שער 5 הוא קרנבל כתב:
גבעתיים כתב:
רמון, מוני, תאומים - כולם אוהדים אבל עם הפרעה להיות בעלים של קבוצה שהיא מעל למידותיהם. ומתנהגים כמו כאחוזי מאניה "במלחמה ובאהבה הכל מותר".
אולי זה רק אני, אבל קשה לי להאמין שהדחף של תאומים ורמון להיות בעלים כל כך חזק, שהוא גובר על כל הגיון בסיסי (כולל הקטע הזה שלפחות לפי מה שהם אומרים ולפי כל הדיווחים האפשריים, הם אוהדים בעצמם את הקבוצה ומכן שואפים להצלחתה).
בטח כשלפי התחזיות לפחות, הם לא בדיוק צפויים לראות את בלומפילד עומד על הרגליים וקורא בשמם.
יכול להיות שאני טועה והם כאלו פריק קונטרולרים, שהם חייבים שמישהו יקשיב למוצא פיהם, גם במקרה כזה אני לא מבין למה זה צריך להיות על חשבון הקבוצה האהובה עליהם.
אם אלו באמת הטיפוסים, אז קודם כל יש להם מנטליות של ילדים בני 4 (מה שבדרך כלל מונע ממך להתקדם בחיים, אבל יכול להיות שהם היוצאים מהכלל), דבר שני אני לא מבין למה הספין הזה בכלל? למה הם צריכים לתת לספין דד ליין, שבסופו יהיה נגדם טענות למה הקבוצה לא נמכרה? למה להם למשכן את החיים רק בשביל לקנות את שכטר וורמוט, ובכך להסתכן בפירוק בטווח הרחוק, שעלול לקחת להם את הצעצוע?
נשמע לי קיצוני מדי במקרה הטוב.
לא נשמע לך קצת מוזר שאתמול בוואן, האתר שפרסם לראשונה את עניין ה"מביאים רוכש אחושרמוטה!" פורסם שהרוכש (עזוב את זה שמסתבר שאין בכלל משא ומתן) ממש התחנן בפני תאומים (היה כתוב שזה היה תנאי שלו לקחת את הפועל, כמה נוח מר תאומים) שינהל את הפועל עוד לפחות שנתיים? אתם, השאלה לכולם פה, באמת רוצים את תאומים בקבוצה גם עם רוכש חדש? אז רוכש בינתיים אין, אבל הכשרת הקרקע כבר החלה.
החלום הרטוב של כל כושל - כסף טרי של אחרים והנהלה ישנה.
סגול - תאומים
מוני - תאומים
טביב - יועץ תקשורתי תאומים
רמון - תאומים
אולי די? אם זה היה קורה בקבוצה אחרת היינו נקרעים עליהם מצחוק. הרוכש החדש חייב להביא את האנשים שלו, שידאגו לכסף שלו, ולא להשאיר אותו אצל אנשים שהביאו אותו למצב של גרעונות ו"אנחנו בקטסטרופה כלכלית".
זה שהפועל מחפשת רוכש זה ברור כי אין להם ברירה, היא חייבת להביא מישהו אחרת קפוט, השאלה אם כל אנשי המקצוע שם למעלה,
כן כן, כולכם שם למעלה שאין לכם מושג קלוש בלנהל או להחזיק קבוצה, מבינים שתצטרכו להגיד שלום ולא להתראות אחת ולתמיד מהצעצוע שלכם, ולתת למישהו אחר לנסות, לבד.