תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 14 יוני 2025, 21:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 827 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 28  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות אוגוסט - דיונים
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 16:15 
Royi כתב:
אני יכול להבין את הקבוצות שטוענות שזה תקדים מסוכן שעלול לפגוע בספורטיביות (למרות שהנסיבות בו שונות ממקרי העבר).

התגובה של ב"ש "אין לכם קהל שימלא את האיצטדיון" זאת חוצפה של קבוצה ששכחה איפה היא הייתה לפני כמה שנים ופשוט עיוורון לכל מה שהולך בליגה.

מה קורה שמכבי פ"ת מאחרת בבייתה קבוצה גדולה?
מה קורה שהפועל חיפה מאחרת את הדרבי של חיפה בסמי עופר?
מה קרה שבני יהודה אירחה אותנו בבלומפילד?
איזה בייתיות יש פה? ואפשר לתת מלא דוגמאות כאלה של כמעט כל משחק בארץ שקבוצה קטנה מאחרת את אחת הגדולות.

זה שקבוצות משחקות באיצטדיון מסויים לאורך כל העונה לא הופך את זה יותר ספורטיבי מלקיים את הדרבי בסמי עופר..
אם המנהלת רוצה לעשות סדר, אז שידאגו קודם כל שכל קבוצה תארח במגרש בייתי שפרופרציוני לכמות האוהדים שהיא מסוגלת להביא. זה הרבה יותר צורם מהחוסר ספורטיביות של קיום דרבי הדדי במגרש נטרלי בשנה שאף אחת מהקבוצות לא משחקת בבייתה.

ההבדל הוא שמכבי פת מארחת באותו מגרש את כל הקבוצות הגדולות ונותנת להם את אותו הדבר ואותו התנאים.
ב"ש (מבחינתה) צודקת כי מבחינתה האוהדים שלה נוסעים למושבה ויקבלו 1000 כרטיסים ואווירת חוץ בעוד אוהדי מכבי יסעו לחיפה ויקבלו לפחות 10 אלף כרטיסים בדרך כזאת או אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 16:17 
Adom Bdam כתב:
Royi כתב:
אני יכול להבין את הקבוצות שטוענות שזה תקדים מסוכן שעלול לפגוע בספורטיביות (למרות שהנסיבות בו שונות ממקרי העבר).

התגובה של ב"ש "אין לכם קהל שימלא את האיצטדיון" זאת חוצפה של קבוצה ששכחה איפה היא הייתה לפני כמה שנים ופשוט עיוורון לכל מה שהולך בליגה.

איזה בייתיות יש פה? ואפשר לתת מלא דוגמאות כאלה של כמעט כל משחק בארץ שקבוצה קטנה מאחרת את אחת הגדולות.

זה שקבוצות משחקות באיצטדיון מסויים לאורך כל העונה לא הופך את זה יותר ספורטיבי מלקיים את הדרבי בסמי עופר..
אם המנהלת רוצה לעשות סדר, אז שידאגו קודם כל שכל קבוצה תארח במגרש בייתי שפרופרציוני לכמות האוהדים שהיא מסוגלת להביא. זה הרבה יותר צורם מהחוסר ספורטיביות של קיום דרבי הדדי במגרש נטרלי בשנה שאף אחת מהקבוצות לא משחקת בבייתה.

ההבדל הוא שמכבי פת מארחת באותו מגרש את כל הקבוצות הגדולות ונותנת להם את אותו הדבר ואותו התנאים.
ב"ש (מבחינתה) צודקת כי מבחינתה האוהדים שלה נוסעים למושבה ויקבלו 1000 כרטיסים ואווירת חוץ בעוד אוהדי מכבי יסעו לחיפה ויקבלו לפחות 10 אלף כרטיסים בדרך כזאת או אחרת.

זה לא נכון ולא מדובר פה על גדולות, אלא על שיוויון בליגה.
שפ"ת מארחת את מכבי ובית"ר זה לא אותו דבר כמו שפ"ת מארחת את כפר סבא. אם היה לפ"ת איצטדיון של 3000 צופים, אז כל הקבוצות היו מקבלות את אותם תנאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 17:09 
סמל אישי של המשתמש
3 אליפויות, מספר גביעים לא ידוע, אוהדים רק בדרום.
כשהם יגיעו לעוד מספר אליפויות, שידברו איתי על "לא מצליחים למלא איצטדיון" עד אז, שישמרו על מקומם כמועדון דרג ב'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 17:13 
Royi כתב:
Adom Bdam כתב:
Royi כתב:

שפ"ת מארחת את מכבי ובית"ר זה לא אותו דבר כמו שפ"ת מארחת את כפר סבא. אם היה לפ"ת איצטדיון של 3000 צופים, אז כל הקבוצות היו מקבלות את אותם תנאים.

די נו, אתה קורא את מה שאתה כותב? אם כבר ללכת על הכיוון שלקחת, אז בד"כ קבוצות שמתמודדות על האליפות יש להם אותו סדר גודל של קהל שיבוא לפ"ת. אבל באמת, רד מהקו הזה. לקבוצות צריך להיות מגרש אחד שבו הן מארחות את כל הקבוצות. לפעמים יש רדיוס (עונש בעייתי, אבל כנראה שזה מה יש) או שזרוע ומישהי מרוויחה בצורה רנדומלית, לא בגלל שיש לה קהל יותר גדול.
זה לא טוב להפועל, לא טוב לליגה, לא טוב לכלום. זה בשביל לעשות כסף, שזה בסדר כי אני לא חושב שזה כסף שכבירי מכניס לכיס שלו אלא ברור שזה הולך למועדון, אבל זה על חשבון הספורטיביות באספקט של הליגה כולה ועל חשבון הביתיות שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 17:23 
אם זה כלכך משנה לבאר שבע אז שידרשו שהקבוצה האורחת תקבל רק את ה 10% מתכולת האצטדיון שמגיעים להם ולא יותר

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 18:03 
סמל אישי של המשתמש
חייב להגיד שאני אוהב את הגישה ה"אוהדת" הזאת של one כלפניו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
ברור לכם שאף אחד פשוט לא בדק לכמה משחקים ריייכרט מורחק ורק היום גילו את זה ?
לא מובן למה אין עדיין מנהל קבוצה. שוכחים את שיימן בשירותים, שחקנים שלא עוברים בבקרה ולא מעדכנים את המאמן ואותם על זה, שחקנים שמורחקים ומתורגלים בהרכב. זה תפקיד שהוא חובה, ורצוי שמי שעושה אותו גם יבין מה הוא עושה. כל המקרים האלו רק פוגעים בתדמית הגם ככה רעועה של המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 18:42 
kobster כתב:
ברור לכם שאף אחד פשוט לא בדק לכמה משחקים ריייכרט מורחק ורק היום גילו את זה ?
לא מובן למה אין עדיין מנהל קבוצה. שוכחים את שיימן בשירותים, שחקנים שלא עוברים בבקרה ולא מעדכנים את המאמן ואותם על זה, שחקנים שמורחקים ומתורגלים בהרכב. זה תפקיד שהוא חובה, ורצוי שמי שעושה אותו גם יבין מה הוא עושה. כל המקרים האלו רק פוגעים בתדמית הגם ככה רעועה של המועדון.

אני חושב שמה שאתה כותב לא נכון. אם אני מבין נכון, עד היום רייכרט לא הורחק למשחק נוסף (הרי זה מחייב החלטה של בית הדין למיטב הבנתי). נראה שבאמת יש פה איזושהי עסקת טיעון, בהסכמת הפועל (כי שוב, אין שום החלטה של גוף מוסמך). אני רק לא מבין למה צריך לעשות עסקאות מהסוג הזה אם אין שום סיבה לקבלת הרחקה ממשחק נוסף. פשוט ביזיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 20:44 
הנושא הוא של ההתאחדות וכחותמת גומי. בודא שאינו מענינן של הקבוצות האחרות.
לא נוצר יתרון יחסי, כי 2 הקבוצות משחקות באותו מגרש חיצוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
איפה הספונסר הסיני :CRY2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 20:58 
dino כתב:
איפה הספונסר הסיני :CRY2:

בדימיון הדפוק של פשכצקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
זאת אלג'ם הביאה ראשונה.
צנציפר הגדיל לעשות וטען שזה סגור.
נמתין בבכי עד אשר נדע סופית שהם הלכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 23:21 
redrony כתב:
Royi כתב:
Adom Bdam כתב:
Royi כתב:

די נו, אתה קורא את מה שאתה כותב? אם כבר ללכת על הכיוון שלקחת, אז בד"כ קבוצות שמתמודדות על האליפות יש להם אותו סדר גודל של קהל שיבוא לפ"ת. אבל באמת, רד מהקו הזה. לקבוצות צריך להיות מגרש אחד שבו הן מארחות את כל הקבוצות. לפעמים יש רדיוס (עונש בעייתי, אבל כנראה שזה מה יש) או שזרוע ומישהי מרוויחה בצורה רנדומלית , לא בגלל שיש לה קהל יותר גדול.
זה לא טוב להפועל, לא טוב לליגה, לא טוב לכלום. זה בשביל לעשות כסף, שזה בסדר כי אני לא חושב שזה כסף שכבירי מכניס לכיס שלו אלא ברור שזה הולך למועדון, אבל זה על חשבון הספורטיביות באספקט של הליגה כולה ועל חשבון הביתיות שלנו.

זה שאתה מוסיף "עקיצות" בתחילת ההודעות שלך לא הופך את הדעה שלך ליותר נכונה או רלוונטית.
לפני כמה שנים קריית שמונה לקחה פה אליפות. ולמה אליפות? מה עם קרב על אירופה? פליאוף עליון? ירידה? למה לתת לקבוצות עם קהל גדול יתרון במשחקי חוץ - אם רוצים לעשות שוויון שיעשו בין כל הקבוצות וידאגו שכל קבוצה תשחק במגרש שמתאים לה. זה שקבוצה כמו הפועל חיפה משחקת בסמי עופר כל העונה לא הופך את זה לסופרטיבי, אלא נותן יתרון מובהק למכבי חיפה לדוגמא במשחק. זה הרבה יותר צורם מקבוצות גדולות שנאצלות לשחק לא בבית בגלל שיפוצים ומבקשות להחליף איצטדיון למשחק טרם תחילת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 23:24 
dino כתב:
זאת אלג'ם הביאה ראשונה.
צנציפר הגדיל לעשות וטען שזה סגור.
נמתין בבכי עד אשר נדע סופית שהם הלכו.

צנציפר גם טען שהחתימה ב21 לחודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 23:39 
Royi כתב:

זה שאתה מוסיף "עקיצות" בתחילת ההודעות שלך לא הופך את הדעה שלך ליותר נכונה או רלוונטית.
לפני כמה שנים קריית שמונה לקחה פה אליפות. ולמה אליפות? מה עם קרב על אירופה? פליאוף עליון? ירידה? למה לתת לקבוצות עם קהל גדול יתרון במשחקי חוץ - אם רוצים לעשות שוויון שיעשו בין כל הקבוצות וידאגו שכל קבוצה תשחק במגרש שמתאים לה. זה שקבוצה כמו הפועל חיפה משחקת בסמי עופר כל העונה לא הופך את זה לסופרטיבי, אלא נותן יתרון מובהק למכבי חיפה לדוגמא במשחק. זה הרבה יותר צורם מקבוצות גדולות שנאצלות לשחק לא בבית בגלל שיפוצים ומבקשות להחליף איצטדיון למשחק טרם תחילת העונה.

זה לא עניין של עקיצות, אתה כותב דברים הזויים. ״לדאוג שכל קבוצה תשחק במגרש שמתאים לה״. מאיפה אתה מביא את זה?
לכל קבוצה יש מגרש ביתי ושם היא צריכה לשחק את כל המשחקים שלה נגד כל הקבוצות. יש שיש מגרשים שקבוצות חולקות אותם זו בעיה אחרת.
לקבוצות עם קהל גדול יש יתרון, לא רק במשחקי חוץ וזה בדיוק מה שאני לא רוצה שיקרה בדרבי שאנחנו נארח בחיפה. אני לא רוצה לתת לקבוצה שיש לה יותר אוהדים ממני לבוא ולהפוך משחק בית שלי למשחק שהקהל מתחלק בו שווה בשווה או קרוב לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2016, 23:48 
ב"ש צודקים, וכפרה עליהם(ן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2016, 01:03 
redrony כתב:
Royi כתב:

זה לא עניין של עקיצות, אתה כותב דברים הזויים. ״לדאוג שכל קבוצה תשחק במגרש שמתאים לה״. מאיפה אתה מביא את זה?
לכל קבוצה יש מגרש ביתי ושם היא צריכה לשחק את כל המשחקים שלה נגד כל הקבוצות. יש שיש מגרשים שקבוצות חולקות אותם זו בעיה אחרת.
לקבוצות עם קהל גדול יש יתרון, לא רק במשחקי חוץ וזה בדיוק מה שאני לא רוצה שיקרה בדרבי שאנחנו נארח בחיפה. אני לא רוצה לתת לקבוצה שיש לה יותר אוהדים ממני לבוא ולהפוך משחק בית שלי למשחק שהקהל מתחלק בו שווה בשווה או קרוב לזה.

אם רוצים לדאוג לספורטיביות, אז שידאגו שקבוצות ישחקו במגרשים שתואמים את כמות האוהדים שלהן וכך משחקי חוץ לקבוצות עם הרבה קהל לא יהפכו משחקי בית כמו שאתה כותב.
אין שום סיבה שקבוצה כמו הפועל חיפה תשחק באיצטדיון של 30 אלף וכו', כי כשהיא מארחת את מכבי חיפה זה הופך למשחק בית של מכבי חיפה מבחינת קהל וזה שהיא משחקת שם גם נגד סכנין וב"ש לא משפר את המצב הזה.
אם מה שאני כותב נראה לך הזוי, אז יכול להיות שהבעיה לא אצלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2016, 01:46 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
kobster כתב:
dino כתב:
kobster כתב:
dino כתב:
עכשיו כבר רשומים אצלנו 20 שחקנים בהתאחדות ולא 18

דגני כהעברה מחיפה, אנטל כשחקן חדש (זה מסביר את עניין השחרור הבינלאומי מפאנדורי)
עדיין חסרים סימיץ' וגורובסוב, זה באמת מוזר מאוד שבומבה ואנטל שלא בתוכניות עברו בבקרה אבל סימיץ' וגורובסוב עדיין לא עברו.
רז שלמה ואנאס מחאמיד רשומים בנוער, זה משלים את ה 24 שבסגל.

ושובשיץ'

כמובן. חייבים למצוא לו ולגורובסוב שמות קיצור, יהיה בעייתי במהלך העונה.

הכינוי של שובשיץ' מהבית זה שובה (shova), בקרואטית זה 'הצגה'. תפור עליו.
גורובסוב זה כמובן ניקו, קל. ניקוליץ' זה נמה, על אפו וחמתו של נמה המקורי. האופציה האחרת זה ראשי תיבות - נמק"ו (@עזרא)

זה בעייתי כשחלק מהאוהדים כבר התחילו לקרוא לניקוליצ' "ניקו", ועוד הם באותה עמדה אז אי אפשר לעשות כמו מכבי ולהבדיל בין "ניקו הבלם" ל"ניקו חסר המח שינצח את בולט בריצת 100 מטר אם יהיו מכות מעבר לקו הסיום".

zink כתב:
redrony כתב:
יהלום אדום כתב:
ב"ש מודעים לכך שאין לנו בית בשנים הקרובות? שיתעסקו באיך הם מייצרים המשכיות מהצד שלהם

לא, הם צודקים ב-100%. זה עניין עקרוני שאם יתקבל ייצור תקדים בעייתי.
תחשוב שאתה מתמודד על האליפות מול ב"ש וב"ש ובית"ר החליטו שהם מעתיקים את הביתיות שלהם למקום אחר. ואז במחזור האחרון ב"ש שהיו אמורים להתארח במשחק חוץ קשה בטדי, ישחקו אותו באצטדיון החדש בר"ג שאמור להכיל 60 אלף מקומות (כמובן שאני סתם ממציא מספרים וסיטואציות).
כל קבוצה משחקת בבית שלה וזהו.

איזו סיטואציה אתה ממציא בדיוק? זה בול מה שקרה ב2003

להפועל "פתח תקווה" היה מגרש ביתי ב2003, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2016, 07:53 
סמל אישי של המשתמש
אשר גולדברג טוען שגוטמן נראה בסיום המשחק משוחח ארוכות עם סוכן השחקנים דודו אוואט ויש להניח שבקרוב ינחת בהפועל זר חדש, לאחר שדולי מנגה ישוחרר.
ספורט 1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אוגוסט 2016, 08:41 
Royi כתב:
redrony כתב:
Royi כתב:

אם רוצים לדאוג לספורטיביות, אז שידאגו שקבוצות ישחקו במגרשים שתואמים את כמות האוהדים שלהן וכך משחקי חוץ לקבוצות עם הרבה קהל לא יהפכו משחקי בית כמו שאתה כותב.
אין שום סיבה שקבוצה כמו הפועל חיפה תשחק באיצטדיון של 30 אלף וכו', כי כשהיא מארחת את מכבי חיפה זה הופך למשחק בית של מכבי חיפה מבחינת קהל וזה שהיא משחקת שם גם נגד סכנין וב"ש לא משפר את המצב הזה.
אם מה שאני כותב נראה לך הזוי, אז יכול להיות שהבעיה לא אצלי.

זה לא נראה לך הזוי שיכריחו קבוצות לבחור מגרש ביתי לפי כמות האוהדים שלהן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2016, 11:22 
זה לא נשמע לי הזוי בכלל. נשמע לי הרבה יותר הזוי שקבוצות בלי הרבה אוהדים משחקות באיצטדיונים שגדולים עליהן בכמה רמות.
ואני לא רוצה להגיד לקבוצות בהקשר הזה איפה לשחק, אלא איפה לא לשחק. בדיוק כמו שיש מגבלות בהקשרים אחרים וסטנדרטים - גם כמות אוהדים צריכה להיות חלק מהם.
אם הפועל חיפה משחקת בסמי עופר, בני יהודה בבלומפילד (מקווה שהם לא ישחקו שם גם אחרי השיפוץ) ורעננה משחקת בנתניה (מקווה שלא טועה), אז זה נראה לי הזוי ולא ספורטיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2016, 21:31 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
אשר גולדברג טוען שגוטמן נראה בסיום המשחק משוחח ארוכות עם סוכן השחקנים דודו אוואט ויש להניח שבקרוב ינחת בהפועל זר חדש, לאחר שדולי מנגה ישוחרר. ספורט 1

בדיוק התכוונתי לשאול:
1. האם מנגה עדיין מתאמן עם הקבוצה?
2. עד מתי אפשר לצרף שחקנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2016, 14:12 
אז וואלה עשו פרויקט צילומים של שחקני ליגת העל במדים של ענפי ספורט אולימפי, משהו נראה לכם מוזר?
http://sports.walla.co.il/item/2989056

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2016, 14:19 
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2016, 14:19 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
אז וואלה עשו פרויקט צילומים של שחקני ליגת העל במדים של ענפי ספורט אולימפי, משהו נראה לכם מוזר?

טוב מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2016, 14:32 
עומרי קנדה כתב:
סימרוטיץ כתב:

טוב מאוד

אופס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2016, 14:37 
סמל אישי של המשתמש
וואו איך רודי חדד נראה, לא הייתי מזהה אותו בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2016, 15:08 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:

רק הפועל חסרה.
מקווה שזה מכוון מהפועל ולא מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2016, 18:49 
סמל אישי של המשתמש
אני די בטוח שזה חוסר שיתוף פעולה מצד הפועל וטוב שכך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2016, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
מזל טוב על המינוי צור, ראוי ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 827 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 28  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: