גיא האדום כתב:
מה שרבים טענו בזמן הבמבי (והאמת, חלק גם שנים קודם לכן) זה שטביב זה מקרה מיוחד. היו להפועל בעלים/מנהלים יותר טובים לאורך השנים (ותאומים ללא ספק נכלל ברשימה הזאת. הוא היה מוצלח לאין שעור משניידר שלך למשל) ופחות טובים, אבל טביב הוא בכלל לא בסקאלה הזאת. הוא סרטן הרסני שאסור היה להכניס למועדון.
בזמן הבמבי לא אמרתי "אחד עכשיו שני אח"כ" אלא אמרתי "רק לא טביב". מי שכרך או השווה אז או שכורך עכשיו בין טביב לבין בעלים אחרים שהיו לנו הוא מהסייענים הגדולים של הסרטן.
אני אומר את זה כבר שלוש שנים ואני אומר את זה גם עכשיו.
חבל שאחרי השנה האחרונה אתה עדיין לא מבין את היחודיות של טביב כבעלים.
לא תאומים ולא שבס הם אמא תרזה (ולא שאני חושב שהיא הייתה עושה עבודה טובה כבעלת הקבוצה) אבל הם שני פתרונות מעולים למצב המאוד קשה שבו הקבוצה שרויה ואני יותר ממקווה שאחד מהם, או שניהם, או (כמעט) כל איש עסקים אחר, יוציא את המועדון מידיו של הסרטן.
ניחא האחרים, לך לא מתאים לכתוב דברים מצוצים מהאצבע.
בזמן הבמבי שהרוב העדיפו את המתווה "או מוני או טביב" אני כתבתי שאנחנו צרכים לעשות כל מה שאנחנו יכולים שניהם יחד יעזבו.
עוד לפני תחילת העונה כשכולם התעסקו בסגל והיו פה דיונים שלמים את מי צריך להביא, אני כתבתי שזה ממש לא חשוב כי יש לנו עסק עם פסיכופאת, ערס והמיץ של הזבל.
בחייך, אל תכתוב דברים שאין לך מושג בהם.
הלכתי להפגנות נגד טביב ואמשיך ללכת למרות שאני חושב שנכון להיום הן לא משנות דבר ושאת האנרגיות צריך להשקיע במקום אחר.
אתה אומר שעדיף משהו שקשור לתאומים מאשר טביב.
אני חושב שהסיכוי שיצא משהו טוב מתאומים שחושב שטביב טוב להפועל (אין לי כח להביא את הקישור לראיון שנערך לא מזמן כשטביב היה בשיא התעללותו המועדון) הוא נמוך מאוד.
אני גם לא מאמין שמתווה של יותר מרוכש אחד יצליח. תוך שנה שנתיים יגיע שוב משבר.
אני חושב שמה שקרה במכבי יכול לקרות גם אצלנו.
אני מודע לכך שרוב האוהדים לא חושבים ככה. בסדר.
במכבי זה דרש הרבה שנים של דשדוש בבינוניות וסבל של האוהדים.
כנראה שזה בלתי נמנע גם אצלנו.