תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 25 יוני 2025, 00:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 60  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 23:44 
שחר כתב:
התקציב שלו השני בגודלו בליגה ויש לו צוות אימון רחב יותר מזה שהיה בהפועל בשנים האחרונות ולא שמעתי ממנו מתלונן על כלום.
לא הבנתי מה ניסית להגיד..

אתה חושב שהוא יתלונן? אתה חושב שהוא יגיד שמה שיש לו זה לא מספיק טוב? ושהוא באמת מרוצה ממה שיש לו?
הוא אולי מרבה להתבטא בצורה חיובית כמעט לגבי כל דבר בקבוצה אבל רק מלראות איך עבדורחימי הגיע אתה מבין כמה החיים שלו קשים.. אני חושב ואמרתי את זה גם לפני שהוא הגיע שקשה מאוד לעבוד בתנאים כאלה ושיהיה לו קשה להצליח במערכת כזו
וזה לא רק הוא.. פרסמתי את זה בלי קשר אליו.. אין בעל בית לקבוצה.. אין מי שיביא כסף..אין עתיד.. ורמון?
עם כל הקושי למצוא רוכש אני לא לגמרי מאמין שהוא מנסה למכור את הקבוצה ולמרות שהוא מצהיר על זה
לא ברור לי למה שום דבר לא קורה עם זה.. אני לא רואה סיבה שהוא ירצה להמשיך להחזיק את הקבוצה
אבל זה פשוט לא ברור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 23:48 
הוא ידע מה הוא יקבל לפני שחתם וכל מה שהוא רצה הוא קיבל, הוא הביא המון שחקנים חדשים וקיבל את שכטר מתנה מהאוהדים, קיבל צוות של 2 מאמני כושר , פסיכולוג צמוד ושליטה על כל דבר במועדון.
עבדורחימי הוצע לו, הוא ממש לא היה חייב להסכים לקחת אותו.
יש מאמנים בקבוצות אחרות בליגה שמשקיפות עלינו מלמעלה שהיו חולמים על תנאים כאלה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
היום אין כסף. בקיץ היה כסף, היו רזרבות אחרונות וגירדו את התחתית של התחתית של החבית (וגם נתנו לו כסף שאין), הכל בשביל רן בן שמעון ואינספור הגחמות שלו.
כמו שאמרתי למישהו באוגוסט:
במיקרו אספו כל שקל שהיה ולא היה, נתנו את כל הז'יטונים מהכסף הזה לבן שמעון, והוא זרק הכל לפח.
במאקרו זה מצב חולה שמראש יש למועדון הזה כסף להימור אחד וזהו לפני שהוא מתפרק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 דצמבר 2013, 23:58 
שחר כתב:
הוא ידע מה הוא יקבל לפני שחתם וכל מה שהוא רצה הוא קיבל, הוא הביא המון שחקנים חדשים וקיבל את שכטר מתנה מהאוהדים, קיבל צוות של 2 מאמני כושר , פסיכולוג צמוד ושליטה על כל דבר במועדון.
עבדורחימי הוצע לו, הוא ממש לא היה חייב להסכים לקחת אותו.
יש מאמנים בקבוצות אחרות בליגה שמשקיפות עלינו מלמעלה שהיו חולמים על תנאים כאלה..

אני חושב שהוא רצה לקחת על עצמו אתגר עם הפועל והוא מאוד האמין בעצמו
אני גם לא האמנתי בשנה שעברה שהוא ירצה להיכנס לעבוד במערכת הזו אולי הוא התגעגע לארץ לא יודע מה
הוא הוצע לו נכון, אבל הוא היה צריך לקבל כסף להביא זר שהוא רוצה והוא לא קיבל ולא להביא זר
שבאותה תקופה היה נחשב משמעותי(אולי עכשיו זה נראה פחות) בצורה כזו.
הוא עכשיו צריך גם להחליף את לוקאס סאשה ואת קולין כי הוא טעה ונפל איתם מה לעשות ואין לו כסף לעשות את זה.
מאמנים שחולמים על תנאים כאלה? השאלה למה אתה מייעד כי לאירופה/גביע זה יכול וצריך להספיק,
אם אתה מייעד לאליפות אלה לדעתי תנאים לא מספיק טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 00:02 
לא אליפות, קבוצה שהשחקן הממוצע שלה עדיף על השחקן הממוצע של כל קבוצה בליגה למעט מכבי וחיפה.
זה ממש ממש לא המצב, וזה בעיקר בגלל בחירת השחקנים שלו. אני לא יודע איך זה נעשה בשטח, אז אין לי דיעה לגביו לעונה הבאה, אבל העונה הוא בנה סגל חלש מאד ביחס למשאבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 00:09 
מה יש לדבר עליו?
גם ככה לא יפטרו אותו וכולנו יודעים ומכירים את הבעיות בקבוצה.
נשאר רק לאכול את הלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
יש לי רק דבר אחד להגיד, או... להראות:
תמונה

עונה ראשונה כמעט ירידת ליגה, עונה שניה נלחם ראש בראש עם מכבי.

או בקיצור,
סבלנות.

רן יודע כדורגל. זה לא איזה פרדי.
לקח כבר אליפות ובנה קבוצה חזקה מאוד בתקציב מצומצם.
אני מאמין שהוא ילמד מהטעויות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 00:16 
נכון. בואו נחכה. יש דרך. יש שיטה. יש התקדמות ממשחק למשחק. בסוף הכל יתחבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 00:16 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle, לא שאני לא מסכים איתך לגבי הרוח הכללית (אולי אצלי זה יותר ממניעים של חוסר ברירה), אבל מה בהתנהלות של בן שמעון בחמשת החודשים האחרונים מראה לך שהוא מבין את הטעויות שלו ומתקן אותן? בניית הסגל, שיטת המשחק, החילופים - הכל עם הראש בקיר, שבוע אחרי שבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 00:19 
לא צריך לפטר,אלא אם כן גוטמן סגור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 00:22 
מושקוביץ כתב:
נכון. בואו נחכה. יש דרך. יש שיטה. יש התקדמות ממשחק למשחק. בסוף הכל יתחבר.

זה ברור שלא יקרה, אי אפשר לעשות קסמים עם השחקנים האלה, אבל אתה יודע, כמו כמעט כל מאמן בעולם, עונה ככה ועונה אחרת.
אני יכול לחשוב על בערך שלושה מאמנים בעולם שלא התרסקו ונזרקו פה ושם. הוא יכול לעשות בהפועל מקום שמיני ועונה אחר כך לקחת אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 00:25 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
IdanTheLittle, לא שאני לא מסכים איתך לגבי הרוח הכללית (אולי אצלי זה יותר ממניעים של חוסר ברירה), אבל מה בהתנהלות של בן שמעון בחמשת החודשים האחרונים מראה לך שהוא מבין את הטעויות שלו ומתקן אותן? בניית הסגל, שיטת המשחק, החילופים - הכל עם הראש בקיר, שבוע אחרי שבוע.

הוא מחליף בין 4-3-3 ל4-4-2, בין דגני (שמאוד מעצבן אותו) לצ'קול, פעם עולה עם זגורי פעם לא, הביא את ליאור לוי במקום הרוש. שלף את שון מלכה משום מקום. החליף את עמוס (שנחשב פייבורט שלו) בקליימן.

אני רואה שהוא מנסה.
זה לא ממש הולך לו, והוא לא בדיוק מתפקד במצבי לחץ (בלשון המעטה...), אבל הוא יודע כדורגל.
בסוף זה יתחבר לו. אם לא העונה, אז עונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
החילוף של קליימן במקום עמוס זו באמת הדוגמה היחידה להסקת מסקנות. לגבי השאר אני לא כל כך מסכים, לדעתי זה יותר פאניקה ואובדן עצות מצדו (הרבה בגלל בניית הסגל הלקויה שלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 00:32 
אני חושב שעם כל העצבים והאכזבה הגדולה מרן, אין בריירה אלא להמשיך לתת לו את המושכות וגם בעונה באה,
בתקווה שנראה הפועל טובה יותר.
(אלא אם כן גוטמן מוכן לחזור)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 00:34 
סמל אישי של המשתמש
ערן כתב:
החילוף של קליימן במקום עמוס זו באמת הדוגמה היחידה להסקת מסקנות. לגבי השאר אני לא כל כך מסכים, לדעתי זה יותר פאניקה ואובדן עצות מצדו (הרבה בגלל בניית הסגל הלקויה שלו).

הסגל נוראי, וזאת אשמתו הבלעדית.
עכשיו הוא מנסה לשחק עם מה שיש.

הסקת מסקנות אמיתית נוכל לראות רק בינואר (אם יהיה תקציב בכלל) או שנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 00:36 
IdanTheLittle כתב:
ערן כתב:

הוא מחליף בין 4-3-3 ל4-4-2, בין דגני (שמאוד מעצבן אותו) לצ'קול, פעם עולה עם זגורי פעם לא, הביא את ליאור לוי במקום הרוש. שלף את שון מלכה משום מקום. החליף את עמוס (שנחשב פייבורט שלו) בקליימן.

אני רואה שהוא מנסה.
זה לא ממש הולך לו, והוא לא בדיוק מתפקד במצבי לחץ (בלשון המעטה...), אבל הוא יודע כדורגל.

הניסיונות האלה מלמדים בדיוק על הבעיה
מאמן שמנסה ללא הצלחה תוך עשיית מרב הטעויות האפשריות לפתור בעיות שהוא יצר והפתרון גדול עליו בכמה מידות.
קודם כל הוא קיבל תקציב נתון שהיה מוסכם עליו בתחילת העונה, הביא צוות שלם משלו, מינה מנהל למחלקת הנוער מטעמו ובחר להחתים אינספור שחקנים בינוניים כולל זרים כושלים שהוא "הכיר".
לאחר מכן הוא פשוט איבד כיוון. מאמן שמעיף את המגן השמאלי רק כדי להביא לאותה עמדה מגן ימני באותה רמה, מאמן שזורק למגרש בפיגור שחקני נוער שיצילו את המצב, עושה חילופים הזויים ומנסה כל שבוע "להמציא" שחקנים. זה מאמן שפשוט לא מתאים לקבוצה בסדר גודל הזה, בין אם הוא מבין את הבעיות ובין אם לא .
אבל,כל זה מתגמד לעומת המאפיינים הבולטים שלו שמוציאים אותי מהכלים כל פעם מחדש:
ההתנשאות והשחצנות, הראיונות המלוקקים ומתיקות השפתיים שלו. ממש פוליטיקאי לתפארת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 00:46 
נו באמת איפה הרוש ואיפה ליאור לוי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 00:55 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:
ערן כתב:

אני רואה שהוא מנסה.

אבל הוא מחליף ומשנה בלי קשר למציאות (זיגזג הזוי עם זגורי, זורק למערכה כל פעם מישהו אחר כאילו יש סיכוי שזה ייתן משהו - טועמה/ספורי/פדידה/יצחק/אטנבי), לא שומר על מה שכן עובד (מלכה היחיד שנותן משהו מהספסל, אז הוא זורק אותו מהסגל ומעלה את ספורי), ולא עושה חלק מהשינויים שכן נדרשים (שכטר תקוע באמצע, שום ניסיון לייצר משחק אגפים). אני יכול לתת עוד דוגמאות לכל אחת מהבעיות האלה.

אלה לא ניסיונות לתקן ולשפר, אלא כל מיני ניסויים הזויים כאילו לא מדובר פה בקבוצת כדורגל שצריכה לנצח. אין שום עקביות, שום יציבות, שום אחריות. ושוב, זה רק חטא אחד מיני רבים (החטא הקדמון שהוא בניית הסגל המחפירה גזר את דין העונה הזאת כבר ביולי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 00:56 
אחרי הדרבי יעלו הקולות שיקראו לרן להיתפטר.
אין צורך לפטר אותו יש צורך שהוא יתפטר, לא ייתכן שהפועל תראה ככה פשוט לא.
שכטר לא טוב, שלח אותו לספסל, יש שיגידו שהיה עדיף אם ילך למכבי, ביננו שם הוא כבר היה עם 8-9 שערים.

האימון בהפועל פשוט לא טוב, לא ברמת ההגנה לא ברמת ההתקפה לא בחילופים ולא בכושר.
עד עכשיו שתקתי על רן, ושאלתי איזה מחליף יש לו?
היום בעיני התשובה היא כל מחליף שישים את שכטר בהתחלה להאפסות בספסל ולאחר מכן בצד, וישחק עם דמארי חלוץ חוד ו3 קשרים התקפיים איתו.

בזמן שהמשחק התקפה תקוע בגלל שאין משחק אגפים.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 01:02 
אלון כתב:
נו באמת איפה הרוש ואיפה ליאור לוי..

לא יודע
בוא תספר לי מה ההבדלים הגדולים שהצדיקו את העשרת הכיס של איזי באוד כמה ג'ובות
אולי אני אשכיל קצת ..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 01:29 
סמל אישי של המשתמש
אני מאוד אוהב אותו אבל היום הפועל נתנה את המשחק הכי גרוע שלה השנה.
אתה העונה הוא יסיים אבל אם הוא לא יעשה שינוי בקבוצה(לא עם רכש) לדעתי עוד עונה לא תיהיה לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 01:50 
עד מחזור 8 זו היתה קבוצה שמאוד רוצה ומנסה למרות התוצאות הבינוניות, קבוצה שלא הגיעו לרחבה שלה, שכמעט לא ספגה(4 שערים ב8 משחקים למי שלא זוכר), שלא נתנה ליריבה להניע את הכדור
מבני יהודה, והשיא במחצית הראשונה היום, אנחנו קבוצה אדישה, מנומנמת, לא לוחצת, לא רוצה מספיק
אני מקווה מאוד שהבוז עורר אותם(ובמחצית השניה, עוד לפני ההרחקה, זה היה נראה הרבה יותר טוב) ובדרבי בלי קשר לתוצאה נעלה רעים, אגרסיביים, לוחצים ולא פראיירים, כמו בתחילת העונה(שוב, בלי קשר לתוצאות, יותר הגישה)

והיום זה היה המשחק הכי גרוע שלנו העונה בפער גדול

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 01:53 
לוי ב4 דרגות מעל הרוש בכל פרמטר , והוא עוד ימני ברגל.
שצריך לפרגן אנחנו מפרגנים,לוי זה בינגו של רב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 02:26 
Yalla Hapoel כתב:

את הסיסמא הזאת הבנתי
אבל אולי תסביר לי למה הוא כל כך בינגו?
בגלל הפריצות שלו באגף? בגלל ההגבהות המדויקות? בגלל היכולת ההגנתית המשובחת?
בוא ותסביר לי למה השחקן הזה שהבאנו מהספסל של קריית שמונה הוא כל כך טוב שהיינו צריכים להוציא עליו כסף שאומרים שאין לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 02:50 
pogi כתב:
Yalla Hapoel כתב:

את הסיסמא הזאת הבנתי
בוא ותסביר לי למה השחקן הזה שהבאנו מהספסל של קריית שמונה הוא כל כך טוב שהיינו צריכים להוציא עליו כסף שאומרים שאין לנו

עדיף הרוש?
עזוב את זה שלוי הרבה יותר טוב הגנתית,איתו אשכרה אפשר להניע כדור.
נגד ביתר בטדי הוא היה מעולה,מה לעשות שהיום שהוא מקבל כדור אין לו הזדמנות למסור אחורה כי לא סאשה ולא גורדנה באים לעזור לו ולתת לו אופציית מסירה אחורה.
בזה בריאן היה מאוד חסר ואם הוא לא ישחק בדרבי אני לא רוצה לדעת כמה פעמים נצליח לעבור את החצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 05:05 
בינתיים בן שמעון מתחת לציפיות. אבל, יש לו רקורד ממשי, איטליגנציה וידע כדורגל שנותנים לו להמשיך הלאה.

משחק אתמול היה חלש. עם זאת, עדיף לקחת ממנו את הווינריות ולקוות שזה ארוע חולף להבדיל משרשרת משחקים כאלה.

הגמישות המחשבתית של רב"ש ראויה להערכה פרט לאלה שגמישות מחשבתית לא מתאימה להם.
סביר שנגד מכבי יעלה ב- 4-3-3. בשיטה הזו רואים פחות את חסרונות ההגנה ורואים יותר הנעת כדור ו"קבוצה". עבר ל- 4-4-2 כי ברוב המשחקים מסתגרים נגדנו וגם כי החלוצים שלנו רגילים לשיטה הזו. והכל במחיר החלק בדפנסיבי.

הכישלון העיקרי ברכש שייך לאוהדים כל כך רצו את שכטר היקר. גם ורמוט עוד לא הוכיח שהוא שווה את הסכומים. ושניהם נרכשו כדי לקנות את לב האוהדים. יש שחקנים שחוזרים כתושים מאירופה ויש שלא והיה כאן הימור.
חוץ מזה לא יודע למה הכוונה בדיוק ב-50 מליון כי פרט לרכישה של שכטר הרכש הגיע בתחושת חוסר. בכל מקרה, יש הבדל בין 50 מליון בקבוצה שנבנית מחדש ובין 50 מליון בתחזוקת קבוצה עם מספר שינויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 06:21 
סמל אישי של המשתמש
Yalla Hapoel כתב:
וואלה, כבר שכחתי כמה תמיכה וכמה מחמאות גוטמן קיבל בפורום שדים

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 09:55 
Yalla Hapoel כתב:
pogi כתב:
Yalla Hapoel כתב:

את הסיסמא הזאת הבנתי

עדיף הרוש?
עזוב את זה שלוי הרבה יותר טוב הגנתית,איתו אשכרה אפשר להניע כדור.
נגד ביתר בטדי הוא היה מעולה,מה לעשות שהיום שהוא מקבל כדור אין לו הזדמנות למסור אחורה כי לא סאשה ולא גורדנה באים לעזור לו ולתת לו אופציית מסירה אחורה.
בזה בריאן היה מאוד חסר ואם הוא לא ישחק בדרבי אני לא רוצה לדעת כמה פעמים נצליח לעבור את החצי.

אז עכשיו כדי להסביר למה לוי הוא בינגו עברנו לבראין?
יקירי, ליאור לוי שחקן בינוני מאוד , וגם אם הוא קצת יותר טוב מהרוש ההבדל הזה בטל בשישים ולא מצדיק את ההשקעה הכספית . רק מאמן צעיר, חסר ניסיון, לחוץ או סתם אחד שרוצה לגזור קופון יחתים מגן ימיני מחליף לעמדת מגן שמאלי וכל זה חודש שאחרי שהתחילה העונה . ושוב, זה רק אחד הסימפטומים להתנהלות הקלוקלת של המאמן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 10:16 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
Yalla Hapoel כתב:

המאמן הכי טוב בארץ בפער עצום הוא גוטמן.
היחיד שהייתי מעדיף על רב"ש,מי ייתן וייקבל עוד קדנציה בנבחרת וכשיגיע הזמן יחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: רן בן שמעון
הודעהפורסם: 10 דצמבר 2013, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
its-sick כתב:
Yalla Hapoel כתב:

המאמן הכי טוב בארץ בפער עצום הוא גוטמן.
היחיד שהייתי מעדיף על רב"ש,מי ייתן וייקבל עוד קדנציה בנבחרת וכשיגיע הזמן יחזור.

מה עושה אותו למאמן הטוב בארץ בפער העצום?
עונה וחצי טובות עם הפועל?

כמו שרוני לוי עשה בחיפה?
כמו שאלישע לוי עשה בחיפה?
כמו שקשטן עשה בהפועל?
כמו שרב"ש עשה בקרית שמונה? ("סנסציה", "מאמן העונה" , "גאונות")
כמו שעוד ועוד ועוד

גוטמן נהנה מהאויר הפסגות של אחד שהקדנציה האחרונה שלו הייתה הצלחה. (להוציא את הנבחרת שבה כולם נכשלים אז זה לא ממש נחשב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1773 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: