Eros Ramazzotti כתב:
Shacham כתב:
MaorShemesh כתב:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 87&lang=HEגל מאיו סיכם בקריית שמונה.
שחקן בית,בא מהלאומית ואני מניח שהדרישות הכספיות שלו לא מטורפות..חבל שלא אלינו
זה בדיוק סוג ההחתמות שכשאנחנו עושים כל הקהל מיילל.
אין שום בעיה עם החתמות כאלה כל עוד שמים אותן בפרופורציה הנכונה - גיבוי לסגל. זה שחקן 16-18 בהיררכיה, בהתאם הוא משתכר, ובהתאם צריך להתייחס אליו.
בגלל זה לא הבנתי למה כולם כאן יצאו על צ'קול ופדידה כאילו זה היה או הם או להביא זר ב300 אלף יורו. כולה שחקנים משלימים זולים.
זה פשוט שטויות מה שאתה רושם.
השחקנים האלה באו לתוך סגל שכבר כלל 18 שחקנים, הרוטציות שהליצן עשה על הספסל היו מטריפות את הדעת.
במה פדידה היה הכרחי כשיש לך כבר את ספורי ומלכה? לא נכנס למי יותר טוב, כולם שחקנים חלשים מבחינתי. כנ״ל צ׳קול, פתחת את הקיץ שעבר עם דגני מגן ימני והמאמן נלחם להביא את ליאור לוי שבסוף הגיע. יגאל והרוש היו בצד שמאל. באותה מידה שהביאו את צ׳קול שהוא שחקן חלש מאוד, היה פשוט אפשר להריץ איזה מגן מהנוער.
ועכשיו נעבור לרן יצחק שהגיע על חוזה של כ-100א׳ דולר שסיים עונה שלמה של 90 דקות אם תחבר את כל הדקות שהוא שיחק. ברבע מחיר אפשר היה להשאיר בסגל את עדן שרם שגם ככה שייך לך.
אני גם לא מדבר על דני עמוס שהיה מיותר אבל אותו נעזוב בצד.
אז הגיעו 3 שחקנים חלשים שלא תרמו כלום כשבסגל כבר היו לך שחקני בית צעירים(חלשים או לא זה לא משנה) בשליש מחיר.
תחבר את השכר של שלושת הסטארים האלה שהוא הביא ותאמין לי שאפשר היה למצוא מישהו יותר איכותי מסאשה.