תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 01:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2974 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 100  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אין רוכש למועדון - הדיון הבא ב 4.1
הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 09:10 
http://sports.walla.co.il/item/3028183
סעיף שפוצץ את העסקה: יוחננוף נחשף לתביעות של עד 30 מיליון שקל
הפרטים מאחורי הפגישה הדרמטית נחשפים: הרוכש המיועד של הפועל תל אביב כבר היה על סף חתימה על ההסכם, עד שגילה כי קוטלר שינה סעיף קריטי שהגדיל משמעותית את הסיכון. החובות לפיפ"א עלולים להוריד את הקבוצה לליגה ג'

תגיות: הפועל תל אביב בכדורגלשאול קוטלר
עמית גולדשטייןעמית גולדשטיין
יום שלישי, 03 בינואר 2017, 08:44

שתף בפייסבוק
שתף בטוויטר
שתף במייל

צילום ועריכה: יוסי ציפקיס
by Taboola Promoted Links .
הזדמנות להשקעה בשכונה הכי מבוקשת בניו יורק שאסור לכם…
Cityr
קשת הפתרונות לקוצר ראייה מעלה שאלות בריאותיות ואסתטיות
אז מה כול כך טוב במערכות למניעת תאונות דרכים?
Vooom
מאיק צירבס מועמד למילאנו, מכבי תל אביב עשויה לקבל פנייה בקרוב
הדרמה שהתרחשה אתמול (שני) במשרדו של נאמן הפועל תל אביב עו"ד שאול קוטלר היא המשך ישיר לעונה השחורה שעוברת על המועדון. איש העסקים איתן יוחננוף כבר היה בדרך לחתום על חוזה רכישה מול קוטלר, אלא שרגע לפני שהוא הגיע מצא הצוות שגיבש את הסעיף שטירפד את העסקה.

נחזור 24 שעות אחורה. יוחננוף גייס את עו"ד קובי סודרי ואת חשב הפועל לשעבר, יניב משולם, כדי שיעזרו לו לגבש תקציב ותכנית הפעלה עד סיום העונה. ביום ראשון נפגשו השלושה עם קוטלר ושמעו ממנו כי חובות פיפ"א יעמדו על 10מיליון שקל בלבד. יתרה מכך, קוטלר טען בפניהם שהוא "מגדר" את חובות אלו והוא מאמין שבסופו של דבר יעמדו על פחות מעשרה מיליון. אם כך יהיה הוא אמור היה לחלוק עם הרוכש את היתרה שתישאר מאותם עשרה מיליון. יוחננוף ואנשיו שאלו את קוטלר שוב ושוב אם הוא בטוח במספרים הללו ושוב ושוב שמעו את אותה תשובה בטוחה מהנאמן.

עוד בנושא:
מופתעים? איתן יוחננוף ירד מהרעיון לרכוש את הפועל תל אביב
הפועל ת"א מעדיפה לשחרר את שיימן, ולא את שיש, להפועל חיפה

איתן יוחננוף (ספק 500 , תמר מצפי, גלובס)
שינה את דעתו ברגע האחרון. יוחננוף (צילום: תמר מצפי, גלובס)

לפגישה אתמול בערב כבר הגיעו נציגי יוחננוף עם תכנית הפעלה. התקציב היה אמור להיות כ-22 מיליון שקלים, כשעשרה מיליון מתוכם כמובן מיועדים לפיפ"א. הצוות העריך כי הוא יוכל לבנות על ארבעה מיליון שקל הכנסות מכרטיסים ופרסום ויחד עם חיזוק נקודתי יצליח להשאיר את הקבוצה בליגת העל. נחזור לאותו רגע קריטי. סודרי עבר על החוזה בין הצדדים ושם לב כי קוטלר שינה את מה שהבטיח. באחד הסעיפים בחוזה הכניס הנאמן סעיף שאומר שאם יהיו תביעות של למעלה מעשרה מיליון שקל, קופת המפרק היא זו שתשלם את הפרש, אם יישארו בה עודפים. אומנם זה לא הנוסח המדויק, אך המשמעות אומרת שיוחננוף חשוף לתביעות של עד כ-30 מיליון שקלים להערכת הצוות שלו. כמה דקות עברו מאותו גילוי ויוחננוף, שכבר נכח במקום, החליט לוותר על רכישת הקבוצה.

בסביבת יוחננוף מאשימים כמובן את קוטלר בהדלפת המשא ומתן לתקשורת וגם בהטעייה. אנשיו טענו אתמול כי אם קוטלר לא היה מתחייב על חובות של עשרה מיליון שקל בלבד לפיפ"א, המשא ומתן היה נפסק במקום. לעומת זאת, בהפועל טוענים כי קוטלר התייעץ עם המנכ"ל ניר ענבר שמחזיק בתואר פיפ"א מאסטר ועם עוד מספר עורכי דין בתחום וקיבל חוות דעת מהם כי הרוכש יצטרך לשלם רק בעבור התביעות שכבר עומד בהם פסק דין. על כן, סכומם הכולל לא היה אמור לעלות על עשרה מיליון שקלים. כמו כן, נראה היה שפסיקות CAS לא תקפות וכי הוא לא יצטרך לשלם בעבורן.

קוטלר היה משוכנע כי הוא יצא עם שלל אישי מאותם עשרה מיליון שקלים שישולמו על אותן תביעות. אלא שאתמול הוא קיבל טלפון מהיועץ המשפטי של התאחדות לכדורגל, אפרים ברק, שדרש ממנו להפסיק להבטיח כי פיפ"א תתחשב במצבה המשפטי של הפועל וכי את הארגון לא מעניין מי העומד בראשה. כידוע, פסיקות אבדג'י ודוס סנטוס שייכות לחברה מפורקת שהחזיקה בהפועל לפני הראל החזקות. אבל אחרי הדברים של ברק, אותו סעיף כבר השתנה וגרם לטרפוד העסקה.
עו"ד שאול קוטלר, נאמן הפועל תל אביב (מגד גוזני)
עומד בפני החלטה קריטית. קוטלר (צילום: יוסי ציפקיס)

כרגע, לקוטלר נותר למצות את המשא ומתן עם האחים ניסנוב המציעים רכישה על ידי קבוצת אנשי עסקים. קבוצת הרכישה מציעה להפעיל את הפועל בתקציב נמוך שיספיק לה עד סיום העונה, כשכל אחד מאותם אנשי עסקים יגייס שני מיליון שקלים למועדון. גם במקרה הזה החובות לפיפ"א עדיין יהיו בתוקף. במקרה כזה, אם פיפ"א תעניש את המועדון בהורדת נקודות וקנסות גדולים עתיד הפועל שוב יהיה בסכנה. אחד מאנשי העסקים שעומדים מאחורי האחים ניסנוב הוא איש העסקים עובדיה קוקו. גורמים בהפועל טענו אתמול: "בכל פעם שביקשו מהאחים ניסנוב כסף, מני ויצמן היה שולח אותם לקוקו", ככה שכרגע גם ההערכות בעניין זה שהמהלך לא ייצא לפועל.

קוטלר יצטרך להכריע עד היום בלילה אם הוא מפסיק את פעילות המועדון, כשהמשמעות היא ירידה אוטומטית לליגה ג' וכנראה פירוק המועדון, או שהוא ימשיך להפעיל את הפועל תל אביב על ידי מכירת שחקנים לפחות עד תום העונה, מתוך תקווה שיגיע איש עשיר מאוד שחובות פיפ"א לא ירתיעו אותו מלרכוש את המועדון. אם לא יגיע אחד כזה, קוטלר יצטרך באיזשהו שלב להפסיק את פעילות המועדון כדי למחוק את החובות.

הבשורה שאמורה להקל על קוטלר היא שאיש העסקים מני ויצמן הגיע להסדר עם קופת לאן, בנק דיסקונט ומכבי תל אביב על חובותיו. כידוע, ויצמן היה ערב אישית לכל הגופים הללו ולטענת אנשי הפועל הוא הגיע להסכם על תשלומים עם כל אחד מהגופים הללו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 09:17 
למה קוטלר ממשיך לעבוד עם מי ששאחראי למצב הזה?
איך עורך דין כמוהו מפזר הבטחות סרק?

מה יהיה עם החובבנות, אלוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 09:20 
אז מני וייצמן לפחות שילם (לכאורה) על מעלליו.
איפה לעזאזל כבירי? איפה ההבטחות שלו שאין לקבוצה מה לדאוג? שהוא סגר את חובותיו? ששכר השחקנים מובטח?
אם הוא הלך לפירוק בכאלו תנאים, הוא ממש גזר את דין הקבוצה למוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 09:21 
אם פיפא אופא זה הבעיה העיקרית
למה לא הוקם צוות מיוחד שינהל את הדבר הזה ידבר איתם וינסה להגיע להבנות?!
הרי אם הקבוצה תפורק האנשים האלה לא יראו שקל שיגיעו לפשרה מה כל הסיפור
לעזאזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 09:24 
סמל אישי של המשתמש
מרגע לרגע מריח שעדיף לפרק ולהתחיל בליגה ג'. בלי ויצמנים, הראלים, יוחננופים, ניסנובים וקוקואים.

כמו הכדורסל.

זה מבאס, אבל נראה שעדיף שאנחנו נחזיק את מועדון חדש ונקי לפחות עד הליגה הלאומית, בתקווה שיבוא איזה איש עסקים לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 09:26 
אני לא חושב שבגלל חובות של 20 מיליון שקל במקרה הרע שווה להעביר 5 שנים בליגות נמוכות.
אפשר להתמודד, אבל צריך לנהל את זה מול האנשים עם החוב ולסגור את הסיפור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 09:29 
אני שונא שאתרים כותבים "החובות יורידו את הקבוצה לליגה ג'".
יא חובבנים, החובות יורידו אותנו מקסימום לליגה א'. בליגה ג' תקום קבוצה חדשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 09:29 
צריך בעיקר מישהו שהוא לא חובבן, שיכול אחת ולתמיד להציג את כל החובות את כל ההתחייבויות את כל התביעות וכל מה שעתיד לבוא
אם הכל יהיה פרוס על השולחן יהיה אפשר לגשת לזה
הכל שקרים, הכל עירבובים, הכל קומבינות וחארטות
שום דבר לא יציל אותנו כל עוד זה ימשיך ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 09:31 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אני לא חושב שבגלל חובות של 20 מיליון שקל במקרה הרע שווה להעביר 5 שנים בליגות נמוכות.
אפשר להתמודד, אבל צריך לנהל את זה מול האנשים עם החוב ולסגור את הסיפור הזה.

זה לא החובות כמו השמות של האנשים שכל הזמן נמצאים מאחורי הקלעים.

ואללה, זה מועדון חולה שמסתמך על כל מיני אנשים מפוקפקים עם אינטרסים מפוקפקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 09:33 
לפחות אנחנו יודעים מי הדליף לתקשורת את עניין החשיפה ל 30 מליון

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 09:35 
האם ניתן להציע מנוי "לכל החיים אדום" במחיר נניח של 12 אלף ש"ח, מנוי שיקנה כניסה למשחקי הבית של הפועל לכל החיים למי שיחזיק אותו.
לדעתי יכולים להימצא אלף אוהדים שיסכימו לרכוש אותו תוך 24 שעות.
הכנסה אפשרית: 12 מיליון ש"ח.
נראה לי אפשרי ביותר ובטח אם תהיה אפשרות לשלם באשראי (24 תשלומים של 500 ש"ח, למשל)

מה דעתכם? אפשרי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 09:38 
קומוניסים כתב:
האם ניתן להציע מנוי "לכל החיים אדום" במחיר נניח של 12 אלף ש"ח, מנוי שיקנה כניסה למשחקי הבית של הפועל לכל החיים למי שיחזיק אותו.
נראה לי אפשרי ביותר ובטח אם תהיה אפשרות לשלם באשראי (24 תשלומים של 500 ש"ח, למשל)

מה דעתכם? אפשרי?

אתה אמיתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

מה דעתכם? אפשרי?

דבר עם קובי סידי. הוא יעוף על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 09:40 
אדום כתב:
קומוניסים כתב:

מה דעתכם? אפשרי?

אתה אמיתי?

אתה קורא חדשות?
כמוצא אחרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 09:40 
החובות האלו, תודות לכבירי בעיקר, יגרמו לכך שהמועדון הזה יילך לאבדון.
החובות האלו זה עקב האכילס של המועדון, חבל שההתאחדות לכדורגל לא מנסה לעזור ופונה לאופ"א בבקשה להסדר החוב
או לפחות אמירה מאופ"א מי ייצטרך לשאת בחובות ועל כמה החובות עומדים.
אנשים כנראה לא מבינים עדיין שמועדון הפאר הפועל תל אביב הולך להימחק בשנים הקרובות ממפת הכדורגל בארץ וידשדש בליגות הנמוכות.
שום רוכש לא ייקח את המועדון שיש מעליו עננה כזאת של חובות, בטח שתמיד אפשר יהיה לרכוש קבוצה אחרת בלי חובות כאלו.
מקווה שבבוא היום כבירי יתן את הדין על כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 09:42 
עד המ!!ת הפועל כתב:
אני שונא שאתרים כותבים "החובות יורידו את הקבוצה לליגה ג'".
יא חובבנים, החובות יורידו אותנו מקסימום לליגה א'. בליגה ג' תקום קבוצה חדשה.

אז צריך לדאוג ויפה שעה אחת קודם לראות איך נפטרים מהקוף הזה...

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

מה דעתכם? אפשרי?

אוהד מכבי בדוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 09:47 
Daniel כתב:
קומוניסים כתב:

מה דעתכם? אפשרי?

אוהד מכבי בדוק

:(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
החובות האלו, תודות לכבירי בעיקר, יגרמו לכך שהמועדון הזה יילך לאבדון.
החובות האלו זה עקב האכילס של המועדון, חבל שההתאחדות לכדורגל לא מנסה לעזור ופונה לאופ"א בבקשה להסדר החוב
או לפחות אמירה מאופ"א מי ייצטרך לשאת בחובות ועל כמה החובות עומדים.
אנשים כנראה לא מבינים עדיין שמועדון הפאר הפועל תל אביב הולך להימחק בשנים הקרובות ממפת הכדורגל בארץ וידשדש בליגות הנמוכות.
שום רוכש לא ייקח את המועדון שיש מעליו עננה כזאת של חובות, בטח שתמיד אפשר יהיה לרכוש קבוצה אחרת בלי חובות כאלו.
מקווה שבבוא היום כבירי יתן את הדין על כך.

צודק
איך אפשר לקנות מוצר בלי לדעת כמה הוא עולה.
אולי 10 מיליון חובות
אולי 20
אולי 30
איזה שכונה זו , ועוד מצפים מאיש עסקים להשקיע את מיטב חייו כספו ומשפחתו וכל זאת מבלי לדעת מה קונה?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

נערך לאחרונה על ידי פאביו בתאריך 03 ינואר 2017, 09:50, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
כבירי קבר אותנו, הבן זונה פשוט אנס אותנו וברח.
לפחות שידאג לחובות שהוא יצר עם מנדי והרומנים, ולוטם זינו, קאווה דה סילבה ושאר היצורים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 09:53 
סמל אישי של המשתמש
מי שמבין אנא הסבר לי :
שחקן מרומניה או מאמן התעמלות מספרד או שחקן מפאקינג ברזיל יכול לפנות לקאסט ושחקן ישראלי לא?

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 09:54 
פאביו כתב:
מי שמבין אנא הסבר לי :
שחקן מרומניה או מאמן התעמלות מספרד או שחקן מפאקינג ברזיל יכול לפנות לקאסט ושחקן ישראלי לא?

נכון, רק שחקנים זרים יכולים לפנות למוסדות אופ"א בעוד שחקנים ישראלים פונים לבתי הדין בישראל.
(ככה לפחות הבנתי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 09:55 
לפחות אני מקווה שזה ירחיק את כל טורפי הנבלות שרוצים לעשות קומבינות על הפועל

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 10:03 
איפה פיפא מאסטר למה קולו לא נשמע

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 10:08 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

מה דעתכם? אפשרי?

זה רעיון טוב לטווח הקרוב, אבל זה בא על חשבון הכנסות עתידיות. זה לא שונה ממה שטביב עשה עם לאן, כשמכר להם את ההכנסות מהמנויים בתמורה לכסף מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 10:12 
אחרי שקראתי בוואלה שיניב משולם, חשב המועדון לשעבר, היה מעורב במו"מ אני מאמין שהסיפור עם יוחננוף היה באמת רציני ואם היו לו סיבות לסגת, יש לנו סיבות טובות מאוד לדאגה (אם למישהו היה ספק קודם...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 10:14 
כמו שכתבו כאן, זה ברור שהנושא הבעייתי זה החובות מול פיפא וכו. עולות פה כמה שאלות -
א. מה התפקיד של ההתאחדות בניסיון הסדרה של הנושא מול אופ"א/פיפא/קאס ולמה היא לא פועלת לנסות לסייע
ב. למה לא הוקם צוות ייעודי לראות איך אפשר לפתור את הבעיה. אנחנו לא הקבוצה הראשונה באירופה בסיטואציה כזאת.
ג. שאלה מצחיקה - איפה העיתונות בבדיקה של הנושא הזה בקבוצות אחרות באירופה. אפשר בכיף להרים טלפון להתאחדות האיטלקית ולנסות לשאול מה הם עשו

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 10:15 
קומוניסים כתב:

מה דעתכם? אפשרי?

אני בעד שכל אוהד ימשכן את הדירה שלו וייקח הלוואה מהבנק לטובת הפועל תל אביב. כל אוהד לוקח הלוואה של חצי מיליון 1000 כאלה ויש לנו חצי מיליארד שקל לתפעול הקבוצה בטווח הקרוב, קל.

אגב, ההלוואה הזו גם תזכה כל אוהד במדבקת "אוהד יקר" ועדיפות בבחירת מקומות נוחים בישיבות הקרובות שתארגן עמותת "האדומים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 10:16 
אדום נחמד כתב:
קומוניסים כתב:

מה דעתכם? אפשרי?

זה רעיון טוב לטווח הקרוב, אבל זה בא על חשבון הכנסות עתידיות. זה לא שונה ממה שטביב עשה עם לאן, כשמכר להם את ההכנסות מהמנויים בתמורה לכסף מראש.

א. זה רק כמוצא אחרון באמת, לא הייתי מציע זאת קודם לכן, אני גם מתעב את הרעיון כשיטה
ב. נכון, זה בערך 'אבדן' מיליון ש"ח הכנסה עתידית לעונה (אלף שח מנוי כפול אלף מנויים), משהו שאפשר לחיות איתו
ג. ורק בתנאי שתהיה התחייבות שהכסף ייועד רק לתשלום חובות חו"ל ורק במסגרת עסקה עם רוכש פוטנציאלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2017, 10:18 
קומוניסים כתב:
אדום נחמד כתב:
קומוניסים כתב:

מה דעתכם? אפשרי?

א. זה רק כמוצא אחרון באמת, לא הייתי מציע זאת קודם לכן, אני גם מתעב את הרעיון כשיטה
ב. נכון, זה בערך 'אבדן' מיליון ש"ח הכנסה עתידית לעונה (אלף שח מנוי כפול אלף מנויים), משהו שאפשר לחיות איתו
ג. ורק בתנאי שתהיה התחייבות שהכסף ייועד רק לתשלום חובות חו"ל ורק במסגרת עסקה עם רוכש פוטנציאלי

די כבר לפחד מליגה ג
את הכלייה תמכרו לאיש המטונף וייצמן וחבריו שהביאונו עד הלום?
במקום ללחוץ על חקירה פלילית במה אתם מתעסקים?

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2974 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 100  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: