kobster כתב:
bruno conti כתב:
kobster כתב:
הכי גרוע להסיק מסקנות על מאמן לפי השפיץ של הנעל. בשיטה שבה משחקים עם שני שחקני כנף שחותכים לאמצע (אנטל ובומבה) חייבים לשחק עם מגנים תוקפים שיעשו חפיפה ויכנסו לשטח הריק שנוצר, אחרת ההגנה תתכווץ אל שחקני הכנף ותתקע לנו את כל משחק ההתקפה.
בשיבוץ של אבו עביד בשמאל אתה גם מגביל אותו למשימות הגנתיות בלבד (וגם שם הוא עלול להיות בצרות אם יקחו אותו לקו ולא לאמצע כמו שאצילי עשה) וגם שורף את בומבה שלא יכול לעשות יותר מדי כשכל הזמן יש מולו שני שחקני הגנה כי אין לנו מגן שיאיים מהקו וימשוך אליו אחד מהשחקנים האלה.
דחילק, אנחנו רואים כדורגל לא יום ולא יומיים. מאמן ששם בלם עם רגל ימין בתור מגן שמאלי - ועל הדרך שורף גם את המגן השמאלי הבכיר וגם את המחליף שלו שכנראה לא מספיק טוב אפילו בשביל להיות בסגל (אז למה הבאנו אותו ?), זה מאמן בעייתי מאוד בלשון המעטה.
הלוואי ויצליח, הלוואי והוא יקח אסופה של 20 שחקנים חדשים עם המון פוטנציאל וירכיב מהם קבוצה. בינתיים, הוא לא בכיוון.
אחרי מחזור אחד הוא לא בכיוון?!
נניח והוא באמת לא בכיוון מה אתה מציע?
מספר המחזורים והתוצאות שהושגו בהם לא רלבנטי. יש כאן החלטה מקצועית של מאמן (ואני שם בצד את שאר ההחלטות המקצועיות כמו השמירה האזורית וההיצמדות לשוער במצבים הנייחים) שמעידה על תפיסה בלתי מקצועית בעליל שפוגעת בכמה שחקנים בבת אחת.
אבו עביד שחקן אדיר שיעשה כמעט כל תפקיד בהגנה בצורה מצוינת אבל אתה לוקח בלם מצוין עם רגל ימין ושם אותו כמגן שמאלי, הגנתית זה יעבוד בערבון מוגבל אבל מחקת אותו התקפית.
בומבה שחקן, רואים את זה בכל נגיעה שלו בכדור, אבל בלי מגן שיתמוך בו בצד אין לו סיכוי כשכל ההגנה מתכווצת אליו. עוד משחק-שניים כאלה וגם התסכול אצלו יתחיל לעבוד.
יש לך שני מגנים שמאליים, שניהם אפילו לא בסגל. מילא שיימן שכנראה קורים שם דברים שאנחנו לא יודעים, מה המחליף שלו אמור לחשוב במצב הזה ולמה אתה מחזיק מגן שמאלי מחליף אם אתה שם בלם בעמדה הזו, ולא מאילתור אלא כהחלטה מודעת מראש.
עד שבנית סוף סוף קבוצה נורמלית (מינוס חלוץ) אתה שורף כמעט הכל בהחלטה אחת. או שיפתח עם שיימן או שיפתח עם גומברג ויחזיר את אבו עביד ליד וינטרה.
אה, וכל זה בלי להזכיר את אלגרבלי חסר הטכניקה שלא מסוגל להוציא אותנו קדימה וכמעט כל כדור שמגיע אליו נגמר בהתקפה של היריבות. לא בכיוון, כאמור.
אז לשים מגן שמאלי מחליף לשחק רק בגלל שהוא מוגדר כמגן שמאלי?
גם אם הוא פחות טוב מאבו עביד?
כמו שציינת לגבי שיימן כנראה שיש דברים מעבר, לגבי גומברג אני לא מכיר אותו אבל
אין לי ברירה אלא לסמוך ( בינתיים ) על המאמן שרואה מה קרה באימונים בניגוד אליי ואליך
וכל הפורום .
אין לי עדיין דעה אישית לגבי מנדי, כולנו יודעים שזה התפקיד הראשון שלו בקריירה וברור לי
לגמרי שחוסר הסבלנות כאן זה בעיקר בגלל זה.
יחד עם זאת אמנם זה נדוש לומר אבל באמת קמה פה קבוצה חדשה לגמרי .
דרוש פה זמן ולא יעזור כלום , בטוח שהוא מנסה קודם כל לייצב קודם כל לא להפסיד
על מנת ליצור ביטחון בקבוצה וכנראה גם בעצמו ( תפקיד ראשון כאמור)
ואפשר להבין זאת.
הבעלים שלך בחר בו אז בוא ניתן לו הזדמנות למה ישר לחרוץ גורלות?
לגבי טדי אני במחצית הראשונה ראיתי הרבה דברים טובים בעיקר בכל מה שקשור בהנעה
במרכז המגרש ותנועה ללא כדור של שחקנים וגם לחץ גבוה של שחקנים קדמיים.
בנוסף אתה כרגע בלי חלוץ אמיתי פלוס בן וליביו שלא עשו הכנה אידיאלית.
דרוש פה זמן וסבלנות .
מחר אתה גם בלי שוער וסיכוי לא רע שתפסיד אז מה?
אני מציע לכולם להסתכל חצי שנה אחורה ופשוט להירגע קצת .