תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 26 יוני 2025, 00:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3882 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 130  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים יולי 2015
הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 15:20 
סמל אישי של המשתמש
אני מאוד מתנגד לפריצה של פואד למגרש ועדיין - העונש שלו מופרז, מוגזם, מטורף וחסר פרופורציה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 15:23 
Roman כתב:
פאביו כתב:
Roman כתב:
פאביו ההתייחסות של לאיפה ואיפה היא לגיטימית מאוד אבל זה לגמרי לא פוטר את פואד מהעונש שהיה צריך לקבל
אני חושב שהקלו עימו והנזק שהוא הסב להפועל גדול מאוד.
מקווה שלא נראה אותו במגרשים בתקופה הקרובה.

אהה, כמו הגזר דין עם שניאור חשין

התקשורת גזרה את דינו של פואד

אם זה היה משחק בליגה א בין מכבי שעריים לבין הפועל שדרות
ואוהד שעריים היה תוקף את כוכב הפועל שדרות פלוני אלמוני
הגזר דין היה אותו דבר?

האם רוצח רגיל מקבל את אותו גזר דין כמו יגאל אמיר?

לשאלתך -התשובה היא כן.
על רצח בישראל מקבלים עונש חובה של מאסר עולם (עד שהנשיא חונן את האסיר).

ולגבי הנושא עצמו:
אוהדי מכבי שהיכו את המאבטח בהחלט צריכים לקבל עונש חמור, אבל להם יש עמדת הגנה טובה יותר מפואד (המקרה של פואד גרם להם להתפרץ למגרש...).
פואד נענש ובצדק, חבל כי סה"כ מהמעט שיצא לי להכיר אותו, הוא עשה רושם שם אדם עם לב טוב.
עשה מעשה שטותי שעליו הוא צריך לשלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 15:23 
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
ברור שהוא ברמות אחרות, אותך מזעזע שילד קטן שומע קללות באצטידון, אני מזדעזע איך תפסו אותי ועוד 2 חברים שלי 40 אוהדי בית"ר 500 מטר מטדי.
כל אחד והפרופורציות שלו.

לא, זו האינטרפצטציה הילדותית והדמגוגית שלך שלא לומר קשקושים חסרי בסיס וקשר עם העובדות. בגלל זה הדיון ביננו הוא ברמות אחרות

אתה לא הבנת למה מבחינתי פריצה של פואד למגרש היא חסרת משמעות. הסברתי לך.
כשיתחילו לטפל פה בדברים האמייתים, תקרא לי ואולי אני גם אזדעזע ביחד איתך מהאווירה הנוראית במגרשים.

הבנתי למה אתה חושב שהיא חסרת משמעות, אני פשוט לא מסכים איתך. אני באמת חושב שאתה מסתכל על העולם בעיניים של ילד (וזה אולי בסדר, כי אתה ילד), אבל בסוף יש פה משמעויות גדולות ממה שאתה מבין כרגע, גם אם זה לא מנע מהפועל לקחת אליפות או להגיע לאירופה.
וזה שיש דברים אמיתיים או גדולים יותר לטפל בהם באמת לא קשור. זה לא פוטר אותנו מלהתנהג כמו בני אדם

תקפיד לרשום ילד גם בהודעה הבאה שלך. פעם שלישית זה כבר בטוח יעזור להעביר את הנקודה שלך.
לא חושב שאתה יודע בן כמה אני, אבל אם תגדיר לי את טווח הגילאים שלך לילד זה יעזור. בכל מקרה זה רציני כמו שאני אכנה אותך בתור סבא שכבר לא קשור למציאות.
ואני לא מבין למה אתה ממשיך לכתוב סיסמאות של "פוטר אותנו מלהתנהג כמו בני אדם" ולעשות דה-לגיטימציה לצד השני בשיחה שלך, כאילו יש לנו איזשהי מחלוקת בנושא הזה, וכאילו לא כתבתי כאן כבר 3 פעמים שמי שפורץ למגרש צריך לקבל עונש. בחיי, אני כבר לא זוכר על מה היה הדיון. הצלחת להתיש אותי.
נשאר עם זה שלא נסכים ברוח טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 15:29 
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
redrony כתב:
NARKOTIKA כתב:
ברור שהוא ברמות אחרות, אותך מזעזע שילד קטן שומע קללות באצטידון, אני מזדעזע איך תפסו אותי ועוד 2 חברים שלי 40 אוהדי בית"ר 500 מטר מטדי.
כל אחד והפרופורציות שלו.

לא, זו האינטרפצטציה הילדותית והדמגוגית שלך שלא לומר קשקושים חסרי בסיס וקשר עם העובדות. בגלל זה הדיון ביננו הוא ברמות אחרות

אתה לא הבנת למה מבחינתי פריצה של פואד למגרש היא חסרת משמעות. הסברתי לך.
כשיתחילו לטפל פה בדברים האמייתים, תקרא לי ואולי אני גם אזדעזע ביחד איתך מהאווירה הנוראית במגרשים.

הבנתי למה אתה חושב שהיא חסרת משמעות, אני פשוט לא מסכים איתך. אני באמת חושב שאתה מסתכל על העולם בעיניים של ילד (וזה אולי בסדר, כי אתה ילד), אבל בסוף יש פה משמעויות גדולות ממה שאתה מבין כרגע, גם אם זה לא מנע מהפועל לקחת אליפות או להגיע לאירופה.
וזה שיש דברים אמיתיים או גדולים יותר לטפל בהם באמת לא קשור. זה לא פוטר אותנו מלהתנהג כמו בני אדם

תקפיד לרשום ילד גם בהודעה הבאה שלך. פעם שלישית זה כבר בטוח יעזור להעביר את הנקודה שלך.
לא חושב שאתה יודע בן כמה אני, אבל אם תגדיר לי את טווח הגילאים שלך לילד זה יעזור. בכל מקרה זה רציני כמו שאני אכנה אותך בתור סבא שכבר לא קשור למציאות.
ואני לא מבין למה אתה ממשיך לכתוב סיסמאות של "פוטר אותנו מלהתנהג כמו בני אדם" ולעשות דה-לגיטימציה לצד השני בשיחה שלך, כאילו יש לנו איזשהי מחלוקת בנושא הזה, וכאילו לא כתבתי כאן כבר 3 פעמים שמי שפורץ למגרש צריך לקבל עונש. בחיי, אני כבר לא זוכר על מה היה הדיון. הצלחת להתיש אותי.
נשאר עם זה שלא נסכים ברוח טובה.

אני דווקא חושב שאני כן יודע, אתה קצת אחרי צבא, לא?
הדיון היה על האם המעשה שלו פוגע בהפועל ואתה שכחת כי אתה לא באמת קורא את מה שאני כותב אלא נמצא בתוך העולם שלך. וכן, ברוח טובה לגמרי... :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 15:29 
וואוו , הדף חדשות פשוט לא רוצה להתעדכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 15:35 
NARKOTIKA כתב:
red_boy כתב:
כותרת בווינט: "אוהדי הפועל במפגן מחליא בגרמניה" בלי כתבה בפנים
מישהו יודע במה מדובר?

https://www.facebook.com/gal.wittenberg ... 0883691055

לפי הפייסבוק אכן מדובר באוהד הפועל, בלי איזו אג'נדה ברורה לספר את הסיפורים הללו.
נותר להניח שהוא דובר אמת עד כדי מגזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 15:38 
בר קולמוסא כתב:
NARKOTIKA כתב:
red_boy כתב:
מישהו יודע במה מדובר?

לפי הפייסבוק אכן מדובר באוהד הפועל, בלי איזו אג'נדה ברורה לספר את הסיפורים הללו.

אני חושב שהוא קצת מלא פאתוס מצד אחד, מצד שני, אנחנו יודעים מה אוהדי הפועל כן יודעים לעשות. גירוש האוהד עם החולצה הצהובה נשמע לי יוצא דופן. אם זה נכון, זה חבל מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 15:39 
NARKOTIKA כתב:
red_boy כתב:
מישהו יודע במה מדובר?

אוי באמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 15:42 
אם לצאת מנקודת הנחה שהוא מספר אמת, באמת מגעיל היחס לאוהד באלסברג ביציע שלנו וגם להסביר שלא רוצים לראות צהוב ביציע אפשר לעשות בדרך קצת יותר יפה.
אבל היו שם גם אוהדים טובים שלנו. אף אחד לא אמר כלום? נשמע מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 15:47 
יאללה באמת. איפה בדיוק הוא חי? כאלה היו ויהיו. ואם הוא חושב שלמחנה אימונים בגרמניה יגיע ייצוג אמיתי של אוהדי הפועל הוא קצת איבד כיוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:
אנטיגונה כתב:
ציטוט:
בחיפה מצפים לשיפור ניכר אצל איתי שכטר, שככל שהמשחקים חולפים עושה רושם כי לוי לא בונה עליו כשחקן הרכב, אך אתמול רשם שיפור מסוים ביכולתו. "איתי צריך לעבוד קשה, מאוד קשה", העבירו במועדון מסר לחלוץ.

ד"ש מהשכטר שלכם.
יותר בלוף מורמוט.

מילא להגיד על שכטר בלוף, אבל ורמוט?!
כנראה שבאמת יש זיכרון קצר לאנשים. רק שלא תתחילו לרייר ולבכות לי פה עכשיו כל העונה על התצוגות שהוא הולך לתת כשיש לידו אשכרה שחקני כדורגל ולא קונוסים.

כן, שכחתי שאסור לצאת נגד הקונצנזוס בפורום הזה, ואם אתה עושה את זה אתה סובל מזיכרון קצר, וחכה-חכה, הנה עוד דקה ורמוט הולך לסחוב את מכבי על הגב שלו (סתם עוד ידיעה מהיום - "הרכש גילי ורמוט אינו מצליח עד כה להתחבר לקבוצה מבחינה מקצועית ולהלהיב את המאמן הסרבי").
במקום שהקונצזוס יקום ויודה כבר שכולכם עשיתם ממנו הרבה הרבה יותר ממה שהוא שווה, זה אני שסובל מזיכרון קצר.
כולה שחקן ליגה טוב, שכתבתי מהרגע הראשון שאני לא חושב שהוא יצליח להשתלב שם.
ואחד הדברים שהכי שנאתי באוהדי הפועל זה את הסגידה לו וליכולת שלו, כאילו מדובר בשחקן על, ויותר שנאתי זה את אי היכולת להשמיע את הדיעה הזאת בלי להיות מותקף ולהחשד כבוגד, סהרורי או סתם לא מבין בכדורגל.

:ROSE:

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 15:48 
אוגוסטוס היל כתב:
יאללה באמת. איפה בדיוק הוא חי? כאלה היו ויהיו. ואם הוא חושב שלמחנה אימונים בגרמניה יגיע ייצוג אמיתי של אוהדי הפועל הוא קצת איבד כיוון.

אתה יודע בוודאות שהייצוג שם לא היה אמיתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 15:50 
כרגיל אוהדי הפועל הם האויב הגדול ביותר של הפועל. יש שקט במועדון? בוא נכתוב טור פתוח לכולם בפייסבוק על האוהדים הנוראים, בקיק ירוצו לצטט אותך ועוד יתנו לך קרדיט על טור (!!!) שכתבת עבורם עם עדות מזעזעת והפנייה מדף הבית בטמקא. ויש צד שני למטבע כמובן, שזה האדיוטים מתוך האולטרס, ילדים בני 20-25 שבאמת שמו לעצמם מטרה להמאיס את עצמם לא רק על כל העולם אלא גם על כל אוהד הפועל שאינו חלק מהם. מקווה שהם ינסו לעודד השנה את הקבוצה קצת יותר ממה שהם מנסים להיות בדלנים ושנואים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
וורסט שבוע אבר. אין החתמות. מבין שמחשבים מסלול מחדש אחרי ההפסד של שהר ותמוז, אבל זה לא עוזר לי להתמכרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 15:51 
לא, כמו שאני לא יודע בוודאות שאם תעשה סקר בחירות בקפה תמר לא תקבל ייצוג אמיתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 15:53 
אוגוסטוס היל כתב:
לא, כמו שאני לא יודע בוודאות שאם תעשה סקר בחירות בקפה תמר לא תקבל ייצוג אמיתי

אז אם אתה לא יודע בוודאות, אולי אל תכתוב בכזו נחרצות שהנציגות שם היא לא אמיתית. לי יש דווקא הרגשה שהיא כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 15:53 
redrony כתב:
בר קולמוסא כתב:
NARKOTIKA כתב:
red_boy כתב:
מישהו יודע במה מדובר?

אני חושב שהוא קצת מלא פאתוס מצד אחד, מצד שני, אנחנו יודעים מה אוהדי הפועל כן יודעים לעשות. גירוש האוהד עם החולצה הצהובה נשמע לי יוצא דופן. אם זה נכון, זה חבל מאוד

מעדות של אחי שהיה במשחק והאדון הזה ישב לידו מדובר בהגזמה פרועה
חלק מהגרמנים הצטרפו לשירים ("קשים ככל שיהיו") ולאף אחד לא היה שום בעיה עם הנושא
אוהד אחד ניגש לאדם עם החולצה הצהובה וביקש ממנו, הבחור הלך לאוטו הביא סווטצ'רט וחזר בחזרה. (נראה לי יותר מלגיטימי כי בחלק מהתמונות ניתן לראות את הבולטות של הצבע הצהוב בפינה למעלה בין כל הקהל שלנו)
ולא היו שום מקרי אלימות.
האדון בחר להזדעדע ולזעזע בעקבות זה את ילדיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 16:07 
סמל אישי של המשתמש
http://kick.ynet.co.il/article/8920
אני רק אניח את זה פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 16:13 
מצד אחד הייתי מאוד שמח אם המטומטמים האלה מהאולטראס היו נעלמים להם מהיציע (ומהעולם) יחד עם כל התשומי, האנטי והדוקא שלהם שמאפיין ילדים בגן
מצד שני גם האוהד הזה שכתב את הטור הוא לא העיפרון הכי מחודד... ישבת ביציע ליד כמה אנשים טיפשים ברמה מאוד ירודה, למה ציפית? ולמה לעשות מזה כזאת דרמה על כלל אוהדי הפועל ועל המועדון, ועוד להאכיל את התקשורת?

יכל באותה מידה מבחינתי להיות בחופשה בקלאב מד עם ישראלים אחרי שכמה שנים לא ביקר בארץ, ולכתוב נאום חוצב להבות על מה שנהיה מהמדינה ולמה הוא לעולם לא יחזור לכאן. ואז גם לפרסם את זה בעיתון ובאתר של הגרדיאן. גם אם יש בזה גרעין של אמת זה די מטופש וחסר טעם, לא משיג את המטרה ומכפיש קבוצה גדולה של אנשים בגלל כמה טיפשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 16:18 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
כרגיל אוהדי הפועל הם האויב הגדול ביותר של הפועל. יש שקט במועדון? בוא נכתוב טור פתוח לכולם בפייסבוק על האוהדים הנוראים, בקיק ירוצו לצטט אותך ועוד יתנו לך קרדיט על טור (!!!) שכתבת עבורם עם עדות מזעזעת והפנייה מדף הבית בטמקא. ויש צד שני למטבע כמובן, שזה האדיוטים מתוך האולטרס, ילדים בני 20-25 שבאמת שמו לעצמם מטרה להמאיס את עצמם לא רק על כל העולם אלא גם על כל אוהד הפועל שאינו חלק מהם. מקווה שהם ינסו לעודד השנה את הקבוצה קצת יותר ממה שהם מנסים להיות בדלנים ושנואים.

אתה סתם משמיץ אותם.
הם לא סתם שמו לעצמם מטרה. הם עמדו בכל היעדים.
הם לא סתם מנסים. הם לגמרי הצליחו.
(בלי קשר למקרה הזה אם בכלל היה מקרה כזה.)

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 16:34 
גזר הדין המלא בעניין של "פואד" - http://www.psakdin.co.il/Court/14-%D7%9 ... aPIovlVhBc

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 17:38 
הנה ה"אוהד הסובל" כבר השיג ראיון אצל מאיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 17:44 
סמל אישי של המשתמש
pogi כתב:
הנה ה"אוהד הסובל" כבר השיג ראיון אצל מאיר

הוא איש מגוחך לא פחות מאותם נוראיים שהוא מתאר.
הרי זה ידוע שבמשחקים האלה זה מה שיש, זה ידוע שיש "אולטראס" בעולם (בייחוד בתור אחד שגר בגרמניה), זה ידוע שיש חוליגניזם אלימות קללות וסצנה כוללת שהיא לא טבעית בעולם שמחוץ למגרש.
למי אתה בא לטענות בדיוק?

זה כמו ללכת למקום מחתרתי של קרבות כלבים ולהתלונן שזה מה שנעשה שם.

די לנסות לתקן את העולם. תביא את הילדות שלך לבלומפילד תרגיש מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים יולי 2015
הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 17:50 
למה חלק מהקהל שלנו מרגיש חופשי לעשות דברים מגעילים כל פעם שהוא מרגיש קצת חופש? עד מתי יהיו שירי השואה האלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 18:00 
סמל אישי של המשתמש
איזה טירוף היום של חדשות
האשכול מידע לא עומד בעומס

חיכיתי כבר לאיזה אנטל מתרחק\מתקרב
ולנסאר סיכם
למוגרבי חתם

משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 18:01 
עוד לא התחילה העונה וכבר התחילו זיוני המוח על שירי השואה..
שחררו כבר מהדיונים המעיקים והלא יעילים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Asafas כתב:
למה חלק מהקהל שלנו מרגיש חופשי לעשות דברים מגעילים כל פעם שהוא מרגיש קצת חופש? עד מתי יהיו שירי השואה האלה?

זה לא רק הקהל שלך.
ככה זה בני אדם, זה הטבע

נערך לאחרונה על ידי לירון האדום בתאריך 13 יולי 2015, 18:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
הם מייצגים את הפועל בדיוק כמו שהעמותה מייצגת את הפועל.
כל אוהד מייצג את עצמו, יש רק גוף אחד שמייצג את הפועל וזה הפועל עצמה.
הטקטיקה התקשורתית חייבת להיות התעלמות מהאירוע הזניח הזה, אחרת כל איזה סמרטוט שמחפש תשומת לב ינסה להתעלק עלינו ברגע שיוכל.
לא שאני בעד שירי השואה האלו, ממש לא, אבל אם באמת היה לו איכפת יש הרבה דרכים אחרות לפתור דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 18:03 
וויאדינוביץ' נפגש היום בפאמפלונה עם ההנהלה של אוסאסונה וסוכם על... דחייה נוספת של ההחלטה ביומיים.
מתרחק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2015, 18:04 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
וויאדינוביץ' נפגש היום בפאמפלונה עם ההנהלה של אוסאסונה וסוכם על... דחייה נוספת של ההחלטה ביומיים.
מתרחק...

:cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3882 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 130  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: