kobster כתב:
לירון האדום כתב:
קובסטר אם חג'ג' באמת היה רוצה להיות הבעלים של הפועל ולהעיף את כל חברות רמון,
הוא היה קונה גם את כל החלקים של האחרים (צבאן, סיימון וכו').
הוא היה יוצא בגלוי ואומר אני הבעלים החדש של הפועל ובלה בלה בלה.
בינתיים הוא עושה הכל דרך אופירה שמספקת לו פרסומות וכתבות יח"צ בחינם.
מועדון חובבני שתנהל לפי חבר מביא חבר.
1. הוא עובד עם צבאן וסיימון, בניגוד לרמון שלא ספר אף אחד. צבאן שם כסף כדי לשלם את המשכורת האחרונה במועדון, סיימון נמצא בברלין כדי לסגור את מחנה האימון.
2. הוא הבעלים החדש של הפועל דה פקטו. אני אנסה לארגן שהוא ישלח לך הודעה בווטסאפ על זה...
3. מעניין תתחת שלי הכתבות של אופירע. מעדיף את הגועל נפש הזה על פני הספינים והשקרים מצד "בכיר במועדון" שעושים לנו נזק הרבה יותר גדול.
שוב, אין פה סיטואציה מושלמת ולכל אפשרות יש את המינוסים שלה,את המינוסים של חבורת באים לעזרה אנחנו מכירים יותר מדי טוב, זה הדבר הראשון שצריך לטפל בו.
האמת שכל יום אני מהרהר עד כמה חשוב הפלוס החדש של אהדת התקשורת.
בתור אחד שמאזין על בסיס כמעט יומי לאופירע או למאיר אני דווקא לאט לאט חושב שזה פלוס מאוד גדול.
אני זוכר בשנה שעברה את ע"ז עולה על הקו כאשר רק התחילו הכתבות בנוגע להתעניינות מכבי בו. אני זוכר גם את אופירה וגם את אינשטיין מצדדים בו ללכת למכבי.
עכשיו ברור שכסף משחק תפקיד, יוקרה ועוד ועוד.
אבל בסוף שחקנים הם בני אדם ומושפעים מעוד גורמים. כל החלטה אפשר להציג באור חיובי ובאור שלילי. למשל אם היפוטתית תעלה שאלה של גילי למכבי (נניח שגילי מתלבט ושוקל מעבר כזה). התקשורת יכולה להציג את המעבר הזה בתור "הצלת הקריירה", "קבוצה מקצוענית", "כסף, ניהול", "פחות לחץ" ועוד אלף ואחד דברים שבסופו של דבר מגיעים ומחלחלים.
מצד שני, אפשר להציג את זה בתור "טעות גדולה", "בגידה", "עוד שחקן בסגל שלהם", "איפה הסמלים? רק הכסף חשוב?" ועוד..
לכן, הגעתי למסקנה שלתקשורת אצלינו יש השפעה לא מבוטלת על סטיגמה של מועדון. אפילו בנושא עונשים. את שלט היודן ראט אפשר להציג בתור חילול השואה, בזיון וכו' ואפשר להרגיע את זה ולהחליק את זה בתירוץ של קומץ, התרשלות של המשטרה וכו'. כפי שהיה במקרה טוטו והבננה...
בקיצור, לדעתי אנחנו ממעיטים בערכו של ה"פלוס התקשורתי" במיוחד שאנחנו בפתח עונת המלפפונים..