תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 22:24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2628 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 88  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים על חדשות לחודש אוגוסט
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 14:03 
א. אף אחד לא שרף את המאמן (טוב, 99.90 אחוז לא שרפו אותו) ואני מוכן להתערב שבבלומפילד לא יקום אחד שיגיד לו להתפטר.
ב.אין פה שום קשר אם עבר משחק אחד או 300, אני מאמין בלב שלם שאם מישהו מעדיף חילוף התקפי של אבו אל היג'ה על פני חילוף של יחזקאל, אין לו שום מושג בכדורגל, ואני לא אתבייש לכתוב את זה גם אם זה לא נראה לכם. אתם מוזמנים לצטט ולהגיד שכחנו שמוריניו כותב בפורום. כל אחד שיחשוב מה שבא לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 14:11 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
וברצינות, זה עובר פה כאילו כלום, מה זה השריפה הזאת של יחזקאל?
על מה? למה? הכנסת אותו חילוף והוא שיחק טוב, מה קרה אחרי זה שהפסקת לספור אותו? מה זה השטויות האלה?

עזוב יחזקאל.
שני מגנים שמאליים יש לך בקבוצה, שניהם מחר לא בסגל בלי שום סיבה נראית לעין, הבלם הכי טוב שלך יפתח מגן שמאלי.

ציטוט:
לא משנה כמה תחפרו כל הפגרה על סבלנות,
משחק אחד, אחד,
And the floodgates are open.

כל הכבוד.

יש לי סבלנות לסגל, יש לי סבלנות לניהול, יש לי סבלנות לנוער.
למאמן שמעלה הרכבים הזויים, שורף שחקנים ובעיקר נראה כאילו הוא לא עשה פה שום דבר מאז שהוא נחת אין לי הרבה סבלנות.
את האמת? אם זה ממשיך בכיוון הזה עד ינואר הוא לא פה ואני בטוח שזה ברור גם להנהלה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים על חדשות לחודש אוגוסט
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 14:22 
מאמן מעצבן ברמות קשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 14:29 
הגלמוד מלוד כתב:
לא משנה כמה תחפרו כל הפגרה על סבלנות,
משחק אחד, אחד,
And the floodgates are open.

כל הכבוד.

אתה לא בוני גינזבורג ואתה לא מורשה לשלב אנגלית בהודעות שלך.
מדאיג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
ההחלטה על שיימן הזויה או שזה משהו מלמעלה או שהוא אידיוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 14:40 
סמל אישי של המשתמש
יש אולי סיבה להכל...
מנדידיונו מעדיף (כמו שפורסם כשהוא הגיע) לשחק עם 3 בלמים :3-5-2. אני ממש לא מת על זה אבל זה יכול להסביר כמה דברים.
1. מחפשים בלם נוסף, כי 4 בלמים זה מעט מידי לשיטה הזאת.
2. בשיטה הזאת יש שני חלוצים אבל הם לא חלוצי מטרה ולכן עטר / גוזלן מתאימים יותר מביטון / הירש והם יכולים להסתדר מעולה עם אלטמן ליד כחלוץ נוסף, ולכן הוא רץ איתו בהרכב.
3. הבלמים הם שני "ליברו" כמו אייד ווינטרה ולידם שחקן חזק שמצריך פחות טכניקה כמו אלגרבלי ולכן הוא מריץ את השלישיה הזאת.
4. אבו אלהיג'ה מתאים יחסית לשיטה הזאת כשחקן קו (והוא יהיה מחליף) ולכן בכל מקרה מביאים את נאסר.
5. אם זה המצב (ושוב אני לא מת על זה) כנראה שבפגרה נעבור ל11 האלו:

---------------הרוש-------------------
----אייד------גרבלי-----וינטרה----
---------פינטלי-------איסו-----------
בומבה--------ריכרט------אנטל
-------אלטמן-----------עטר--------

ספסל : חתוכה, גוטליב, ורטה, אלהיגה, נאסר, ביטון, שקל.
6. אני מסרב לבקר את המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
אם זה היה התכנון שלו אז למה הבאנו את שיימן, גומברג ו-ורטה? שעל האחרון גם שילמנו איזה 500 אלף שקל.
במערך כמו שכתבת חייבים בלם עם רגל שמאל, אין לנו אחד כזה. נשמע לי קשקוש.

נערך לאחרונה על ידי RedFox בתאריך 28 אוגוסט 2015, 14:45, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 14:44 
א. הקבוצה לא תרגלה 3 בלמים לשנייה אחת עד עכשיו.
ב. לא בנו סגל לכזה מערך, אין חלוץ אחד, אז שניים?
ג. שיימן הכי מתאים מכל הסגל למערך כזה יחד אולי עם ורטה, אין דבר כזה 3-5-2 עם בומבה ואנטל בצדדים. מי משחק ככה באיזשהו מקום בעולם?
בצדדים משחקים מגנים/קשרים או מגנים עם יכולת התקפית כמו זוניגה, ארמרו, מאג'יו, ואן דר ויל, קרבאחל, אלבס, מרסלו וכו'
לא ווינגרים התקפיים.

זה לא מסביר כלום, זה מוזר מאד מאד, ואני לא מאמין שיש סיכוי שאיזשהו מאמן חושב שזה משהו סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
בין מאניה ודיפרסיה..
פורום משוגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 14:49 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה הוא מתכנן אבל רק המחשבה על אלגרבלי וחתוכה בהגנה שלנו מחר עושה לי חשק למות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 14:52 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:

למה בעצם לא לשחק עם הרוש בכנף שמאל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 14:57 
אני לא כל כך מבין. אם הייתי אומר לכם אי שם במחנה האימונים שהפועל תגיע למחזורים הראשונים של הליגה כשאבו עביד מגן שמאלי, שיימן מחוץ לסגל, אלגרבלי בלם פותח לפני גוטליב, אבו אלהיג'ה מחליף ראשון לקישור ההתקפי לפני שגיב/שקל/ספורי, ואלטמן חלוץ ראשון לפני ביטון ושגיב בלי שהם קיבלו צ'אנס אפילו. וכל זה מבחירה, ולמשך כמה מחזורים. יש פה מישהו שהיה חושב שאלו אופציות שפויות? או שבגלל שזה מגיע ממישהו עם שם ספרדי אסור להגיד שזה תמוה במקרה הטוב?
זה מלחיץ מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 15:00 
סמל אישי של המשתמש
כי את יכול לקבל עבורו חלוץ שחסר לך.

19 אתה צודק ולכן אני מאוד לא אוהב את זה. בומבה אוחי יוכל להסתדר כי הילד קשוח אבל אנטל לא בשביל זה ולא ברור לי מה יש לעשות איתו. זה בעיקר נראה כרגע כמו נסיונות על ריק עד שמשהו יתפס וזה מאוד מטריד כי הליגה התחילה. בכל מקרה שנה לא פשוטה כנראה לפנינו. אני מקווה שאם ימשיכו עם מנדי יתנו לו לעשות את ההתאמות שהוא ירצה.

פז אתה צודק.
אבל הבניה של קבוצה מ 0 במסגרת ניקוי ארוות ללא תיאום עם המאמן היא בעייתית. עכשיו מתחילים לעשות סדר בבלאגן, וזה כנראה חושף בלאגן נוסף.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 28 אוגוסט 2015, 15:04, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 15:00 
Fez כתב:
אני לא כל כך מבין. אם הייתי אומר לכם אי שם במחנה האימונים שהפועל תגיע למחזורים הראשונים של הליגה כשאבו עביד מגן שמאלי, שיימן מחוץ לסגל, אלגרבלי בלם פותח לפני גוטליב, אבו אלהיג'ה מחליף ראשון לקישור ההתקפי לפני שגיב/שקל/ספורי, ואלטמן חלוץ ראשון לפני ביטון ושגיב בלי שהם קיבלו צ'אנס אפילו. וכל זה מבחירה, ולמשך כמה מחזורים. יש פה מישהו שהיה חושב שאלו אופציות שפויות? או שבגלל שזה מגיע ממישהו עם שם ספרדי אסור להגיד שזה תמוה במקרה הטוב?
זה מלחיץ מאוד.

היינו אומרים שאתה מנסה להיכשל בכוונה ולראות אם מפטרים אותך במנג'ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
Fez כתב:
זה מלחיץ מאוד.

היינו אומרים שאתה מנסה להיכשל בכוונה ולראות אם מפטרים אותך במנג'ר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 15:18 
לא רק זה, במחנה אימונים אתה עוד יכול להגיד שזה טיפשי, אבל מילא, הוא עוד לא ראה מה הוא מקבל מזה על המגרש.
היום הוא כבר היה אמור לדעת שאל היג'ה לא נותן לו כלום בקישור, ששיימן זה המגן השמאלי הלגיטימי היחיד שיש פה, שאבו עביד חייב להיות בלם, שאלגרבלי זה לגזור דין מוות על הנעת כדור של הקבוצה שלך, שיחזקאל זה שחקן שמייצר מצבים בהתקפה וחייב לקבל הזדמנויות.

אחרי כל זה, הוא עושה את כל ההחלטות ההפוכות. אין מילים לתאר כמה זה מוזר וכמה זה לשים לקבוצה שלך מקלות בגלגלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 15:27 
el dudernio כתב:
יש אולי סיבה להכל...
מנדידיונו מעדיף (כמו שפורסם כשהוא הגיע) לשחק עם 3 בלמים :3-5-2. אני ממש לא מת על זה אבל זה יכול להסביר כמה דברים.
1. מחפשים בלם נוסף, כי 4 בלמים זה מעט מידי לשיטה הזאת.
2. בשיטה הזאת יש שני חלוצים אבל הם לא חלוצי מטרה ולכן עטר / גוזלן מתאימים יותר מביטון / הירש והם יכולים להסתדר מעולה עם אלטמן ליד כחלוץ נוסף, ולכן הוא רץ איתו בהרכב.
3. הבלמים הם שני "ליברו" כמו אייד ווינטרה ולידם שחקן חזק שמצריך פחות טכניקה כמו אלגרבלי ולכן הוא מריץ את השלישיה הזאת.
4. אבו אלהיג'ה מתאים יחסית לשיטה הזאת כשחקן קו (והוא יהיה מחליף) ולכן בכל מקרה מביאים את נאסר.

6. אני מסרב לבקר את המועדון.

כל זה יפה ומרשים מאוד
אבל מכל המשחקים שראיתי עד עכשיו מהפועל, כולל נגד בית"ר עושה רושם שלאף שחקן אין באמת מושג מה הוא צריך לעשות. הקבוצה נראתה לא מאומנת בצורה מפחידה והמעט הזדמנויות אליהן הגענו היו בזכות פעולות אישיות של בומבה ואנטאל שלקחו את הכדור והתחילו לרוץ לבד.
כל זה אגב מתיישב עם הדיווחים שהקבוצה לא עוברת אימונים טקטיים ושהמאמן לא מתרגל את ההרכב לפני המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
dino כתב:
פישונט, אין אימונים טקטיים, רק כושר ופיזיות?

באימונים שהייתי היו הרבה משחקונים, לא רק ריצות וכוח. ההפסקות היו מדודות וקצב מהיר מאוד.
הרבה יותר הפריע זה המעורבות המינימלית של מנדיונדו במהלך האימון - גם אם הוא מתכנן מראש כל פרט. מה שכן, הבנתי שכמעט לפני כל אימון יש אסיפה של רבע שעה לפחות, שם הוא מדבר עם השחקנים.

מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 15:44 
בדרך כלל לנו כקהל יש סבלנות. אבל הדבר הזה לא מתקבל על הדעת. כואב לי על שגיב באמת שכואב לי. ואני רק חושב על זה ששיימן לא בסגל בכלל זה מוציא לי בכלל את כל הרוח מהמפרשים אחרי הדבר היפה שעשו כאן. אם אנחנו נקבל בראש מחר זה יהיה רשום על הדביל הזה (עצוב לי לרשום ולהגיד את זה, אבל זה הרושם שהוא נותן) על הקווים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 15:44 
אם נשים רגע בצד את הספוקלציות לגבי חלוץ,הבלם מנתניה,טרייד כזה או אחד ונסתכל על הסגל הנוכחי נכון לשעה זו, מנדיונדו לא מוציא את המיטב מהסגל, וגרוע מכך הוא מייצר נזק.
אני תוהה אם הוא בכלל מכיר את השחקנים.
אם הוא יודע שאבו היליג'א יודע לשחק מגן גם (במקור הוא קשר למי שלא יודע) ואם גוטליב השאיר קבוצה ליגה במו ידיו שנה שעברה בעוד אלגרבלי שחה לו בלאומית וזה בכלל דבר בסיסי. אם הוא מודע לזה שהוא מבזבז את אבו עביד בעמדות לא קשורות.

אני מאוד סבלני למאמן הזה אבל הוא מתחיל להצטייר כטיפש מאוד ולא מתאים בכלל לסיטואציה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 15:50 
joshsoos כתב:
אם זה בדרך לתת את שיימן בחזרה לחיפה תמורת עטר, אפשר לתת איתו ביחד את המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
יש לי ים של סבלנות בשבילו, ומאוד הייתי מרוצה מהצורה ששיחקנו מול בית“ר, כרגע הקבוצה צריכה ביטחון וביטחון צוברים רק בעזרת תוצאות, גם אם הוא יבחר לעלות מחר עם אבו עביד בשמאל מתוך חשיבה הגנתית זה בסדר בעיני, הבעיה היחידה שלי עם ההרכב המשוער זה שגוטליב בחוץ, גם מההשארה של שגיב ורמזי מחוץ לסגל אני לא מתרגש, שיעבדו קשה וילחמו על מקומם, כנראה שאבו אל היג`ה עובד קשה יותר וזאת הסיבה שהוא לפניהם, מה כולם מתרגשים מעשרים דקות של יחזקאל נגד בני יהודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 16:01 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
joshsoos כתב:
אם זה בדרך לתת את שיימן בחזרה לחיפה תמורת עטר, אפשר לתת איתו ביחד את המאמן.

אבל לא טרייד,
בחייאת, לא טרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 16:05 
אנשים מתעלמים מזה, אבל לשים את אבו עביד בשמאל זה להרוג גם אותו. הוא שחקן שיתן את המאה אחוז בכל עמדה ולא יעשה פרצופים כי הוא גבר גבר, הוא גם יתרום כמגן שמאלי כי הוא פשוט שחקן מצוין, אבל זו עמדה רעה בשבילו והוא מבוזבז שם. התקפית הוא מוגבל שם לחלוטין, וגם הגנתית יותר קשה לו (כמה מהפאולים המיותרים שלו מול בית"ר נבעו מזה שהוא תיקל באגף עם הרגל הקרובה ולא הרחוקה) למרות שהוא עדיין כמעט בלתי עביר. מול בית"ר היו כל מיני תירוצים ("כדי לעצור את אצילי") אבל אם זה הולך להמשיך זה פשוט רע מאוד, מה גם שככל שזה ימשך יותר תהיה פחות דרך חזרה (כי המשבר עם שיימן מעמיק ואין עוד אופציה). אבו עביד זה הנכס הכי גדול של המועדון היום ולבזבז אותו בעמדה לא מתאימה מתוך בחירה זה נזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 16:14 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אני לא כל כך מבין. אם הייתי אומר לכם אי שם במחנה האימונים שהפועל תגיע למחזורים הראשונים של הליגה כשאבו עביד מגן שמאלי, שיימן מחוץ לסגל, אלגרבלי בלם פותח לפני גוטליב, אבו אלהיג'ה מחליף ראשון לקישור ההתקפי לפני שגיב/שקל/ספורי, ואלטמן חלוץ ראשון לפני ביטון ושגיב בלי שהם קיבלו צ'אנס אפילו. וכל זה מבחירה, ולמשך כמה מחזורים. יש פה מישהו שהיה חושב שאלו אופציות שפויות?

זה לא יימשך כמה מחזורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אנשים מתעלמים מזה, אבל לשים את אבו עביד בשמאל זה להרוג גם אותו. הוא שחקן שיתן את המאה אחוז בכל עמדה ולא יעשה פרצופים כי הוא גבר גבר, הוא גם יתרום כמגן שמאלי כי הוא פשוט שחקן מצוין, אבל זו עמדה רעה בשבילו והוא מבוזבז שם. התקפית הוא מוגבל שם לחלוטין, וגם הגנתית יותר קשה לו (כמה מהפאולים המיותרים שלו מול בית"ר נבעו מזה שהוא תיקל באגף עם הרגל הקרובה ולא הרחוקה) למרות שהוא עדיין כמעט בלתי עביר. מול בית"ר היו כל מיני תירוצים ("כדי לעצור את אצילי") אבל אם זה הולך להמשיך זה פשוט רע מאוד, מה גם שככל שזה ימשך יותר תהיה פחות דרך חזרה (כי המשבר עם שיימן מעמיק ואין עוד אופציה). אבו עביד זה הנכס הכי גדול של המועדון היום ולבזבז אותו בעמדה לא מתאימה מתוך בחירה זה נזק.

לא מתעלמים. הציגו פה כמה וגם אני שבמהלך כזה אתה מאבד את אבו עביד ואת כל ההיתרונות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 16:33 
סמל אישי של המשתמש
אין שום סיכוי שלהשאיר את שיימן מחוץ לסגל זה מקצועי. אם זה היה עניין מקצועי הוא היה על הספסל.
או שהוא בדרך חזרה לחיפה, או שהיה איזה עניין שעצבן את המאמן. נקווה שזו האפשרות השנייה ושהוא לא הולך להעניש אותו עוד הרבה זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 16:37 
KID A כתב:
אין שום סיכוי שלהשאיר את שיימן מחוץ לסגל זה מקצועי. אם זה היה עניין מקצועי הוא היה על הספסל.
או שהוא בדרך חזרה לחיפה, או שהיה איזה עניין שעצבן את המאמן. נקווה שזו האפשרות השנייה ושהוא לא הולך להעניש אותו עוד הרבה זמן.

האמת שעובר לי עוד משהו בראש

לא אתפלא אם יש מישהו חוץ מחיפה שמחפש מגן שמאלי ושולח לשיימן הודעות כדי שיצטרף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 16:43 
סמל אישי של המשתמש
בדשית סופית ברעננה אפשר לנשום לרווחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אוגוסט 2015, 16:57 
אז שרפנו אותו בצדק.
סבבה. גישה לגיטימית.
רק בואו לא נקשקש על סבלנות ובניה של קבוצה.
נכון שלפעמים אפשר לזהות דפוס התנהלות מהר. לפעמים. אני לא מתיימר להיות איזה מומחה כדורגל, אבל אני מודה שגם בעיני יש דברים מוזרים בניהול המשחק וההרכב.
עדיין, יש מאמן שבא עם גישה מסויימת (שאנחנו לא יודעים ורובנו גם לא ממש מבינים כרגע).
אני יכול לתת פה בשלוף כמה תרחישים שמסבירים את הסגל וההרכב הזה (בהנחה שמחר יהיה אותו דבר).
עדיין,עם על הרעש, פרט לשחקן אחד בהגנה (שיימן ע"ח אלגרבלי) ההרכב בהחלט לגיטימי.
לגבי החילופים אני מתקשה להבין, אבל אני מתאמץ לחכות ותת לו זמן. לעצמי שמתי יעד של 6 משחקים.

נערך לאחרונה על ידי אוגוסטוס היל בתאריך 28 אוגוסט 2015, 17:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2628 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 88  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: