IdanTheLittle כתב:
ערן כתב:
IdanTheLittle, לא שאני לא מסכים איתך לגבי הרוח הכללית (אולי אצלי זה יותר ממניעים של חוסר ברירה), אבל מה בהתנהלות של בן שמעון בחמשת החודשים האחרונים מראה לך שהוא מבין את הטעויות שלו ומתקן אותן? בניית הסגל, שיטת המשחק, החילופים - הכל עם הראש בקיר, שבוע אחרי שבוע.
הוא מחליף בין 4-3-3 ל4-4-2, בין דגני (שמאוד מעצבן אותו) לצ'קול, פעם עולה עם זגורי פעם לא, הביא את ליאור לוי במקום הרוש. שלף את שון מלכה משום מקום. החליף את עמוס (שנחשב פייבורט שלו) בקליימן.
אני רואה שהוא מנסה.
זה לא ממש הולך לו, והוא לא בדיוק מתפקד במצבי לחץ (בלשון המעטה...), אבל הוא יודע כדורגל.
בסוף זה יתחבר לו. אם לא העונה, אז עונה הבאה.
הניסיונות האלה מלמדים בדיוק על הבעיה
מאמן שמנסה ללא הצלחה תוך עשיית מרב הטעויות האפשריות לפתור בעיות שהוא יצר והפתרון גדול עליו בכמה מידות.
קודם כל הוא קיבל תקציב נתון שהיה מוסכם עליו בתחילת העונה, הביא צוות שלם משלו, מינה מנהל למחלקת הנוער מטעמו ובחר להחתים אינספור שחקנים בינוניים כולל זרים כושלים שהוא "הכיר".
לאחר מכן הוא פשוט איבד כיוון. מאמן שמעיף את המגן השמאלי רק כדי להביא לאותה עמדה מגן ימני באותה רמה, מאמן שזורק למגרש בפיגור שחקני נוער שיצילו את המצב, עושה חילופים הזויים ומנסה כל שבוע "להמציא" שחקנים. זה מאמן שפשוט לא מתאים לקבוצה בסדר גודל הזה, בין אם הוא מבין את הבעיות ובין אם לא .
אבל,כל זה מתגמד לעומת המאפיינים הבולטים שלו שמוציאים אותי מהכלים כל פעם מחדש:
ההתנשאות והשחצנות, הראיונות המלוקקים ומתיקות השפתיים שלו. ממש פוליטיקאי לתפארת.