Shacham כתב:
el dudernio כתב:
Shacham כתב:
לירון האדום כתב:
האמת שספורי לא באמת מעניין אותי, אבל זה נושא נחמד לפורום.
עונה אחת אינה מעידה על כלום.
גם אלרואי כהן ורועי קהת ודני עמוס וגלעד גבאי נתנו עונה טובה בקרית שמונה אז?
בינתיים מחצית שניה הוא סבבה.
ועדיין לא היתי רוצה את ספורי בהפועל כמו גם שלא היתי רוצה את פלוקצנקו לדוגמא
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
את מי כן היית רוצה? אתה מבין שבינואר כל שחקן שתביא יהיה ריג'קט של קבוצה כלשהי, אלא אם אתה בונה על כך שהניסנובים יביאו לך זרים מסקנדינביה או דרום אמריקה ושהם אשכרה יהיו טובים בניגוד ל90% מהזרים שעברו פה בשנים האחרונות?
לא יודע מה הייתה היכולת בעונה הטובה של השחקנים שמנית(עמוס ספציפית ייזכר כשוער ליגה לגיטימי), את ספורי ראינו במשך כל השנה שעברה ככה שאני יכול לחוות עליו דעה - הוא היה מעולה ודי ברור לכל אדם אובייקטיבי שהוא השאיר חור גדול מאוד בהרכב כשעזב.
אידיאלית?
גון אוגו.
ירדן שועה.
ובודק אם באר שבע מוכנה להשאיל את ממן.
אוגו שיחק 5 שנים בארץ ויהיה עם מיסוי כמו של ישראלי, והשכר שלו גם ככה גבוה. זה למה עזב את באר שבע, אז הניסנובים יחתימו אותו?
אין שום סיבה הגיונית ששועה יבוא אלינו ולא לבית"ר שנואשת לחלוץ, או לקבוצה בחו"ל. לא מסתדר כלכלית ולא מסתדר עם האינטרס של שועה.
ממן עם מעמד הרבה יותר גרוע בסגל של ב"ש מספורי, אז מה עושה אותו עדיף על ספורי?
עוד שמות?
א. אוגו כבר חצי שנה בחוץ. לא בטוח שלא יתפשר.
ב. עתידו של שועה תלוי בחיפה לדעתמ יעדיפו להשאיל אלינו עם השתתפות בשכר בתקווה שיעלה לו המחיר? גם לך תדע מה יהיה הם לא יוותרו על נכס כזה איכותי כל כך בקלות.
ג. באר שבע? שיגעון גדלות של בכר עם נאור סבג ועדן שמיר. לדעתי ממן מוכשר ממנו ועם הרבה פחות אגו ובגלל מעמדו יש סיכוי להביא.
ד. קני סייף....
שוב אני לא חושב שמי מהם יבוא לכן כתבתי אידיאלית ( אפשר גם את אלירן עטר), אבל אם רוצים יש את מי להביא.