אדום נחמד כתב:
*מוטרד. מה זה למדת לחיות, מעידים עליך דברים שמסתמנים כאמת. למדת לחיות עם האמת?
נזק תדמיתי, כי תיכף יתחילו להרים שלטים של מייצגים את ישראל.
יותר מעשור הקהל שלנו על שלל חלקיו מנסה להנחיל את העובדה שבספורט יש את הקבוצה שלך ויש את כל השאר. ואם יש לך שנואה, אז היא שנואה וזה לא משנה נגד מי היא משחקת.
ואז בא איזה פוץ עם דגל ישראל כי הוא רוצה שיאהבו אותו.
הרי בייצוג המדינה אין כלום פרט לצומי. זה הכל.
תן לי לראות את אוהדי מכבי מבואסים כל יום בשנה. מעניין לי תתחת שארדואן הוא איסלמיסט אנטישמי מסוכן.
ראשית , אין מטרתי להתנצח איתך כפי שעושה רושם מתגובתך.
התדמית שלי בעיני קוראי וכותבי הפורום לא עיניינה אותי וככל שעובר הזמן עושה רושם שגם לא תעניין אותי. תאמין למי שתמצא לנכון ותחשוב מה שבא לך עלי.
(כותב בפורום, כתב פעם שאני מסוכן לציבור וצריך לעצור אותי, לצערי הוא לא הלך והתלונן במשטרה, ככל שידוע לי והראה שהוא פקה פקה ולא דואג לבריאות ושלום הציבור).אוהדי הפועל אינם מקשה אחת. לכל אחד יש את הדעה שלו ואני מכבד אותה.
זכותו של כל אחד להיות " שונא מקצועי". אותם אני פחות מכבד.. בוודאי שלא שונא.
יש לי בהחלט רגשות מעורבים בין הפאן התחרותי הספורטיבי לבין הפטריוטיזם הישראלי , יש שיגדירו אותה כלאומנות ישראלי. ובמשחקים של המחלה לדוגמא אני מוצא עצמי מתנדנד בין הרצון שיפסידו לבין ההצלחה של ישראל. בד"כ אני מוצא עצמי כאדיש, ונוח לי עם זה.
לטעמי הדעה ש"לא מיצגים את ישראל" ( מבלי להיכנס לדיון מעמיק) נובעת מרגשי נחיתות טבעיים שנוצרו במשך עשרות שנים במחנה האדום כתוצאה מהשליטה הדורסנית של המחלה.
איני נוסע למשחקים בחו"ל של הפועל, מניח שאם כן הייתי נוסע הייתי מניף דגל ישראל.
לשימחתך ולשימחת רבים אני לא נוסע.