האדס כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
האדס כתב:
הגלמוד מלוד כתב:
האדס כתב:
סבבה, פעם הבאה אני אשלח לך פרטית ולחבר הדביל שלך לפני שאני אשלח פה הודעה.
רוצה להגיב עניינית ולערוך דיון, קדימה, רוצה להטיף לי, עדיף שתשחרר, כי זה על הזין שלי.
אם זה על הזין שלך אז למה אתה מגיב?
כי אני עושה איתכם יישור קו, מפה תמשיכו למנף את האשכול ל-329 עמודים עם תגובות לא ענייניות ואני אעסוק בעיקר.
העיקר - הפיכת קונספירציה אפשרית לעובדה ברורה ומוצקה + ליקוק עצמי והעלבת אחרים?
כי אם כן אז בוודאי שאתה מתעסק בעיקר.
אני יכול גם?
חיים רמון עשה את 9/11. נבלה.
רושם את דעתי העניינית,
חיים רמון הוא אפס מאופס והוא הוביל את הפועל לכישלון ניהולי וכלכלי, לא פחות מאלי טביב.
חיים רמון הולך נכון לדיווחים האחרונים להיות אחראי לעוד ביזיון מקצועי עליו הוא חתום בפחות משלוש שנים במועדון (קנדציה הנוכחית, שלא נפתח את הקדנציות הקודמות).
לא רשמתי שום תאוריות קונספירציה, אתה וחבריך טומנים את הראש בחול כבר שנים בזמן שאנשים חכמים ממני צועקים פה את האמת שחור על גבי לבן.
בנתיים, 12 אלף איש הגיעו לנתניה ומובילי העידוד לא השמיעו אפילו מילה אחת בנושא דמארי ושכטר שכל השבוע מספרים לנו שעומדים למכור אותם.
כך שלמעשה, מי שהולך להיות אחראי על 1/14, שזה ינואר 2014, זה חיים רמון, עמותת האוהדים ומובילי הקהל שעמדו מנגד בשתיקה רועמת.
אני, לדעתך, טומן את ראשי בחול? כי לא רשמתי אף הודעה שמעידה על הסכמתי עם המהלך, ולמען האמת אני כועס באותה מידה כמוך.
אבל אני יודע לא לרשום הודעות כמו "מכבי ת"א מחתימה את החלוץ הכי טוב בארץ ל-5 שנים הבאות." ו-"אה, סליחה, גמרתם לעצמכם את הסיכוי למקום 3, גמרתם את הסיכוי לקבוצה טובה בעונה הבאה, גמרתם את הסיכוי לשמירה על קהל המנויים והכי חשוב מהכל, גמרתם עוד עונה בלי אירופה, כלומר עוד ירידה בדירוג שלקח לנו שנים לצבור".
אל תגיד לי שלא רשמת שום תיאוריית קונספרציה.
אני עדיין נחוש בדעתי להוכיח שחיים רמון אחראי על 9/11.