GATE7 כתב:
זו טענה מגוכחת? אז איך אתה מסביר ששער בודד שר משהו אחד וכל שאר האוהדים שורקים לו בוז?
אתם חיים בעולם שלכם נפרד?
מה שאתם לא מבינים זה שאתם "בסך הכל" לוקחים אחריות על העידוד של הקבוצה. עושים את זה בצורה יפה מאוד. אבל אתם לא מכתיבים לכל האוהדים מה הם רוצים מהקבוצה.
כמה אנשים היו בסוכה? כמה אנשים באו להפגנות? כמה אנשים הצטרפו לקבוצה שלכם בפייסבוק? זה מה שנקרא מיעוט והאדס צודק מאוד בזה שכל מה שאתם יוצרים ככה זה פילוג.
מי זה "אתם"? מה נפלת עלי? אני לא שותף באף אירגון ובאף קבוצה כלשהי. אפילו שירי שחקנים שלי לא מכניסים....
זו היתממות להגיד ששירי "הנהלה זונה" נפלו מהשמים היום על בלומפילד. הדבר מדוסקס במדיה, ביציעים ובין האנשים.
וכן, גם בפייסבוק ובפורום. אבל להגיד ששער 7 היו בשוק כי זו הפעם הראשונה שהם נחשפו לשנאה לטביב ולמה שהולך
במועדון? ואללק, אני מסופק. לא צריך ללעוס את החומר לכולם, הנושא בכותרות וכל מי שאוהד הפועל מדבר על זה.
GATE7 כתב:
אם הייתם קצת חכמים הייתם חושבים איך להעביר את כל אלה שלא רוצים את טביב (וכן גם אני מעדיף מישהו אחר מאשר טביב) שיהיו בצד שלכם. אבל נחשו מה אתם לא חכמים!
בדיוק ההפך. מתחילים לשיר הנהלה זונה בתחילת המשחק. הקבוצה לא מעניינת אותכם יותר! אתם מורידים לשחקנים את הביטחון ואני בטוח שחלק מכם היו רוצים לראות הפסד רק בשביל שכולנו נשיר בצוותא הנהלה זונה.
תגידו נדפקתם? אין לכם גבולות? בטיפשות שלכם ובעקשנות שלכם אתם הורסים את הפועל ואני לא היחיד שרואה את זה. מה שיקרה בסוף זה בדיוק מה שקרה במכבי אבל גם אז אתם לא תודו בטעות שלכם. ככה זה קיצוניות פנטית. הייתי ממליץ לכל האנשים שחושבים אחרת לרדת מהר מהעץ אתם לא תורמים להפועל אתם כבר הגעתם למצב שאתם הורסים את הקהל, הורסים את העידוד והורסים את הקבוצה.
עכשיו אני רוצה לראות את הבן אדם האפס פה שיגיד לי שאני לא אוהד בגלל שאני לא חושב כמוהו.
איך הגעתם למצב שאני יושב שבשער 7 ושומע איך לאנשים פשוט נמאס מהאולטראס ומשער 5? וזה הכל בגלל התנהגות ילדותית שפשוט לא מייצגת.
אני מציע לכם לחזור להתרכז בעידוד הקבוצה ולא בהפגנות בזמן המשחק. רוצים הפגנה? יש 6 ימים בשבוע בשביל זה כשיהיו לכם 3000 איש מתחת לבית של טביב יש על מה לדבר. בנתיים תפאורה (אחלה תפאורה אגב)
הכל יפה ונחמד בתיאוריה. אז בוא אני ארענן את זכרונך קצת בעובדות:
א. ההפגנה הכי גדולה של אוהדי הפועל בעשור האחרון (הפגנה, לא אירוע) היתה באוסישקין. 1000 איש זה הטופ של הטופ. מכסת גג.
ב. בבלומפילד היו היום פי 10 יותר אנשים, ולא פחות חשוב, היה הבן אדם שהיה צריך לשמוע את המסר הזה.
ג. כמה מהאוהדים שאתה מכיר יבואו למחאה נגד טביב באימון? כמה יישארו במחצית לקלל? מדובר בקהל מפונק,
ולכן צריך להתייחס אליו ככזה, ולהביא לו את המחאה עד הבית. כאילו לא ניסו את כל זה במשחקים קודמים.
אני לא ראיתי את שער 7 מצטרף בטירוף לפני משחקים ו/ואו אחריהם בקריאות "הנהלה זונה". אז או שהם מבסוטים על טביב,
או שאתה תסכים איתי שאין שום אפקטיביות למה שלא קורה במסגרת 90 דקות. ככה זה בהפועל, ודרוש צונאמי כדי שזה ישתנה.
ד. נניח (בשלילה) שאתה צודק. אני זורם איתך. אכן, קללות להנהלה באמצע משחק הורג את המשחק. אחרי שסגרנו את זה,
תסביר לי איפה היו בעלי הדעה הזו ב3-0, ב4-0 וב5-0, אחרי שהיה ברור לכולם שהמשחק כולו בגארבג' טיים.
לסיכום, כל מי ששרק היום בוז (ואני בכוונה לא משתמש ב"אתם" ו"אנחנו") עשה את הדברים האלה, ביודעין או לא:
א. עזר מאוד לטביב לכל רוח גבית ולחשוב שהאוהדים בכיס שלו.
ב. זרה עוד מלח על פצעי אירגון אולטראס המקרטע, שעד שסופסוף הואיל בטובו לתת את קולו, קיבל כאפה רצינית.