תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 327 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גוטמן
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 06:04 
לפני שבוע, לפני הדרבי, כבירי החזיר את גוטמן לעמדת המנהל המקצועי ומינה מאמן.
בזמן הזה היה הפסד מביש, שכולנו ידענו שיקרה (רק לא בכזו תוצאה). לפטר את המנהל המקצועי שמינית עכשיו רק כי מישהו צריך לשלם בראשו זו חלמאות.
ומספיק גם עם ההיסטריה, הרי מדובר פה בקבוצה חסרת ביטחון ברמה מדהימה, וגורמי אולי חשף צדדים מניפולטיביים באישיותו אבל הוא עדיין מבין כדורגל.
שוב, בקיצור, שישאר. שפעם אחת בחמש שנים שהחלטות שנלקחו ישרדו בקבוצה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גוטמן
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 06:38 
סמל אישי של המשתמש
בר קולמוסא כתב:
בזמן הזה היה הפסד מביש, שכולנו ידענו שיקרה (רק לא בכזו תוצאה). לפטר את המנהל המקצועי שמינית עכשיו רק כי מישהו צריך לשלם בראשו זו חלמאות.
ומספיק גם עם ההיסטריה, הרי מדובר פה בקבוצה חסרת ביטחון ברמה מדהימה, וגורמי אולי חשף צדדים מניפולטיביים באישיותו אבל הוא עדיין מבין כדורגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 06:43 
סמל אישי של המשתמש
:COMMY:
בר קולמוסא כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 07:22 
סמל אישי של המשתמש
גוטמן צריך ללכת רק בגלל הכבוד של המועדון. מה שהוא עשה זו הפקרות לשמה וכל תהליך ההדרדרות העונה, שהוביל למפלה בדרבי, רשום על שמו בלבד.
אם לא היינו בצרות כלכליות היה חובה לפטר אותו. אבל במצבנו לא כדאי לקבל החלטה כזו ולהיתקע עם החוזה שלו לעוד מספר שנים. לכן, אני מקווה שהוא יתפטר.
מבחינה מקצועית אין שום השפעה לעזיבה שלו או להישארות שלו.

במידה ואכן יעזוב, לא צריך להביא אף אחד במקומו, לפחות לא כרגע. לתת לקבוצה שקט (ניהולי) עד ינואר, ואז לקבל החלטות בהתאם למצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 07:32 
למה לא תהיה השפעה, כי החלטת?
לכולם פה זה כל כך ברור שלא תהיה לגוטמן שום השפעה בתפקיד מקצועי, חוץ מלכבירי שמינה אותו במקור בדיוק לתפקיד הזה ו(ככל הנראה ) החליט שהוא חוזר לתפקיד הזה לפני שבוע.
הרי אם גוטמן היה מאמן היו שולחים אותו הביתה בגלל הכשלון שלו, עכשיו שולחים אותו הביתה כי לכאורה אין בו צורך.
הצורך היחיד שיש פה זה לראות מישהו ״נענש״ על פתיחת העונה המזעזעת הזו, כאילו שזה יעזור להפועל. ממש נראה שטובת הפועל היא שיקול משני, אחרי קודם כל להטיל את האשמה ולגבות את המחיר ממישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 07:51 
סמל אישי של המשתמש
לא תהיה לו השפעה, לא כי החלטתי. כי אין כל כך משמעות לתפקיד שלו כרגע. ואני לא רואה את זה כזעזוע גדול אם יילך בנקודת הזמן הנוכחית. אני גם לא רואה איזה תרומה גדולה הוא יביא אם יישאר.
את ההחלטות החשובות לעונה הקרובה הוא כבר קיבל. ואת ההחלטות לגבי עונה הבאה אני מעדיף שמישהו אחר יקבל, ואותן אפשר לקבל גם בינואר. ובכל מקרה הם מושפעות ממצב הקבוצה באותה נקודת זמן.

ואגב, אני לא שולח אותו הביתה כי בו צורך. אני שולח אותו הביתה כי לא מגיע לו להישאר חלק מהקבוצה לאור מה שהוא עשה. על הדרך אני מנסה להעריך מה תהיה השפעה של מהלך כזה מבחינה מקצועית, ולדעתי היא לא תהיה גדולה.

עריכה - אני אוסיף ואומר, שכשאני שוקל גם את הנושא הכלכלי, אני באופן אישי, לא הייתי מפטר אותו. אבל אני כן מקווה שיתפטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 07:58 
בר קולמוסא כתב:
למה לא תהיה השפעה, כי החלטת?
לכולם פה זה כל כך ברור שלא תהיה לגוטמן שום השפעה בתפקיד מקצועי, חוץ מלכבירי שמינה אותו במקור בדיוק לתפקיד הזה ו(ככל הנראה ) החליט שהוא חוזר לתפקיד הזה לפני שבוע.
הרי אם גוטמן היה מאמן היו שולחים אותו הביתה בגלל הכשלון שלו, עכשיו שולחים אותו הביתה כי לכאורה אין בו צורך.
הצורך היחיד שיש פה זה לראות מישהו ״נענש״ על פתיחת העונה המזעזעת הזו, כאילו שזה יעזור להפועל. ממש נראה שטובת הפועל היא שיקול משני, אחרי קודם כל להטיל את האשמה ולגבות את המחיר ממישהו.

ואל תשכח את הכבוד של המועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 08:13 
סמל אישי של המשתמש
כבירי הבין די מהר וכנראה בצדק שהוא לא מבין מקצועית.
מאז, הוא מחפש איש מקצוע שיהווה יד ימינו.
אני מניח שהוא לא רוצה שזה יהיה המאמן כי היום הוא פה ומחר הוא יכול ללכת, הוא קיווה למצוא מישהו שילווה אותו דרך ארוכה ויצעד איתו כברת דרך.
הוא התחיל עם הליצן ההוא שהשחיל לו את כל השחקנים בתחילת העונה שעברה וכשהבין שעשו עליו סיבוב, הביא את גוטמן.
לצערינו, בשני המקרים הוא נפל על נוכלים גנבי דעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 08:20 
אי אפשר להחליף מאמן כל עונה או 2 מאמנים בעונה ולצפות שתהיה קבוצה טובה.
כל מאמן אוהב סוג אחר של שחקנים, שיטה אחרת וכו'.
בטח שאין לך סגל משופע בשחקנים כמו שיש לב"ש או מכבי, חייבים להתוות דרך מסויימת, שיטה מסויימת בה ישחקו כל הקבוצות של המועדון,
בדגש על הנוער והבוגרים, אותה שיטת משחק.
בשביל זה צריך מנהל מקצועי זר, אחד שיש לו קשרים בחו"ל ויוכל להנחית פה זרים עם פוטנציאל שלא עולים הרבה כסף ולא ליצנים כמו מנגה.
צריך מנהל זר שיעשה סקאוטינג בארץ וימצא את הישראלים שיכולים לשדרג את הקבוצה, אחד לא יתקשר לפרימו וידליף לו.
אחד לא ידליף לעיתנואים "תחזיקו אותי".
אחד שלא מכיר את המנטליות הקולקלת בישראל.
הפועל צריכה מנהיג דרך במיוחד שאין לה כסף להביא את הישראלים והזרים הכי טובים.
שיש לך תקציב מוגבל אתה צריך מישהו שמבין בכדורגל, כבירי לא כזה.
מאמן מתחלף כל יומיים, היתי מאד בעד גוטמן כמאמן להרבה שנים, אבל לא כמנהל מקצועי שזה משהו שאין לו מושג בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 08:56 
סמל אישי של המשתמש
גוטמן חייב ללכת.
נקודה.
העזיבה של התפקיד תוך כדי מינוי בובה שלו ושל דודו דהאן,חמישה ימים לפני הדרבי היא בלתי נסלחת.
על אחת כמה וכמה שרק בראיונות פתיחת השנה הוא אמר שהוא שמח לחזור לדשא ולאמן.
הוא בנה פה סגל של שחקנים שהם בושה וחרפה,ואם הוא הסמכות העליונה המקצועית,הוא צריך לשים את הראש
שלו וללכת.
אפשר לחשוב גם איזה צורך יש כרגע במנהל מקצועי.
גם ככה עד ינואר כלום לא יישתנה פה,וגם שיגיע ינואר גם ככה נתחזק רק בשחקני דודו דהאן
ובשביל זה לא צריך את גוטמן ומספיק שיש את לוזון.
עם כל הכבוד לתרומה של גוטמן למועדון בעבר,כרגע הוא אחד הגורמים המרכזיים שהמועדון הזה
הגיע לשפל שלא נראה פה לפחות 2 עשורים.
הבעת האמון העיוורת של כבירי (שגם לו יש חלק נכבד במצב) בגוטמן,גרמה לכך ששמנו את כל
הביצים בסל שלו,וברגע האמת הוא ברח ומתחבא מאחורי זכוכיות.
בכל מקרה,בסיטואציה הנוכחית אני לא מבין מה תהיה התרומה שלו להמשך,ואם מישהו חייב לשלם את המחיר
זה הוא בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 09:01 
לירון האדום כתב:
בטח שאין לך סגל משופע בשחקנים כמו שיש לב"ש או מכבי, חייבים להתוות דרך מסויימת, שיטה מסויימת בה ישחקו כל הקבוצות של המועדון,
בשביל זה צריך מנהל מקצועי זר, אחד שיש לו קשרים בחו"ל ויוכל להנחית פה זרים עם פוטנציאל שלא עולים הרבה כסף ולא ליצנים כמו מנגה.
צריך מנהל זר שיעשה סקאוטינג בארץ וימצא את הישראלים שיכולים לשדרג את הקבוצה, אחד לא יתקשר לפרימו וידליף לו.
מאמן מתחלף כל יומיים, היתי מאד בעד גוטמן כמאמן להרבה שנים, אבל לא כמנהל מקצועי שזה משהו שאין לו מושג בו.

בדיוק כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 09:05 
שער 7 הוא אדום כתב:
גוטמן חייב ללכת.
נקודה.
העזיבה של התפקיד תוך כדי מינוי בובה שלו ושל דודו דהאן,חמישה ימים לפני הדרבי היא בלתי נסלחת.
על אחת כמה וכמה שרק בראיונות פתיחת השנה הוא אמר שהוא שמח לחזור לדשא ולאמן.
הוא בנה פה סגל של שחקנים שהם בושה וחרפה,ואם הוא הסמכות העליונה המקצועית,הוא צריך לשים את הראש
שלו וללכת.
אפשר לחשוב גם איזה צורך יש כרגע במנהל מקצועי.
גם ככה עד ינואר כלום לא יישתנה פה,וגם שיגיע ינואר גם ככה נתחזק רק בשחקני דודו דהאן
ובשביל זה לא צריך את גוטמן ומספיק שיש את לוזון.
עם כל הכבוד לתרומה של גוטמן למועדון בעבר,כרגע הוא אחד הגורמים המרכזיים שהמועדון הזה
הגיע לשפל שלא נראה פה לפחות 2 עשורים.
הבעת האמון העיוורת של כבירי (שגם לו יש חלק נכבד במצב) בגוטמן,גרמה לכך ששמנו את כל
הביצים בסל שלו,וברגע האמת הוא ברח ומתחבא מאחורי זכוכיות.
בכל מקרה,בסיטואציה הנוכחית אני לא מבין מה תהיה התרומה שלו להמשך,ואם מישהו חייב לשלם את המחיר
זה הוא בלבד.

תמיד צריך מנהל מקצועי, בטח אם רוצים להביא שחקנים בינואר. מה אתה רוצה, שיביאו מנהל מקצועי בינואר והוא יתחיל לעבוד על רכש בתוך החלון?
אבל זה לא משנה, כי מה שלא יהיה, האדם הזה לא יכול להיות אלי גוטמן. הוא פשוט לא מנהל מקצועי. הוא גנב דעת מקצועי (כבר לא כל כך, כי פשוט לא מאמינים לו יותר).
כמו שחמי אוזן כתב, זה שהוא לא היה אתמול באימון רק מראה את חוסר הלויאליות שלו למערכת ולא מעניין מה היו הסיבות שלו.
הפוזיציה היחידה שגוטמן יכול להיות כרגע בהפועל היא מאמן. הוא מאמן טוב מגיא לוזון, זה נכון שאני לא מת על הכדורגל שלו, אבל זה לפחות כדורגל שיש לו סיכוי לעשות פלייאוף, או לפחות לא להסתבך במאבקי תחתית. עם ה"אין" כדורגל של גיא לוזון אנחנו נרד ליגה השנה או שיהיה מזל ויהיו 2 קבוצות שיתנדבו לרדת בשבילנו, אבל לא הייתי סומך על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 09:51 
סומך כתב:
אני מניח שהוא לא רוצה שזה יהיה המאמן כי היום הוא פה ומחר הוא יכול ללכת, הוא קיווה למצוא מישהו שילווה אותו דרך ארוכה ויצעד איתו כברת דרך.
הוא התחיל עם הליצן ההוא שהשחיל לו את כל השחקנים בתחילת העונה שעברה וכשהבין שעשו עליו סיבוב, הביא את גוטמן.

כשאין לך כסף, עדיף שתנסה מודלים קרובים יותר, מכבי פ״ת, הפועל חיפה, קרית שמונה גם בית״ר. מסתדרים עם מאמן שאפשר לסמוך עליו בנושא הרכש, רצוי שהבעלים יבין קצת בכדורגל כמובן כדי לא לתת אולטימטום מוחלט למאמנים.
גוטמן לעולם לא יתאים למשרה, הטרק רקורד בנושא בחירת שחקנים וכדומה כושלת לעומת ההצלחה המעוטה שהוא מייצר (תודה על המהלך המבריק דולי מנגה עבור יחזקאל)
דולר פר value, גוטמן יושב על משכורת שמנה ללא כל ערך, שום זעזוע לא יקרה אם ילך, להפך.אך הגונב דעת, כמו שכבר כתבתי לא יתפטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 10:41 
מנחם בגין קטן עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 11:15 
לירון האדום כתב:

לא מאמין שמישהו עוד קונה את אוסף הקלישאות הזה.
תמשיכו לפנטז על מנהל מקצועי זר ״שלא מכיר את המנטליות״ (בדיחה מבודחת, ג׳ורדי יותר בליין ומעורבב מכל ישראלי פה, מנדיונדו מרוב מקצוענות הבעא למבחנים את האחיין שלו, כולם נורא מקצוענים כי הם זרים) ״שיעשה סקאוטינג בארץ״ (פחחח ממש כל הזרים האלה רצים כל היום בין משחקי נוער למשחקי ליגות נמוכות, הסקאוטינג שלהם לא יודע שובע) ״שלא ידליף לתקשורת״ (כמובן הכי חשוב! התקשורת זה האישו), ״ינצל את הקשרים שלו בחול״ וכמובן ״ינחיל שיטת משחק קבועה מהנוער ועד הבוגרים״ (פחחחח כאילו זה קיים, כאילו זה רלוונטי, כאילו זה אפשרי, כאילו זה רצוי).
לא פסחת על אף קלישאה, כל הכבוד על היסודיות.

תמשיכו עם עבודת האלילים, יאללה בואו נחפש קוסם חדש עם טייטל יפה והפעם זר שהוא כידוע מילה נרדפת למקצוענות.
אגב תזכירו לי מי המנהל המקצועי הזר של ב״ש? מי בכלל המנהל המקצועי שלהם? מי הבעלים שמבין בכדורגל אצלם? יכול להיות שהם מביאים בשנים האחרונות זרים פי 3 יותר טובים ממכבי בלי מנהל מקצועי זר שלא מכיר את המנטליות ומנצל את הקשרים שלו בחו״ל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
לירון האדום כתב:

תמשיכו לפנטז על מנהל מקצועי זר ״שלא מכיר את המנטליות״ (בדיחה מבודחת, ג׳ורדי יותר בליין ומעורבב מכל ישראלי פה, מנדיונדו מרוב מקצוענות הבעא למבחנים את האחיין שלו, כולם נורא מקצוענים כי הם זרים) ״שיעשה סקאוטינג בארץ״ (פחחח ממש) ״שלא ידליף לתקשורת״ (כמובן הכי חשוב! התקשורת זה האישו), ״ינצל את הקשרים שלו בחול״ וכמובן ״ינחיל שיטת משחק קבועה מהנוער ועד הבוגרים״ (פחחחח כאילו זה קיים, כאילו זה רלוונטי, כאילו זה אפשרי, כאילו זה רצוי).

תמשיכו עם עבודת האלילים, יאללה בואו נחפש קוסם חדש עם טייטל יפה והפעם זר שהוא כידוע מילה נרדפת למקצוענות.
אגב תזכירו לי מי המנהל המקצועי הזר של ב״ש? מי בכלל המנהל המקצועי שלהם? מי הבעלים שמבין בכדורגל אצלם? יכול להיות שהם מביאים בשנים האחרונות זרים פי 3 יותר טובים ממכבי בלי מנהל מקצועי זר שלא מכיר את המנטליות ומנצל את הקשרים שלו בחו״ל?

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 11:26 
kruvi1 כתב:
Fez כתב:
לירון האדום כתב:

תמשיכו לפנטז על מנהל מקצועי זר ״שלא מכיר את המנטליות״ (בדיחה מבודחת, ג׳ורדי יותר בליין ומעורבב מכל ישראלי פה, מנדיונדו מרוב מקצוענות הבעא למבחנים את האחיין שלו, כולם נורא מקצוענים כי הם זרים) ״שיעשה סקאוטינג בארץ״ (פחחח ממש) ״שלא ידליף לתקשורת״ (כמובן הכי חשוב! התקשורת זה האישו), ״ינצל את הקשרים שלו בחול״ וכמובן ״ינחיל שיטת משחק קבועה מהנוער ועד הבוגרים״ (פחחחח כאילו זה קיים, כאילו זה רלוונטי, כאילו זה אפשרי, כאילו זה רצוי).

:ROSE:

אלישע לוי ובכר בחרו להם שחקנים + זרים, די פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 11:28 
דווקא מי שמאוד מעורב בבחירת הזרים של הפועל באר שבע , הוא דודו עזריה, אוהד מוכר שאני מכיר גם מהתקופות שהייתי משוטט בפורומים של כדורגל בעולם ואפילו היה כותב בפורום הזה.

http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/. ... -1.2962081

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 11:36 
שכבירי יעשה דירקטריון של יובל, fez ואל דוד. השניים הראשונים בשביל רפרנס חיובי, האחרון בשביל לקחת החלטה הפוכה ממה שהוא מציע על אותו שחקן.

סתם, סתם, בצחוק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 11:37 
שחר כתב:
דווקא מי שמאוד מעורב בבחירת הזרים של הפועל באר שבע , הוא דודו עזריה, אוהד מוכר שאני מכיר גם מהתקופות שהייתי משוטט בפורומים של כדורגל בעולם ואפילו היה כותב בפורום הזה.

http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/. ... -1.2962081

הוא מנהל מקצועי זר שלא מכיר את המנטליות ולא מדליף לתקשורת?
כי אחרת זה לא נחשב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 11:58 
Fez כתב:
לירון האדום כתב:

תמשיכו לפנטז על מנהל מקצועי זר ״שלא מכיר את המנטליות״ (בדיחה מבודחת, ג׳ורדי יותר בליין ומעורבב מכל ישראלי פה, מנדיונדו מרוב מקצוענות הבעא למבחנים את האחיין שלו, כולם נורא מקצוענים כי הם זרים) ״שיעשה סקאוטינג בארץ״ (פחחח ממש כל הזרים האלה רצים כל היום בין משחקי נוער למשחקי ליגות נמוכות, הסקאוטינג שלהם לא יודע שובע) ״שלא ידליף לתקשורת״ (כמובן הכי חשוב! התקשורת זה האישו), ״ינצל את הקשרים שלו בחול״ וכמובן ״ינחיל שיטת משחק קבועה מהנוער ועד הבוגרים״ (פחחחח כאילו זה קיים, כאילו זה רלוונטי, כאילו זה אפשרי, כאילו זה רצוי).

א. תדבר יפה ;)
ב. ג'ורדי קוריף גרם לכך שאין שום הדלפות ושום כלום בתקשורת בכל מה שנוגע למכבי.
יש שם שקט תעשייתי שגם בתקופות שפחות הולך להם, יש שקט.
ג'ורדי העיף מהמתחם את כל האוהדים המקרובים, מכבי לא מפחדת מהקהל שלה ותובעת אותם בבתי משפט.
מכבי עשו מהפכה ענקית וההצלחה שלהם בין הייתר נובעת מכך.
לא כל זר הוא מישהו שמבין בתפקיד הזה (מנדיונדו למשל), צריך אוטוריטה מקצועית, שנתחיל שיטת משחק ותמנה את האנשים הנכונים במסגרת התקציב שיש.
לגבי ב"ש - שים לב למה שכתבתי:
"הפועל צריכה מנהיג דרך במיוחד שאין לה כסף להביא את הישראלים והזרים הכי טובים.
שיש לך תקציב מוגבל אתה צריך מישהו שמבין בכדורגל, כבירי לא כזה."

שיש לך תקציב לא מוגבל אתה לא צריך סקאוטינג טוב, אתה פשוט מביא את השחקנים הכי טובים שיש באותה נקודה!
לכן ב"ש לא צריכים מנהל מקצועי...

בקרית שמונה יש לך את שירצקי, באשדוד את בן זקן, במכבי פ"ת את לוזון, ברעננה אשר אלון.
בדר"כ איש המקצוע בקבוצות בתקציב מוגבל זה הבעלים, אצלנו ראינו שלבעלים שלנו אין ידע מספיק טוב כדי שהקבוצה תצליח....

בשביל להצליח אתה צריך לדעת לבחור את השחקנים הנכונים יחד עם מאמן טוב (לא חייב מאמן עם רזומה).
6 זרים יכולים להיות בסגל, 5 בהרכב שזה חצי הרכב, קבוצות קמות ונופלות על זרים!
אצלנו ? משחקים עם 2-3 זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 12:27 
עזוב, זה לא נכון בכל כך הרבה רמות שאין לי מאיפה להתחיל אפילו.

מעניין שבמכבי כל ההצלחה היא בגלל המקצועיות של ג׳ורדי הזר אבל בב״ש זה בכלל לא קשור לנושא המנהל המקצועי כי יש להם כסף והם יכולים להביא את מי שהם רוצים. העיקר ששומרים על סטנדרט זהה כדי להגיע למסקנות נכונות ולא מתאימים כל מקרה לאג׳נדה הספציפית שהוחלט מראש שהיא נשגבת.

המודל של מנהל מקצועי זר כל כך מוכח ומצליח שיש פה בדיוק דוגמה אחת מוצלחת לזה בכדורגל הישראלי, וגם היא לא רלוונטית אלינו בשיט. אבל יאללה, עוד טייטל במאות אלפי דולרים עם הקוסם התורן בעל המבטא הנוכרי שילבש חליפה יפה זה מה שיציל את המועדון המתפרק שלנו.

יש לי עוד הרבה להגיד על הנושא הזה אבל אי אפשר להלחם יותר בקלישאות האלה. אנחנו צריכים לחשוב value for money ולא להסחף אחרי כל מיני טייטלים ריקים מתוכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
סומך כתב:

כשאין לך כסף, עדיף שתנסה מודלים קרובים יותר, מכבי פ״ת, הפועל חיפה, קרית שמונה גם בית״ר. מסתדרים עם מאמן שאפשר לסמוך עליו בנושא הרכש, רצוי שהבעלים יבין קצת בכדורגל כמובן כדי לא לתת אולטימטום מוחלט למאמנים.
גוטמן לעולם לא יתאים למשרה, הטרק רקורד בנושא בחירת שחקנים וכדומה כושלת לעומת ההצלחה המעוטה שהוא מייצר (תודה על המהלך המבריק דולי מנגה עבור יחזקאל)
דולר פר value, גוטמן יושב על משכורת שמנה ללא כל ערך, שום זעזוע לא יקרה אם ילך, להפך.אך הגונב דעת, כמו שכבר כתבתי לא יתפטר.

אילו דוגמאות הבאת? ביתר? ק"ש? שם הבעלים מבינים כדורגל ולא אחת הם מביאים שחקנים על הראש של המאמן או מטילים וטו על רכש שהמאמן רוצה, ולא בגלל העלות אלא לגופו של שחקן. הם לא סומכים על המאמן אלא על הידע שלהם.

אבל אני מסכים איתך שגוטמן לא מתאים לתפקיד המנג׳ר, רק לאימון אבל מאמן הוא כבר לא יהיה.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 12:39 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
עזוב, זה לא נכון בכל כך הרבה רמות שאין לי מאיפה להתחיל אפילו.

מעניין שבמכבי כל ההצלחה היא בגלל המקצועיות של ג׳ורדי הזר אבל בב״ש זה בכלל לא קשור לנושא המנהל המקצועי כי יש להם כסף והם יכולים להביא את מי שהם רוצים. העיקר ששומרים על סטנדרט זהה כדי להגיע למסקנות נכונות ולא מתאימים כל מקרה לאג׳נדה הספציפית שהוחלט מראש שהיא נשגבת.

המודל של מנהל מקצועי זר כל כך מוכח ומצליח שיש פה בדיוק דוגמה אחת מוצלחת לזה בכדורגל הישראלי, וגם היא לא רלוונטית אלינו בשיט. אבל יאללה, עוד טייטל במאות אלפי דולרים עם הקוסם התורן בעל המבטא הנוכרי שילבש חליפה יפה זה מה שיציל את המועדון המתפרק שלנו.

יש לי עוד הרבה להגיד על הנושא הזה אבל אי אפשר להלחם יותר בקלישאות האלה. אנחנו צריכים לחשוב value for money ולא להסחף אחרי כל מיני טייטלים ריקים מתוכן.

כמו שכתבתי בהודעה קודמת. כל הדיבורים על הפרדה מהתקשורת וכו' זה באמת קשקוש בעיניי.
מה שצריך זה מישהו עם טביעת עין מקצועית, במכבי זה ג'ורדי ובב"ש זה אותו אוהד מקורב ששחר ציין.
ועדיף שזה לא יהיה המאמן כי מאמנים בארץ מתחלפים מהר מדי וכי מאמן, באפט טבעי, יחפש הצלחה מיידית על חשבון השקעה לאורך זמן.
נראה שכבירי הבין את זה בשלב ממש ממש מוקדם, הוא פשוט לא מצליח לאתר את האדם הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 12:50 
ג׳ורדי הביא זרים חלשים מאוד ביחס לתקציבים שלו לאורך השנים. מי שסחב אותו זה שחקן ישראלי. אולי השנה הוא פגע קצת יותר, הזמן יגיד (מקווה שלא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 12:52 
"פגע״, השנה היה לו סכומי כסף מטורפים, חוכמה קטנה מאוד להביא ככה שחקנים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 12:56 
Fez כתב:
ג׳ורדי הביא זרים חלשים מאוד ביחס לתקציבים שלו לאורך השנים. מי שסחב אותו זה שחקן ישראלי. אולי השנה הוא פגע קצת יותר, הזמן יגיד (מקווה שלא).

פגע עם זר בשלושה וחצי מיליון יורו והשני עם מיליון יורו משכורת. חבל על ההשוואה.
בכל אופן, לטעמי יש שתי טעויות מהותיות של גוטמן, אחת קריטית וזה מיעוט הכלים ההתקפיים שלנו (ובפרט התפשרות על חלוץ שני והתבססות על הרכב 4-5-1 שבו שני קשרי מרכז שדה לא תורמים להתקפה) והשניה זה גורבסוב שנראה כמו נפילה גדולה.
ועדיין, לגמור את גוטמן על זה זה פשוט שוב להתחיל קבוצה חדשה, שוב להיכנס לשינויים. לא מבין למה, בואו אולי נחכה סיבוב שלם כדי לקבל יותר פרופורציה על הבנייה של הקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הכל יחסי לתקציב, גם הזרים של קרויף שהיו נפילות בשביל מכבי הם לא בהכרח נפילות בשביל בני יהודה.
אין דבר כזה ״לא חכמה״, גם כשאתה מביא שחקן ב-3 מיליון אז יש הבדל בין האם הוא מתגלה כשחקן ששווה 5 מיליון לבין אם הוא מתגלה כשחקן ששווה מיליון (״שווה״ ברמה מטאפורית), הכל שאלה של מה אתה עושה ביחס לתקציב שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

השנה הוא פגע יותר כי הוא הביא זרים בסכומים גבוהים מאוד.
סקריונה עם חוזה של מיליון ורבע יורו נטו לעונה (כולל מענק חתימה)
קיארטנסון עלה להם 3.5 מיליון יורו + שכר של 750K נטו לשנה.
באמת לא כוחות.
שניהם ביחד (כולל עלות רכישה) זה יותר מכל תקציב השחקנים שלנו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 12:57 
זה לא חייב להיות בן אדם אחד. בעיניי האידיאל הוא שהחלטות מקצועיות יתקבלו בפורום של כמה אנשים עם דעות מגוונות.
קיוויתי שבהפועל זה יהיה(כרגע) גוטמן, אפרתי, לוזון ואופיר חיים, אבל נוכח כל מה שקורה בימים האחרונים כנראה שזה כבר לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 327 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: