל ממנו יצאו שלושה נציגים לדירקטוריון של הפועל.

ראשית, אין לי כוח לחפש בארכיונים, אבל נדמה לי שדובר בזמנו על 2 חברים ונניח שיהיו 3..כמה נציגים בדיוק ישבו בדריקטרויון בהתחשב בזה שרבעי אחוז של המועדון נמכרים לכל מיני משקיעים? בסופו של יום, יישבו בדריקטריון הזה יותר מידי אנשים בלי הכשרה לניהול בספורט וינסו לקבל החלטות שבמועדון מסודר מקבלים 2 או 3 אנשים במקסימום שהם מומחים בתחומם. חוץ מזה כל המילים האלה "ועד מנהל" , "דריקטריון" וכו' אלו מכסת מילים לשכונה אחת גדולה שבה אנשים מעורבים במועדון ומשוכים בחוטים גם בלי להיות בעלי תפקיד רשמי ובכלל לשכונה אחת גדולה שבה החלטות מתקבלות ע"פ לחצים ודחפים של מקורבים, משקיעים וכו'...זה יפה לשחק בנדמה לי, אבל זו לא המציאות שלנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 21:28 
יהיו 2 חברי דירקטוריון בעבור 20% מהבעלות וחבר נוסף בגין ההסכם מול רמון על תקן נציג אוהדים.
לכמה אנשים בארץ יש הכשרה לניהול ספורט בארץ? כמה מהם אוהדי הפועל שגם ישימו כסף על בעלות על המועדון?

הניהול השוטף של המועדון חייב להיות אצל היו"ר והמנכ"ל שהם היחידים שצריכים להיות בעלי הכשרה ניהולית, כמו שכתבת. לא חושב שיש מקום לערב דירקטוריון בכל החלטה, אני גם לא חושב שזה קורה ככה היום ב"שכונה" שציינת. כמו שמלמדים באוניברסיטה, דירקטוריון אמור להתוות מדיניות לקבוצה ולאשר החלטות הקשורות בעתיד המועדון דוגמת תקציבים וכדומה. אם מישהו נכנע למושכים בחוטים אז הוא הטמבל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 21:36 
אז עכשיו התזה המופרכת על זה ש"אין אף אחד באולם רוצה לקנות קבוצת כדורגל" תקיפה גם ל "אין בארץ אנשים עם הכשרה לניהול בספורט"??

ומי קבע שהם אמורים להיות אוהדי הפועל? הניסיון מוכיח שההפך הגמור הוא הנכון. מי אמר שהם צריכים "להשים כסף" על בעלות במועדון?

הם צריכים להיות שכירים שמקבלים שכר ע"פ היכולות שלהם ואם ייבחרו האנשים האמיתיים הם יכסו כל שקל שישקיעו בהם, אבל אולי באמת עדיף הניהול היעיל החסכוני של אוהדי עד המוות שהיה השנה והשאיר בור של גרעון תקציבי..

לגבי שאר המילים, זה יפה שאתה משחק בלה לה לנד..השנה הזו הוכיחה לי שאלו דברים שבכדורגל הישראלי נגמרים באוניברסיטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 21:48 
שחר כתב:
אז עכשיו התזה המופרכת על זה ש"אין אף אחד באולם רוצה לקנות קבוצת כדורגל" תקיפה גם ל "אין בארץ אנשים עם הכשרה לניהול בספורט"??
ומי קבע שהם אמורים להיות אוהדי הפועל? הניסיון מוכיח שההפך הגמור הוא הנכון. מי אמר שהם צריכים "להשים כסף" על בעלות במועדון?
הם צריכים להיות שכירים שמקבלים שכר ע"פ היכולות שלהם ואם ייבחרו האנשים האמיתיים הם יכסו כל שקל שישקיעו בהם, אבל אולי באמת עדיף הניהול היעיל החסכוני של אוהדי עד המוות שהיה השנה והשאיר בור של גרעון תקציבי..
לגבי שאר המילים, זה יפה שאתה משחק בלה לה לנד..השנה הזו הוכיחה לי שאלו דברים שבכדורגל הישראלי נגמרים באוניברסיטה.

כתבת ש-"יישבו בדריקטריון הזה יותר מידי אנשים בלי הכשרה לניהול בספורט". בדירקטוריון צריכים לשבת אך ורק אנשים או נציגים של גופים ששמו כסף על המועדון. הם צריכים למנות יו"ר ומנכ"ל בעלי הכשרה לניהול ספורט ולתת להם תקציב ומדיניות.
בארץ אין שום גוף שמכשיר אנשים לניהול ספורט. אתה צריך לאתר אנשים עם ניסיון והצלחה במועדונים אחרים או בגופים דומים, וגם את המשימה הזו אמור לעשות הדירקטוריון שכרגע מתעסק יותר במציאת בעלים ואנשים שישימו כסף מאשר בניהול המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
bob marley כתב:
שוב בדיליי..
אבל עוד שאלה..
למה בקבוצות גדולות כדוגמת מנצ'סטר יונייטד יש הקצאת כרטיסים רק לחברי מועדון?
מה? גם שם אומרים שזה לא בסדר?
חבר עמותה מבחינתי, הוא מחזיק באחוז מסויים מהקבוצה.
הוא משפיע בצורה כזו או אחרת על הקבוצה.
אני מרגיש כבעלים על 0.07 אחוז מקבוצה הכדורסל הפועל תל אביב.
אין מה לעשות.

אי אפשר להשוות בין חבר עמותה בכדורגל לחבר עמותה בכדורסל. כי בכדורסל אתה באמת הבעלים, אתה לוקח חלק בהחלטות על כל צעד דרסטי כזה או אחר שצריך להיעשות (כמו שהוצע לעלות ליגה "על השולחן", כמו שם המועדון בזמנו).
חבר עמותה בכדורגל לא מחזיק באחוזים מהמועדון ואין לו שום דבר שקרוב למה שיש לחבר עמותה בכדורסל חוץ מאהדת אותה קבוצה ואותם אינטרסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 22:05 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
bob marley כתב:
שוב בדיליי..
אבל עוד שאלה..
למה בקבוצות גדולות כדוגמת מנצ'סטר יונייטד יש הקצאת כרטיסים רק לחברי מועדון?
מה? גם שם אומרים שזה לא בסדר?
חבר עמותה מבחינתי, הוא מחזיק באחוז מסויים מהקבוצה.
הוא משפיע בצורה כזו או אחרת על הקבוצה.
אני מרגיש כבעלים על 0.07 אחוז מקבוצה הכדורסל הפועל תל אביב.
אין מה לעשות.

אי אפשר להשוות בין חבר עמותה בכדורגל לחבר עמותה בכדורסל. כי בכדורסל אתה באמת הבעלים, אתה לוקח חלק בהחלטות על כל צעד דרסטי כזה או אחר שצריך להיעשות (כמו שהוצע לעלות ליגה "על השולחן", כמו שם המועדון בזמנו).
חבר עמותה בכדורגל לא מחזיק באחוזים מהמועדון ואין לו שום דבר שקרוב למה שיש לחבר עמותה בכדורסל חוץ מאהדת אותה קבוצה ואותם אינטרסים.

מעבר לזה שלהיות חבר עמותה בכדורסל שקול לחבר עמותה בכדורגל, פרט לעניין הקטן שפה זה מאה אחוז ופה 20.
בנוסף, בחרת להתיחס לחלק הכי פחות רלוונטי בהודעה שלו.

ודבר לכולם
יש פה כמה שמייחסים לעמותה תכונות שלא קיימות בה. התערבות במועדון, משיכה בחוטים. כל הדברים האלה יכולים לקרות גם בלי העמותה. יש נוהל מסודר ונקי, שמגדיר בדיוק מה בכוח העמותה לעשות.
מי שעושה את זה, עושה את זה בשביל למצוא נקודות שליליות, אבל זה חבל, וזה מיותר. לצורך הענין, עלה פה בזמנו שרמון התיעץ עם נציגי העמותה בנוגע לפרדי דוד. אתם לא חושבים שהוא יכול לעשות את זה גם אם לא היו ה20 אחוז האלה, והעמותה היתה מנותקת מבחינת אחוזים מהמועדון? כמובן שהוא יכל.
אני לא מבין למה לנסות לחפור בכח בשביל למצוא כמה שיותר מינוסים. באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
אם פה זה 100 אחוז ושם זה 20 אחוז איך המילה "שקול" מסתדרת לך עם המשפט הזה? עניין קטן עלק.
אשאל אותך את זה כך - בכדורגל אתה בוחר מי ינהל את המועדון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 22:16 
פישונט כתב:
שחר כתב:

כתבת ש-"יישבו בדריקטריון הזה יותר מידי אנשים בלי הכשרה לניהול בספורט". בדירקטוריון צריכים לשבת אך ורק אנשים או נציגים של גופים ששמו כסף על המועדון. הם צריכים למנות יו"ר ומנכ"ל בעלי הכשרה לניהול ספורט ולתת להם תקציב ומדיניות.
בארץ אין שום גוף שמכשיר אנשים לניהול ספורט. אתה צריך לאתר אנשים עם ניסיון והצלחה במועדונים אחרים או בגופים דומים, וגם את המשימה הזו אמור לעשות הדירקטוריון שכרגע מתעסק יותר במציאת בעלים ואנשים שישימו כסף מאשר בניהול המועדון.

לגבי החלק הראשון, זה נכון ואולי זו עוד סיבה שהמודל הזה לא יעיל ולא ישים בארץ. אני התכוונתי שבכלל לא דריקטריון מורחב עד אין סוף צריך לקבל החלטות כאלה אלא מנהלים מוסמכים עם ניסיון וזה שנותנים פרס לתורמים הנדיבים בדמות ניהול מועדון של מיליונים מבלי שאין להם שום רקע בניהול כזה הוא בעיה.

בארץ יש יותר מגוף אחד שמכשיר אנשים לניהול ספורט, גם ברמה האקדמאית וחבל שאתה כותב סתם עובדות לא נכונות.
בכל מקרה, אין לי כוונה להתנצח או להתנגד למודל שלכם, אלא לקוות שיהיו כמה שפחות אנשים משפיעים על הקבוצה, בטח כשאין להם ניסיון ואין להם רקע כזה, היתה לנו יופי של דוגמא השנה לאיך דברים לא צריכים להתנהל, אני מקווה שהשנה הבאה לא תהיה ההמשך שלה או אפילו רע מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 22:22 
מתנצל, לא הכרתי את הקורס של מכון וינגייט.
מסכים איתך לגבי כמות האנשים בדירקטוריון ומידת המעורבות, למרות שאני לא חושב שהמבנה הניהולי החדש בא לידי ביטוי השנה ולראיה ההתרעמות ששמענו בתקשורת בקרב חלק מחברי הדירקטוריון בכך שלא משתפים אותם בקבלת ההחלטות ובניהול המועדון.
שוב, מקווה שיהיה אחוז הצבעה גבוה בקרב חברי העמותה ושיבינו את המשמעויות וההשלכות של הבחירות הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
שחר כתב:
הפועל כתב:
איזה יומרות?

למשל ההודעה שפורסמה עמותת האוהדים :
ציטוט:
"זה הזמן של כל מי שחושב שביכולתו לשנות או להשפיע, לבוא ולקחת אחריות, להוביל את העמותה ולהיות מעורב בנעשה במועדון"

אני לא חבר עמותה, מצידי שחברי העמותה ייקבלו כמה הטבות שהם רוצים, כל עוד זכויות האוהדים האחרים לא ייפגעו ושיבחרו במי שהם רוצים כי זו זכותם.
רק בקשה אחת, שיעזבו את המועדון והניהול השוטף שלו בשקט, אלא אם כן איזה מנהל האקדמיות של אייאקס או המנהל הטכני של מצ' סיטי מתכוונים לרוץ לראשו העמותה.

אתה החלטת שהם יהיו מעורבים בניהול השוטף, וגם החלטת שהם יהיו מעורבים בדיוק אותם תחומים שמפריע לך שהם יהיו מעורבים בהם.
אולי הניהול השוטף זה החלטה על מינוי מנהל מקצועי, פעם בשנתיים לאשר מינוי מאמן, וכל השאר בכלל יהיה לפעול לגיוס תקציב, לדאוג לכרטיסים, קשר עם אוהדים, פיקוח על מחלקת הנוער, פרוייקטים קהילתיים ואנערף מה?
בקיצור משהו שנשמע סביר לכל אחד, ובפירוש נכנס תחת הגדרת "הנעשה במועדון"?
בהפועל אוסישקין בגלל התקציב הקטן אין כמעט אנשים בשכר, אז האנשים בהנהלה הם גם בלית ברירה מי שאחראי על הניהול השוטף (ומאד לא מרוצים מזה). אין שום סיבה שזה יהיה ככה בכדורגל, אם עד היום זה לא היה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
אם פה זה 100 אחוז ושם זה 20 אחוז איך המילה "שקול" מסתדרת לך עם המשפט הזה? עניין קטן עלק.

בתחום ה20 אחוז, המצב שקול לחלוטין.
וכשיבוא משקיע בכדורסל, ויהייה מוכן לחיות במקביל לעמותה, וגם שם האחוזים ידוללו (נדמה לי שהם כבר דוללו קצת), המצב יראה כמו בכדורגל, וככה הוא צריך להיות. אוהדים לבד לא מסוגלים כלכלית להחזיק קבוצה.
אבל, לשאלתך, במקרה, כן. לעמותה יש מנדט לקבוע מי לא יכול לרכוש את הקבוצה. צחוקים שדווקא את השאלה הזו בחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 23:04 
לוסיאנו דה ברונו כתב:

העמותה שלוחת 2 נציגים לדריקטוריון, אז כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
הדירקטוריון לא אחראי על הניהול השוטף של המועדון. מי שמנהל את המועדון הוא מי שהדירקטוריון בוחר לנהל את המועדון.
בכל חברה יש מנכ"ל, סמנכ"ל, רואה חשבון, ועוד אלף תפקידים. הם אלו ש"מנהלים" את החברה.
הדירקטוריון ממנה אותם ומפקח עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
הדירקטוריון לא אחראי על הניהול השוטף של המועדון. מי שמנהל את המועדון הוא מי שהדירקטוריון בוחר לנהל את המועדון.
בכל חברה יש מנכ"ל, סמנכ"ל, רואה חשבון, ועוד אלף תפקידים. הם אלו ש"מנהלים" את החברה.

הוא אמור גם להגדיר להם יעדים ולקבל החלטות אסטרטגיות.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 23:17 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
הפועל כתב:

בסדר גמור. אבל זה לא ניהול שוטף.
לצורך העניין הידרקטוריון לא מאשר חוזה עם כל עובד וכמה הוא יקבל, מה יהיה גובה התלוש לפסח איזה רכב ליסינג מקבלים, ומי יספק את הקלסרים למשרדים.
יש פה איזו היסטריה לא ברורה ולא מבוססת של חלק מהאנשים כאילו מחר יו"ר עמותת אדומים הולך לקבוע מי יהיה עוזר המאמן, כמה בונוס לנקודה יקבל סלים טועמה, ואת מחירי הכרטיסים למשחק מול עכו.
זה לא אמור לעבוד ככה, ואני די בטוח שאף אחד בעמותת האדומים לא רוצה שזה יעבוד ככה, כי זה גם דרעק להתעסק עם זה, וגם מתכון בטוח לבלגאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
teknoboy כתב:
הפועל כתב:

בסדר גמור. אבל זה לא ניהול שוטף.
לצורך העניין הידרקטוריון לא מאשר חוזה עם כל עובד וכמה הוא יקבל, מה יהיה גובה התלוש לפסח איזה רכב ליסינג מקבלים, ומי יספק את הקלסרים למשרדים.
יש פה איזו היסטריה לא ברורה ולא מבוססת של חלק מהאנשים כאילו מחר יו"ר עמותת אדומים הולך לקבוע מי יהיה עוזר המאמן, כמה בונוס לנקודה יקבל סלים טועמה, ואת מחירי הכרטיסים למשחק מול עכו.
זה לא אמור לעבוד ככה, ואני די בטוח שאף אחד בעמותת האדומים לא רוצה שזה יעבוד ככה, כי זה גם דרעק להתעסק עם זה, וגם מתכון בטוח לבלגאן.

לא רק שאף אחד לא רוצה, זה בכלל לא היה בתוכנית כשהעמותה קמה.
כמו שאמרתי, מייחסים לעמותה תכונות שלא קיימות בה, סתם בשביל להמציא נקודות שליליות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 23:26 
סמל אישי של המשתמש
נדב ב. כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:

נו אז מה? אתה עדיין חושב שאפשר להשוות את זה לכדורסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
נדב ב. כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:

שאלת שאלה, וקיבלת מליון תשובות.
אתה מעדיף להתעלם מהן ולהמשיך בשלך. אתה לא מרגיש קצת מטופש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
נדב ב. כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:

שאלת שאלה, וקיבלת מליון תשובות.
אתה מעדיף להתעלם מהן ולהמשיך בשלך. אתה לא מרגיש קצת מטופש?

תירגע
לא קראתי את שאר השרשור.
סע לרקום סמלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
תירגע
לא קראתי את שאר השרשור.

אז שאלת שאלה, ולא טרחת לקרוא תשובות. קלאסי.
ציטוט:
סע לרקום סמלים

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:

בתחום ה20 אחוז, המצב שקול לחלוטין.
וכשיבוא משקיע בכדורסל, ויהייה מוכן לחיות במקביל לעמותה, וגם שם האחוזים ידוללו (נדמה לי שהם כבר דוללו קצת), המצב יראה כמו בכדורגל, וככה הוא צריך להיות. אוהדים לבד לא מסוגלים כלכלית להחזיק קבוצה.
אבל, לשאלתך, במקרה, כן. לעמותה יש מנדט לקבוע מי לא יכול לרכוש את הקבוצה. צחוקים שדווקא את השאלה הזו בחרת.

אם לעמותה יש מנדט לקבוע מי לא יכול לרכוש את הפועל זה כבר משהו אחר.
וחוץ מזה שאולי באמת השאלה לא מתאימה נקודתית אבל עדיין אני לא רואה שום מקום להשוות בין מעמדו של חבר עמותת הכדורגל למעמדו של חבר עמותת הכדורסל.

אוסיף אפילו סיפור קטן.. אחד מחבריי שגולש כאן אמר לי פעם שהוא התקשר למשרדי עמותת הכדורסל וביקש לקבל את הדוחות הכספיים של הקבוצה ועוד מס' דברים. קיבל גם קיבל. אתה יכול לעשות את זה בכדורגל? לא. שקול או לא שקול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
תירגע
לא קראתי את שאר השרשור.

אז שאלת שאלה, ולא טרחת לקרוא תשובות. קלאסי.
ציטוט:
סע לרקום סמלים

:LOL2:

ראיתי את התשובה של נדב, את שלך פספסתי
ואני שמח שאני מצחיק אותך אחי זה כבר צעד לפיוס בינינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 23:33 
סמל אישי של המשתמש
בכדורגל רק התחלת תהליך. אבל כן, בסופו של דבר, הדוחות הכספיים של המועדון יהייו חשופים.
אז, שקול או לא שקול?
חוץ מזה, זו לא תחרות. אל תנסה להוכיח שיש הבדלים, מכיוון שברור שיש. רק נאמר לך ולא רק על ידי שיש הרבה מן המשותף.

*ולגבי ההודעה שמעל, לא רק נדב ענה לך אבל לא חשוב.
ומצחיק אותי שמנגחים אותי בעזרת הסמל הרקום. לא יאמן עד כמה אני לא מחשבן לכם, אבל לפחות תהייו מקוריים.

נערך לאחרונה על ידי אדום נחמד בתאריך 23 מרץ 2013, 23:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
כשהדבר יהיה כך גם בכדורגל אני אסכים שזה שקול. כיום זה ממש לא. וצר לי לאכזב אותך אבל זה גם לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 23:36 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
כשהדבר יהיה כך גם בכדורגל אני אסכים שזה שקול. כיום זה ממש לא. וצר לי לאכזב אותך אבל זה גם לא יקרה.

מה לא יקרה. זה כבר התחיל.
ומאיפה אתה יודע מה יקרה ומה לא?
אתה סתם זורק שטויות לאויר כל האשכול הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
עמותת הכדורסל חייבת לחשוף את הדוחות הכספיים שלה. הם מפורסמים לכל דורש באתר רשם העמותות, ואפשר לצפות בהם מכל מחשב עם גישה לאינטרנט.
הם לא עושים בזה טובה לאף אחד, הם מחוייבים לכך, ואני משער שעמותת האדומים תעשה אותו דבר לגבי התקציב שלה.
מועדון הפועל תל אביב הוא לא עמותה, אלא חברה (מלכ"ר?) ולא מחוייב לכך, ועמותת האדומים יכולה לכל היותר לשכנע את השותפים שלה בדירקטוריון לשקיפות מירבית. לא לחייב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 23:39 
סמל אישי של המשתמש
זו כבר הדעה שלי שאני אומר שזה לא יקרה. משום שאני לא רואה בן אדם שירצה לרכוש את הפועל ויסכים לשקיפות כזאת. יתר על כן אני לא רואה את העמותה הולכת ומתרחבת. המספרים הנוכחיים הושגו בעקבות באז שיצרה התקשורת לצד עמותת אוהדי בית"ר. אני לא רואה אנשים מוציאים עוד פעם מאות או אלפי שקלים מהכיס בנוסף למנויים עליהם לא יוותרו. כמה הושגו, 3.5 מיליון ש"ח? אם ישיגו 2 מיליון זה יהיה מרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
עמותת הכדורסל חייבת לחשוף את הדוחות הכספיים שלה. הם מפורסמים לכל דורש באתר רשם העמותות, ואפשר לצפות בהם מכל מחשב עם גישה לאינטרנט.
הם לא עושים בזה טובה לאף אחד, הם מחוייבים לכך, ואני משער שעמותת האדומים תעשה אותו דבר לגבי התקציב שלה.
מועדון הפועל תל אביב הוא לא עמותה, אלא חברה (מלכ"ר?) ולא מחוייב לכך, ועמותת האדומים יכולה לכל היותר לשכנע את השותפים שלה בדירקטוריון לשקיפות מירבית. לא לחייב.

ממש לא התכוונתי שנעשתה כאן טובה למישהו. להפך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 23:43 
סמל אישי של המשתמש
לוסיאנו דה ברונו כתב:
זו כבר הדעה שלי שאני אומר שזה לא יקרה. משום שאני לא רואה בן אדם שירצה לרכוש את הפועל ויסכים לשקיפות כזאת. יתר על כן אני לא רואה את העמותה הולכת ומתרחבת. המספרים הנוכחיים הושגו בעקבות באז שיצרה התקשורת לצד עמותת אוהדי בית"ר. אני לא רואה אנשים מוציאים עוד פעם מאות או אלפי שקלים מהכיס בנוסף למנויים עליהם לא יוותרו. כמה הושגו, 3.5 מיליון ש"ח? אם ישיגו 2 מיליון זה יהיה מרשים.

מי אמר שהעמותה תצטרך לגייס שוב כספים?
ומצוין ששקיפות תמנע מאנשים לקנות את הפועל. אלה בדיוק האנשים שהעמותה באה לחסום.
הפועל, חלק מהסיבה שהעמותה קמה היא בשביל שהדוחות יהייו שקופים.
אולי לא ברמה של כל אחד שרוצה יכול לגלות. אבל זה כן יהייה שקוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 מרץ 2013, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
לא כל רוכש שלא רוצה שקיפות הוא רוכש רע, אתה יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 285 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: