תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 44  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יוחזר רפואה לאלתר
הודעהפורסם: 07 ינואר 2019, 10:17 
JustZiv כתב:
כשאומרים שאופיר חיים חסר ניסיון, אתם זוכרים שלרפואה במצטבר יש 3 שנות אימון בוגרים?

Sent from my iPhone using Tapatalk

רק שבניגוד לאופיר חיים, רפואה הצליח בליגת העל בקבוצה שיש בה לחץ וציפיות מההנהלה.
בנוסף, תחת רפואה התקדמו ופרצו שחקנים כמו מלמד קניוק ואורן ביטון (לגבי האחרון אני לא בטוח).
תחת אופיר חיים - ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2019, 10:29 
צריך לסכם את הנושא נראה לי.
1. רפואה לא היה צריך ללכת מלכתחילה. נכון, הוא הביא תוצאות לא טובות, אבל בצורה הזו בחיים לא יהיה אפשר לבנות פה משהו. בשביל זה צריך עין מקצועית שתראה מעבר לתוצאות ותוכל לאבחן מגמה נכונה ותהליך נכון. כן, תהליך.
שהגיע מנדיונדו אחרי 3 משחקים הבנתי שזה הולך למקום רע כי לא היה קשר לכדורגל. בעונה של אבוקסיס הפועל היו מקום ראשון אחרי 12 משחקים, ידעתי שזה הולך למקום רע כי לא היה כדורגל.
פה היה משהו נכון, גם אם נעשו טעויות.

2. ההחלטה הנכונה נלקחה כרגע. לשים הכל בצד, איך שהמועדון הזה מצטייר, התדמית שלו, בעלות מול תועלת, רפואה היה צריך לחזור.

3. זה שההחלטה הנכונה נלקחה לא אומר שהניסנובים לא ליצנים. ליצנים אחושרמוטה. מקשקשים שטויות ("מאמן העתיד של ישראל"), עושים החלטות שכל ילד הבין שהן טעויות קולוסאליות ונשלם עליו כלכלית ומקצועית.

האמת שזה כבר מייאש. יש לי מנוי, אין לי שום כוונה להגיע לדרבי. נשבעתי שלא אעשה מנוי יותר, אבל היי, שנה הבאה בלומפילד. אני בעצמי אומר שפחות מ15 אלף מנויים יהיה כשלון. משהו צריך להתרחש ומהר, אחרת המועדון הזה יתאדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2019, 10:33 
סמל אישי של המשתמש
הם גם יכולים להחליט מחר שהוא מפוטר שוב. חוזה לעונה וחצי זה המלצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2019, 10:37 
אוגוסטוס היל כתב:
יש משהו ליצני בהתנהלות אין ספק. שמצד שני להודות בצורה כל כך פומבית ובוטה שהם עשו טעות קשה וללכת צעד אחורה זה צעד שראוי להערכה. לא טרוויאלי.
ברירת המחדל היא לתת צ'אנס היו יוצאים הרבה יותר עקביים ומקצועיים.
יש לי ערמות של ביקורת על ההנהלה שלנו אבל כאן מגיע להם פרגון

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

השיקול המרכזי הוא כלכלי שלא תטעה...
השיקול הבא אחריו זה רצון הקהל מה שיקנה להם שקט תעשייתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2019, 10:40 
bruno conti כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
יש משהו ליצני בהתנהלות אין ספק. שמצד שני להודות בצורה כל כך פומבית ובוטה שהם עשו טעות קשה וללכת צעד אחורה זה צעד שראוי להערכה. לא טרוויאלי.

תגיד, מה דעתך על קצת צניעות? הרי אין לך באמת מושג, לא דיברת איתם. זו ההחלטה המקצועית הנכונה כרגע, קח את זה מפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2019, 11:35 
לרפואה היה משהו כמו חודש וחצי להתלכלך בתקשורת על ההתנהלות הזוועתית של הפועל אבל הוא ישב בבית וסתם את הפה.
איזה קטע מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2019, 11:39 
מושקוביץ כתב:
לרפואה היה משהו כמו חודש וחצי להתלכלך בתקשורת על ההתנהלות הזוועתית של הפועל אבל הוא ישב בבית וסתם את הפה.
איזה קטע מוזר.

מאוד מוזר. או שפשוט יש לו קצת יותר קלאס מכל הפחי אשפה הממוצעים בכדורגל שלנו.
זה מדהים, רוצים שיהיה פה משהו, ועד שכבר יש מישהו שמתנהג בצורה סבירה, גם זה לא טוב. נו, אז לאן נגיע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2019, 11:50 
מה אתה קופץ יא רוני, אתה בעצמך ציינת שזה חריג.
למה אתה חושב שיש לי משהו נגד זה ?
מה זה הפאראנויות האלה יא גנוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2019, 11:55 
redrony כתב:
bruno conti כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

תגיד, מה דעתך על קצת צניעות? הרי אין לך באמת מושג, לא דיברת איתם. זו ההחלטה המקצועית הנכונה כרגע, קח את זה מפה

אז פתאום הניסנובס מקצוענים? הבנתי אותך.
אקח את זה מפה שתסביר לי על סמך מה זו ההחלטה המקצועית הנכונה.
ולהגיב ״אין לך באמת מושג לא דיברת איתם״ אפשר להגיב על כל הודעה כאן בפורום שדים בנוגע לניסנובס...

נערך לאחרונה על ידי bruno conti בתאריך 07 ינואר 2019, 11:56, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2019, 11:55 
מושקוביץ כתב:
מה אתה קופץ יא רוני, אתה בעצמך ציינת שזה חריג.
למה אתה חושב שיש לי משהו נגד זה ?
מה זה הפאראנויות האלה יא גנוב...

ציינתי שההתנהלות חריגה. אבל אתה רומז שמלכתחילה היה דיבור שהוא יחזור ובגלל זה הוא לא לכלך, מה שמוביל אותי לחשוב שאתה חושב שבאופן נורמלי רפואה היה מלכלך על הפועל. לא? :)
אם טעיתי אני מתנצל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2019, 11:58 
אולי לא כתבתי את זה כמו שצריך, הכוונה שלי היתה בדיוק מה שכתבת, שאפשר גם אחרת ובמקרה שלו זה השתלם.
טוב, השתלם זאת מילה ממש גדולה, הוא עדיין צריך לעבוד איתם עוד שנה וחצי... מקווה בשבילו שהוא ביטח את עצמו מעוד פיטורין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2019, 11:58 
bruno conti כתב:
redrony כתב:
bruno conti כתב:
אוגוסטוס היל כתב:

אז פתאום הניסנובס מקצוענים? הבנתי אותך.
אקח את זה מפה שתסביר לי על סמך מה זו ההחלטה המקצועית הנכונה.
ולהגיב ״אין לך באמת מושג לא דיברת איתם״ אפשר להגיב על כל הודעה כאן בפורום שדים...

לא, אתה קובע בפסקנות שההשיקול הוא כלכלי. אני ניסיתי להסביר לך בחודשיים האחרונים בלי הפסקה מה בעיניי היה צריך להיות מבחינה מקצועית, זה שאתה תקוע ב "כל מאמן שהיה מביא בעשרה משחקים 7 נקודות ושלושה שערים צריך ללכת הביתה" זו בעיה אחרת.
אני האחרון שחושב שהם מקצוענים ולעדות יש את התגובה הקודמת שלי באשכול. אני חושב שבעלות מול תועלת (מקצועית) נלקחה פה ההחלטה הנכונה. אני חושב שכלכלית הרבה יותר יהיה אסון אם נרד ליגה. אני באמת חושב שהם הבינו שהם טעו. מקצועית. מכאן ועד להגיד שהם מקצוענים המרחק גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2019, 12:02 
מושקוביץ כתב:
אולי לא כתבתי את זה כמו שצריך, הכוונה שלי היתה בדיוק מה שכתבת, שאפשר גם אחרת ובמקרה שלו זה השתלם.
טוב, השתלם זאת מילה ממש גדולה, הוא עדיין צריך לעבוד איתם עוד שנה וחצי... מקווה בשבילו שהוא ביטח את עצמו מעוד פיטורין.

בסדר, לא משנה. אתה מבין כמוני שאין ביטוח מפיטורין. אני לא מכיר את רפואה. ממה שהתרשמתי ממנו הוא אדם סופר קשה, עצבני, קשה לעבוד איתו. אבל אני כן חושב שיש לו אינטגריטי מקצועי ואני כן חושב שהוא לא אינטרסנט ואני כן התרשמתי שהוא לא אחד שילכלך על מקום העבודה הקודם שלו יום אחרי שהוא עזב. אם אני זוכר נכון זה היה ככה גם במכבי פ"ת (ושם מן הסתם לא היתה כוונה להחזיר אותו).
אני לא יודע במה אתה עובד, אבל אתה מבין שזה הנורמלי והכדורגל הוא יוצא דופן. בתחום שממנו אני בא, אין דברים כאלה, לא מלכלכים ולא שורפים קשרים או מקומות עבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2019, 12:11 
redrony כתב:
מושקוביץ כתב:

בסדר, לא משנה. אתה מבין כמוני שאין ביטוח מפיטורין. אני לא מכיר את רפואה. ממה שהתרשמתי ממנו הוא אדם סופר קשה, עצבני, קשה לעבוד איתו. אבל אני כן חושב שיש לו אינטגריטי מקצועי ואני כן חושב שהוא לא אינטרסנט ואני כן התרשמתי שהוא לא אחד שילכלך על מקום העבודה הקודם שלו יום אחרי שהוא עזב. אם אני זוכר נכון זה היה ככה גם במכבי פ"ת (ושם מן הסתם לא היתה כוונה להחזיר אותו).
אני לא יודע במה אתה עובד, אבל אתה מבין שזה הנורמלי והכדורגל הוא יוצא דופן. בתחום שממנו אני בא, אין דברים כאלה, לא מלכלכים ולא שורפים קשרים או מקומות עבודה.

בוודאי.
הנקודה לגבי ביטוח מפני פיטורין היתה התחייבות לשלם לו שכר מלא ולא רק שלוש משכורות או איזה משהו כזה. משהו שהוא יכול לקחת לבית משפט אם הוא יצטרך.
שלא יובן לא נכון, זה לא שאני אוהב שמדלדלים להפועל את הקופה, התכוונתי לזה שאם אני שם את עצמי בנעליים שלו.
יצא לי לראות בתחום שלי מישהו שפוטר בעקבות חילופי מנהלים. המנהלים החדשים הבינו מהר מאוד שהוא החזיק להם חצי עסק. החזירו אותו אחרי כמה שבועות.
הוא אנס אותם. אנס. דברים בסגנון של שכר כפול על עבודה חצי מהזמן, כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2019, 13:10 
סמל אישי של המשתמש
אם כשאומרים שהיה פה "שיקול כלכלי" מתכוונים שהחזירו אותו כי עדיין משלמים לו משכורת. אז לפי מה שפורסם זה לא כל כך נכון.
אחרי שעזב את הפועל פורסם, וגם הוא רמז על כך בעצמו, שהם הגיעו להסכם על התרת החוזה תמורת פיצוי כלשהו.
כמו כן, עכשיו הוא חתם על חוזה חדש וארוך יותר. אז לא נראה שהחזירו אותו כי העלות שלו זולה יותר מהעלות של סילבס לדוגמה.

עריכה:
לי זה נראה שהם פשוט הבינו שהם טעו במינוי של חיים, וגם בפיטורים של רפואה והחליטו להחזיר אותו.
זה נראה כאילו בחודש עם אופיר חיים הם קיבלו את ההזדמנות שלהם להשפיע מקצועית על הקבוצה, והמציאות טפחה על פניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2019, 14:15 
סמל אישי של המשתמש
מה עם המשלוח של הקורונות והגולדסטאר? הגיע כבר?
והפיצוחים? חסר קשיו וגרעינים שחורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2019, 14:51 
יובל כתב:
הנושא הזה חייב להיות על סדר היום.
אין אוהד (מלבד כמה תמהוניים) שלא רואה כמה הלכנו אחורה מאז חילופי המאמנים ההזויים האלה.

מקבוצה שהייתה עדיפה על היריבה כמעט בכל משחק, ורק אינספור החמצות מזעזעות שנבעו מחוסר כישרון וחוסר מזל מנעו תרגום של השליטה לניצחונות, לקבוצה שלא מגיעה למצב טוב אחד כל המשחק.
מקבוצה עם ההגנה השנייה בטיבה בליגה, לקבוצה שחוטפת שלישייה מבית"ר, שלא מסוגלת לשמור על יתרון במשך שלוש דקות מול חדרה שלא הגיעה לשחק, שמאפשרת לנס זמיר להגיע לאחד על אחד פעמיים בשתי דקות מאותו מצב בדיוק.
מקבוצה עם מאמן שמוציא את המקסימום מחומר שחקנים מוגבל ומצליח להחביא את רוב החסרונות העצומים של הסגל הזה, תוך חודש קיבלנו קבוצה שבה כל הליקויים בסגל באים לידי ביטוי על המגרש.
מקבוצה עם היררכיה ברורה, קיבלנו מאמן שממשחק למשחק מחליף חצי הרכב, בלי קשר למי טוב ומי לא.
מקבוצה שעל אף התוצאות שיחקה כדורגל טוב והייתה צריכה רק חיזוק נקודתי של שני שחקנים, לקבוצה שנראית כמו מועמדת ודאית לירידה, וצריכה מהפכה שלמה בסגל בשביל אולי לשרוד בדרך נס.

כבר הבנו שלניסנובים אין מושג בכדורגל או בניהול, אבל אם לפחות טובת הקבוצה חשובה להם יותר מהאגו שלהם או מהפנטזיה להיות אלי טביב 2.0 ולשחק מנג'ר במציאות, אז שימחלו על כבודם, יודו בטעות שלהם וירימו עוד היום טלפון לקובי רפואה. אין שום סיבה הגיונית לא לעשות את זה.
רציתי לכתוב לך בתחילת האשכול שאתה הוזה אם אתה מאמין שזה יכול לקרות.
נראה לי שאפילו אתה לא האמנת באמת שיש סיכוי שזה יקרה.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2019, 14:59 
kruvi1 כתב:
אם כשאומרים שהיה פה "שיקול כלכלי" מתכוונים שהחזירו אותו כי עדיין משלמים לו משכורת. אז לפי מה שפורסם זה לא כל כך נכון.
אחרי שעזב את הפועל פורסם, וגם הוא רמז על כך בעצמו, שהם הגיעו להסכם על התרת החוזה תמורת פיצוי כלשהו.
כמו כן, עכשיו הוא חתם על חוזה חדש וארוך יותר. אז לא נראה שהחזירו אותו כי העלות שלו זולה יותר מהעלות של סילבס לדוגמה.

עריכה:
לי זה נראה שהם פשוט הבינו שהם טעו במינוי של חיים, וגם בפיטורים של רפואה והחליטו להחזיר אותו.
זה נראה כאילו בחודש עם אופיר חיים הם קיבלו את ההזדמנות שלהם להשפיע מקצועית על הקבוצה, והמציאות טפחה על פניהם.

לא.
את הכסף עד סוף העונה הוא מקבל אותו דבר גם אם הוא נשאר בבית...
התוספת חוזה לשנה הבאה זה כבר סיפור אחר וזה אגב רק במידה ונשארים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2019, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
redrony כתב:
מושקוביץ כתב:
איזה קטע מוזר.

זה מדהים, רוצים שיהיה פה משהו, ועד שכבר יש מישהו שמתנהג בצורה סבירה, גם זה לא טוב. נו, אז לאן נגיע?

דבר ראשון, על פי עדויות שמיעה אני יכול לספר בעדינות שרפואה וקלאס זה כמו שמן ומים.
ודווקא הוא עקץ שירדנו מתחת לקו האדום ואמר בתקשורת משהו בסגנון שבתקופתו לא ירדנו מתחת לקו האדום.
חוץ מזה, כל עוד הניסנובים משלמים לו פיצויים של עוד 3 משכורות אני מניח שזה מותנה גם בשקט יחסי בתקשורת.
בקיצור, אין פה כלום חריג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2019, 15:51 
RedFox כתב:
redrony כתב:
מושקוביץ כתב:
איזה קטע מוזר.

דבר ראשון, על פי עדויות שמיעה אני יכול לספר בעדינות שרפואה וקלאס זה כמו שמן ומים.
ודווקא הוא עקץ שירדנו מתחת לקו האדום ואמר בתקשורת משהו בסגנון שבתקופתו לא ירדנו מתחת לקו האדום.
חוץ מזה, כל עוד הניסנובים משלמים לו פיצויים של עוד 3 משכורות אני מניח שזה מותנה גם בשקט יחסי בתקשורת.

אולי. אמרתי קצת יותר קלאס...
וגם אני שמעתי משהו בסגנון וזה יכול להיות משהו כזה:
אופירה: "קובי, מסרת קבוצה מתחת לקו האדום, זה לא כשלון?"
רפואה: "לא היינו מתחת לקו האדום"
עזוב אותך, הוא התנהג בסדר גמור בעזיבה שלו, לא לכלך ולא כלום וקשה לי להאמין שהיה דיברו על חזרה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2019, 16:04 
redrony כתב:
RedFox כתב:
redrony כתב:
מושקוביץ כתב:
איזה קטע מוזר.

אולי. אמרתי קצת יותר קלאס...
וגם אני שמעתי משהו בסגנון וזה יכול להיות משהו כזה:
אופירה: "קובי, מסרת קבוצה מתחת לקו האדום, זה לא כשלון?"
רפואה: "לא היינו מתחת לקו האדום"
עזוב אותך, הוא התנהג בסדר גמור בעזיבה שלו, לא לכלך ולא כלום וקשה לי להאמין שהיה דיברו על חזרה שלו

חסיד אומות העולם.
די רוני זה כבר מביך הדביקות הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: יוחזר רפואה לאלתר
הודעהפורסם: 07 ינואר 2019, 16:06 
רפואה היה בסדר גמור בעזיבה שלו ולא בפעם הראשונה, אני זוכר שהוא התנהג ככה גם בפ"ת
לגבי הסיבה לעזיבתו לפחות מעדות שאני שמעתי זה בהחלט לא רק על קטע מקצועי וכתבתי את זה בעבר
הוא ככל הנראה לא האיש הכי נעים בעולם ודומה בסגננו למאמנים של הדור הישן עם הרבה צעקות ואפילו השפלות כלפי שחקנים
לא לכולם זה מתאים
ואפילו זו יכולה להיות סיבה לגיטימית לדעתי לפיטורים.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2019, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
kruvi1 כתב:

עריכה:

לא.

זה לא מה שפורסם. פורסם שהגיעו איתו להסדר על התרת חוזה (פיצוי של 3 משכורות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2019, 16:23 
bruno conti כתב:

חסיד אומות העולם.
די רוני זה כבר מביך הדביקות הזאת

אני מביך?
איזה דביקות, זה היה בחצי צחוק. כולה אמרתי שהוא לא לכלך על הפועל וזה לא חייב להיות תחת איזו אג'נדה נסתרת של חזרה לקבוצה.
אתה נתקעת על משהו ואי אפשר לשחרר אותך ממנו. בסדר, זכותך. זכותי גם להגיד לך שבגישה שלך נפטר 3 מאמנים כל שנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2019, 16:31 
kruvi1 כתב:
bruno conti כתב:
kruvi1 כתב:

עריכה:

לא.

גם אם זה נכון עדיין זה יוצא להם זול יותר מאשר להביא מאמן אחר.
זה לא שהוא קיבל את הפיצוי ועכשיו יקבל שכר עד סוף העונה בנוסף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2019, 16:35 
סמל אישי של המשתמש
יוצא להם יותר זול בשלוש משכורות. די זניח לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2019, 16:59 
bruno conti כתב:
kruvi1 כתב:
bruno conti כתב:
kruvi1 כתב:

עריכה:

לא.

משהו אתה, מלך העובדות הלא קשורות. נכון, זה יוצא להם יותר זול, לא זו השאלה. השאלה האם זה היה השיקול להחזיר אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2019, 17:01 
סימרוטיץ כתב:
רפואה היה בסדר גמור בעזיבה שלו ולא בפעם הראשונה, אני זוכר שהוא התנהג ככה גם בפ"ת
לגבי הסיבה לעזיבתו לפחות מעדות שאני שמעתי זה בהחלט לא רק על קטע מקצועי וכתבתי את זה בעבר
הוא ככל הנראה לא האיש הכי נעים בעולם ודומה בסגננו למאמנים של הדור הישן עם הרבה צעקות ואפילו השפלות כלפי שחקנים
לא לכולם זה מתאים
ואפילו זו יכולה להיות סיבה לגיטימית לדעתי לפיטורים.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

אאל"ט פורסם שכמה שחקנים ביקשו שיחזירו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2019, 17:10 
redrony כתב:
bruno conti כתב:
kruvi1 כתב:
bruno conti כתב:
kruvi1 כתב:

עריכה:

לא.

משהו אתה, מלך העובדות הלא קשורות. נכון, זה יוצא להם יותר זול, לא זו השאלה. השאלה האם זה היה השיקול להחזיר אותו

אם לוקחים את כל הסאגה מול רפואה עוד בראשיתה ועל פי הכרותינו את הניסנובס לא מופרך לצאת מנקודת הנחה שהיה פה גם שיקול כלכלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 ינואר 2019, 17:31 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti בכל החודש האחרון:

posting.php?mode=quote&f=4&p=2352127
bruno conti כתב:
el dudernio כתב:
אתם בטוחים שרפואה לא הלך ביוזמתו?

ביום שהלך טען שאם היה רוצה היה נשאר
הודה בלשונו שהאחריות שלו למצב גדולה ושהוא נכשל.
עד כאן העובדות,את הסיפורים נשאיר לאחרים

viewtopic.php?p=2352285#p2352285
bruno conti כתב:
וזה הגיע לנקודה שגם רפואה הבין שאין לו יכולת לשנות את הדברים.
ועל כך אגב מגיע לו שאפו לא כל מאמן היה פועל כך,הוא לפחות היה כנה ואמיתי זה גם משהו בימינו

viewtopic.php?f=4&t=117588&p=2352513#p2352513
bruno conti כתב:
לצורך העניין אם מאמן מגיע להסכמה על עזיבה כלומר שיש לו גם חלק בעזיבה אז זה לא רלוונטי מי פנוי
או לא פנוי בשוק מכיוון שהוא מודה בעצם שאין לו את היכולת לשפר את הדברים.

viewtopic.php?p=2353733#p2353733
bruno conti כתב:
עוד פעם רפואה? רפואה נכשל והלך גם מיוזמתו.
מה לא ברור פה מה ככ קשה להבין בן אדם? כמה אפשר לחפור על בן אדם שהודה שנכשל
ולא שצריך את ההודאה שלו כי הוא באמת נכשל.
אופיר חיים לא רלוונטי בכלל לסיפור רפואה,ברגע שקם בן אדם ואומר אני לא יכול לשפר את המצב
המחליף שלו לא אישיו בכלל.

viewtopic.php?f=4&t=117637&p=2354335#p2354335
bruno conti כתב:
רפואה הלך מיוזמתו,רק אומר.
אבל כל מה שיעזור לכם לעבוד אלילים...
מביך גבר.

viewtopic.php?f=4&t=117678&p=2355134#p2355134
bruno conti כתב:
אתה טועה כמעט בהכל.
לא פוטר התפוטר זה קודם כל,קשה לרוב הגדול פה להכיל את זה מכיוון שזה מתנגש להם עם הסגידה והאג׳נדה אבל זו האמת.
היכולת כאמור לא מעניינת ואם היא הביאה אותך לתחתית הטבלה זא שהקבוצה לא טובה נקודה.
מסכים שחיים הוא לא האיש המתאים לאמן אבל גם לא מתאים לתת להמשיך לאמן למאמן שלא מאמין ביכולת שלו לקדם את הקבוצה ולהוציא אותה מהמצב הקיים.
לסיכום,מדובר באשכול טחינת מים,רפואה לא יחזור להפועל,נקודה.

viewtopic.php?f=4&t=117677&p=2355144#p2355144
bruno conti כתב:
ודרך שלישית היא להבין שרפואה מיצה עצמו הודה בכך והלך בהסכמה.

viewtopic.php?f=4&t=117677&p=2355165#p2355165
bruno conti כתב:
אם הייתי רוצה הייתי נשאר.
האחריות שלי למצב גדולה מאד.
תסיק את המסקנות שלך אתה בחור חכם,רק למען הסר ספק הלוואי והיה אומר דברים אחרים מאמין בעצמו
ונשאר לאמן,אבל זה לא היה המצב כאמור.
וכשהדמות הסמכותית במועדון מבחינה מקצועית בוחר ללכת אין לי ולאף אוהד להלין על כך
אלא לכבד את היושר הפנימי שלו ולקבל את החלטתו.
נראה לי שמיצינו

bruno conti עכשיו:
bruno conti כתב:
ונעזוב שניה מה אני ואתה חושבים אם הוא הצליח או לא זה לא הדיון,אתם כבעלים פיטרתם אותו הצהרתם שהוא נכשל
מה גורם לכם להחזיר אותו?

איזה דביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 44  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: