תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 05 יולי 2025, 23:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 427 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סופ"ש במחלקות הנוער של הפועל במוקד דרבי נוער!!!
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 16:09 
אגב. שמתם לב שאין אשכול בענין בפורום של מכבי? על ראש הגנב בוער הכובע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: סופ"ש במחלקות הנוער של הפועל במוקד דרבי נוער!!!
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 16:10 
נועם שחם כתב:

היה. נמחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
מה שלא בסדר זה שאתה מלכלך על אוהדי הפועל על סמך מידע שאתה לוקח משדר מכביסט כלב. זו הבעיה.
מעדיף חרא אחד שהיה היום בקרית-שלום, על 1000 סמרטוטים כמוך וכמו chimpfive שיודעים רק ללכלך בפורום. לעשות בשביל הפועל אתם יודעים הרבה פחות.
אמרתי לך כבר, כשיזרקו עלייך אבנים, תעשה מה שאתה רוצה.

אני מביע דעה על אוהד הפועל שזרק אבוקה לתוך גוש מאוכלס באנשים. לא מענין אותי מה היה לפני או אחרי בהקשר הזה.
ותודה על המחמאה. מצטער שלא הייתי שם. אולי אז היתה לי זכות לומר שהאוהד הוא חלאה.
אני רואה שיש פה כמה שאת העצבים מוציאים על הכיוון הלא נכון. אני מאחל לכם בהצלחה. פרשתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: סופ
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 16:11 
19 כתב:
נועם שחם כתב:

היה. נמחק.

לא נמחק חסמו אותו רק למשתמשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: סופ
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 16:12 
19 כתב:
נועם שחם כתב:

היה. נמחק.

ברור שהיה ונמחק. לכן כתבתי את מה שכתבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סופ"ש במחלקות הנוער של הפועל במוקד דרבי נוער!!!
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 16:15 
villa crespo כתב:
chimpfive כתב:
זה בא מהכיוון שלנו, יש לנו אוהדים חארות, זה אוהד זבל ולא כל הקישקושים הפופליסטיים על אשכול בשדים :PUKE:

זה בא מהכיוון שלנו, אה?
לך תשאל את ההורים של מכבי מאיזה כיוון בא. הם בעצמם באו לריב עם אוהדי מכבי או את רותם גרוסמן, הדובר, שהאבוקה עפה לו בדיוק לרגליים.
אנחנו באנו, עודדנו את הפוועל ולא הסתכלנו לכיוון שלהם בכלל, עד שהם זרקו אבוקה ואבנים (מתוך היציע, לא מבחוץ ולא נעליים).
אף אחד לא חיפש בלאגן. אז כן, אתה לא היית מחזיר את הבקבוקים ואת האבוקה ואחרים כן, אבל למה להיצמד לעובדות, אם ישנה הזמדנות ללכלך ולטנף על הקהל של הפועל.

זה מה שהראו בטלויזיה, העיקר שאתה מנהל חשבונות, אני עדיין לא חושב שהיו צריכים להעיף ליציע שלהם בחזרה, ואתם רשאים עכשיו להמשיך להתלהם

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 06 אוקטובר 2012, 16:16, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 16:16 
נועם שחם כתב:
קרספו - בשידור עצמו בהתחלה היה נראה שהאבוקה באה מהקהל שלנו. זה נתפס בצילום בצורה ברורה. אח"כ ראו שקודם כל היא עפה ליציע שלנו מבחוץ.

אז כנראה שבויכוח ש"הם התחילו", אנחנו ננצח. עדין, השלכה של אבוקה לתוך יציע מאוכלס זה פשוט דבר שאין לו שום צידוק. אני בתור אבא לילדים הייתי מאד שמח להביא אותם לכדורגל מדי פעם, אבל לצערי אני פשוט חושש לשלומם. כל מי שמאפשר לתופעות כאלו לקרות ביצע, מבחינתי הוא אוייב, ולא מעניין אותי בכלל את מי הוא אוהד.

לא אמרתי שצריך לזרוק אבוקות על אוהדי מכבי, אבל זה ממש לא מה שהיה היום. גם האבוקה שהוחזרה, לא הוחזרה סתם לעבר יציע של משפחות. היא החוזרה בדיוק למקום ממנו היא נזרקה (ושוב, היא לא נזרקה מחוץ ליציע).
אז יכול להיות שלא צריך להחזיר, אבל עדיין. מפה ועד להתחיל ולטנף על אוהדי הפועל (שבאמת היום לא חיפשו בלאגן ולא כלום) בגלל טלוויזיה ושדר מכביסט?
היום היום הורים של שחקני הפועל שהתעצבנו על הקהל של מכבי וגם הם זרקו חזרה בקבוקים.
אז מה? כולם חארות? לא יכול להיות שאולי מה שרואים מכאן לא רואים משם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
תגובת הפועל הרשמית:
ציטוט:
הנהלת הפועל ת"א מגנה את האירועים האלימים בדרבי הנוער בקריית שלום במסגרתם נפצעו בראשם שני אוהדי הפועל שצפו במשחק מאבנים וחפצים שונים, זאת בנוסף לאבוקה שהושלכה והלהיטה את היצרים. הנהלת הקבוצה רואה בחומרה את העניין ותדרוש מהמשטרה למצות את הדין עם העצורים והאוהדים המתפרעים, ו אם יתברר כי בינם היו אוהדי הפועל, תימנע כניסתם לבלומפילד .

תגובה טובה.
אם ימצאו כאלה , ובתנאי שבכלל יחפשו, עוד יותר טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 16:19 
villa crespo כתב:
אדום נחמד כתב:
עומר מ. כתב:
אפשר לחכות ולראות מה באמת קרה, אפשר לחכות שאנשים בשטח ידווחו, אפשר להתקשר לאנשים
אפשר להיות אוהדי הפועל ולא נבלות צמאות דם שמחפשות להכניס לאוהדים שלנו בכל הזדמנות, מזה יש לנו כבר בתקשורת והרבה.
ובקשר לבחור שזרק חזרה, אני רוצה להאמין שאני לא הייתי עושה את זה אבל באמת שאני לא שופט אותו.

תרגע, בסך הכל כתבו הודעה בפורום. לא הוציאו הודעה לתקשורת. זה גם לא שמישהו פה אמר משהו בסגנון "אוהדי הפועל חלאות אדם ". רק שהבחור שזרק הוא אדיוט. ואני ועוד איך שופט אותו. כמו שאמרתי בשניה שזה קרה:
אדום נחמד כתב:
צריך להיות חתיכת סדיסט בשביל לזרוק אבוקה לתוך קבוצת אנשים עם ילדים קטנים.

זה בדיוק מה שכתבו.

chimpfive כתב:
זה בא מהכיוון שלנו, יש לנו אוהדים חארות :PUKE:

ושוב, עובדות לא מעניינות אתכם, אבל בכל זאת:
האבוקה של אוהדי מכבי נזרקה לעבר יציע מעורב שישבנו בו יחד עם ההורים של שחקני מכבי והילדים שלהם.
האבוקהשהוחזרה נזרקה לעבר גוש של אוהדי מכבי שבאו לגדר וחיפשו בלאגן מאחורי שוטרים. לא יציע של ילדים קטנים ולא נעליים.
ואם לא היו מחזירים את הבקבוקים והאבוקה, אז הם יכולים גם להמשיך לזרוק עלינו דברים שעה מבחינתכם, לא? רק ברגע שזרקו חזרה, הם הלכו אחורה והעניינים נרגעו.

חתיכת אפס דמגוג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 16:20 
לך תקשיב לרני מלובני, תלכלך על אוהדי הפועל ותעזוב אותי בשקט.
אדום אופטימי לעניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 16:22 
"אתם מוזמנים להמשיך להתלהם" מבן אדם שכל הודעה שנייה שלו מכילה קללה.

קלאסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 16:24 
למה שאני אעזוב אותך בשקט, החלטת להכנס בי אישית, טינפתי את כל אוהדי הפועל? הגבתי למה שראיתי באותה נקודת זמן, חתיכת אפס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 16:27 
19 כתב:

קלאסי.

חתיכת אפס זו קללה לייט, וזו הפעם הראשונה שאני משתמש בה, וזה מגיע למי שמחליט לרדת נמוך ואישית, עוד דמגוג

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 06 אוקטובר 2012, 16:28, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
מתי ספורט 5 יועילו בטובם להעלות תקציר מסכן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סופ
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 16:29 
chimpfive כתב:
למה שאני אעזוב אותך בשקט, החלטת להכנס בי אישית, טינפתי את כל אוהדי הפועל? הגבתי למה שראיתי באותה נקודת זמן, חתיכת אפס

אז אל תעזוב אותי בשקט.
תמשיך ללכלך בגלל דברים שאתה שומע משדר מכביסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 16:30 
סמל אישי של המשתמש
הזוי מה שנהייה פה. מלחמת אחים בגלל ילד מפגר שזרק אבוקה לתוך היציע של מכבי. עד לרמה של פסים אישיים. אוגוסטוס צדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: סופ"ש במחלקות הנוער של הפועל במוקד דרבי נוער!!!
הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 16:34 
chimpfive כתב:
19 כתב:

קלאסי.

חתיכת אפס זו קללה לייט, וזו הפעם הראשונה שאני משתמש בה, וזה מגיע למי שמחליט לרדת נמוך ואישית, עוד דמגוג

U keep using that word. I dont think it means what you think it means.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
kobster כתב:
חבל שאתם מתעסקים בהקנטות אחד כלפי השני ולא במי שבאמת אשם בסיפור הזה.
חוץ מלהוציא מרמור, זה לא באמת מוביל לשומקום.
תוציאו את הכעס על מי שבאמת עיוות את המציאות וזה השדר הגאון מלובני וכל צוות ערוץ הספורט.
הם החארות האמיתיים.

באמת שנמאס.
די כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 16:37 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:

עד כמה שידוע לי השידור לא היה ברדיו אלא בטלויזיה.
ועד כמה שידוע לי צ'מפ אינו עיוור ולא צריך את השדר בכדי לראות מה קרה.
מי שצפה בטלויזיה לא יכל לראות שניזרקה אבוקה על אוהדי הפועל.

חוץ מיזה שלפי תאורים בעבר של אוהדי הפועל בקהל (כמובן לא כולם אלא כמה מגמתיים ) , לא הייתי מקבל אוטומטית את מה ש"אוהד הפועל" אומר.
זכורה לי במיוחד הטענה שאת החזיז על שימעון גרשון , שניזרק משער 5 לא זרקו אוהדי הפועל אלא אוהד בית"ר שרצה לפגוע באבוקסיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 16:44 
סמל אישי של המשתמש
ואני שמעתי מאוהד מכבי שלא הם זרקו את ההאבוקה אלא אוהד הפועל של ידע לכוון וזה בכלל נזרק ליציע מעורב.
לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין מתי הדובר מדבר שטויות ומתי לא.
בהתחלה (הצילומים הראשונים ) זה באמת נראה כמו משהו שנורה מיציע של אוהדי הפועל (חתיכת יד יש לזורק),
אבל אחרי 5 דקות כבר הראו את זה מגיע בהתחלה אל היציע של הפועל. מי שהספיק ב 5 דקות האלו לכתוב הודעה
שמשמיצה חלק ולא קטן מאוהדי הפועל ולקבוע שהבלגן תחיל בנו, לא בדיוק רצה לרדת לחקר האמת, אלא יותר בער
לא לצאת "טוב" גם על חשבון אוהדי הפועל אחרים. המקרה הזה מראה שהוא יצא די רע, ולפעמים עדיף לסתום לכמה
דקות ולא ישר לרוץ לספר לחבר'ה.

דר"א לא ראיתי אבל טוב יעשה צ'ימפ5 אם יערוך את הודעתו המקורית ויכתוב התנצלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 16:46 
כן הראו את זה בטלויזיה. זה נאמר גם פה מפורשות בזמן המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 16:49 
אדום אופטימי כתב:
villa crespo כתב:

חוץ מיזה שלפי תאורים בעבר של אוהדי הפועל בקהל (כמובן לא כולם אלא כמה מגמתיים ) , לא הייתי מקבל אוטומטית את מה ש"אוהד הפועל" אומר.
זכורה לי במיוחד הטענה שאת החזיז על שימעון גרשון , שניזרק משער 5 לא זרקו אוהדי הפועל אלא אוהד בית"ר שרצה לפגוע באבוקסיס.

הוא שאמרתי. אדום אופטימי לעניים.
מצא מין את מינו.
מי שרוצה לשנוא אוהדי הפועל, תמיד ימצא את הסיבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
מוריס ז'אנו :HEART2:
כשייכתב מילון הפועל ת"א, ליד הערך "סמל" ישימו תמונה שלו. :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 16:56 
אדום אופטימי כתב:
villa crespo כתב:

בטלויזיה רואים בבירור שהאבוקה קודם מושלכת לתוך הקהל של הפועל. בהתחלה צוות השידור לא שם לב לזה ושידר רק את ההשלכה שלה מהיציע של הפועל, ואחרי כמה דקות העלו צילום שמראה מה קורה כמה שניות קודם לכן. זה לא הפריע לצוות השידור הנאלח להמשיך להאשים רק את אוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
אדום אופטימי כתב:
villa crespo כתב:

הוא שאמרתי. אדום אופטימי לעניים.
מצא מין את מינו.
מי שרוצה לשנוא אוהדי הפועל, תמיד ימצא את הסיבות.

אני לא שונא את אוהדי הפועל. גם לא את אוהדי מכבי ובית"ר
יש אוהדים שאיני מסמפט בין שהם אוהדי הפועל ובין אוהדי מכבי. אתה הוא אחד מהדוגמאות האלה.
החלטת שצמפ קונה כל דבר שהשדר אומר. אני נותן לו קרדיט שהוא גם רואה וקובע את דעתו לפי מה שהוא רואה ולא לפי מה שהוא שומע.
אבל, זה לא ימנע ממך להתלהם. זה לא ימנע ממך לטעון שצמפ' הוא אדם מושפע ( במקרה זה מהשדרן) וכל זה מאחר ואינו מסכים עם דעתך או האידאולוגיה שלך.
ואתה אבדיי לעניים.

נערך לאחרונה על ידי אדום אופטימי בתאריך 06 אוקטובר 2012, 17:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 17:00 
סמל אישי של המשתמש
עמית אמזלג שחקן ענק, גם ניר לקס והמגן השמאלי דור שבכלל לא משחק בעמדה הטבעית שלו.
האבוקה לפי דעתי נזרקה מהיציע של אוהדי מכבי ולא מבחוץ, עמדתי עם הגב אבל ראיתי שמשהו מרחף מעלי בקו דיי ישר וזה לא היה יכול להגיע מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 17:03 
RedFox כתב:
עמית אמזלג שחקן ענק, גם ניר לקס והמגן השמאלי דור שבכלל לא משחק בעמדה הטבעית שלו.
האבוקה לפי דעתי נזרקה מהיציע של אוהדי מכבי ולא מבחוץ, עמדתי עם הגב אבל ראיתי שמשהו מרחף מעלי בקו דיי ישר וזה לא היה יכול להגיע מבחוץ.

גם אני אהבתי את המשחק של המגן השמאלי. מכבי לא עשו כלום בצד שלו. אמזלג מצא חן בעיני מאד. שמח שהוא חוזר לעצמו אחרי הפציעה הקשה שסבל ממנה בעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 17:04 
RedFox כתב:
.

בדיוק.
האבוקה עפה מימין לשמאל לרוחב היציע ונעצרה מתחת לאוהדים שישבו בשורה הראשונה. אין שום סיכוי שזה אף מבחוץ (מאחורה), אחרת האבוקה הייתה עפה לכיוון המגרש.
האבוקה נזרקה מתוך גוש של אוהדי מכבי מתלהבים והוחזרה בדיוק אליהם.
אבל יש גם את הגרסה של רני מלובני, אדום אופטימי ואדום אופטימי 2 שבטוח נכונה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 17:06 
villa crespo כתב:
RedFox כתב:
.

בדיוק.
האבוקה עפה מימין לשמאל לרוחב היציע ונעצרה מתחת לאוהדים שישבו בשורה הראשונה. אין שום סיכוי שזה אף מבחוץ (מאחורה), אחרת האבוקה הייתה עפה לכיוון המגרש.
האבוקה נזרקה מתוך גוש של אוהדי מכבי מתלהבים והוחזרה בדיוק אליהם.
אבל יש גם את הגרסה של רני מלובני, אדום אופטימי ואדום אופטימי 2 שבטוח נכונה יותר.

האבוקה הושלכה לתוך היציע של מכבי בלי שום קשר לנקודה ממנה היא יצאה. זה לא שמי שהשליך אותה כיוון אותה בחזרה אל "מקור הירי". הוא פשוט הטיס אותה לתוך היציע של מכבי בלי יותר מדי לדקדק ביחס למוקד השיגור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אוקטובר 2012, 17:07 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אדום אופטימי כתב:
villa crespo כתב:

בטלויזיה רואים בבירור שהאבוקה קודם מושלכת לתוך הקהל של הפועל. בהתחלה צוות השידור לא שם לב לזה ושידר רק את ההשלכה שלה מהיציע של הפועל, ואחרי כמה דקות העלו צילום שמראה מה קורה כמה שניות קודם לכן. זה לא הפריע לצוות השידור הנאלח להמשיך להאשים רק את אוהדי הפועל.

לא ניצמדתי לשידור, במקביל עשיתי דברים מסויימם.
בשלב מסויים לפי השידור ניראה היה שהאבוקה הושלכה מהיציע של הפועל.
ד"א אתה יכול לבדוק בתחילת האשכול את הערתי לצ'מפ
זה בכלל לא משנה מהיכן היא הושלכה תחילה. מי שמשתתף בממלחמת אבוקות גרוע באותה מידה בעיני ולא בא לכדורגל כדי להנות ממשחק או לעודד אלא בין השאר להוציא לפועל את יצר האלימות שחבוי אצלו. זה נכון לגבי אוהדי בית"ר ומכבי ואפילו אצל אוהדי הפועל .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 427 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: