מפלצת 4 כתב:
kobster כתב:
working class , טעות שלי. התכוונתי לכמה הם הביאו היום ולא בשבוע הבא...
מפלצת 4, המשחק נגד רמת עמידר לא היה מכור. הכריש הציף את המגרש במים שעתיים לפני המשחק, ורמת עמיד לא הפסיקו להחליק כי לא היו להם נעליים מתאימות (המשחק היה בערב ל"ג בעומר של 1990, ממש לא מז"א גשום...).
אם כבר, בית"ר נתניה די נתנו ליבנה לעשות ככל העולה על רוחם במשחק המקביל (אאל"ט הם גמו לא עלו עם השוער הראשון שלהם), רק שיבנה לא ידעו לקחת.
השוער של בית"ר נתניה (יהודה בוארון?) נתן משחק גדול, מספיק גדול בשביל שמישהו ינסה לדקור אותו בדרך לחדש ההלבשה בסיום.
בזמן שהובלנו 5 ושם היה 4, הם שכבו על השער שלו ולא הבקיעו. בסוף אבוקסיס סגר עניין, אבל בכל זאת שם נגמר 4.
(אני בארץ ביוני, אני אחפש את העיתונים בבית של ההורים...)
לגבי בלומפילד, האמן לי שאני זוכר בדיוק מתי היה המשחק, את התספורת של אבוקסיס, ואת סיפור הממטרות.
ובכל זאת, אלי כהן (קוקוס) קיבל את הזיכיון למזנונים בבלומפילד בלי מכרז כמה שנים אחר כך רק כי הוא איים לספר מה היה שם. (פורסם בעיתונות).
בנוסף, דיברתי עם שחקן הגנה מרמת עמידר (השם שמור במערכת...) שאמר שהיו כמה שחקנים מאוד מרוצים בחדר ההלבשה אחרי המשחק.
אהבתי את ה"תספורת של אבוקסיס". פשוט היה לו שיער באותו זמן, בדיוק כמו שלשי היה עד לפני 5-6 שנים...
לא טענתי שהכל היה כשר במשחק של עמידר מולנו, למרות שאני מאוד סקפטי אם היתה שם ממש מכירה.
לכולם היה ברור שעמידר ונתניה יפסידו, השאלה היתה באיזה הפרש. למה שדוביד עשה למגרש היתה השפעה לא קטנה, אני זוכר את השחקנים של עמידר ממש מחליקים ולא מסוגלים לפתח שמץ של משחק התקפי. אם השחקנים של עמידר היו מבסוטים אחרי המשחק זו זכותם, לא הם ולא נתניה התאמצו יותר מדי, הפועל פשוט דרסה את עמידר ויבנה עשו במכנסיים בסוף המשחק שלהם (עד כמה שאפשר לקרוא לתוצאה של 4-0 עשו במכנסיים).
כך או כך, הצדק נעשה אז אחרי שתפרנו את יבנה אצלם בבית (משחק הירואי של אותו אחד שהזכרת בתגובה שלך) וחזרנו למקומינו הטבעי. מה שנצרת עשו היום זה קצת יותר מזה, אחרי שכל השבוע הם בעצמם דיברו על איך הם הולכים להילחם ולא לתת את המשחק ללוד, הם קיבלו שישיה במשחק שלא עולה בקנה אחד עם ההצהרות שלהם השבוע.