פאביו כתב:
mbracha כתב:
פאביו כתב:
mbracha כתב:
האוהד מס' 1
איפה הכלבלבים שיסבירו לנו למה זה בעצם טוב להפועל?
כי אם יש דברים בגו,ואדון טא ביוב יעוף לי מהקבוצה,דיינו.
מעדיף בלי דמארי ובלי טביב מאשר עם שניהם , קאפיש מני ?
זה בדיוק העניין, שלטביב זה לא אמור להזיז. החברה "הראל אחזקות" בבעלות שניהם וזכותו המלאה לשים חותמת של החברה איפה שרק מתחשק לו. היחידים שאולי יסתבכו בפרשה הזאת זה ההתאחדות אם נעשה שם משהו שלא בתום לב, או איזה דג רקק דוגמת אוסידון שגם הוא יכול לצאת מכל העניין בקלות רבה למדי.
מה כן יכול לקרות? הפועל תינזק, עסקת דמארי תקרוס ואנחנו נשאר קירחים מכאן ומכאן. הרצון לראות את טביב בחוץ, הגם שהוא מובן לגמרי, העביר אנשים מדעתם, וזה מבלי להכנס לנושא שהיחיד שעושה נזק בלתי הפיך בימים אלו להפועל זה מר מוני הראל.
איך שהקבוצה שלי נראית העבירה אותי על דעתי,אתה בהחלט צודק.
יש לך השערה ממתי וממי זה קרה?
אני אתן לך רמז : ממוני החלאה שהביא את הטא ביוב הזה לקבוצה שלי.
אני לא חולק עליך באף מילה, באמת, גם לי כבר נמאס. כרגע מטרות העל צריכות להיות: בעלים אחד, קבוצה חזקה עם כמה שיותר נכסים/שחקנים, הצלחה באירופה (הניקוד הזה באירופה הוא הדבר הכי חשוב בעולם כמו שגולפיטק אמר ובצדק) והצלחה בליגה. איך שאני קורא את המפה מוני כרגע מפריע אקטיבית ופאסיבית (ידוע שהוא ורסטילי) לכל אחת ואחת מהמטרות הנ"ל, תחת המטריה של האוהד המושיע ועוד איזה כמה מגוחכים שמצדדים בו ללא פשרות (סימרוטיץ', גבעתיים ושאר חבריהם).
שיהיה ברור, זה טריפה וזה נבילה, אבל במקום להתפזר צריך קודם להתחיל בלהעיף את הראשון, ועדיף שזה יהיה זה שיש פתח גדול יותר לעזיבה שלו וזה שברגע הנתון הזה עושה יותר נזק מהשני.