תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 29 יוני 2025, 00:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2227 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כדורגל אנגלי - עונת 2012/2013 שלבי ההכרעה
הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 13:03 
אם כבר ואן-פרסי, אז קטע משעשע:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 13:03 
שער 7 נוסטלגיה כתב:
איזה חוצפנים אנחנו,קנינו שחקן,איזה נורמת התנהגות זו???????? בושה!!! מהיכן לקחנו את הרעיון הזה? ועוד לתלות שלט באיצטדיון של היריב,ממש מעליב,יאללהההההההההה

אתה מבין שאני לא אוהד ארסנל וזה מזיז לי את קצה הציפורן, כן? לראות אוהד הפועל שולח לשלט כזה לב, במיוחד בשנה כזאת, זה קצת... :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 13:06 
קוראים לזה banter. להסביר את זה יהיה כמו להסביר כל בדיחה/חידוד, לא רציני ומאולץ, או שמבינים או שלא. אני יכול רק לכוון אותך שלא ה'כסף הגדול' ( זה שלערסנל יש יותר מליוניטד והיא רק לא מוציאה אותו כי הבוס קמצן... ) הוא העניין כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
בסדר, אז יש לזה שם יפה באנגלית.
עדיין הבדיחה היא על זה שהם קנו את השחקן של היריבה בהרבה כסף.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
גבעתיים כתב:
RedAlert כתב:
Premier League Team of the Year:

GK: David de Gea (Manchester United)
DEF: Pablo Zabaleta, Rio Ferdinand, Jan Vertonghen, Leighton Baines
MID: Eden Hazard, Juan Mata, Michael Carrick, Gareth Bale
FWD: Luis Suarez, Robin van Persie

הכול נכון למעט השוער,לדעתי צ'ך היה מדהים השנה .דה חאה סתם בלוף

אם פרגוסון היה קונה (במקום להתעקש על קטנוניות) / יקנה את ביינס (נראה שיעשה מו"מ מחדש הקיץ) זה כבר 5 מהיונייטד מתוך 9 כי סביר שבייל וסוארס יעזבו את הפרמייר.
לא מתלהב מתוצאות בחירת השחקנים.
1 וידיץ' משמעותי מפרדיננד. אמנם שיחק רק בחלק מהעונה אבל דוקא השוואת הספיגות איתו ובלעדיו חידדה את התרומה שלא תיאמן שלו להגנת הקבוצה.
2 לא היה שוער שהוא משכמו ומעלה בפרמייר. אפשר לחלוק על כך ששוער שהיציאות שלו לכדורי גובה ולכדורי לרחבה אינן בטוחות יכול להיות השוער המוביל. אבל, הוא בודאי לא בלוף כי נראה שהוא שוער הקו הטוב בעולם.

אגב לדעתי דויד לואיז היה הרבה יותר טוב מורטונחן העונה,שחכתי להגיד את זה
ההרכב צריך להיות
צ'ך
ביינס לואיז וידיץ' זאבלאטה
בייל קאריק מאטה הזארד
ואן פרסי סוארז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 16:01 
רק 4 שחקנים מצ'לסקי? שערוריה! איפה טורס, הוא היה נפלא כל השנה ( כמו שמספרת הבדיחה: he tried to shoot himself after a bad game, but missed ) ג'ון טרי הצטיין בעידוד מהספסל ובניון נכנס מחליף באיזה משחק ומסר שתי מסירות מוצלחות.

טוב, אי אפשר באמת להזכיר את טורס ולהסתפק בבדיחה אחת...

Chelsea have made an official complaint to the FA accusing Luis Suarez of abusing Fernando .
Torres- He called him a striker.
Why will Fernando Torres be good at tennis? Because he never hits the net.
At one point Fernando Torres' drought was so bad- Bono and Bob Geldof offered to put on a concert for him.

וכדי שרד אלרט לא יתלונן על קיפוח כהרגלו, גם אחת שמערבת אחרים:
Rumour has it that many Premier League footballers have attempted to hang themselves in the wake of Gary Speeds death, but have failed for various reasons:
Wayne Rooney couldn't find a rope strong enough.
Fernando Torres attempted to kick the chair away but kept missing.
Peter Crouch couldn't find a high enough ceiling.
Mario Balotelli couldn't manage to put the noose on the right way.
Carlos Tevez refused to step off the bench.
John Terry had to call a press conference and apologise for calling his rope a "brown cunt".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 16:02 
teknoboy כתב:

לא... אבל לא נצא מזה, אז תבינו מה שתרצו וזהו =)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
teknoboy כתב:

בוא תסביר למוגבלים כמונו מה מצחיק פה חוץ מזה שאוהדי מנצ'סטר לועגים לאוהדי ארסנל על זה שיש להם (מנצ'סטר) מספיק כסף כדי לקנות את הכוכב של ארסנל.

אגב, דומני שיש לזה שם יפה בעברית: לעג לרש.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 16:53 
לא הבנתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 17:06 
סמל אישי של המשתמש
לא תתפוס אותי כתב:
לא הבנתי

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 17:11 
teknoboy כתב:
joshsoos כתב:
teknoboy כתב:

בוא תסביר למוגבלים כמונו מה מצחיק פה חוץ מזה שאוהדי מנצ'סטר לועגים לאוהדי ארסנל על זה שיש להם (מנצ'סטר) מספיק כסף כדי לקנות את הכוכב של ארסנל.

וואו, כמה זמן לקח להערה הצפויה הזו להגיע, משהו בפורום לא עובד...
טקנו בייבי, זה הומור. כמו שאתה בטח יודע, להומור יש הקשר תרבותי, מקומי, עדתי, גילאי וכו' ומכאן נגזרת ההבנה של הבדיחה המסויימת. אני אישית, כמו שהסברתי קודם, לא אוהב להסביר בדיחות ולרוב המוחלט גם לא מנסה להבין מה שלא הבנתי או לא מתאים לי, אז אני מקווה שתקבל בהבנה שלא אמשיך את הדיון. זו כולה בדיחה, אם חסרים לך דיונים טרחניים חסרי תוחלת אתה מוזמן לחזור לאשכול המרתק בקנסו עם אופטימי :) אבל במיוחד בשבילך אני מתחייב שכדי שלא לגרום לאי הבנות כאלו בעתיד, אסתפק בלהביא לאשכול הליגה האנגלית העתידי ( האלטרנטיבי ז"א, לא זה שנכבש ע"י נציגו של דוד לואיז בארץ ) בדיחות בסגנון הזה על חשבון ליברפול בלבד, שגם הן מובאות אך ורק בשל הוקרה ואהבה לצל שלי בפורום, התינוק הבכיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 17:23 
זהו, נמחקה התמונה. עכשיו אפשר לחזור לדיון החשוב באמת- מי המנייאק שהשמיט את ג'ון מיקל אובי מנבחרת העונה, ואיך השבוע לא היו טענות כלפי תבריזי האנגלי פיל דאוד שאישר גול מנבדל לטובת ערסנל נגד יוניטד ונתן להם לכסח חופשי בלי להוציא צהובים, ובכך דפק את שתי המתחרות האחרות על ליגת האלופות, כולל הקבוצה מס' 1 עם השוער מס' 1, הבלם מס 1, והגזען מס' 1. כמו בציור השבועי לילד- לאן נעלם רד אלרט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 17:27 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
teknoboy כתב:
joshsoos כתב:
teknoboy כתב:

וואו, כמה זמן לקח להערה הצפויה הזו להגיע, משהו בפורום לא עובד...
טקנו בייבי, זה הומור. כמו שאתה בטח יודע, להומור יש הקשר תרבותי, מקומי, עדתי, גילאי וכו' ומכאן נגזרת ההבנה של הבדיחה המסויימת. אני אישית, כמו שהסברתי קודם, לא אוהב להסביר בדיחות ולרוב המוחלט גם לא מנסה להבין מה שלא הבנתי או לא מתאים לי, אז אני מקווה שתקבל בהבנה שלא אמשיך את הדיון. זו כולה בדיחה, אם חסרים לך דיונים טרחניים חסרי תוחלת אתה מוזמן לחזור לאשכול המרתק בקנסו עם אופטימי :) אבל במיוחד בשבילך אני מתחייב שכדי שלא לגרום לאי הבנות כאלו בעתיד, אסתפק בלהביא לאשכול הליגה האנגלית העתידי ( האלטרנטיבי ז"א, לא זה שנכבש ע"י נציגו של דוד לואיז בארץ ) בדיחות בסגנון הזה על חשבון ליברפול בלבד, שגם הן מובאות אך ורק בשל הוקרה ואהבה לצל שלי בפורום, התינוק הבכיין.

אתה יכול לצחוק על איזה קבוצה שאתה רוצה, זה ממש לא מעניין אותי כל הפטיש שלך לאנגלים.
אני רק מנסה להבין מה יש בבדיחה הזאת חוץ מלעג לארסנל על זה שליונייטד יש מספיק כסף כדי לקנות מהם את מי שבא להם.

למען הסר ספק: זה מעניין אותי רק בהקשר של הפועל\מ*בי\דון שימון\ערן זהבי וכו' וכו'. מעניין אותי מה דעתך על הנ"ל, ואיך (אם בכלל) היא מסתדרת עם ההתמוגגות שלך מהבדיחה ה"הו-כל-כך-מצחיקה-שנונה-ומעודנת" הזאת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 17:49 
אני יודע שלא מעניין אותך הענין שלי בליגה הזו או בכלל הליגה האנגלית, אחרת לא היית מפציע באשכול הזה לפתע. אותך מעניינות התנצחויות טרחניות עם כל מי שזז. נראה לי שבהתיחסות הקצרה שלי קודם הבהרתי שהסכום הוא לא ממש הענין, ואם באמת היית מתעניין בליגה האנגלית, היית יודע שליוניטד אין איזה יתרון כספי מובהק עפ"י ערסנל, שהמעבר של ואן פרסי לא קשור לכסף מצד השחקן או הקונה, אם כבר מצד המוכר, ואם זה היה הנושא הוא היה עובר לקבוצת האם של ערסנל בשנים האחרונות, הלא היא יריבתה העירונית של יוניטד וחית המחמד של חצי האי ערב. היית גם קורא את מה שכתבתי על הקיצוני החדש של יוניטד לפני כמה ימים, שזה בערך אותו סיפור, לא של כסף.
זה שמעניין אותך ההקשרים של ערן זהבי ושאר הבבל"ת מעניין לי משהו אחר, בערך כמו ההערות התמידיות על מכבי יוניטד ומכבי ברצלונה והפועל מאיורקה וכל הקשר שהוא בין ישראל למדינה אחרת, ופעם אחרונה שבדקתי אני לא חייב לך תשובות. תיאלץ להתאפק ואני בטוח שתמצא בקלות דיונים מרתקים אחרים שיספקו אותך במקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 17:50 
joshsoos כתב:
זהו, נמחקה התמונה.

:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2013, 18:23 
סמל אישי של המשתמש
אתם אמנם לא חייב לי כלום, אבל נראה שאין לך תשובה לשאלה הפשוטה שלי.
ואני ממש מתנצל בפני כבודך שלא קראתי את מאות ההודעות שלך על הליגה האנגלית (אני גם מודה שלא הבנתי את כתב החידה).

מבטיח לא לכתוב יותר מדי בנושא המקודש של הליגה האנגלית ירום הודה עד שלא אצפה בקלטות של מנצ'סטר נגד סיטי משנות השישים ועד היום.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2013, 07:22 
המעבר של ואן פרסי לא קשור לכסף אלא לרצונו של השחקן לעבור לקבוצה בה ישתדרג ויזכה לתארים.
לארסנל יש מספיק כסף, ומבחינות מסוימות מצבה העסקי טוב מזה של היונייטד. כספית יכלה להציע לואן פרסי את התנאים שקיבל ביונייטד בקלילות.

היונייטד היא קבוצת העל היחידה שאינה מפגישה ברכש. לפחות לא מאז הגלייזרים. אני רואה בזאת בעיה ניהולית-עיסקית כי ככה לא מנהלים עסק של 3 מליארד דולר. אלא שבקיץ האחרון, נראה שהגלייזרים נרגעו ממשבר 2008 וההנפקה גם נתנה להם ביטחון למרות החוב השערוריתי שבו רכשו את הקבוצה. בקיצור, אם היונייטד תרכוש את רונלדו אז זה יהיה מסר כפול - רונלדו והתאוששות הגלייזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2013, 07:28 
בנושא ואן פרסי הוזכר זהבי.
1 עד היום איני מרגיש את ואן פרסי כשחקן שלי או של הקבוצה במלוא מובן המילה. השמחה מעורבת בטעם תפל. וגם כואב לי איך רוני, השחקן הקבוצתי האולטימטיבי, נדחק בערך למקום שהיה שלו כאשר רונלדו שיחק בקבוצה.
2 זהבי הוא שחקן בית שגדל מ-0 בקבוצה. התגובות של זהבי בלתי נסבלות ואינן ניתנות להשוואה לתגובות של אף סמל שעבר ליריבה.

אבל מעבר לכך, גם עלינו להתרגל לעולם המודרני. עולם שבו החומרנות דורסת ערכים ואפילו היחסים במשפחה אינם כשהיו. ולעניננו, צריך פחות להתרגש ממעבר סמלים אלינו או מאיתנו. אם כי אני מקבל שהן במקרה של גרשון והן במקרה של זהבי הטעם התפל חזק במיוחד. הרבה הרבה מעבר למקרה של ואן פרסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2013, 07:37 
לגבי רוני, היחס של פרגוסון הוא מעבר לעניני ויש מצב שמדובר במשהו רגשי שפרגוסון לא מוכןם לעבור עליו לסדר היום.
האפשרות הראשונה היתה מהלך שדרוג השכר מצד רוני שכלל רמז למעבר לסיטי. פרגוסון, שלא כדרכו נכנע ואמר שרוני טוב מדי וצריך למלא את דרישותיו. ואז הגיע ואן פרסי ....
האפשרות השניה היא שרוני רמז שקיבל הצעה לפריס סן ז'רמן. ופרגוסון רתח ולא סלח. גם כאן ואן פרסי ברקע.
אגב, לא אתפלא אם גם לעובדה שרוני עשיר מפרגי בערך פי 2 ובשנים הבאות הפער עומד לגדול יש קשר ליחס של פרגוסון. בכל מקרה, יש כאן מקרה שהרקע שלו כולל מרכיב ריגשי.

בכל מקרה, נגרם נזק כי רוני הוא מהבודדים שתרומתו היא הרבה מעבר לסכום חלקיו. ואמנם, בשנה שעברה ואן פרסי זכה כשחקן המצטיין של השחקנים והמדיה ואילו רוני זכה בתואר הנחשב יותר השחקן המצטיין של המנג'רים שיודעים טוב מכולם איך הדברים עובדים באמת.
דוקא הקליטה החלקה של ואן פרסי ביונייטד מבלטיה את רוני כשחקן הקבוצתי האולטימטיבי. הוא נותן לאחרים החל מרונלדו להצטיין גם אם זה פוגע אופטית בהצלחתו. בין היתר, על כל חלוץ שמגיע כמו ברבאטוב, הרננדז, וולבק וואן פרסי נמסר ששיתוף הפעולה שלו עם רוני מוצלח במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2013, 15:53 
סמל אישי של המשתמש
דרמה משוגעת במחזור הסיום של ליגת המשנה באנגליה
האל סיטי עולה בסיום של דרמה מטורפת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2013, 15:56 
מטורף מה שהולך שם.
האל הובילה 2-1 ובדקה 92 קיבלה פנדל. היא החמיצה אותו ובהתקפה הבאה של קרדיף היא זאת שקיבלה פנדל, הבקיעה, 2-2 בסיום.
ווטפורד הייתה צריכה לנצח ולעלות ע"ח האל. במקום זה ספגה בדקה 89 כשבשער שלה משחק השוער של הנוער אחרי ש2 השוערים הראשונים נפצעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2013, 15:58 
וזה לא נגמר ווטפורד שקבלה את הסיכוי עקב התיקו של האל סופקת שער בתוספת זמן.
ממש דומה למה שקורה אצלנו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2013, 15:58 
הולך להיות פלייאוף מעניין מאד. קבוצות התקפיות ודי מאוזנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2013, 16:57 
סמל אישי של המשתמש
איזה מחזור סיום נהדר בליגה ה-2 באנגליה,פשוט כיף לראות
הליגה הכי קשה בעולם ובצדק.

joshsoos כתב:
רק 4 שחקנים מצ'לסקי? שערוריה! איפה טורס, הוא היה נפלא כל השנה ( כמו שמספרת הבדיחה: he tried to shoot himself after a bad game, but missed ) ג'ון טרי הצטיין בעידוד מהספסל ובניון נכנס מחליף באיזה משחק ומסר שתי מסירות מוצלחות.

טוב, אי אפשר באמת להזכיר את טורס ולהסתפק בבדיחה אחת...

Chelsea have made an official complaint to the FA accusing Luis Suarez of abusing Fernando .
Torres- He called him a striker.
Why will Fernando Torres be good at tennis? Because he never hits the net.
At one point Fernando Torres' drought was so bad- Bono and Bob Geldof offered to put on a concert for him.

וכדי שרד אלרט לא יתלונן על קיפוח כהרגלו, גם אחת שמערבת אחרים:
Rumour has it that many Premier League footballers have attempted to hang themselves in the wake of Gary Speeds death, but have failed for various reasons:
Wayne Rooney couldn't find a rope strong enough.
Fernando Torres attempted to kick the chair away but kept missing.
Peter Crouch couldn't find a high enough ceiling.
Mario Balotelli couldn't manage to put the noose on the right way.
Carlos Tevez refused to step off the bench.
John Terry had to call a press conference and apologise for calling his rope a "brown cunt".

בדיחות נהדרות כמובן,אבל שום דבר מהן לא מסביר למה אני טועה
צ'ך היה השוער הטוב בפריימיר ליג העונה,דויד לואיז היה עדיף על ורטונחן בלי ספק,וזה היו בסך הכול 2 השינויים היחידים שהכנסתי
אם אתה לא מסכים עם מאטה והזארד,אתה בכלל בבעיה
אבל אשמח שתגיד לי איזה בלם ואיזה שוער היו יותר טובים מצ'ך ולואיז,ותסביר גם למה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 13:32 
הודעתו של פרגי שילך על רכש בגדול כשברקע יש בין היתר בז התחלתי לגבי רונלדו היא חדשה מרעישה שאם תתממש תשפיע ביותר על מפת הכדורגל העולמי.
אחרי מספר עונות בהן הגלייזרים סבלו הן מההלואה האיומה שהשיתו על הקבוצה והן ממשבר 2008/9 ש/פגע קשות בכל עסקיהם למעט במנצ'סטר פרגי, ראינו הקיץ סימנים של ניהול הגיוני למי שצריך לשמר ולהגדיל ערך ביזנס של 3 מליארד דולר. האם העברת שרביט הקבוצה עם הערך הגדול ביותר לריאל ? או שמא ההנפקה בבורסה וחוזי ספונסרים ופרסום ענקים בשנה האחרונה ?

אפשר להאמין לציטוט של המירור Sir Alex: “Everything is in place for a big signing. I could go for a really top player now

אם כי צריך לקבל בזהירות רבה את הפרשנות של העיתון הכוללת בנוסף ללפחות שחקן על אחד מסדר הגודל של רונלדו או בייל גם מגן שמאלי וקשר אחורי.
Making a marquee: Manchester United get backing for big-name signing.. with Bale, Modric and Ronaldo on list

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... z2SPuR0b5V

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 14:32 
מה שהקהל של ליברפול עשה עכשיו בשביל קאראגר עשה לי צמרמורת, ואני לא חובב גדול של ליברפול בפרט ושל הליגה האנגלית בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 17:10 
לינק ליונייטד-צ'לסי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2013, 22:09 
העניין הזה של הפליאוף על העליה באנגליה זה משהו שהייתי רוצה לראות גם כאן, זה כל כך זורם.
מה רע ב1-2 עולות אוטומטית ופליאוף כמו שם על מקומות 3-6?
לגבי הירידה לדעתי הפליאוף סתם מיותר והעניין צריך להסגר כבר אחרי 2 סיבובים.. גומר את שחקנים הכמות משחקים פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2013, 08:28 
איזה טינופת דוד לואיז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מאי 2013, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
נגמר הנוער כתב:
איזה טינופת דוד לואיז.

לרפאל הגיע אדום,גם אם לואיז עשה הצגה.עצם הניסיון של לבעוט בשחקן שווה אדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2227 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: