תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 17:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2628 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 88  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים על חדשות לחודש אוגוסט
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 22:06 
Yalla Hapoel כתב:
bruno conti כתב:
Yalla Hapoel כתב:
ערוצי הספורט גנבים כתב:
הדבר הכי חמור שאתם עושים זה להחליט מה נכון ומה לא נכון.
חלאס, אתם לא יודעים הכי טוב בעולם.
מי אמר לכם שלשים את אבו עביד בשמאל זה רע?
מי אמר לכם שאלגרבלי תוך 5-6 משחקים לא יקבל ביטחון ופתאום יהיה אחלה של בלם?(ספציפית במקרה הזה אני חשוב שהוא עוד לא בשל אבל אני רק חושב אני בטח לא נחרץ כמוכם).
כאילו חלאס - המאמן מנסה מה שנראה לו הכי טוב.

חסרים שחקנים שעשו מעבר תפקידים ופתאום הוכח שבתפקיד החדש הם אפילו יותר טובים מבתפקיד הקודם?
נראה לי שהדוגמא הכי טובה זה להאם.
לדעתי שינו לו את העמדה אפילו יותר מפעם אחת.
מי אתם - מאמני כדורגל דגולים שתקבעו על פי משחק אחד(!!!!) מה נכון ומה לא?!

אני לא אומר שהוא חסין - אני אומר שצריך לתת זמן ולראות אם הדברים שהוא עושה טובים או לא טובים - אתם מבינים יותר ממנו? אם יש לכם איזשהו הרכב בראש ומזיזים לכם במילימטר אתם מתחרפנים ש"למאמן אין מושג!!!".
אני אהיה מעצבן ואגיד שאם הוא היה ברמות הכי גבוהות ועוזר של ארגונס אז הוא מבין דבר או שתיים - לא זה לא יהפוך אותו למאמן טוב בהכרח אבל הבנת כדורגל כנראה שיש לו.
באותה מידה ההחלטות האלה יכולות להיות הברקה ועד שלא יזרמו משחקים ונראה אם זה עובד או לא - להגיד בכזו נחרצות שהמאמן טועה ושלמאמן אין מושג - אני ממש רואה את כולכם מאמנים בבארסה.

אם הקבוצה תמשיך להיראות רע גם אם תצבור נקודות אני אהיה הראשון שאבוא בתלונות - אבל כל עוד עבר פאקינג מחזור אחד אין בכלל זכות לבוא בביקורת - על משחק אחד לא תקום ולא תיפול העונה - בטח שלא על מחזור ראשון.
אפשר לחשוב שאנחנו רצים לאליפות.

שוב - באותה מידה יכול להיות שכולכם צודקים וכל ההחלטות שלו הם באמת שגויות - מאוד יכול להיות - אבל כל עוד זה לא הוכח בשטח - ולא ע"פ משחק אחד(אחרת כולנו שלמה שרף) אני בטח לא אהיה נחרץ בדעותיי גם אם אני חושב שזה שגוי.
אני מודה שכרגע ההחלטות האלה נראות גם לי קצת תמוהות - אבל מקצת תמוהות ועד לפאניקה שלכם ול"מאמן אין מושג!" המרחק ענק.
תנו לו פאקינג זמן - בחייאת רבאק.

כל עוד לא יוכח אחרת גם ההושבה של שיימן מחוץ לסגל יכולה להיות החלטה נכונה (מה גם שלדעתי ספציפית אצלו - או שזו סדרת חינוך או שהוא מועמד החוצה בגלל ההנהלה (ולא בגללו - כי אני חושב ע"פ משחקי הטוטו שהוא כן תופס ממנו) ואז הוא מעדיף לנסות את האופציות האחרות שלו ולא לתת לשחקן שגם ככה הולך דקות משחק).

אלגברלי? היה טוב לדעתי בטדי,הוא בלם ואם הוא מאמין בו אז אני הולך איתו
תוך 10 דקות כל בן אדם שמבין קצת כדורגל רואה שאבועביד ומגן שמאלי זה בכלל לא קשור,אותו דבר בדיוק אלטמן.
בגלל זה אין לו מושג,ומחר אתה תראה את בומבה בצד שמאל כל המשחק עם 2 שחקנים על הראש ואת אלטמן אבוד ברחבה ולא מצליח לזכות בכדור אחד,לא כי אני איזה מנבא או גאון אלא כי שום דבר אחר לא יכול להיות שאתה משחק עם בלם עם רגל ימין כמגן שמאלי ועם קשר התקפי שבחיים לא שיחק חלוץ כחלוץ.

ואם הוא ישחק עם אבו עביד ימני או בלם וגומברג שמאלי ותפסיד? מה אז תגיד?
ברור לכולנו שזה לא אידיאלי איעד בשמאל אף אחד לא מתווכח עם זה.
אבל יש לו כרגע אילוצים וזה הפתרון שלו.

אם הוא ישחק אם אבועביד כבלם,גומברג כמגן שמאלי וביטון/יחזקאל כחלוץ ונפסיד מילה אחת רעה לא אגיד עליו.
נמאס לי ממאמנים שחושבים שהם המציאו את הכדורגל

וזו תמצות הבעיה.
אתה מעדיף שישחקו איך שאתה חושב שאידאלי ושיפסיד מאשר איך שלמאמן נראה עם כמה שאתה לא אוהב את זה - ולנצח?! אתה רציני?!

אגב - אפשר לחשוב שפפ רק מחכה להצעה מהפועל.
מי יש לכם בשוק? פרדי דוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 22:08 
Yalla Hapoel כתב:
bruno conti כתב:
Yalla Hapoel כתב:
ערוצי הספורט גנבים כתב:
הדבר הכי חמור שאתם עושים זה להחליט מה נכון ומה לא נכון.
חלאס, אתם לא יודעים הכי טוב בעולם.
מי אמר לכם שלשים את אבו עביד בשמאל זה רע?
מי אמר לכם שאלגרבלי תוך 5-6 משחקים לא יקבל ביטחון ופתאום יהיה אחלה של בלם?(ספציפית במקרה הזה אני חשוב שהוא עוד לא בשל אבל אני רק חושב אני בטח לא נחרץ כמוכם).
כאילו חלאס - המאמן מנסה מה שנראה לו הכי טוב.

חסרים שחקנים שעשו מעבר תפקידים ופתאום הוכח שבתפקיד החדש הם אפילו יותר טובים מבתפקיד הקודם?
נראה לי שהדוגמא הכי טובה זה להאם.
לדעתי שינו לו את העמדה אפילו יותר מפעם אחת.
מי אתם - מאמני כדורגל דגולים שתקבעו על פי משחק אחד(!!!!) מה נכון ומה לא?!

אני לא אומר שהוא חסין - אני אומר שצריך לתת זמן ולראות אם הדברים שהוא עושה טובים או לא טובים - אתם מבינים יותר ממנו? אם יש לכם איזשהו הרכב בראש ומזיזים לכם במילימטר אתם מתחרפנים ש"למאמן אין מושג!!!".
אני אהיה מעצבן ואגיד שאם הוא היה ברמות הכי גבוהות ועוזר של ארגונס אז הוא מבין דבר או שתיים - לא זה לא יהפוך אותו למאמן טוב בהכרח אבל הבנת כדורגל כנראה שיש לו.
באותה מידה ההחלטות האלה יכולות להיות הברקה ועד שלא יזרמו משחקים ונראה אם זה עובד או לא - להגיד בכזו נחרצות שהמאמן טועה ושלמאמן אין מושג - אני ממש רואה את כולכם מאמנים בבארסה.

אם הקבוצה תמשיך להיראות רע גם אם תצבור נקודות אני אהיה הראשון שאבוא בתלונות - אבל כל עוד עבר פאקינג מחזור אחד אין בכלל זכות לבוא בביקורת - על משחק אחד לא תקום ולא תיפול העונה - בטח שלא על מחזור ראשון.
אפשר לחשוב שאנחנו רצים לאליפות.

שוב - באותה מידה יכול להיות שכולכם צודקים וכל ההחלטות שלו הם באמת שגויות - מאוד יכול להיות - אבל כל עוד זה לא הוכח בשטח - ולא ע"פ משחק אחד(אחרת כולנו שלמה שרף) אני בטח לא אהיה נחרץ בדעותיי גם אם אני חושב שזה שגוי.
אני מודה שכרגע ההחלטות האלה נראות גם לי קצת תמוהות - אבל מקצת תמוהות ועד לפאניקה שלכם ול"מאמן אין מושג!" המרחק ענק.
תנו לו פאקינג זמן - בחייאת רבאק.

כל עוד לא יוכח אחרת גם ההושבה של שיימן מחוץ לסגל יכולה להיות החלטה נכונה (מה גם שלדעתי ספציפית אצלו - או שזו סדרת חינוך או שהוא מועמד החוצה בגלל ההנהלה (ולא בגללו - כי אני חושב ע"פ משחקי הטוטו שהוא כן תופס ממנו) ואז הוא מעדיף לנסות את האופציות האחרות שלו ולא לתת לשחקן שגם ככה הולך דקות משחק).

אלגברלי? היה טוב לדעתי בטדי,הוא בלם ואם הוא מאמין בו אז אני הולך איתו
תוך 10 דקות כל בן אדם שמבין קצת כדורגל רואה שאבועביד ומגן שמאלי זה בכלל לא קשור,אותו דבר בדיוק אלטמן.
בגלל זה אין לו מושג,ומחר אתה תראה את בומבה בצד שמאל כל המשחק עם 2 שחקנים על הראש ואת אלטמן אבוד ברחבה ולא מצליח לזכות בכדור אחד,לא כי אני איזה מנבא או גאון אלא כי שום דבר אחר לא יכול להיות שאתה משחק עם בלם עם רגל ימין כמגן שמאלי ועם קשר התקפי שבחיים לא שיחק חלוץ כחלוץ.

ואם הוא ישחק עם אבו עביד ימני או בלם וגומברג שמאלי ותפסיד? מה אז תגיד?
ברור לכולנו שזה לא אידיאלי איעד בשמאל אף אחד לא מתווכח עם זה.
אבל יש לו כרגע אילוצים וזה הפתרון שלו.

אם הוא ישחק אם אבועביד כבלם,גומברג כמגן שמאלי וביטון/יחזקאל כחלוץ ונפסיד מילה אחת רעה לא אגיד עליו.
נמאס לי ממאמנים שחושבים שהם המציאו את הכדורגל

אין פה שום המצאה אלא אילוץ.
הכל בעיני המתבונן ואיך שאתה בוחר לראות את הדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 22:11 
לא חושב שזה אילוץ.
למשך שום דקה בכל הפעמים שהוא תירגל את אלטמן כחלוץ ראו שזה פשוט לא עובד והמשחק של הפועל תקוע.
שיחזקאל נכנס נגד בני יהודה כחלוץ מרכזי זה היה הדקות הכי טובות שלנו בכל המשחקים עד כה העונה.
אותו דבר אבועביד,ראיתי מגן טוב הגנתית שמאוד מוגבל בעמדה הזאת ופעם אחת לא עבר את החצי,ככה לא משחקים כדורגל ולא בונים משחק התקפי
הלוואי ואני טועה ומחר אבועביד מסיים עם 3 בישולים לאטלמן,אבל ככה אני רואה את הדברים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 22:26 
Yalla Hapoel כתב:
לא חושב שזה אילוץ.
למשך שום דקה בכל הפעמים שהוא תירגל את אלטמן כחלוץ ראו שזה פשוט לא עובד והמשחק של הפועל תקוע.
שיחזקאל נכנס נגד בני יהודה כחלוץ מרכזי זה היה הדקות הכי טובות שלנו בכל המשחקים עד כה העונה.
אותו דבר אבועביד,ראיתי מגן טוב הגנתית שמאוד מוגבל בעמדה הזאת ופעם אחת לא עבר את החצי,ככה לא משחקים כדורגל ולא בונים משחק התקפי
הלוואי ואני טועה ומחר אבועביד מסיים עם 3 בישולים לאטלמן,אבל ככה אני רואה את הדברים

דיברנו על משבצת המגן השמאלי.
לגבי אלטמן אני גם לא מאושר מזה למרות שהרבה פה התלהבו
מזה שאנחנו משחקים עם ״חלוץ מדומה״ (או שהם פשוט אוהבים לומר את זה)
אנחנו לא נמצאים במקום של לשחק עם מדומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 22:52 
סמל אישי של המשתמש
עדיף היה להביא את זלאטן בדש על גוזלן או על עטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
עטר נצפה כרגע אוכל גלידה בתל אביב כנראה מאוד חשוב לו המשחק מחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 23:22 
אם אני זוכר נכון מהמשחקים של נתניה אז עידו לוי שמאלי ברגל.
אבל הוא בלם בלי שום תכונה של מגן.
מאמין שזאת לא באמת האופציה שהעלו פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 00:01 
עד מתי פתוח חלון ההעברות? 8/9?
כלומר בעוד 10 ימים נדע סופית איך הסגל ייראה לעונה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 00:08 
Daniel כתב:
עטר נצפה כרגע אוכל גלידה בתל אביב כנראה מאוד חשוב לו המשחק מחר

הוא אמור ללכת לישון ולשמור כוחות לעודד מהיציע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 00:15 
סמל אישי של המשתמש
1. אני לא מבין את אלפי המילים שנשפכו כאן על ההצבה של אבו-עביד כמגן שמאלי כאילו מדובר בעניין מקצועי נטו. יש כרגע סוגיה עם שמואל שיימן שנוגעת לאלירן עטר וטוואטחה. יש האומרים ששיימן ביקש לעזוב, אינני יודע אם זה נכון אבל בכל מקרה קורה כאן משהו מאחורי הקלעים. יכול להיות ששיימן יעזוב ויכול להיות שלא, אבל כרגע מגוחך לשפוט את הנושא של אבו עביד בשמאל בהתעלם מהעניין הזה. גם בשבוע שעבר - דיון שלם על למה אלגרבלי משחק, תוך התעלמות מוחלטת מדיבור של משתמש רציני על כך שגוטליב לא התאמן באופן סדיר עקב מחלה. מה הקטע?
2. אני שונא לראות מגן ימני/בלם שמשחק כמגן שמאלי, אבל להגיד שכל מאמן שעושה את זה הוא בעייתי זה קצת מצחיק. את מוריניו למשל.
3. אני רואה המון בעיות בהפועל כרגע, אבל נראה לי שיש כאן הגזמה פרועה לגמרי ומוקדמת לגמרי. המיתוסים של העונה הנוכחית כבר מתחילים להתהוות - "השריפה של יחזקאל", כאילו יש לנו בסגל איזה שחקן שובר שוויון שסתם לא בא לאף אחד שישחק כדי שיהיה כוחות מול היריבה. רבאק, נתן כמה דקות טובות בגביע הטוטו, נכון. במחנה הוא היה מזעזע. "בעייתי בניהול אנשים". על מה לעזאזל אתם מדברים? מאיפה אתם מביאים את זה?
אני כרגע מוטרד מאוד מהבעיות הטקטיות של הקבוצה - מהקלות שבה מסירות חודרות לנו את הקישור האחורי. מהויתור על משחק הלחץ בחצי המגרש של היריבה במשך מרבית חלקי המשחק, מהתנועה הבנאלית והלא תכליתית של השחקנים בהתקפה, את העובדה שאנחנו תוקפים עם 3.5 שחקנים במקרה הטוב. אלה נניח דברים שמטרידים אותי מאוד, ואם ימשכו לאורך תקופה אוכל להגיד שאני לא מרוצה מהמאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 00:17 
יש הבדל בין לקחת מגן ימני לשחק מגן שמאלי לבין לקחת בלם ששיחק לפעמים מגן ימני ולשים אותו מגן שמאלי.
אזפיליקווטה מעולה גם בשמאל, אבל הוא מגן. אבו עביד בבירור בלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 00:21 
Eros Ramazzotti כתב:
1. יש כרגע סוגיה עם שמואל שיימן שנוגעת לאלירן עטר וטוואטחה.

לא לא, אתה לא יכול לקחת קונספירציה שמקורה באיזה תגובה בפורום ולהפוך אותה לעובדה. מצטער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 00:28 
סמל אישי של המשתמש
הגלמוד מלוד כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
1. יש כרגע סוגיה עם שמואל שיימן שנוגעת לאלירן עטר וטוואטחה.

לא לא, אתה לא יכול לקחת קונספירציה שמקורה באיזה תגובה בפורום ולהפוך אותה לעובדה. מצטער.

זו לא קונספירציה. מדובר בשמועות שכבר חצו את הפורום הזה, לפיהן קיימת סבירות ששיימן יחזור לחיפה עוד בחלון ההעברות הקרוב או בינואר, ואלירן עטר יגיע להפועל. במקביל זה יאפשר לשחר למכור את את טוואטחה מבלי להיתקע עם סאן מנחם. לא אמרתי שזו עובדה, אבל להתייחס לזה כאל קונספירציה זה לא יותר קרוב למציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 00:45 
סמל אישי של המשתמש
וששיימן ביקש לעזוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 03:13 
סמל אישי של המשתמש
התאוריה ששיימן לא בסגל אפילו לא מסתדרת כרונולוגית. עטר נזרק מהאימון בראשון בבוקר, שיימן נופה מהסגל עוד באותו יום. אתם בעצם טוענים שהפועל שמעו שעטר בדרך החוצה, ותוך כמה שעות פנו לחיפה, קיבלו תשובה שהם רוצים את שיימן, שקלו את זה, ואז הודיעו למאמן בפתאומיות, יום לפני מחזור הפתיחה, שהוא צריך להוציא מהסגל שחקן הרכב בטוח שבקושי מחליף יש לו, רק בגלל שאולי ישתמשו בו במשא ומתן על שחקן אחר שאולי ייצא לפועל שבוע-שבועיים אחר כך (למה צריך להוציא מהסגל שחקן חשוב, ולערבב את כל חוליית ההגנה, בגלל שצצה איזו אפשרות היפותטית לטרייד שיש סיכוי נמוך שתתממש, גם לא הבנתי)? אתם מבינים כמה מופרך זה נשמע?
אה, ועוד פרט קטן, ההצעה מפיורנטינה על טוואטחה הגיעה ביום שלישי. עד אז נראה היה שטוואטחה נשאר בחיפה, לא היה להם שום צורך בשיימן וגם הוא לא היה רוצה לעזוב.
או שאולי התאוריה היא ששיימן נזרק מהסגל למשחק נגד בית"ר, ומנדיונדו התכוון להחזיר אותו לסגל למשחק נגד קריית שמונה, אבל פתאום עלתה האפשרות של טרייד, אז במקרה הוא שוב לא בסגל?

יכול להיות שבסופו של דבר כן תעלה האפשרות של טרייד, בגלל הנסיבות שנוצרו: הפועל רוצים את עטר, טוואטחה רוצה לעזוב, ובעיקר העובדה שעכשיו לפי הדיווחים שיימן מבקש לעזוב בגלל שמייבשים אותו. אבל להתכחש לכך ששיימן נזרק מהסגל על ידי מנדיונדו ולהעלות איזו תאוריה מופרכת שהוא לא בסגל בגלל שעלתה אפשרות כל כך ספקולטיבית לטרייד (שגם לא מסבירה למה צריך להוציא את שיימן מחוץ לסגל וגם לא מסתדרת כרונולוגית, לפחות לגבי המשחק נגד בית"ר) זה פשוט לתקוע את הראש בחול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 05:53 
יובל, שיימן תורגל עם ההרכב השני (גומברג עם הראשון) באימון שראיתי ארבעה ימים לפני המשחק בטדי. במשחק הפנימי אגב הוא היה חלש אבל זה כבר עניין אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 05:56 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
במשחק הפנימי אגב הוא היה חלש אבל זה כבר עניין אחר.
זה לא ענין אחר בכלל, זה העיקר. שחקן שלא נראה טוב באימונים, אין למאמן סיבה להרכיבו.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 06:12 
סמל אישי של המשתמש
אותי מטריד יותר שגם על הספסל אין אף מגן שמאלי (אם אמנם).
כלומר, גם אי אפשר לשנות את המערך תוך כדי משחק אם העסק לא עובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 06:14 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
פישונט כתב:
זה לא ענין אחר בכלל, זה העיקר. שחקן שלא נראה טוב באימונים, אין למאמן סיבה להרכיבו.

משחק אימון פנימי זה דבר מיותר בעליל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 06:16 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
its-sick כתב:
פישונט כתב:

משחק אימון פנימי זה דבר מיותר בעליל.
תלוי במאמן.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 06:20 
שיימן היה חלש מאוד בגביע הטוטו כולל כמה שערים שהם עליו
כנראה שהמאמן רוצה מחויבות בהגנה ולא לספוג על ימין ועל שמאל
כפי שהיה עד טדי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 07:31 
נו, אז שיימן היה חלש. אבל גם שחקן שהיה חלש יכול להשתפר ולא ראיתי שמפריע לו להעלות שחקנים שהיו חלשים ( אבו אל היג'ה כל הזמן, רייכרט ואלטמן ה'חלוץ' בטדי שעולים גם היום ). מה שחשוב הוא ששחקן נכה בתפקיד ההוא גומר אותנו התקפית גם הגנתית זה פתח לצרות למרות שאיאד שחקן הגנה מעולה בפני עצמו. לא הבנתי גם איך זה ששיימן מועמד לטרייד מונע ממנו לשחק, שומרים לו על הרגליים שלא ייפצע חלילה? מגן שאין לו רגל שמאל לא צריך לשחק בשמאל, אלא אם כל האופציות לפניו פצועות או מורחקות. חשבתי שאנשים כאן צריכים היו ללמוד את זה כבר אחרי ליאור לוי וצ'קול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 07:38 
joshsoos כתב:
נו, אז שיימן היה חלש. אבל גם שחקן שהיה חלש יכול להשתפר ולא ראיתי שמפריע לו להעלות שחקנים שהיו חלשים ( אבו אל היג'ה כל הזמן, רייכרט ואלטמן ה'חלוץ' בטדי שעולים גם היום ). מה שחשוב הוא ששחקן נכה בתפקיד ההוא גומר אותנו התקפית גם הגנתית זה פתח לצרות למרות שאיאד שחקן הגנה מעולה בפני עצמו. לא הבנתי גם איך זה ששיימן מועמד לטרייד מונע ממנו לשחק, שומרים לו על הרגליים שלא ייפצע חלילה? מגן שאין לו רגל שמאל לא צריך לשחק בשמאל, אלא אם כל האופציות לפניו פצועות או מורחקות. חשבתי שאנשים כאן צריכים היו ללמוד את זה כבר אחרי ליאור לוי וצ'קול.

כל מילה.
ואם באמת השמועות לגבי טרייד עם עטר נכונות, אז איך אנחנו שוב מגיעים למצב שמתחילים עונה בלי מגן שמאלי?!
גומברג בשלב הזה לא רלוונטי להרכב ראשון (ראיתי אותו גם בראשל"צ, אישית אני חושב שהוא אף פעם לא יהיה מתאים להרכב בהפועל), אז מי המגן השמאלי של הקבוצה?
מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 08:12 
Red Ghost כתב:
joshsoos כתב:

כל מילה.
ואם באמת השמועות לגבי טרייד עם עטר נכונות, אז איך אנחנו שוב מגיעים למצב שמתחילים עונה בלי מגן שמאלי?!
גומברג בשלב הזה לא רלוונטי להרכב ראשון (ראיתי אותו גם בראשל"צ, אישית אני חושב שהוא אף פעם לא יהיה מתאים להרכב בהפועל), אז מי המגן השמאלי של הקבוצה?
מוזר.

כבירי הביתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 08:24 
יובל כתב:
התאוריה ששיימן לא בסגל אפילו לא מסתדרת כרונולוגית. עטר נזרק מהאימון בראשון בבוקר, שיימן נופה מהסגל עוד באותו יום. אתם בעצם טוענים שהפועל שמעו שעטר בדרך החוצה, ותוך כמה שעות פנו לחיפה, קיבלו תשובה שהם רוצים את שיימן, שקלו את זה, ואז הודיעו למאמן בפתאומיות, יום לפני מחזור הפתיחה, שהוא צריך להוציא מהסגל שחקן הרכב בטוח שבקושי מחליף יש לו, רק בגלל שאולי ישתמשו בו במשא ומתן על שחקן אחר שאולי ייצא לפועל שבוע-שבועיים אחר כך (למה צריך להוציא מהסגל שחקן חשוב, ולערבב את כל חוליית ההגנה, בגלל שצצה איזו אפשרות היפותטית לטרייד שיש סיכוי נמוך שתתממש, גם לא הבנתי)? אתם מבינים כמה מופרך זה נשמע?
אה, ועוד פרט קטן, ההצעה מפיורנטינה על טוואטחה הגיעה ביום שלישי. עד אז נראה היה שטוואטחה נשאר בחיפה, לא היה להם שום צורך בשיימן וגם הוא לא היה רוצה לעזוב.
או שאולי התאוריה היא ששיימן נזרק מהסגל למשחק נגד בית"ר, ומנדיונדו התכוון להחזיר אותו לסגל למשחק נגד קריית שמונה, אבל פתאום עלתה האפשרות של טרייד, אז במקרה הוא שוב לא בסגל?

יכול להיות שבסופו של דבר כן תעלה האפשרות של טרייד, בגלל הנסיבות שנוצרו: הפועל רוצים את עטר, טוואטחה רוצה לעזוב, ובעיקר העובדה שעכשיו לפי הדיווחים שיימן מבקש לעזוב בגלל שמייבשים אותו. אבל להתכחש לכך ששיימן נזרק מהסגל על ידי מנדיונדו ולהעלות איזו תאוריה מופרכת שהוא לא בסגל בגלל שעלתה אפשרות כל כך ספקולטיבית לטרייד (שגם לא מסבירה למה צריך להוציא את שיימן מחוץ לסגל וגם לא מסתדרת כרונולוגית, לפחות לגבי המשחק נגד בית"ר) זה פשוט לתקוע את הראש בחול.

כל מילה.
ואם אלגרבלי עולה היום זה די מראה כמה רציניות היו ההודעות שמנדונינדו נאלץ להרכיב אותו ולא את גוטליב בטדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים על חדשות לחודש אוגוסט
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 08:32 
סמל אישי של המשתמש
הסיפור עם עטר ובניון vs רוני לוי נמשך כבר הרבה זמן. לחשוב שהיום שבו כל סיפור מתפוצץ בתקשורת הוא היום שבו אירע המקרה זו תמימות במקרה הטוב, ככה שאין לנו את הכלים לבחון כרונולוגית שום דבר והניתוח של יובל לא רלוונטי.
אגב, הפועל פנתה לחיפה בנושא עטר הרבה לפני המחזור הראשון. כך לפי אותן השמועות (שוב, הן רק בגדר שמועות כרגע) וגם לפי איזו ידיעה שהייתה בנושא. לא זוכר בדיוק איפה.

נערך לאחרונה על ידי Eros Ramazzotti בתאריך 29 אוגוסט 2015, 08:34, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 08:33 
וההמעטה בשריפה של יחזקאל, איך אפשר להתכחש לזה?
מה זה אומר "אז הוא נתן משחק טוב בטוטו אז מה"
א. זאת הפעם האחרונה שראית אותו. איזה מסר אתה מעביר אם אחרי משחק טוב שחקן מתייבש ביציע לחודש שלם?
ב. זה משחק טוב אחד יותר ממה שיש לחצי מהסגל. כמה משחקים טובים אלחמיד נתן מול קבוצות בליגת העל?

יש פה רק 2 אופציות.
או שזה לא מקצועי, ואז דרך הטיפול פשוט מזעזעת.
או שזה מקצועי, ואז אני מפקפק בהבנת הכדורגל של מי שמעדיף דבר כזה.
אין דרך לברוח מזה. ובאף מקום לא כתבתי שיחזקאל שובר שוויון, אבל להגיד שאין לו מקום בסגל של הפועל שנמצאת בלי חלוצים ועם מחליפים שהם בעיקר שחקני נוער ומגנים שמשחקים בקישור זה מצחיק. בטח אחרי שבמשחק אחד לפני הכנסת אותו לשחק והוא עשה שינוי סופר חיובי. מי שמצליח להסביר את זה לעצמו הוא שקרן מוכשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים על חדשות לחודש אוגוסט
הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
מסכים שיש לו מקום בסגל, ואין לי בעיה גם אם יעלה בהרכב כרגע, זה ניסוי לגיטימי במצב הקיים. אבל להתייחס בכזו תדהמה לכך שהוא לא בסגל זה מצחיק, כי מלבד אותן דקות טובות בטוטו יחזקאל נתן כמה משחקים מזעזעים ואני גם לא יודע איך הוא נראה באימונים. זה לא שמרקו רויס יושב ביציע. גם אם זה מקצועי, אני לא נופל מהכסא מההחלטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 08:44 
joshsoos כתב:

מגן עם רגל ימין יכול לשחק בשמאל זה לא אידאלי אבל זה קורה היו קבוצות שלקחו גם אליפות ככה
גם בארץ. זה לא אידיאלי אבל לדעתי המאמן הזה חושב לטווח יותר ארוך מאשר המשחק הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אוגוסט 2015, 08:48 
בלי קשר לפתות שחקן להגיע ואחר כך לזרוק אותו, בסדר אל תשים אותו בהרכב, לא חייבים להשפיל ולשרוף, שים אותו בסגל, גם יחס לשחקן צריך לקחת בחשבון אם רוצים שהוא ישתפר. ועם כל הדיבורים על נוער ושילוב שלהם בבוגרים, חבל לי על יחזקאל.
*הכותב תומך במהלך של הבאתו של מנדיונדו ומתומכי המהלך וסבלני לגבי התהליך, אין זה סותר את האפשרות לחוות דעת על הנעשה במועדון.

נערך לאחרונה על ידי chimpfive בתאריך 29 אוגוסט 2015, 08:54, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2628 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 88  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: