teknoboy כתב:
Red Pride כתב:
teknoboy כתב:
אין שום שינוי, ואף אחד לא עושה שום בדיקות נאותות, וכל ההסכמים האלה הם סתם הצגה - כולם קופים של וייצמן שמתחלפים כדי שאנחנו לא נשים לב למה שקורה.
ככה נראה לי.
מה שאותי אישית מעניין זה מה הקשר של ויצמן לטביב - מימון מחנות אימונים לביט"ר באירופה, עסקת קליימן, תמונות במדור גליצ'ים עם דנה אשכנאזי...
שם קבור הכלב.
בדיוק חשבתי על זה.
בזמנו הציגו את זה כאילו וייצמן עוזר לביתר של טביב כחלק מהעסקה לסילוקו של טביב.
יש מצב שגם טביב היה קוף של וייצמן?
בכל מקרה, בזמנו נכתב פה שהוא "עזר" לעוד קבוצות מלבד הפועל וביתר, מה שרק מעלה עוד יותר חשדות.
ציטוט:
קצת רקע: כשאלי טביב ניצח את הליך הבמבי מול מוני הראל, מני ויצמן הגיע לחגוג עימו. ויצמן, בניגוד לאחרים בהפועל תל אביב, יודע למצוא בטביב גם תכונות טובות. ויצמן, למי שלא יודע, היה בעבר איש מפלגת העבודה, סגן ראש עיריית נס ציונה, וכיום הוא איש עסקים מצליח ועשיר מאוד. הוא, בדומה לדמויות כמו משה תאומים וחיים רמון, תמיד ניסה לעזור לקבוצתו האהובה, אבל רק כאשר פרצה המחאה, נגרר מי שהפך לאיש עסקים אמיד לתוך הקלחת. באותה עונה ויצמן תיווך לאורך כל הדרך בעזרת היו"ר דורון אוסידון בין טביב לשאר הגורמים בהפועל תל אביב, אך עלה שלב כשרמון פנה אליו וטען שיש עמו מספר אנשי עסקים אמידים מאוד שמעוניינים לקנות את הקבוצה. העובדה שלרמון לא היה חוזה חתום עם אותם אנשי עסקים לא ממש הדאיגה את השר לשעבר והוא התעקש לבצע את העסקה. ויצמן נתן ערבות בעל פה לטביב כי אם הכסף לא יעבור הוא זה שישלים וישלם.
"המחאה בהחלט הייתה מונעת מגורמים אינטרסנטיים", אומר ויצמן לוואלה ספורט, "ועד היום אני לא יודע מי אלה שעמדו מאחוריה. יש כאלה שלא רצו לראות את הבייבי שלהם בידיים של טביב. בשביל להבין למה הפועל נראית ככה אני אתן דוגמה: בזמנו רומן אברמוביץ' שאל את אברהם גרנט: 'איך אני עושה את נבחרת ישראל טובה וחזקה?' גרנט אמר לו שהוא צריך לרכז את כל השחקנים של נבחרת ישראל במועדון אחד. אברמוביץ' המשיך ושאל אותו: "'יש כזו אחת פנויה?" גרנט אמר לו ישר: 'הפועל תל אביב'. החתימו את גרנט על חוזה יחד עם כמה שחקנים, ואז, כשבאו לקבל את הקבוצה, היו אנשים שהבריחו את רומן. תארו לעצמכם מה היה קורה אם זה היה נסגר אז? משם התחילו הבעיות של הפועל ואחר כך זה עבר לטביב. אגב, גרנט קיבל שכר שנתיים מאברמוביץ' בגלל אותו הסכם".
http://sports.walla.co.il/item/2946595 מהכתבה ממש לא ברור מה טיב היחסים בין טביב לוייצמן.