תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 23:43

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1359 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 46  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בן רייכרט ועניין העו
הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 14:31 
KID A כתב:
ערן כתב:
אגב, יש פה שאלה פרקטית שכרגע בכלל לא מתעסקים בה. אנחנו חודשיים לפני תחילת הליגה, שבוע לפני תחילת האימונים. עד שיוחלט על בוררות, עד שתיקבע בוררות, עד שתהיה החלטת בוררות, עד שיוחלט לגבי ערעור - זה לא תהליך קצר וספק אם מכבי (בניגוד לרייכרט) תרצה לתקתק אותו.

זה נכון שעדיף היה אם כל הסגל היה סגור לפני שיוצאים למחנה אימונים,
אבל בהתחשב בזה שאין לנו אירופה על הראש, שלא בונים על לקחת העונה אליפות, ושהחתמת רייכרט היא קודם כל לטווח הארוך,
זה לא כזה קריטי אם הוא יחתום מחר או בספטמבר.

החתימה שלך אחת הגדולות בתולדות הפורום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: בן רייכרט ועניין העו"ד
הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 14:34 
RedFox כתב:
אני מקווה מאוד שבהפועל עשו הכל בדיסקרטיות מוחלטת ולמכבי אין הוכחות.

זה קצת בעיה כשבארי בעצמו אומר ברדיו "ניתן לרייכרט את כל הגיבוי המשפטי"
לא מבין בשביל מה הוא היה צריך להתראיין.

אבל העניין הזה של מגעים עם שחקן תחת חוזה לא מחזיק מים. כולם יודעים שכולם עושים את זה. אין מועדון אחד בעולם שטורח את עצמו לנהל מו"מ עם קבוצה לפני שיש הסכמה עקרונית של השחקן להגיע (טוב, אולי אני מגזים ויש מקרים כאלה, אבל הם נדירים). תחשוב כמה זמן היה מבוזבז אם אחרי ש2 קבוצות סוגרות על מחיר, באים לשחקן והוא אומר "מה? אני לא רוצה לעבור אליכם בכלל".

להלין על זה זה תקדים מאוד מסוכן. בשנייה אתה מביא את הסמסים ששכטר קיבל מקרוייף, את העדות של דמארי, ועוד 1001 מקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
סיפור עצום, ענק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 14:44 
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 92471.html

סאגת בן רייכרט ממשיכה ליצור גלים. השחקן החרים את אימון מכבי תל אביב, ולא ברור אם הוא יתייצב מחר בקרית שלום לקראת ההמראה למחנה האימונים. כדי להבין מהיכן נובע הצעד הזה - כדאי לשמוע לדברים שמקורביו אומרים היום.

לטענתם, החלטת רייכרט להחרים את אימוני מכבי ת"א נובעת מהבטחה אישית שקיבל השחקן מהפועל ת"א. לפיה, המועדון עומד מאחוריו ומעוניין בו בכל מחיר. לפי גורם בהפועל ת"א, לאחרונה רייכרט שוחח לא פעם עם אדם בכיר בקבוצה והביע את רצונו לשחק רק בהפועל ת"א.

"מה שקורה איתי במכבי ת"א זה משהו שאני לא מאחל לשונאים שלי", אמר רייכרט באותן שיחות, "מאיימים על חיי, לא מקבלים אותו, נותנים לי הרגשה של אויב העם, דורשים ממני להוציא סרטונים שאני לא מאמין בהם. קשה לי''.

'ג'ורדי קרויף אמר לי אלף פעמים ששחקן שלא רוצה להיות במועדון שהוא מנהל - לא יהיה שם. אני מקווה שהוא יעמוד במילה שלו".

שקרן אפס מגעיל. שיישרף כבר ה"ג'נטלמן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 14:48 
סמל אישי של המשתמש
סאגה מעיקה, שתיגמר כבר - לכאן או לכאן

שונא מכבי ובית"ר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 14:51 
סמל אישי של המשתמש
רק מניח את זה פה.
http://news.walla.co.il/item/1143562

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 14:58 
ואבוקסיס כן השתחרר מהחוזה שהוא חתם במכבי.
לא חושב שלמישהו יש את כל הפרטים, אז כל ההערכות די לא רלוונטיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 14:59 
יחי ההבדל הקטן.
את עידן סרור אף אוהד הפועל לא קילל בתקופה שלו במועדון, את עידן סרור הפועל לא השאילה למכבי בידיעה שאוהדי הפועל חושבים שהוא מכביסט. אין באמת השוואה בין המקרים.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: בן רייכרט ועניין העו"ד
הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
כן, השאלה היא עד כמה הדברים האלו רלוונטיים בדיון בוררות. ברור שיש לכך משמעות, אבל לא בטוח שמכריעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 15:02 
בוא הביתה בנצ'וק :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 15:03 
סמל אישי של המשתמש
https://www.facebook.com/HaAdumim.Comments/photos/a.798110546923943.1073741830.797713033630361/828999643835033

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 15:06 
וואי זה מצחיק כי הפועל הומואים והומואים זה דבר רע!!!!!

:facepalm:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 15:07 
סמל אישי של המשתמש
מביך. אין יותר מטומטמים מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 15:09 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
הקומץ המבריק של אוהדי מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 15:21 
מיץ' יודע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 15:21 
מיץ' יודע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
הם יודעים על מיץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 15:23 
סמל אישי של המשתמש
הוא אשכרה הטיל פצצה, סגר את הטלפון, ואף אחד חוץ משמשפחה לא יודע איפה הוא עד אחרי שמכבי ייסעו למחנה אימונים. מטורף.
עד היום הייתי פסימי, אבל כמו שזה נראה כרגע אני לא רואה אותו משחק במכבי בחיים אחרי דבר כזה. לא מבחינתו, לא מבחינת קרויף (שרק עכשיו אני מבין כמה הוא שמעון מזרחי רק בפסיכופת), ובטח לא מבחינת הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 15:24 
סמל אישי של המשתמש
לא, למיצי יש חברה. זה כנראה לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 15:27 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע אם זה לא יתנקם בו בבוררות, קשה מאוד לדעת איך דברים יתפתחו שם, אבל כשאחד הבוררים החדשים של ההתאחדות זה מכובדנו דני נוימן אפשר לדמיין תרחישים סבירים בהם האידיוט הזה יכנס ברייכרט ויפסוק שמכבי רשאית להגדיר את תג המחיר שלו. בשבוע האחרון התדמית של רייכרט הפכה לכזו של ילד בעייתי ושל מכבי לקוזק הנגזל, ההחרמה של האימונים היום בוודאי תהיה בעוכריו.

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 15:28 
שפרלינג אמר שייפנו לאופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 15:31 
mbracha כתב:
לא יודע אם זה לא יתנקם בו בבוררות, קשה מאוד לדעת איך דברים יתפתחו שם, אבל כשאחד הבוררים החדשים של ההתאחדות זה מכובדנו דני נוימן אפשר לדמיין תרחישים סבירים בהם האידיוט הזה יכנס ברייכרט ויפסוק שמכבי רשאית להגדיר את תג המחיר שלו. בשבוע האחרון התדמית של רייכרט הפכה לכזו של ילד בעייתי ושל מכבי לקוזק הנגזל, ההחרמה של האימונים היום בוודאי תהיה בעוכריו.

יש משהו במה שאתה אומר אבל לא יודע... נראה לי שזה ששחקן שלא מסוגל ומעוניין להשאר במועדון, מקבל איומים על חייו ומחוייב לעשות קלטת "החטוף" ע"י המועדון בזמן שהמועדון מגיב לתקשורת "הכל בסדר השחקן רוצה להישאר במכבי ומעולם לא אמר אחרת" מראה שדי לא הייתה לא ברירה אלא לברוח.
מדובר בהתנהגות אלימה של מאפיה והשתקה של השחקן בכלי התקשורת. גם אני הייתי נעלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 15:31 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
שפרלינג אמר שייפנו לאופא

אם בהתאחדות הישראלית הוא לא ימצא אמפתיה עם הטענות שלו על השאלה ליריבה העירונית, באופ"א הוא בוודאי לא ימצא אותה. מה גם שזה יהיה תהליך ארוך מדי, לא יודע אם הפועל תמהר לקלוט אותו אחרי שהתייבש ביציע ולא התאמן כמה חודשים ומבלי שעשה הכנה ראויה עם הקבוצה לפני העונה, וזה עוד מבלי לדבר על תג המחיר שידביקו לו (והרי חייב להיות לו כזה, לפחות בתורת דמי השבחה שיכולים בקלות להיות כמה מיליונים).

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 15:33 
מיסטר הרמן קרויף יו דונט האב אני ריספקט פור בן ריכרט ???
ואני באמת לא מבין למה ריכרט רשם להרמן שהוא הלך עם הלב שלו והוא מקווה שיבין אותו ??? הוא לא יודע שלהרמן אין לב ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
mbracha כתב:

יש משהו במה שאתה אומר אבל לא יודע... נראה לי שזה ששחקן שלא מסוגל ומעוניין להשאר במועדון, מקבל איומים על חייו ומחוייב לעשות קלטת "החטוף" ע"י המועדון בזמן שהמועדון מגיב לתקשורת "הכל בסדר השחקן רוצה להישאר במכבי ומעולם לא אמר אחרת" מראה שדי לא הייתה לא ברירה אלא לברוח.
מדובר בהתנהגות אלימה של מאפיה והשתקה של השחקן בכלי התקשורת. גם אני הייתי נעלם.

אני זוכר את הפנייה של עומרי קנדה לבוררות כשרצה להשתחרר מהפועל לפני העונה האחרונה שלו פה, החזיק בהצעה מאוקראינה או משהו וטען שאנחנו לא משלמים לו משכורות (עילה יותר טובה מזו של רייכרט כנראה, גם אם לא הייתה מוצדקת בזמנו בגלל החובות לקבוצה), בסופו של יום הבוררות דחתה את הטענות שלו ואנחנו קיבלנו עונה מרתקת עם רוטציה בין חוטבא לקנדה. היו גם את כל השחקנים של דון שחר שבמשך שנים ישבו ביציע כי הוא לא הסכים לשחרר מהחוזה בחינם, לא זוכר אם פנו לבוררות או לא, אבל אם היו חושבים שיש להם קייס בוודאי היו עושים זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 15:41 
שחר היה מת להשתחרר מהחוזה של המנודים שלו, הם אלה שלא רצו ללכת לשום מקום שישלם להם פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 15:46 
סמל אישי של המשתמש
19 כתב:
שחר היה מת להשתחרר מהחוזה של המנודים שלו, הם אלה שלא רצו ללכת לשום מקום שישלם להם פחות.

עמאשה במשך המון זמן רצה שחרור ללא תמורה, אני די בטוח שגם גולסה רצה את אותו דבר בתקופות שראה יציע או ספסל וצפצפו עליו, כשדגני רצה לעזוב את חיפה הוא דרש שחרור ללא תמורה ואיים שבלי זה לא יעזוב וכו'. לא חסרות שם דוגמאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 15:49 
ללא תמורה, זה משהו אחר. יופי שזה מה שהם רצו. אף אחד לא יפסוק על שחרור ללא תמורה ואי אפשר לחייב מעסיק לשחרר ללא תמורה.

הוא קיבל הצעות עליהם מקבוצות קטנות יותר, והם לא הסכימו ללכת. אין להם מה לפנות לבוררות. רייכרט לא מתעקש להשאר במכבי, ולא מבקש שחרור בחינם ככל הידוע. אין קשר בין א' לב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 15:50 
שוב, ממה שהבנתי משפרלינג, העניין הייחודי פה הוא שמכבי *אילצו* את רייכרט לעבור ליריבה והסבו לו נזק.
לא יודע כמה זה משהו שיעזור לו, אבל תכלס זה נכון. זה דבר שלא עושים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יוני 2015, 15:51 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
שוב, ממה שהבנתי משפרלינג, העניין הייחודי פה הוא שמכבי *אילצו* את רייכרט לעבור ליריבה והסבו לו נזק.
לא יודע כמה זה משהו שיעזור לו, אבל תכלס זה נכון. זה דבר שלא עושים

זה טיעון מגוחך.
העניין הוא שהאוהדים שם מתעללים בו מהיום שהגיע, על זה צריך לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1359 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 46  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: