תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 01:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שריקות הבוז ב"הנהלה זונה"
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 03:33 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
Woody Allen כתב:
שריקות בוז מיותרות לקריאות אפילו יותר מיותרות.

קריאות "הנהלה זונה" אפשר לעשות במחאות כאלה ואחרות, או בתחילת משחק, או בסוף משחק.
לדעתי מיותר לקרוא קריאות כאלה בזמן שהקבוצה על כר הדשא נלחמת על נקודות.
המצב לא קטסטרופה כמו שהרבה פה חושבים.

אבל בעצם זה ידוע שחלק לא מבוטל של הקהל בא למשחק כדי לשחרר אגרסיות שהם צברו במהלך השבוע, ומקללים כל דבר שזז, אז זה לא מפתיע.

באמת שזה מה שחשוב....שהקבוצה נלחמת על נקודות ולא שאנחנו נילחמים על הקבוצה.... כמות המטומטמים פה הולכת ונהיית מפחידה.

אתה מציע מחאות כאלו ואחרות...בסוכה היית או שלא ידעת על קיומה? או שפשוט לא היה נוח לך ולזייני שכל כמוך לסחוב את עצמם לשם?

האדס וכל דומייך.... אתם בכלל ישבתם פעם עם טביב לשיחה ארוכה ודיברתם איתו? אתם יודעים מי הבנאדם? אתם יושעים מה הוא עשה לננו האוהדים? אתה יודע מה הוא עושה לך בקבוצה? אתם לא יודעים כלום אבל מה שאתם יודעים שיהיה בסדר ושאנחנו בנתיים מקום ראשון וזה העיקר.

אילו היית קורא בעיון את הודעותיי, הייתי מבין שאני לא תומך בזה שאלי טביב יהיה הבעלים של הפועל ת"א.
אילו הייתי היום במגרש(מסיבותיי לצערי לא יכולתי להגיע היום) הייתי מצטרף לשירת הנהלה זונה ונגד אלי טביב.
לא היה מזיז לי אפילו במעט לשמוע שריקות בוז משערים אחרים, או אפילו מהאוהד שלידי. אני חושב שבמקום לקלל אותו, הייתי מנסה להסביר לו למה אלי טביב הוא לא טוב להפועל.
מעבר לזה, אני חושב שאתם מאוד מאוד מאוד מגזימים עם תאוריות סוף העולם שאתם מוכרים לאנשים פה בפורום, תפסיקו כבר עם "הוא יפרק את הקבוצה" כי זה לא יקרה ולא יכול לקרות בכדורגל.
במקום להביא טיעונים עניינים ל-למה אלי טביב לא צריך להיות הבעלים של הפועל(לא משתמש בכספים שיש במועדון לטובת רכש, לא מביא כסף מהבית, לא עושה שום שיתוף פעולה עם קהל האוהדים, מביא מאמנים "שלו" ומכתיב להם הרכבים, מתבטא כל שני וחמישי בתקשורת ועוד ועוד ועוד) אתה מנפנפים ב "הוא שאול!! הוא בן זונה!!! הוא עבריין-הנה לינק מווינט שהוא הורשע בגניבה של בולים!!!".
אתם ממאיסים את הסיכוי שמשיהו יצטרף אליכם לאיזשהי מחאה, אתם יוצרים פילוג בקהל במקום לאחד אותו נגד טביב.
אתם מתנהלים כמו אותם חבר'ה משער 11, אבל אלו עם הצהוב, שהחזיקו מחאה על גבי שנים בלי לדעת להסביר על מה היא, העיקר שהיא קיימת. אל תתפלאו אם נסיים כמוהם.

שבוע טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 03:55 
סמל אישי של המשתמש
נקצת סדר לפי ראות עיניי משער 11:
בניגוד לדעה שרועי חזר עליה שוב ושוב פה, אל היתה שום "שתיקה מכוונת". לא משהו שאני הרגשתי בו, בכל מקרה.
רועי, זה שהעידוד בהפועל חרא כבר הרבה זמן לא אומר כלום על משהו שעשו בכוונה.
כמו כן, אני שותף לדעה ששער 7 לא יכול לשרוק בוז על קריאות "הנהלה זונה" כי "לא עושים את זה בזמן משחק".
שכל מי ששרק בוז היום יסתכל על עצמו ויחשוב טוב טוב מה הוא עושה "בזמן משחק" כדי לתמוך בקבוצה.
שריקות הבוז היום היו אך ורק להביע התנגדות לקריאות האלו, לא משום סיבה אחרת, למעט עיקרון העדר.
נכון, האולטראס, לצערי, התעוררו מאוחר מאוד, הרבה בגלל הנסיעה לפולין והשלט שהוסר היום, אבל עדיף עכשיו מאשר אף פעם לא.
שורה תחתונה: זו בושה וחרפה, ממש דגל שחור שמתנוסס מעל כל אחד ואחד ששרק היום בוז ל"הנהלה זונה".

אל תתנו לעובדות לבלבל אתכם: אנשי האולטראס, חלקם שמות מוכרים לכם, ניסו לנצח על המקהלה במחצית הראשונה.
בשניה הם כבר התייאשו. אנשים שלא הזיזו אותם ממקומם אולי לא יודעים, אבל הגדר בשער 10 נמוכה, והאבטחה לא הרשתה
להכנס ל"מרפסת". ככה שלעמוד על הגדר ולקבל תשומת לב היה קשה היום. אני לא חושב שזה מה שהפריע לאנשים מסויימים
להנהיג את העידוד, אני רק מציין זאת כעובדה. זה ששיתוף הפעולה של הקהל של הפועל נהיה מסריח יותר ויותר בצורה
אקספוננציאלית מדי משחק, זה רק אומר משהו על האוהדים שיש להפועל, לא על כשל בהנהגה או משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 03:58 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
במקום להביא טיעונים עניינים ל-למה אלי טביב לא צריך להיות הבעלים של הפועל(לא משתמש בכספים שיש במועדון לטובת רכש, לא מביא כסף מהבית, לא עושה שום שיתוף פעולה עם קהל האוהדים, מביא מאמנים "שלו" ומכתיב להם הרכבים, מתבטא כל שני וחמישי בתקשורת ועוד ועוד ועוד) אתה מנפנפים ב "הוא שאול!! הוא בן זונה!!! הוא עבריין-הנה לינק מווינט שהוא הורשע בגניבה של בולים!!!".
אתם ממאיסים את הסיכוי שמשיהו יצטרף אליכם לאיזשהי מחאה, אתם יוצרים פילוג בקהל במקום לאחד אותו נגד טביב.
אתם מתנהלים כמו אותם חבר'ה משער 11, אבל אלו עם הצהוב, שהחזיקו מחאה על גבי שנים בלי לדעת להסביר על מה היא, העיקר שהיא קיימת. אל תתפלאו אם נסיים כמוהם.

זו טענה מגוחכת, הררי מילים נכתבו ונאמרו בנושא.
צודק נועם שחם שלא הודפס פלייר כלשהו לכל אותם אוהדים שלא חיים את חיי החברה האדומים הוריטואלים,אבל להגיד שסתם
מנסים להלך איימים על הקהל זה פשוט לחטוא לאמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 04:10 
סמל אישי של המשתמש
נכון, היה טענות פה ושם, בנושא כזה ונושא אחר.
מעולם לא בצורה מסודרת, לא ע"י אולטראס הפועל ולא ע"י מארגני המחאה.

מי שמארגן מחאה, מארגן סוכה, כדאי שיהיה לו משהו כתוב, משהו מאורגן.
בדיוק בשביל לסחוף אחריו אנשים אחרים.

הפועל אוסישקין שאתם כל כך מתגאים בה, קמה בצורה מקצועית, עם פרסום נכון ודרך.
לא בהודעות בנושא כזה או אחר בפורום.

ואני מאוד אשמח שתנהל איתי דו-שיח, ולא תקלל אותי. כמו שאתה עושה עם אלו ששרקו לך בוז היום.
הם לא נגדך, הם פשוט לא מבינים מאיפה נפלת עליהם. הם לא חיים בפורום שדים.
הם אוהדי הפועל. לא בני זונות. לא אנשים עם כתם. הם לא מכירים משהו אחר חוץ ממה שהם רואים כל שבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 04:13 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
בניגוד לדעה שרועי חזר עליה שוב ושוב פה, אל היתה שום "שתיקה מכוונת". לא משהו שאני הרגשתי בו, בכל מקרה.
כמו כן, אני שותף לדעה ששער 7 לא יכול לשרוק בוז על קריאות "הנהלה זונה" כי "לא עושים את זה בזמן משחק".
שכל מי ששרק בוז היום יסתכל על עצמו ויחשוב טוב טוב מה הוא עושה "בזמן משחק" כדי לתמוך בקבוצה.
שריקות הבוז היום היו אך ורק להביע התנגדות לקריאות האלו, לא משום סיבה אחרת, למעט עיקרון העדר.
נכון, האולטראס, לצערי, התעוררו מאוחר מאוד, הרבה בגלל הנסיעה לפולין והשלט שהוסר היום, אבל עדיף עכשיו מאשר אף פעם לא.
שורה תחתונה: זו בושה וחרפה, ממש דגל שחור שמתנוסס מעל כל אחד ואחד ששרק היום בוז ל"הנהלה זונה".

אל תתנו לעובדות לבלבל אתכם: אנשי האולטראס, חלקם שמות מוכרים לכם, ניסו לנצח על המקהלה במחצית הראשונה.
בשניה הם כבר התייאשו. אנשים שלא הזיזו אותם ממקומם אולי לא יודעים, אבל הגדר בשער 10 נמוכה, והאבטחה לא הרשתה
להכנס ל"מרפסת". ככה שלעמוד על הגדר ולקבל תשומת לב היה קשה היום. אני לא חושב שזה מה שהפריע לאנשים מסויימים
להנהיג את העידוד, אני רק מציין זאת כעובדה. זה ששיתוף הפעולה של הקהל של הפועל נהיה מסריח יותר ויותר בצורה
אקספוננציאלית מדי משחק, זה רק אומר משהו על האוהדים שיש להפועל, לא על כשל בהנהגה או משהו כזה.

:ROSE:

כל מילה (חוץ מהמילה אקספוננציאלית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 04:17 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
פואד כתב:
Woody Allen כתב:

קריאות "הנהלה זונה" אפשר לעשות במחאות כאלה ואחרות, או בתחילת משחק, או בסוף משחק.

אבל בעצם זה ידוע שחלק לא מבוטל של הקהל בא למשחק כדי לשחרר אגרסיות שהם צברו במהלך השבוע, ומקללים כל דבר שזז, אז זה לא מפתיע.

באמת שזה מה שחשוב....שהקבוצה נלחמת על נקודות ולא שאנחנו נילחמים על הקבוצה.... כמות המטומטמים פה הולכת ונהיית מפחידה.

אתה מציע מחאות כאלו ואחרות...בסוכה היית או שלא ידעת על קיומה? או שפשוט לא היה נוח לך ולזייני שכל כמוך לסחוב את עצמם לשם?

האדס וכל דומייך.... אתם בכלל ישבתם פעם עם טביב לשיחה ארוכה ודיברתם איתו? אתם יודעים מי הבנאדם? אתם יושעים מה הוא עשה לננו האוהדים? אתה יודע מה הוא עושה לך בקבוצה? אתם לא יודעים כלום אבל מה שאתם יודעים שיהיה בסדר ושאנחנו בנתיים מקום ראשון וזה העיקר.

אילו היית קורא בעיון את הודעותיי, הייתי מבין שאני לא תומך בזה שאלי טביב יהיה הבעלים של הפועל ת"א.
אילו הייתי היום במגרש(מסיבותיי לצערי לא יכולתי להגיע היום) הייתי מצטרף לשירת הנהלה זונה ונגד אלי טביב.
לא היה מזיז לי אפילו במעט לשמוע שריקות בוז משערים אחרים, או אפילו מהאוהד שלידי. אני חושב שבמקום לקלל אותו, הייתי מנסה להסביר לו למה אלי טביב הוא לא טוב להפועל.
מעבר לזה, אני חושב שאתם מאוד מאוד מאוד מגזימים עם תאוריות סוף העולם שאתם מוכרים לאנשים פה בפורום, תפסיקו כבר עם "הוא יפרק את הקבוצה" כי זה לא יקרה ולא יכול לקרות בכדורגל.

שבוע טוב.

זה גם לא יקרה ולא יכול לקרות להפועל ירושלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 04:18 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
עמי נאווי כתב:

כל מילה (חוץ מהמילה אקספוננציאלית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 04:20 
עמי נאווי כתב:
האדס כתב:

זו טענה מגוחכת, הררי מילים נכתבו ונאמרו בנושא.
צודק נועם שחם שלא הודפס פלייר כלשהו לכל אותם אוהדים שלא חיים את חיי החברה האדומים הוריטואלים,אבל להגיד שסתם
מנסים להלך איימים על הקהל זה פשוט לחטוא לאמת.

זו טענה מגוכחת? אז איך אתה מסביר ששער בודד שר משהו אחד וכל שאר האוהדים שורקים לו בוז?
אתם חיים בעולם שלכם נפרד?
מה שאתם לא מבינים זה שאתם "בסך הכל" לוקחים אחריות על העידוד של הקבוצה. עושים את זה בצורה יפה מאוד. אבל אתם לא מכתיבים לכל האוהדים מה הם רוצים מהקבוצה.
כמה אנשים היו בסוכה? כמה אנשים באו להפגנות? כמה אנשים הצטרפו לקבוצה שלכם בפייסבוק? זה מה שנקרא מיעוט והאדס צודק מאוד בזה שכל מה שאתם יוצרים ככה זה פילוג.

אם הייתם קצת חכמים הייתם חושבים איך להעביר את כל אלה שלא רוצים את טביב (וכן גם אני מעדיף מישהו אחר מאשר טביב) שיהיו בצד שלכם. אבל נחשו מה אתם לא חכמים!
בדיוק ההפך. מתחילים לשיר הנהלה זונה בתחילת המשחק. הקבוצה לא מעניינת אותכם יותר! אתם מורידים לשחקנים את הביטחון ואני בטוח שחלק מכם היו רוצים לראות הפסד רק בשביל שכולנו נשיר בצוותא הנהלה זונה.
תגידו נדפקתם? אין לכם גבולות? בטיפשות שלכם ובעקשנות שלכם אתם הורסים את הפועל ואני לא היחיד שרואה את זה. מה שיקרה בסוף זה בדיוק מה שקרה במכבי אבל גם אז אתם לא תודו בטעות שלכם. ככה זה קיצוניות פנטית. הייתי ממליץ לכל האנשים שחושבים אחרת לרדת מהר מהעץ אתם לא תורמים להפועל אתם כבר הגעתם למצב שאתם הורסים את הקהל, הורסים את העידוד והורסים את הקבוצה.

עכשיו אני רוצה לראות את הבן אדם האפס פה שיגיד לי שאני לא אוהד בגלל שאני לא חושב כמוהו.
איך הגעתם למצב שאני יושב שבשער 7 ושומע איך לאנשים פשוט נמאס מהאולטראס ומשער 5? וזה הכל בגלל התנהגות ילדותית שפשוט לא מייצגת.
אני מציע לכם לחזור להתרכז בעידוד הקבוצה ולא בהפגנות בזמן המשחק. רוצים הפגנה? יש 6 ימים בשבוע בשביל זה כשיהיו לכם 3000 איש מתחת לבית של טביב יש על מה לדבר. בנתיים תפאורה (אחלה תפאורה אגב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 04:55 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
זו טענה מגוכחת? אז איך אתה מסביר ששער בודד שר משהו אחד וכל שאר האוהדים שורקים לו בוז?
אתם חיים בעולם שלכם נפרד?
מה שאתם לא מבינים זה שאתם "בסך הכל" לוקחים אחריות על העידוד של הקבוצה. עושים את זה בצורה יפה מאוד. אבל אתם לא מכתיבים לכל האוהדים מה הם רוצים מהקבוצה.
כמה אנשים היו בסוכה? כמה אנשים באו להפגנות? כמה אנשים הצטרפו לקבוצה שלכם בפייסבוק? זה מה שנקרא מיעוט והאדס צודק מאוד בזה שכל מה שאתם יוצרים ככה זה פילוג.

מי זה "אתם"? מה נפלת עלי? אני לא שותף באף אירגון ובאף קבוצה כלשהי. אפילו שירי שחקנים שלי לא מכניסים....
זו היתממות להגיד ששירי "הנהלה זונה" נפלו מהשמים היום על בלומפילד. הדבר מדוסקס במדיה, ביציעים ובין האנשים.
וכן, גם בפייסבוק ובפורום. אבל להגיד ששער 7 היו בשוק כי זו הפעם הראשונה שהם נחשפו לשנאה לטביב ולמה שהולך
במועדון? ואללק, אני מסופק. לא צריך ללעוס את החומר לכולם, הנושא בכותרות וכל מי שאוהד הפועל מדבר על זה.

GATE7 כתב:
אם הייתם קצת חכמים הייתם חושבים איך להעביר את כל אלה שלא רוצים את טביב (וכן גם אני מעדיף מישהו אחר מאשר טביב) שיהיו בצד שלכם. אבל נחשו מה אתם לא חכמים!
בדיוק ההפך. מתחילים לשיר הנהלה זונה בתחילת המשחק. הקבוצה לא מעניינת אותכם יותר! אתם מורידים לשחקנים את הביטחון ואני בטוח שחלק מכם היו רוצים לראות הפסד רק בשביל שכולנו נשיר בצוותא הנהלה זונה.
תגידו נדפקתם? אין לכם גבולות? בטיפשות שלכם ובעקשנות שלכם אתם הורסים את הפועל ואני לא היחיד שרואה את זה. מה שיקרה בסוף זה בדיוק מה שקרה במכבי אבל גם אז אתם לא תודו בטעות שלכם. ככה זה קיצוניות פנטית. הייתי ממליץ לכל האנשים שחושבים אחרת לרדת מהר מהעץ אתם לא תורמים להפועל אתם כבר הגעתם למצב שאתם הורסים את הקהל, הורסים את העידוד והורסים את הקבוצה.

עכשיו אני רוצה לראות את הבן אדם האפס פה שיגיד לי שאני לא אוהד בגלל שאני לא חושב כמוהו.
איך הגעתם למצב שאני יושב שבשער 7 ושומע איך לאנשים פשוט נמאס מהאולטראס ומשער 5? וזה הכל בגלל התנהגות ילדותית שפשוט לא מייצגת.
אני מציע לכם לחזור להתרכז בעידוד הקבוצה ולא בהפגנות בזמן המשחק. רוצים הפגנה? יש 6 ימים בשבוע בשביל זה כשיהיו לכם 3000 איש מתחת לבית של טביב יש על מה לדבר. בנתיים תפאורה (אחלה תפאורה אגב)

הכל יפה ונחמד בתיאוריה. אז בוא אני ארענן את זכרונך קצת בעובדות:
א. ההפגנה הכי גדולה של אוהדי הפועל בעשור האחרון (הפגנה, לא אירוע) היתה באוסישקין. 1000 איש זה הטופ של הטופ. מכסת גג.
ב. בבלומפילד היו היום פי 10 יותר אנשים, ולא פחות חשוב, היה הבן אדם שהיה צריך לשמוע את המסר הזה.
ג. כמה מהאוהדים שאתה מכיר יבואו למחאה נגד טביב באימון? כמה יישארו במחצית לקלל? מדובר בקהל מפונק,
ולכן צריך להתייחס אליו ככזה, ולהביא לו את המחאה עד הבית. כאילו לא ניסו את כל זה במשחקים קודמים.
אני לא ראיתי את שער 7 מצטרף בטירוף לפני משחקים ו/ואו אחריהם בקריאות "הנהלה זונה". אז או שהם מבסוטים על טביב,
או שאתה תסכים איתי שאין שום אפקטיביות למה שלא קורה במסגרת 90 דקות. ככה זה בהפועל, ודרוש צונאמי כדי שזה ישתנה.
ד. נניח (בשלילה) שאתה צודק. אני זורם איתך. אכן, קללות להנהלה באמצע משחק הורג את המשחק. אחרי שסגרנו את זה,
תסביר לי איפה היו בעלי הדעה הזו ב3-0, ב4-0 וב5-0, אחרי שהיה ברור לכולם שהמשחק כולו בגארבג' טיים.

לסיכום, כל מי ששרק היום בוז (ואני בכוונה לא משתמש ב"אתם" ו"אנחנו") עשה את הדברים האלה, ביודעין או לא:
א. עזר מאוד לטביב לכל רוח גבית ולחשוב שהאוהדים בכיס שלו.
ב. זרה עוד מלח על פצעי אירגון אולטראס המקרטע, שעד שסופסוף הואיל בטובו לתת את קולו, קיבל כאפה רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 07:20 
איזה אוהדים מאוסים.
דווקא אתם, אלה שתפסתי מהם "העוגן" של הפועל מאז שהייתי ילד קטן, אתם גרמתם לי לצאת מבואס מבלומפילד אחרי שהפועל שלי הביסה 5-0 קבוצה אחרת בליגה. אתם, אלה שעושים "דווקא" כמו ילדים קטנים. איכס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 07:30 
סמל אישי של המשתמש
החתול של שרדינגר כתב:
האדס כתב:
פואד כתב:
Woody Allen כתב:

שבוע טוב.

זה גם לא יקרה ולא יכול לקרות להפועל ירושלים?

או הפועל עלייה כפר סבא? או להפועל כפר סבא "האמיתית", קבוצה שכבר לקחה בארץ אליפויות?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 08:07 
אם מישהו מוכן בבקשה להחליף איתי את המנוי שלי ב7 כי אני לא יכול יותר עם הזוהמה הזאת כבר.. כי הבחילה קשההההה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 09:51 
עמי נאווי כתב:

אז אני אתן לך את נקודת מבטי משער 2,
כשהחלו קריאות "הנהלה זונה" הצטרפו לכך לא מעט מיושבי שער 2, בהתחלה לא נשמעו קריאות בוז בכלל.
כשעברו מיד לקריאות ה"שואה" , מיד התחלפו קריאות "הנהלה זונה" בשריקות בוז.
רוב רובם של יושבי שער 2 תומכים במאבק כנגד טביב.
רוב רובם של יושבי שער 2 מתנגד וימחא כנגד קריאות שואה כלשהן.

נערך לאחרונה על ידי אדום בשבע בתאריך 16 אוקטובר 2011, 09:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 09:51 
לכל שורקי הבוז בשיר "הנהלה זונה"
עד היום חלק גדול מאנשיי "האולטראס" היה פאסיבי בכל מה שקשור לטביב,לא היתה הצטרפות מאסיבית להפגנה מול ביתו ואפילו לא הצטרפות מאסיבית בעניין סוכת המחאה,האולטראס בחרו להתחיל את המחאה נגד טביב בדמות שלט שמציין את 100 ימי החסד שקיבל טביב מרגע שהקבוצה עברה לידיים שלו .לא היתה כל כוונה לצאת בקללות או במלחמה רבתי בשלב זה נגד טביב אבל מה אדון טביב בחר לתת הוראה לצוות העבדים שלו לעלות לשער 5 ולהוריד את השלט המדובר.
פה יצא המרצע מהשק ,טביב הוא דיקטטור ויהיה גרוע משאול ,טביב פתח במלחמה מול הקהל בכך שבחר להעלים את דעתנו,מחשבותינו שבאו לידיי ביטוי בשלט שלא מסית,מאיים או פוגע.
ואתם שורקי הבוז בשיר הנהלה זונה אתם מלככי הפינכה של טביב,תתביישו זבלים,לכו תפתחו אשכולות על זה שאוהדי בית"ר מרביצים לכם יא קוקסינלים,רובכם שישבים עמוק בכסא שלכם בבלומפילד לא מעודדים בכלל אבל לשרוק בוז אתם ריאשונים.
אתם אלו שנותנים לטביב את ההרגשה "רוב הקהל של הפועל הוא איתי" .
כל היום קליק קליק ,להקים אירגון חדש,לפרק את שער 5 ,לכו תמצצו יא זייני שכל של פורומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 10:00 
סמל אישי של המשתמש
אדום בשבע כתב:
כשהחלו קריאות "הנהלה זונה" הצטרפו לכך לא מעט מיושבי שער 2, בהתחלה לא נשמעו קריאות בוז בכלל.

נו, יופי, עשית מה שאני עשיתי.
אז שרקתם בוז והמטומטמים השתתקו אחרי 50 שניות בדיוק. מה הלאה? למה להמשיך לצעוק בוז במשך כל המשחק
על נאצות לגיטימיות נגד ההנהלה?

נ.ב.
"אדום בשבע" ויושב שער 2? צריך לרענן את הכינוי שלך, ידידי :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
אני ישבתי בשער 7 ואני יכול לתאר רק איך זה נראה מהצד שלי.

בתחילת המשחק התחילו שירי הנהלה זונה,
ואני וחברים שלי הצטרפנו, אמנם רבים בשער לא שרו, אבל לצערי רבים גם לא מעודדים
(אולי הם צרודים...)
ככל שהמשחק נמשך, אנשים לא כ"כ הבינו לאן זה מתקדם, והייתה תחושה שלא יהיה עידוד לאורך כל המשחק.
אחרי 7-8 דקות, התחיל בשער 7 עידוד ובשער 5 לא הצטרפו, להפך, העידוד "הושתק" בעוד שירי הנהלה זונה.
ואז התחילו בשער 5 לשיר שירי שואה.
כאן התחילו בשער 7 לשרוק בוז.
ואז שער 5 חזרו לשירי הנעלה זונה, ובשער 7 המשיכו לשרוק בוז.

מהצד שלי, זה נראה כאילו בשער 7 היו מתוסכלים כי הרגישו ששער 5 עושה "דווקא"
כאילו שבשער 5 לא אהבו ששער 7 מנסה לעודד ספונטנית,ומפריע במחאה (שאף אחד לא ידע כמה זמן אמורה להימשך) ולכן שר שירי שואה.
מכאן זה כבר היה מעגל של פרינציפים של שני הצדדים..

יכול להיות שלאנשים אחרים היו סיבות אחרות.
ככה זה נראה מהעיניים שלי.
שורה תחתונה- יש בעיה של תקשורת בקהל ומתוך אי הבנות בשני הצדדים, נוצר בלבול, ופרשנות מוטעית של כוונות ומעשי הצד השני... חבל

(ועוד הערה שקשורה לכל העניין - אם אתם רוצים את כל הקהל מאוחד נגד טביב, זה הזמן להפסיק עם שירים שנויים במחלוקת כדוגמת שירי השואה. בלי קשר להאם הם לגיטימיים או לא, הם שנויים במחלוקת, ועכשיו אנחנו רוצים את כולם מאוחדים נגד ההנעלה...)

נערך לאחרונה על ידי סומך בתאריך 16 אוקטובר 2011, 10:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 10:15 
עמי נאווי כתב:
אדום בשבע כתב:

נו, יופי, עשית מה שאני עשיתי.
אז שרקתם בוז והמטומטמים השתתקו אחרי 50 שניות בדיוק. מה הלאה? למה להמשיך לצעוק בוז במשך כל המשחק
על נאצות לגיטימיות נגד ההנהלה?

נ.ב.
"אדום בשבע" ויושב שער 2? צריך לרענן את הכינוי שלך, ידידי :)

לא מחליפים כינוי שמלווה אותך כבר מעל 10 שנים ;)

דווקא הפעם, יושבי שער 2 היו פחות מעורבים ב"מלחמות הקהל" כי הם היו עסוקים ב"מלחמה" כנגד הקהל של פ"ת.
לא היה או שלא הרגשתי שקבוצה מסויימת מישבי שער 2 שרקו בוז לקריאות "הנהלה זונה". נהפוך הוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 10:54 
סומך כתב:

(אולי הם צרודים...)
ככל שהמשחק נמשך, אנשים לא כ"כ הבינו לאן זה מתקדם, והייתה תחושה שלא יהיה עידוד לאורך כל המשחק.
אחרי 7-8 דקות, התחיל בשער 7 עידוד ובשער 5 לא הצטרפו, להפך, העידוד "הושתק" בעוד שירי הנהלה זונה.

כאילו שבשער 5 לא אהבו ששער 7 מנסה לעודד ספונטנית,ומפריע במחאה (שאף אחד לא ידע כמה זמן אמורה להימשך) ולכן שר שירי שואה.

שורה תחתונה- יש בעיה של תקשורת בקהל ומתוך אי הבנות בשני הצדדים, נוצר בלבול, ופרשנות מוטעית של כוונות ומעשי הצד השני... חבל

(ועוד הערה שקשורה לכל העניין - אם אתם רוצים את כל הקהל מאוחד נגד טביב, זה הזמן להפסיק עם שירים שנויים במחלוקת כדוגמת שירי השואה. בלי קשר להאם הם לגיטימיים או לא, הם שנויים במחלוקת, ועכשיו אנחנו רוצים את כולם מאוחדים נגד ההנעלה...)

האמת שזו אחת ההודעות שהכי התחברתי אליהן בכל מה שקשור בדיון החשוב הזה.
למרות התחושות הקשות של פילוג בקהל , נראה שמה שקרה אתמול הוא בעיקר בלבול, הבן שלי ישב איתי בשער 7 ולא הבין כלום, על מה שרים, מי שר מה ולמה כל שער שר משהו אחר, בהתחשב בעובדה שהיו מרחקים גדולים בין שער 11 ל 7 וחלק מהשירים בכלל לא היה ברור. די ברור שהיתה בעיה קשה של תקשורת.

ברגע שהחלו שירי השואה זה כבר סתם הפך למלחמת פרנציפים מיותרת מאוד. אני מניח שגם הכתובות שהשאירו שם לא יעזרו כדי לאחד את הקרעים בקהל ורק יגבירו את המרמור.
בכל אופן, עצם העובדה שהדיון על לגיטימיות ההנהלה סוף סוף מגיע גם ליציע הוא הישג, אני חושב שהסברה נכונה וגם אפקט הזמן והמעשים העתידיים שיבהירו למפקפקים עם מי יש לנו עסק ייאחד בסופו של יום את הקהל למטרה החשובה באמת..

אחרי נצחון 5-0 ומקום ראשון אי אפשר לשכנע אף אחד שהקבוצה הזו חולה.
שלא יובן שאני מאחל לכשלונות, אבל לדעתי זה בלתי נמנע. הלוואי שהקבוצה תמשיך לנצח ושלא יהיה על מה להתלונן.

ואדום בשבע- שלא תעיז להחליף כינוי :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:13 
מה שהכי אירוני בעניין
הוא שכאשר ניהיה במינוס 9 בזכות אלי טביב
שורקי הבוז במילא יהיו כבר ביציעי קבוצה אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:15 
סומך כתב:

(אולי הם צרודים...)

בוא לא ניתן לעובדות להפריע
שרו שואה למכבי בתור פרנציפ למזדיינים ששרקו בוז
והחליטו לעודד פעם ראשונה העונה כדווקא
מבחינתי היה צריך לשיר כל המחצית השנייה שואה למכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
כתושב שער 7 קבוע אני יכול להגיד לכם שהילדים שמובילים שם את העידוד הם בושה וחרפה חסרי אופי.
חלק גדול מיושבי 7 הקבועים הצטרפו לשירת הנהלה זונה וגנבים החלק המשתנה ב7 שהשנה הוא פשוט גועל נפש טהור של טרמפיסטים מהשנה שנתיים האחרונות הוא החלק המרגיז בסיפור הזה.
בחזרה לילדים על המעקה:
1.מגעיל אותי שאתם מנסים להתחיל שיר כבר אחרי ששער 5 התחיל אחד (ואפילו שאני שונא את השיר הארגנטינאי הזה).
2.הפרצופים והציקצוקים וכל הידיים המורמות של "תתחילו לעודד במקום הנהלה זונה" לכיוון שער 5 וחלק מיושבי השער מרתיחים.
3.לא מבינים למה צריך לעצור הכל ולקלל את ההנהלה? תשאלו ואולי תחשבו גם על המועדון כדורסל שלנו לפני 5-6 שנים כי ככה זה התחיל ואם זה לא מזיז לכם אפילו שפאקינג הורידו שלט של אוהדים! מהגדר בהוראה של (???)... אז באמת אין לכם מושג ועדיף שתצטרפו לעידוד ולא תנסו לעשות דברים שאתם לא יודעים ורק פוגעים בקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
שחר, כולנו הרגשנו את הבלבול שאתה מתאר. אצל רובנו זה הפך מייד לסוג של דכדוך או עגמומיות, שלא לומר דיכאון.

ופרלוב, לצערנו הרב יש מצב שאתה צודק, לפחות לגבי חלקם.
למרבה המזל כנראה שהם יעזבו בקרוב (הנה, אם מחפשים בסיפור הזה נקודת אור, אפשר למצוא משהו בכוח).

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:17 
אבו-דגל כתב:
כתושב שער 7 קבוע אני יכול להגיד לכם שהילדים שמובילים שם את העידוד הם בושה וחרפה חסרי אופי.
חלק גדול מיושבי 7 הקבועים הצטרפו לשירת הנהלה זונה וגנבים החלק המשתנה ב7 שהשנה הוא פשוט גועל נפש טהור של טרמפיסטים מהשנה שנתיים האחרונות הוא החלק המרגיז בסיפור הזה.
בחזרה לילדים על המעקה:
1.מגעיל אותי שאתם מנסים להתחיל שיר כבר אחרי ששער 5 התחיל אחד (ואפילו שאני שונא את השיר הארגנטינאי הזה).
2.הפרצופים והציקצוקים וכל הידיים המורמות של "תתחילו לעודד במקום הנהלה זונה" לכיוון שער 5 וחלק מיושבי השער מרתיחים.
3.לא מבינים למה צריך לעצור הכל ולקלל את ההנהלה? תשאלו ואולי תחשבו גם על המועדון כדורסל שלנו לפני 5-6 שנים כי ככה זה התחיל ואם זה לא מזיז לכם אפילו שפאקינג הורידו שלט של אוהדים! מהגדר בהוראה של (???)... אז באמת אין לכם מושג ועדיף שתצטרפו לעידוד ולא תנסו לעשות דברים שאתם לא יודעים ורק פוגעים בקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:27 
Perlov כתב:
אבו-דגל כתב:
בחזרה לילדים על המעקה:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:45 
סמל אישי של המשתמש
Perlov כתב:
אבו-דגל כתב:
בחזרה לילדים על המעקה:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:46 
סמל אישי של המשתמש
התיאור למעלה של סומך ושחר מדויק, הייתי מוסיף גם שכשהורד השלט היו שריקות בוז מאוד חזקות משער 7 כנגד המעשה.

הבעיה הכי גדולה היא שהקהל שלנו הפך להיות מאוד מאוד טיפש.
נלחמים על הדברים הלא נכונים, לא יודעים להסביר את עצמנו לא אחד לשני ובטח לא החוצה, לא מבינים את ההבדל בין מה שחשוב לקבוצה ומה שלא.

האוהד הממוצע לא יודע מה קורה בהפועל, בדיוק כמו שהאזרח הממוצע לא מבין למה יש ביקורת על אלימות משטרתית.
רק מי שנתקל באלימות משטרתית מבין את גודל הבעיה. רק מי שחי את הקבוצה מקרוב מבין את גודל הסכנה.
יכול להיות שרק אחרי שיעקרו מזגנים בוולפסון אנשים יבינו (וגם אז יהיו הנשים המוכות שיסבירו שזה רק בגלל שהמאסנו את הקבוצה על טביבי). יכול להיות שניקח אליפות לפני ההתרסקות.

אי אפשר לעצור את טביבי אבל אפשר להפריע.הפתרון הוא רק בעלים חדשים וללחוץ על הבעלים הקיים כל הזמן כדי למזער את הנזק.

במלחמה הזו לתקשורת יש תפקיד חשוב, רוב האנשים לא חיים את הפועל וכל מה שהם יודעים שאוב מכותרת ראשית בYNET
ראיון ברדיו או בחדשות הספורט וזהו.
אם תמשך ההתעקשות על "שירי שואה" על כל תופעות הלוואי אנחנו נאבד את הלגיטמציה בקרב מול הטביבי. העתונות רוצה טובים ורעים, אין זמן או אינטלגנציה (לא של הקוראים ולא של הכותבים) למסרים מורכבים.

צריך להחליט אם אנחנו טפשים או חכמים. רמז, בטפשות הטביבים של העולם יקרעו אותנו לגזרים כי הם הרוב המכריע.הצעד הראשון הוא להחזיר את האמון בתוך הקהל לרמה שהיתה לפני הטביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
קלדרון כתב:
התיאור למעלה של סומך ושחר מדויק, הייתי מוסיף גם שכשהורד השלט היו שריקות בוז מאוד חזקות משער 7 כנגד המעשה.

הבעיה הכי גדולה היא שהקהל שלנו הפך להיות מאוד מאוד טיפש.
נלחמים על הדברים הלא נכונים, לא יודעים להסביר את עצמנו לא אחד לשני ובטח לא החוצה, לא מבינים את ההבדל בין מה שחשוב לקבוצה ומה שלא.

האוהד הממוצע לא יודע מה קורה בהפועל, בדיוק כמו שהאזרח הממוצע לא מבין למה יש ביקורת על אלימות משטרתית.
רק מי שנתקל באלימות משטרתית מבין את גודל הבעיה. רק מי שחי את הקבוצה מקרוב מבין את גודל הסכנה.
יכול להיות שרק אחרי שיעקרו מזגנים בוולפסון אנשים יבינו (וגם אז יהיו הנשים המוכות שיסבירו שזה רק בגלל שהמאסנו את הקבוצה על טביבי). יכול להיות שניקח אליפות לפני ההתרסקות.

אי אפשר לעצור את טביבי אבל אפשר להפריע.הפתרון הוא רק בעלים חדשים וללחוץ על הבעלים הקיים כל הזמן כדי למזער את הנזק.

במלחמה הזו לתקשורת יש תפקיד חשוב, רוב האנשים לא חיים את הפועל וכל מה שהם יודעים שאוב מכותרת ראשית בYNET
ראיון ברדיו או בחדשות הספורט וזהו.
אם תמשך ההתעקשות על "שירי שואה" על כל תופעות הלוואי אנחנו נאבד את הלגיטמציה בקרב מול הטביבי. העתונות רוצה טובים ורעים, אין זמן או אינטלגנציה (לא של הקוראים ולא של הכותבים) למסרים מורכבים.

צריך להחליט אם אנחנו טפשים או חכמים. רמז, בטפשות הטביבים של העולם יקרעו אותנו לגזרים כי הם הרוב המכריע.הצעד הראשון הוא להחזיר את האמון בתוך הקהל לרמה שהיתה לפני הטביבי.

לחלוטין רק כדי להמחיש היום קראתי את ידיעות (הגירסא של הרכבות) ורשום בסיקור המשחק כי "רק עשרות אוהדים מחו כנגד טביב... מאות אוהדים הגיבו בשריקות בוז", נכון שיש כאן סילוף האמת אבל אני מניח שאם 8,000 היו שרים "הנהלה זונה" לא היה כתב אמיץ אחד לרשום דבר כזה.

כמו שנרשם מעליי כרגע יש לנו קודם כל בעיה מבית והיא הפילוג שהתחיל משירת "שואה" ועכשיו הוא כדור שלג, עד שלא נחזור לתקופת לפני טביב לא נצליח לנצח שום מאבק בטח שלא בתקשורת.
הקהל שלנו שידענו לספר שהוא אינטיליגנט ביחס לקהלים אחרים איבד את זה לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
שחר, כולנו הרגשנו את הבלבול שאתה מתאר. אצל רובנו זה הפך מייד לסוג של דכדוך או עגמומיות, שלא לומר דיכאון.

ופרלוב, לצערנו הרב יש מצב שאתה צודק, לפחות לגבי חלקם.
למרבה המזל כנראה שהם יעזבו בקרוב (הנה, אם מחפשים בסיפור הזה נקודת אור, אפשר למצוא משהו בכוח).

די כבר עם כל ההקנטות האלה לכיוון של אוהדי הצלחות,אוהדי דאבל וכו'.
אם אהדת קבוצה הייתה רק עוברת על פי מסורת של מאב לבן בלבד,ולא על פי הצלחות אז היה לנו היום קהל של 4000 איש במקרה הטוב.
אין מה לעשות,הקהל מתחבר למי שמצליח,ולרוב ילד קטן למשל שהתחבר לקבוצה מצליחה,ימשיך איתה גם בזמנים קשים.
אני בטוח שיש לנו היום בקהל עשרות,אם לא יותר של כאלה שאחרי הדאבל של 2000 הצטרפו ונקראו אוהדי דאבל.
היום הם חלק לגיטמי מהקהל שלנו,ונמצאים שם בטוב וברע.
לא מאחל לנו שאף אוהד יעזוב אותנו,זה הפתרון הכי קל לשלוח את אותם "אוהדי הצלחות" מפה,ושלום על ישראל.
אבל אפילו אם רק בשביל אותם אוהדים בודדים שבסוף כם יישארו עם הקבוצה בטוב וברע,שווה לספוג את כל אותם אוהדים שאתם מדברים עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
אין לי בעיה עם מישהו שהצטרף בעקבות הצלחות, או עם מישהו שהצטרף במקרה בשנים טובות (אני אישית "אחראי" על שתי מנויות חדשות מהשנים האחרונות).
יש לי בעיה עם אוהדים מסריחים, שמקללים שחקנים, הולכים הביתה דקה שמונים, וכן - שורקים בוז כשאוהדים לא פחות יקרים מהם מתבטאים בנושא שנוי במחלוקת, לצורך העניין (למען הסר ספק, הכוונה לקריאות הנהלה זונה וכו').
לצערי הרב, נוצר רושם, מוצדק או לא, שיש חפיפה די גדולה בין אותם מצטרפים חדשים לבין אותם אוהדים מסריחים.
יש מצב שאני טועה, לא עשיתי מחקר מסודר, אבל אפשר לראות סוג של חיזוק לזה בהתפלגות האוהדים המסריחים בשערים השונים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2011, 12:37 
סמל אישי של המשתמש
כל מילה של עמי נאווי ואבו דגל . :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 308 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: