Eros Ramazzotti כתב:
גבירותיי ורבותיי, כל אחד מכם שהולך להפגין, שיחשוב טוב טוב: נגד מי הוא מפגין (ובעיקר נגד מי הוא לא מפגין ולא חשב להפגין), למה הוא מפגין, ומה מטרת ההפגנה. מה הוא רוצה שיקרה ביום ראשון בבוקר, והאם ההפגנה משרתת את המטרה הזו.
אל תרוצו להפגין כי יש הפגנה. נכון לעכשיו, אם לא יהיו הפתעות מיוחדות, אלי טביב יהיה הבעלים היחיד של הפועל. הוא, ורק הוא. אתם באמת מאמינים שאדם משלם 6 מיליון ש"ח כדי להרוס קבוצה? גם אם הוא רואה בהפועל עסק, מטרתו היא להצליח. גם אם פעם היה לו עסק לא מוצלח והוא זנח אותו, אין זה אומר שיוכל לעשות בהפועל ת"א כבשלו. כי ההבדל בינינו לכפ"ס, חברים, הוא אנחנו. אלי טביב רוצה לא פחות מכל אחד מאיתנו להצליח עם הפועל, מסיבותיו המובנות שלו. בשבילנו זו אהבה חולנית, בשבילו זה כסף. כולם כאן יצאו בהצהרות שלא מעניין אותם מי ישאר, רק שיהיה במבי. אז למי אתם באים בטענות עכשיו?
*אני לא תומך בטביב, אין לי דבר נגד מוני. שניהם עושים את המוטל עליהם כאנשי עסקים. מעורב כאן הרבה כסף ואני לא מצפה ממוני לא לנהל את המאבק שהוא מנהל, למרות שלדעתי האישית אין לו קייס משפטי. הייתי שמח מאוד לראות את שניהם רחוק מהפועל, אפילו מאחל לבית"ר בעלים כמוהם. אבל במצב הנוכחי, פשוט נגזר עלינו להשלים עם העובדה שהפועל היא עסק של אלי טביב, ולקוות שהעסק יצליח.
בלה בלה בלה,בזמן שאתה אומר שהקבוצה שלנו ושהוא לא קונה בשביל להרוס,אף שחקן לא מוחתם,לא הוחתם מאמן,אין חלב,שי (הנשמה הגדולה,השחקן שמזוהה יותר מכל על ההאוהדים) מחרים את הבדיקות ואת האימונים.
קובי סידי ומוני הראל אמרו שהם לוקחים צעד אחורה וחותמים לטביב על מה שירצה,טביב בפרונט ולא עושה עם זה כלום !
הגיע הזמן לצאת ולהפגין (מאוחר מאוד כבר) והראשון שאני האשים זה טביב (למרות שמוני אשם לא פחות!)