תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 23:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 42  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ONE: תאומים וחג'ג' מצאו קונה להפועל ב-8 מ' דולר
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
באיזו קלות אתם נגררים להאמין שאופירע רק אומרת מה שאומרים לה ולא סתם מזיינת במח בשביל רייטינג.
מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 20:31 
אדום נחמד כתב:
באיזו קלות אתם נגררים להאמין שאופירע רק אומרת מה שאומרים לה ולא סתם מזיינת במח בשביל רייטינג.
מדהים.

באיזה קלות? יש שם ציטוט מגורם בהפועל שמאוד לא קשנ להבין מי הוא.

מי שטיפה עוקב גם שם לב ליחס החם בין חג'ג' לוואן והוא כבר העביג להם 2 פרסומים ראשונים.
אתה חושב שהיא קמה היום בבוקר והחליטה שהיא ממציאה את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
התשובה היא כן. או לפחות זה חא היה מפיל אותי מהרגליים.
אבל גם אם אני טועה, לא נמאס כבר להתלונן שכולם זבל כל היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 21:43 
סמל אישי של המשתמש
9 עמודים!? התקשורת והסוכנים מנהלים את הכדורגל כאן כבר שנים והבדיחה על חשבוננו, קצת סבלנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
ההיסטוריה אומרת שנצליח להכשיל את העסק בדרך כזאת או אחרת אבל
התבטאות בפיסבוק וכו' זה דווקא נראה לי כמו הספין בשביל להוריד לחץ ותשומת לב מהקונה האמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אוקטובר 2013, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
רמון וחבריו חייבים לקבל תוכנית ריאליטי.

ליהוק מושלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 00:02 
NARKOTIKA כתב:
אדום נחמד כתב:
מדהים.

מי שטיפה עוקב גם שם לב ליחס החם בין חג'ג' לוואן והוא כבר העביג להם 2 פרסומים ראשונים.

היא מצטטת כמו שאני אצטט את התגובה שלך עכשיו ואגיד שאמרת שאופירה וחגג' שוכבים בבוקר. כמובן שאני אגיד גורם בכיר בפורום השדים כדי שלא תוכל לתבוע אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 00:19 
סמל אישי של המשתמש
חתם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 02:45 
סמל אישי של המשתמש
Gaudi כתב:
חתם?
:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 10:30 
סמל אישי של המשתמש
de' niro כתב:
9 עמודים!? התקשורת והסוכנים מנהלים את הכדורגל כאן כבר שנים והבדיחה על חשבוננו, קצת סבלנות.

9 עמודים זה לא ממש רציני פה, תראה כמה עמודים היה על שכטר שהוא הרבה פחות קריטי לקבוצה מקונה (ואני חולה על שכטר אבל בכל זאת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 18:52 
על הפועל תל אביב עבר קיץ די שקט, אך לרמון יש לא מעט סיבות למכור את הקבוצה. על פניו, זו נראית משימה אפשרית, אך יש לא מעט תנאים שצריכים להבשיל על מנת שהמועדון יימכר. "אנחנו מבטיחים לפעול על מנת למצוא רוכש לקבוצה", אמר אתמול רמון בהודעה שהוציא לתקשורת, אולם הקושי הראשון במכירת המועדון נעוץ בעיקר בו. במהלך הניסיונות שלו להציע את הקבוצה לאנשי עסקים שונים, רמון מתעקש להישאר במועדון כנציג הבעלים. כלומר, הבעלים הנוכחי של הקבוצה מעוניין להישאר האיש החזק במועדון מבלי להוציא שקל מכיסו הפרטי. רמון למעשה רוצה להיות ה"ג'ק אנגלידיס" של הפועל תל אביב ולנהל את המועדון בפועל. "מי ירצה לקנות את הפועל ולא להביא איש שינהל מטעמו?", תהה אחד מחברי ההנהלה. "רמון מתעקש להמשיך להיות מספר 1 במועדון, וזה מהלך שיכול להכשיל כל משא ומתן".
מתוך כתבה בוואלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 18:58 
Meitar כתב:
על הפועל תל אביב עבר קיץ די שקט, אך לרמון יש לא מעט סיבות למכור את הקבוצה. על פניו, זו נראית משימה אפשרית, אך יש לא מעט תנאים שצריכים להבשיל על מנת שהמועדון יימכר. "אנחנו מבטיחים לפעול על מנת למצוא רוכש לקבוצה", אמר אתמול רמון בהודעה שהוציא לתקשורת, אולם הקושי הראשון במכירת המועדון נעוץ בעיקר בו. במהלך הניסיונות שלו להציע את הקבוצה לאנשי עסקים שונים, רמון מתעקש להישאר במועדון כנציג הבעלים. כלומר, הבעלים הנוכחי של הקבוצה מעוניין להישאר האיש החזק במועדון מבלי להוציא שקל מכיסו הפרטי. רמון למעשה רוצה להיות ה"ג'ק אנגלידיס" של הפועל תל אביב ולנהל את המועדון בפועל. "מי ירצה לקנות את הפועל ולא להביא איש שינהל מטעמו?", תהה אחד מחברי ההנהלה. "רמון מתעקש להמשיך להיות מספר 1 במועדון, וזה מהלך שיכול להכשיל כל משא ומתן".
מתוך כתבה בוואלה

זה - ספין.
רמון לא אדיוט, או לכל הפחות שום מכירה אמיתית לא תיפול על סעיף כזה. אין לו סיכוי להכשיל כזו מכירה בכזה תנאי, הלחץ עליו יהיה גדול מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 18:59 
סמל אישי של המשתמש
GATE7 כתב:
NARKOTIKA כתב:
אדום נחמד כתב:
מדהים.

היא מצטטת כמו שאני אצטט את התגובה שלך עכשיו ואגיד שאמרת שאופירה וחגג' שוכבים בבוקר. כמובן שאני אגיד גורם בכיר בפורום השדים כדי שלא תוכל לתבוע אותי.

לקרוא לנרקוטיקה גורם בכיר בשדים זה יותר נמוך מהשקרים של אופירע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 19:10 
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
Meitar כתב:
מתוך כתבה בוואלה

נכון או לא רמון אף פעם לא הצהיר שאם יבוא רוכש הוא יפנה את מקומו בכל התפקידים כנ"ל גם שאר האנשים ש"מתים" למכור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 19:39 
אם זה נכון,
ודגש על אם,
המחאה צריכה להתחיל מחר בבוקר.
סליחה. אתמול בבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 19:41 
NARKOTIKA כתב:
אם זה נכון,
ודגש על אם,
סליחה. אתמול בבוקר.

לא נשמע לי נכון
הרי אם הקבוצה לא תימכר היא תהפוך לכאב ראש עצום לרמון. לא כל שנה הוא יצליח "לגייס" עשרה מליון שקל. וברור שאף רוכש לא יסכים לשלם 10 מליון דולר ולא להיות מקבל ההחלטות היחיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 19:42 
r200 כתב:
Meitar כתב:
מתוך כתבה בוואלה

נכון או לא רמון אף פעם לא הצהיר שאם יבוא רוכש הוא יפנה את מקומו בכל התפקידים כנ"ל גם שאר האנשים ש"מתים" למכור

הוא לא הצהיר את זה כי זה מובן מאליו. גם טביב לא הצהיר שאם הוא מוכר הוא עוזב. זה בד"כ בא ביחד. לא נשמע הגיוני הדרישה ההזויה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 19:53 
נשמע הגיוני מאוד במיוחד שלרמון כרגע אין גורם השפעה בשום מקום חוץ מהפועל, הוא יתגעגע לזה מאוד, וסביר שינסה לשמר את המקום שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 19:57 
זה הגיוני כמו שהגיוני שצבאן וכץ ושאר בעלי המניות יעשו בעיות במכירה
בעצם זה הגיוני כמו שכתב שלא יודע אם יש בכלל משא ומתן
ואם יש הוא לא יודע עם מי
יודע פרטים מתוך המשא ומתן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 19:59 
chimpfive כתב:
נשמע הגיוני מאוד במיוחד שלרמון כרגע אין גורם השפעה בשום מקום חוץ מהפועל, הוא יתגעגע לזה מאוד, וסביר שינסה לשמר את המקום שלו.

ומה יעשה אם לא ימצא רוכש? הרי ברור שדרישה שכזאת לא תעבור אצל אף רוכש פוטנציאלי
ואז יגיע רמון לקיץ, עם גירעון של 10 מליון שח, וזה עוד לפני 10 מליון נוספים שצריך להביא מהבית בשביל להעמיד תקציב סביר. מה אז? מאיפה יקריץ 20 מליון?
לדעתי גם לרמון ברור שהשנה אם אין רוכש הקבוצה לא תוכל לפתוח את העונה כקבוצת צמרת. ואחרי הרעש שהקהל עשה מול אלי טביב אני חושב שגם רמון יודע שלא כדאי לו להיכנס לפינה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 20:09 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
chimpfive כתב:

ואז יגיע רמון לקיץ, עם גירעון של 10 מליון שח, וזה עוד לפני 10 מליון נוספים שצריך להביא מהבית בשביל להעמיד תקציב סביר. מה אז? מאיפה יקריץ 20 מליון?
לדעתי גם לרמון ברור שהשנה אם אין רוכש הקבוצה לא תוכל לפתוח את העונה כקבוצת צמרת. ואחרי הרעש שהקהל עשה מול אלי טביב אני חושב שגם רמון יודע שלא כדאי לו להיכנס לפינה הזאת

יש כמה הבדלים מאוד משמעותיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 20:15 
רמון, מוני, תאומים - כולם אוהדים אבל עם הפרעה להיות בעלים של קבוצה שהיא מעל למידותיהם. ומתנהגים כמו כאחוזי מאניה "במלחמה ובאהבה הכל מותר".
להרבה אנשים זה ברור. אבל, טוב לכתוב זאת למען אלה שתחת הסוגסטיה ש"קשה למצוא בעלים לקבוצה" או ש"משתדלים למצוא קונה, אבל לא מצליחים". הגיע הזמן לחדד את הנקודה לכלל ובכלל לחדד. נגד טביב הרגע התפנית היה האולטראס ואוי להפועל אם אלה לא יצאו למסע שני (רגיש מאשר נגד טביב) אם הקבוצה לא תימכר בתוך חודש. ינואר בפתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 20:20 
שטויות.
עשיתם מרמון שטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 20:26 
Oleg Neduda כתב:
chimpfive כתב:

אני מסכים, אבל אני חושב שיש מצב סביר שהוא מנסה לבקש לשמור על המקום שלו בהפועל, הוא יכול לנסות וברור שיש מצב חזק שיכשל, אבל זה לא ימנע ממנו לבקש כחלק מהמו"מ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 20:51 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
רמון, מוני, תאומים - כולם אוהדים אבל עם הפרעה להיות בעלים של קבוצה שהיא מעל למידותיהם. ומתנהגים כמו כאחוזי מאניה "במלחמה ובאהבה הכל מותר".

אולי זה רק אני, אבל קשה לי להאמין שהדחף של תאומים ורמון להיות בעלים כל כך חזק, שהוא גובר על כל הגיון בסיסי (כולל הקטע הזה שלפחות לפי מה שהם אומרים ולפי כל הדיווחים האפשריים, הם אוהדים בעצמם את הקבוצה ומכן שואפים להצלחתה).
בטח כשלפי התחזיות לפחות, הם לא בדיוק צפויים לראות את בלומפילד עומד על הרגליים וקורא בשמם.

יכול להיות שאני טועה והם כאלו פריק קונטרולרים, שהם חייבים שמישהו יקשיב למוצא פיהם, גם במקרה כזה אני לא מבין למה זה צריך להיות על חשבון הקבוצה האהובה עליהם.
אם אלו באמת הטיפוסים, אז קודם כל יש להם מנטליות של ילדים בני 4 (מה שבדרך כלל מונע ממך להתקדם בחיים, אבל יכול להיות שהם היוצאים מהכלל), דבר שני אני לא מבין למה הספין הזה בכלל? למה הם צריכים לתת לספין דד ליין, שבסופו יהיה נגדם טענות למה הקבוצה לא נמכרה? למה להם למשכן את החיים רק בשביל לקנות את שכטר וורמוט, ובכך להסתכן בפירוק בטווח הרחוק, שעלול לקחת להם את הצעצוע?

נשמע לי קיצוני מדי במקרה הטוב.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
חיים חדשים? לא כל כך מהר: על מכירת הפועל תל אביב
http://sports.walla.co.il/?w=/156/2689793

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 21:04 
סמל אישי של המשתמש
רמון דורש שהרוכש יעמיד בשנים הקרובות תקציב בסדר גודל של 45 מיליון שקלים לעונה
http://www.nrg.co.il/online/71/ART2/517 ... 101&loc=21

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 21:26 
סמל אישי של המשתמש
שער 5 הוא קרנבל כתב:
גבעתיים כתב:

אולי זה רק אני, אבל קשה לי להאמין שהדחף של תאומים ורמון להיות בעלים כל כך חזק, שהוא גובר על כל הגיון בסיסי (כולל הקטע הזה שלפחות לפי מה שהם אומרים ולפי כל הדיווחים האפשריים, הם אוהדים בעצמם את הקבוצה ומכן שואפים להצלחתה).
בטח כשלפי התחזיות לפחות, הם לא בדיוק צפויים לראות את בלומפילד עומד על הרגליים וקורא בשמם.

יכול להיות שאני טועה והם כאלו פריק קונטרולרים, שהם חייבים שמישהו יקשיב למוצא פיהם, גם במקרה כזה אני לא מבין למה זה צריך להיות על חשבון הקבוצה האהובה עליהם.
אם אלו באמת הטיפוסים, אז קודם כל יש להם מנטליות של ילדים בני 4 (מה שבדרך כלל מונע ממך להתקדם בחיים, אבל יכול להיות שהם היוצאים מהכלל), דבר שני אני לא מבין למה הספין הזה בכלל? למה הם צריכים לתת לספין דד ליין, שבסופו יהיה נגדם טענות למה הקבוצה לא נמכרה? למה להם למשכן את החיים רק בשביל לקנות את שכטר וורמוט, ובכך להסתכן בפירוק בטווח הרחוק, שעלול לקחת להם את הצעצוע?

נשמע לי קיצוני מדי במקרה הטוב.

לא נשמע לך קצת מוזר שאתמול בוואן, האתר שפרסם לראשונה את עניין ה"מביאים רוכש אחושרמוטה!" פורסם שהרוכש (עזוב את זה שמסתבר שאין בכלל משא ומתן) ממש התחנן בפני תאומים (היה כתוב שזה היה תנאי שלו לקחת את הפועל, כמה נוח מר תאומים) שינהל את הפועל עוד לפחות שנתיים? אתם, השאלה לכולם פה, באמת רוצים את תאומים בקבוצה גם עם רוכש חדש? אז רוכש בינתיים אין, אבל הכשרת הקרקע כבר החלה.
החלום הרטוב של כל כושל - כסף טרי של אחרים והנהלה ישנה.

סגול - תאומים
מוני - תאומים
טביב - יועץ תקשורתי תאומים
רמון - תאומים

אולי די? אם זה היה קורה בקבוצה אחרת היינו נקרעים עליהם מצחוק. הרוכש החדש חייב להביא את האנשים שלו, שידאגו לכסף שלו, ולא להשאיר אותו אצל אנשים שהביאו אותו למצב של גרעונות ו"אנחנו בקטסטרופה כלכלית".
זה שהפועל מחפשת רוכש זה ברור כי אין להם ברירה, היא חייבת להביא מישהו אחרת קפוט, השאלה אם כל אנשי המקצוע שם למעלה, כן כן, כולכם שם למעלה שאין לכם מושג קלוש בלנהל או להחזיק קבוצה, מבינים שתצטרכו להגיד שלום ולא להתראות אחת ולתמיד מהצעצוע שלכם, ולתת למישהו אחר לנסות, לבד.

נערך לאחרונה על ידי גביזון בתאריך 28 אוקטובר 2013, 21:29, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוקטובר 2013, 21:29 
NARKOTIKA כתב:
אם זה נכון,
ודגש על אם,
סליחה. אתמול בבוקר.

בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 42  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: