אדום נחמד כתב:
רדנקו כתב:
איזה אנשים פתטים.
לפני יום הכל היה בסדר ורצתם לקנות מנויים.
פתאום טביב בנזונה.
מחר הוא יחתים את שי ופתאום תגידו: תנו לו לעבוד. ולא נוטשים את הקבוצה.
עלובים.
אני לא כל כך מבין אותך.
ראשית, את עניין הרווח הכפול בין שורות.
שנית, אף אחד לא אמר שהכל טוב לפני יומיים. לא היה כאן אחד שחשב שדמארי זה מספיק.
מצד שני, תפנים שטביב מנהל אותנו, וכשהוא עושה צעד נכון צריך לומר זאת. כמו כן, כשהוא עושה צעד לא נכון, אני לא רואה בעיה בלהפגין.
הלואי והיה לנו מליונר קנדי בלגי או מצרי, אבל אנחנו תקועים עם טביב. צריך להבין את זה, להפנים את זה, ולנסות כמה שאפשר לגרום לו להבין איפה הוא נמצא.
אני לא רואה דרך אחרת להרוויח.
מה יש כאן להבין, בכדי לא להיות תקועים , כפי שהתבטאת עם טיפוס מפוקפק ואיש בזוי כמו טביב שעד כה, על אף העובדה שטרם נקבע בדין שהוא הבעלים היחיד ובכל זאת מנהל את הקבוצה כבתוך שלו, הצעד הראשון היה צריך להיות חרם צרכנים שהיה מבהיר לו היטב מה עמדתנו האמיתית והראויה כלפיו ולא נהירה המונית לקניית מנוי, כאילו אין מחר, בשל עוד עיסקה מפוקפקת, מבית היוצר שלו שנוסף על כך מעלה תהיות רבות באשר לרכש של שחקן טוב ככל שיהיה.
רדנקו, פשוט ביטא לא את רחשי ליבו, אלא מציאות קיימת ועל כך בוטותו אולי, אבל היא אמיתית. פשוט עלובים! אני מזדהה עימו לחלוטין. חשבתי לתומי, שלאחר שנים כה רבות, שאיעדר מבלומפילד העונה וממש כבר לא משנה לי מה יעשה האדון טביב בעבור הקבוצה(אני קטן אמונה באשר לכוונותיו הכביכול טובות, מה שלא מוכח בפועל עד כה), אהיה בדאון וחששתי שמא הסם הזה שנקרא הפועל ת"א יעביר בי קריזה ו"דודה" לזה, אבל כל יום שחולף, אני אפילו לא עובר יסורי גמילה, כפי שחשבתי וזה , לצערי קל יותר משחשבתי.