RedBullet כתב:
סלקטר, אני מסתכל על המצב מנקודת מבט של אוהד כדורגל ישראלי ולא של אוהד הפועל, ואם אני מסתכל על אלופת ישראל שמביאה 8,000 צופים למשחק במוקדמות ליגת האלופות, אני קצת עצוב. התל אביביות יצרו בועה שנוח לכולנו לחיות איתה. דרכה אתה רואה משחקי ליגה זניחים משוחקים אל מול יציעים מלאים, מלחמות עולם על כרטיסי חוץ, ממש כמו באירופה.
האמת היא שאם נצא צפונה(נתניה, חיפה, עכו, ק"ש) או דרומה(אשדוד, ב"ש), ואפילו נעלה לירושלים, נמצא את הכדורגל הישראלי הישן והטוב. אותו כדורגל שמביא 1,000 אוהדים למשחק, שמביא 7,000 צופים למשחק של האלופה. הבועה התל אביבית גרמה להתאחדות ולטוטו לשפוך מאות מיליונים על איצטדיונים שכלל לא צריך, הרי בנינו, מתי נתניה יביאו יותר מ5,000 צופים למשחק? מתי אחת מהפתח תקוואיות יביאו יותר מ1,500 אוהדים? והכי עצוב הוא האצטדיון המבטיח בחיפה, שיתמלא רק בשלב הבתים באלופות או במשחקי נבחרת. אתה לא מצפה ממני להאמין שקבוצה שלוקחת אליפות ומביאה ממוצע של 7,000 צופים, כולל לדרבי הגדול שלה, יכולה להתמודד עם איצטדיון כזה גדול.
היחידות שיכולות להתמודד בכבוד עם איצטדיון בעל 30,000 מושבים הן התל אביביות, וזה ממש לא משמח אותי. הייתי רוצה שתביאו יותר צופים למשחקים, הייתי רוצה שנתניה ופתח תקווה ימלאו את האיצטדיונים החדשים שלהם, באמת שהייתי רוצה, אבל זה ממש לא ריאלי. הפועל ומכבי כל עונה עושות מלחמות מנויים, שוברות שיאים ומנסות להגיע כבר לכמות בעלת 5 ספרות, כל העיינים עליהן ואף אחד לא רואה שמאחוריהן משתרכות, בפער גדול, שאר הקבוצות האחרות בליגה.
הדבר הריאלי היחיד שאפשר לעשות עכשיו זה להיכנס לפרופורציות ולהבין שהתל אביביות, בידיוק כמו העיר שממנה הן באות, ממש לא משקפות את מה שקורה במדינה. הן סתם מוצר נוצץ שלוקח את תשומת הלב מהמצב האמיתי.
כאילו שהפועל ומכבי אשכרה קשורות לתל אביב. ומה זאת אומרת, אנחנו מה זה נוצצים, לוק אאוט בארסה ויונייטד!