תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 22:05

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 500 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל סופ"ש 28/6-29/6 | דיונים
הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 12:43 
אתמול פורסם בוואלה שאשדוד רוצה למכור את המגן השמאלי שלה (אושינאוה).
שחקן צעיר שהראה הרבה איכויות השנה. להביא!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 12:44 
סמל אישי של המשתמש
רוצה למכור? בכמה?
קודם להביא קשר לאמצע וקשר התקפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
נרקוטיקה ויובל, אתם באמת מהאנשים שיותר מבינים כאן, אבל נראה לי שאיבדתם את הכיוון.
מאיפה אתם יודעים מה התקציב הקיים? או יותר נכון, מה נשאר ממנו? איך אפשר להגיד דבר כזה? יש לכם גישה לחשבון הבנק?
אתם צועקים קשר זר ב400 אלף יורו (ומי יעמיד ערבויות לחוזה כזה ל3 שנים, אתם?) וגם אומרים שהספסל חלש.
איך הפועל במצבה יכולה להביא שחקן כמו בוזגלו (ואני אומר כמו בוזגלו לא כי הוא שחקן, אלא רק כי הוא דורש הרבה כסף) לספסל? השתגעתם לגמרי

אני שם אתכם עכשיו יום אחד לפני שרב"ש חתם ונותן לכם פרומו לאשכול דיונים של ה28.6.13 ואתם רצים לפתוח שמפניה. תירגעו כבר, בחייאת רבאק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
תגידו מישהו פה ראה פה את הפועל ר"ג העונה? מישהו ראה את התפקוד של רן יצחק וזגורי?
עזבו את זה שרק הסרטוני שערים שלהם רק מהעונה זה סרטונים שאם הם היו של זר כולם פה היו מזילים ריר אבל מי שראה ראה שהם שיחקו מצויין בהפועל ר"ג.
עכשיו, זה נכון שהפועל ר"ג ירדה ליגה- אבל גם הפועל כפ"ס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 12:48 
צריך להביא זר לקישור, ומחליף לחנן ממן.
ניחוש שלי, לא יביאו מגן ימני מחליף, וישימו את אחד הבלמים כמגן במקרה שדגני לא יהיה כשיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
לדעתי זר טוב לאמצע סוגר פינה לעונה (איגיבור ומעלה)
בתקווה לכושר, משמעת בריאותית, וביחד (על הדשא ומחוץ)

ויאללה הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 12:50 
סמל אישי של המשתמש
לודאי כתב:
אתמול פורסם בוואלה שאשדוד רוצה למכור את המגן השמאלי שלה (אושינאוה).
שחקן צעיר שהראה הרבה איכויות השנה. להביא!!!

אושינאווה שחקן שחקן.

אבל בן זקן זה לא אחד שמוכר בקלות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 12:52 
סמל אישי של המשתמש
redgr כתב:
תגידו מישהו פה ראה פה את הפועל ר"ג העונה? מישהו ראה את התפקוד של רן יצחק וזגורי?
עזבו את זה שרק הסרטוני שערים שלהם רק מהעונה זה סרטונים שאם הם היו של זר כולם פה היו מזילים ריר אבל מי שראה ראה שהם שיחקו מצויין בהפועל ר"ג.
עכשיו, זה נכון שהפועל ר"ג ירדה ליגה- אבל גם הפועל כפ"ס.

מסכים לגמרי. אנשים מדברים על רן יצחק כאילו הבאנו איזה אבי כנפו, אבל לפי העונה לפחות הוא שחקן טוב, בטח לספסל, ובטח שיותר משרם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 12:54 
האדס כתב:

אני מבין טוב מאוד, אני פשוט לא מסכים איתך שהקבוצה היא חלשה.
אני מסכים איתך שהרוש שחקן בינוני, אני לא יודע לגבי דגני אבל גם פה אני נוטה להסכים איתך.
אבל אחרי שלקחתי אליפות עם דני בונדר/עומרי קנדה אז אני ממש לא נותן את הקרדיט לעמדה הזו, שהיא לא תקים ותפיל את הפועל ת"א.
במציאות הכלכלית צריך לעשות וויתורים וגם להבין את השוק, איזה עוד מגנים יש לך? המגן היחידי שהיא קלף בטוח השנה זה אלעד גבאי, שלפי מה שהבנתי אף אחד לא רצה לשלם לו את מה שהוא ביקש (או לחילופין הבינו שזה יבוא על חשבון משהו אחר).
בקישור יש את גרזיציץ', אני יודע, ואתה אמרת שהוא בינוני, או לכל היותר אתה לא יודע להעריך, אבל אני יודע להעריך ולומר שהוא שחקן מעולה בעמדה שלו, וכן זה תלוי מי יבוא לידו, אבל איך אתה כבר קובע שזה יהיה שחקן בינוני עוד לפני שהגיע?
בהתקפה יש 4 שחקנים טובים מאוד, ונכון היה מעולה אם היה עוד מחליף, אבל אתה אמרת בעצמך כרגע צריך קשר ליד בריאן, אז בוא נביא קשר אמצע טוב, ואת המחליפים נבנה לאט לאט, כי ככה בונים 11 טובים, ולא סגל רחב ובינוני כמו שאתה מתאר שנבנה פה.
בכל מקרה אני בטוח שחסר לנו הרבה בשביל להיות קבוצת צמרת, אבל ההרבה הזה הוא לאו דווקא ברכש, אלא בהתנהלות של הקבוצה ובצורה שהיא תתחבר או לא, הפועל צריכה זמן והליגה הזו ארוכה, אבל וזה אבל גדול עם התחרות הקיימת מול מכבי וחיפה, אי אפשר יהיה למצמץ הרבה ועדיין להישאר בתחרות לאורך זמן.

אנחנו הרבה יותר קרובים בדעות ממה שנדמה לך

1. בהגנה אני מאלו שדוקא שמח על זה שדגני הגיע אם האופציה השנייה היתה מלול ועדיין כרגע לאור מה שראיתי הוא בינוני
2. מציאות כלכלית : הסיבה שאני טוען שזגורי במקום טב"ח זו מכה קשורה גם לעניין הזר שצריך עכשיו (לטעמי) להביא בקישור ההתקפי במקום לעמדת המגן הימני
3. אני לא אמרתי שגרזיץ בינוני ואני אפילו חושב שהוא שחקן די טוב אבל כתבתי שאי אפשר להעריך את חוזק החוליה כי אני לא יודע מי יבוא
4.אני תמיד שואף לטוב ביותר ומצפה לגרוע ביותר, לכן אני מדבר על תהליך ארוך טווח ולא אומר שמחר בבוקר הכל ייפתר, כל עוד בתת מודע נבין שהקבוצה הזו לא תרוץ לאליפות במצבה נכון ל 28/6 2013 כך ייטב לכולנו וגם למערכת.

אם כבר שחקנים שלטעמי יכולים לשדרג את המערך שלנו והייתי "מוותר" על כל הרן יצחק, פדידה, אצילי וכו בשביל להביא רק אחד מתוכם, אלו ידין, סולליך,בוזגלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 12:56 
צהריים וכבר 8 עמודים?!
וואו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
סימרוטיץ כתב:
האדס כתב:

אני מבין טוב מאוד, אני פשוט לא מסכים איתך שהקבוצה היא חלשה.
אני מסכים איתך שהרוש שחקן בינוני, אני לא יודע לגבי דגני אבל גם פה אני נוטה להסכים איתך.
אבל אחרי שלקחתי אליפות עם דני בונדר/עומרי קנדה אז אני ממש לא נותן את הקרדיט לעמדה הזו, שהיא לא תקים ותפיל את הפועל ת"א.
במציאות הכלכלית צריך לעשות וויתורים וגם להבין את השוק, איזה עוד מגנים יש לך? המגן היחידי שהיא קלף בטוח השנה זה אלעד גבאי, שלפי מה שהבנתי אף אחד לא רצה לשלם לו את מה שהוא ביקש (או לחילופין הבינו שזה יבוא על חשבון משהו אחר).
בקישור יש את גרזיציץ', אני יודע, ואתה אמרת שהוא בינוני, או לכל היותר אתה לא יודע להעריך, אבל אני יודע להעריך ולומר שהוא שחקן מעולה בעמדה שלו, וכן זה תלוי מי יבוא לידו, אבל איך אתה כבר קובע שזה יהיה שחקן בינוני עוד לפני שהגיע?
בהתקפה יש 4 שחקנים טובים מאוד, ונכון היה מעולה אם היה עוד מחליף, אבל אתה אמרת בעצמך כרגע צריך קשר ליד בריאן, אז בוא נביא קשר אמצע טוב, ואת המחליפים נבנה לאט לאט, כי ככה בונים 11 טובים, ולא סגל רחב ובינוני כמו שאתה מתאר שנבנה פה.
בכל מקרה אני בטוח שחסר לנו הרבה בשביל להיות קבוצת צמרת, אבל ההרבה הזה הוא לאו דווקא ברכש, אלא בהתנהלות של הקבוצה ובצורה שהיא תתחבר או לא, הפועל צריכה זמן והליגה הזו ארוכה, אבל וזה אבל גדול עם התחרות הקיימת מול מכבי וחיפה, אי אפשר יהיה למצמץ הרבה ועדיין להישאר בתחרות לאורך זמן.

אנחנו הרבה יותר קרובים בדעות ממה שנדמה לך

1. בהגנה אני מאלו שדוקא שמח על זה שדגני הגיע אם האופציה השנייה היתה מלול ועדיין כרגע לאור מה שראיתי הוא בינוני
2. מציאות כלכלית : הסיבה שאני טוען שזגורי במקום טב"ח זו מכה קשורה גם לעניין הזר שצריך עכשיו (לטעמי) להביא בקישור ההתקפי במקום לעמדת המגן הימני
3. אני לא אמרתי שגרזיץ בינוני ואני אפילו חושב שהוא שחקן די טוב אבל כתבתי שאי אפשר להעריך את חוזק החוליה כי אני לא יודע מי יבוא
4.אני תמיד שואף לטוב ביותר ומצפה לגרוע ביותר, לכן אני מדבר על תהליך ארוך טווח ולא אומר שמחר בבוקר הכל ייפתר, כל עוד בתת מודע נבין שהקבוצה הזו לא תרוץ לאליפות במצבה נכון ל 28/6 2013 כך ייטב לכולנו וגם למערכת.

אם כבר שחקנים שלטעמי יכולים לשדרג את המערך שלנו והייתי "מוותר" על כל הרן יצחק, פדידה, אצילי וכו בשביל להביא רק אחד מתוכם, אלו ידין, סולליך,בוזגלו

אלה שחקנים שבאים ליצור עומק. אתה לא יכול להרשות לעצמך להביא עוד שחקן אחד ברמה יותר גבוהה
עדיף שיהיה עומק וספסל מלא בצעירים עם פוטנציאל(בתקווה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 13:00 
Eros Ramazzotti כתב:
נרקוטיקה ויובל, אתם באמת מהאנשים שיותר מבינים כאן, אבל נראה לי שאיבדתם את הכיוון.
מאיפה אתם יודעים מה התקציב הקיים? או יותר נכון, מה נשאר ממנו? איך אפשר להגיד דבר כזה? יש לכם גישה לחשבון הבנק?
אתם צועקים קשר זר ב400 אלף יורו (ומי יעמיד ערבויות לחוזה כזה ל3 שנים, אתם?) וגם אומרים שהספסל חלש.
איך הפועל במצבה יכולה להביא שחקן כמו בוזגלו (ואני אומר כמו בוזגלו לא כי הוא שחקן, אלא רק כי הוא דורש הרבה כסף) לספסל? השתגעתם לגמרי

אני שם אתכם עכשיו יום אחד לפני שרב"ש חתם ונותן לכם פרומו לאשכול דיונים של ה28.6.13 ואתם רצים לפתוח שמפניה. תירגעו כבר, בחייאת רבאק.

פרסמו שיש 9 מליון שקל בתחילת השנה לרכש, לפני שחרור מחוזים ולפי כל פעולה.
מאז העלויות די ברורות.
מכרנו את ממן ב100 אלף יורו (חסכנו משכורת של חצי מיליון שקל בערך?) , את טב"ח ב400 אלף יורו, חסכנו 80 אלף דולר מהמשכורת דג'מבה- מתחלקים חצי חצי עם סכנין (בברוטו- 120 אלף דולר) את המשכורת של טל (מיליון וחצי שקל).

בכל מקרה, גם אם לא נתייחס לנתון ה9, זה די ברור שהפועל לא במצב גרוע כספית. אחננו קרובים לגיוס שיא מסופונסרים (2.5+0.5 מליון ), עשינו 2 מליון שקל מתא הVIP, "חסכנו" משכורות גבוהות כמו של אדל ופאביצביץ (לא אוהב להתייחס לזה בתור הכנסה, כי זה לא)
את הרכש הכי משמעותי שלנו עד עכשיו, עשינו בעזרת מימון חיצוני.

אם לא נבזבז כספים מיותרים על יגאל אנטבי ועוד, אפשר להרים סגל איכותי יותר. אין לי בעיה אם מחכים לאירופה, אבל לפחות שידעו שמבחינת הקהל יש ציפיות שברגע שזה קורה, מגיע חיזוק.
חשבו להביא את עמאשה, והתפשרו על שחקן שמרוויח חצי ממנו. מקווה שפגעו בול.
לגבי הערבויות, אפשר להחתים זרים לשנתיים פלוס אופציה, מצדנו או מצד השחקן, ואז לא צריך להעמיד שום ערבות מיוחדת מעבר לשנה הנוכחית.
שתבין- מה שהרווחנו על טל בן חיים מכסה גם את המשכורת של זגורי וגם את של בוזגלו. באחריות. אין שום סיבה שלא יגיע עוד שחקן רציני, מעבר לקשר זר לאמצע, ואם מתפשרים על צעירים כמו פדידה ואצילי , שזה נחמד, זה אומר שאפשר להשקיע בעמדת המגן השמאלי.

לא אמרתי להביא תותח לכל עמדה, אבל בהחלט להשיג יותר. וגם חבל שלא ננצל את מכסת הטבות המס לזרים. כלומר להביא שניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 13:13 
סמל אישי של המשתמש
שמע, אני אמנם מגיב לספקולציות ומקשקש כאן, כי זה מה שאנחנו עושים כאן בסופו של דבר.
אבל לקבוע נחרצות שיש כסף להכל זה לא נראה לי רציני.
יש מאמן, יש מנכ"ל. הם יודעים כמה כסף שיש ובהתאם לזה מביאים את הכי טוב שאפשר. עד עכשיו הם עושים את העבודה.

יש לקבוצה תקציב לעונה הקרובה. זה לא שמישהו אומר לעצמו נביא שחקן פחות טוב ואני אטוס עם המשפחה לוגאס בקיץ.
מה שיש יש, ואכן הצטברו עוד כמה סכומים יפים כתוצאה מדברים כאלו ואחרים. מנגד גם צריך לזכור שמהטוטו ככל הנראה נקבל 2 מיליון שקלים פחות.
אנחנו לא יודעים מה בדיוק המספרים, אנחנו כן יודעים בוודאות שיש איש מקצוע רציני מאוד שמנהל את התקציב הזה בהתאם לראות עיניו.
לבוא ולהגיד "אפשר לעשות יותר עם התקציב הזה" נשמע לי לא רציני כשאתה לא יודע מה התקציב באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 13:15 
סמל אישי של המשתמש
Eros Ramazzotti כתב:

אם לפני המכירה של בן-חיים תכננו להביא קשר לאמצע (ומן הסתם לא בחינם אלא במינימום 200 אלף יורו, אם באמת רצו להחתים את השחקן שחתם בלגיה ורשה), ואז התפנו כמעט ארבעה מיליון שקל, אז יש כסף. תעשה לבד את החשבון. או ששיקרו ותכננו למכור את דמארי/בן חיים.
אהבתי את איך שפתחנו את חלון ההעברות אבל חלק גדול מהמהלכים האחרונים הם טעות. אמרתי כבר שאת הכסף שמוציאים על עמוס אפשר לתעל לחיזוק הרבה משמעותי מאשר השיפור שעמוס יביא לעומת קליימן, אבל אם רן בן-שמעון כל כך לא יכול לסבול את המחשבה של קליימן בהפועל אז אין מה לעשות. אבל להביא את דגני כשאפשר להביא את מלול שהוא שחקן יותר טוב, בתנאים יותר נוחים, זו טעות. לתת את קליימן בחינם (סליחה, תמורת זה שחיפה תואיל בטובה לתת לנו לשתף את דגני נגדם) במקום לנסות להשיג עליו משהו זה מביך. להחתים את זגורי ממש יומיים אחרי שבן-חיים הלך, בלי לחשוב אם אפשר לנצל את הכסף בצורה יותר טובה, ואם מצד אחד הוא מספיק טוב להיות שחקן הרכב מוביל (ולדעתי הוא לא) או מצד שני הוא משאיר מספיק כסף כדי להביא שחקן זר ברמה שיחליף את בן-חיים (ונראה שגם לא אבל מקווה להתבדות) זו גם לדעתי טעות. ללכת באמצע ולהוציא עוד לא מעט כסף על רן יצחק (אפשר לחשוב מי זה, שחקן שהרוויח את רוב הגולים שלו מלהיות 90 דקות על המגרש וברחבה), כשבהשקעה נוספת לא גדולה היה אפשר להביא חלוץ שלישי משמעותי באמת כמו עמאשה, או ללכת על שרם שהיה טוב בהזדמנויות שקיבל ולחסוך לא מעט כסף זו טעות. ולהאריך את החוזה לאנטבי, ולזרוק כמה מאות אלפי שקלים לפח, זו לא רק טעות אלא ביזיון עצום.

וכן, אני לא יודע הכל, יש אילוצים נוספים, אין כסף, אני לא המאמן, אי אפשר להביע דעה נחרצת על כך מהלך, צריך לתת צ'אנס לכל אחד, כל אחד עושה טעויות, גם פתאום רכש שלנו הוא הרבה יותר טוב מכל שחקן שעזב/לא חתם וכו'. את אותה מתקפה קיבלתי גם כשאמרתי דברים הרבה יותר קשים בקיץ הקודם, אחרי קיץ של התנהלות זוועתית שכולם שיבחו אותה, אפילו בערך מאותם אנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 13:18 
Eros Ramazzotti כתב:
שמע, אני אמנם מגיב לספקולציות ומקשקש כאן, כי זה מה שאנחנו עושים כאן בסופו של דבר.
אבל לקבוע נחרצות שיש כסף להכל זה לא נראה לי רציני.
יש מאמן, יש מנכ"ל. הם יודעים כמה כסף שיש ובהתאם לזה מביאים את הכי טוב שאפשר. עד עכשיו הם עושים את העבודה.

יש לקבוצה תקציב לעונה הקרובה. זה לא שמישהו אומר לעצמו נביא שחקן פחות טוב ואני אטוס עם המשפחה לוגאס בקיץ.
מה שיש יש, ואכן הצטברו עוד כמה סכומים יפים כתוצאה מדברים כאלו ואחרים. מנגד גם צריך לזכור שמהטוטו ככל הנראה נקבל 2 מיליון שקלים פחות.
אנחנו לא יודעים מה בדיוק המספרים, אנחנו כן יודעים בוודאות שיש איש מקצוע רציני מאוד שמנהל את התקציב הזה בהתאם לראות עיניו.
לבוא ולהגיד "אפשר לעשות יותר עם התקציב הזה" נשמע לי לא רציני כשאתה לא יודע מה התקציב באמת.

אבל אני לא מתייחס לתקציב. אני מתייחס לעלות של הסגל שהייתה לפני שבוע לעומת היום.
הרי אם טל בן חיים היה נשאר, לא היינו מתפרקים כלכלית, נכון?

וגם בשבוע שעבר התכנון היה להביא עוד שחקן מחליף בהתקפה, עוד קשר לאמצע, ועוד מגן ימני.
מה השתנה מאז? רק נכנס יותר כסף. עלות מול עלות. לא מעניין אותי אם התקציב הוא 12 או 120.
אני יודע שאף אחד לא טס לחופשה על חשבוננו, אני חושב שמשאירים קצת בצד לינואר, שמחכים לאירופה, ושלא מוכנים לקחת קצת סיכון.
חבל, כי הסגל הזה 2-3 צעדים מסגל לאליפות. אנחנו לא מנצלים את כל ההזדמנויות. בוזגלו חופשי זה וואחד הזדמנות שלא יודע מתי תחזור, אבל זה סתם דוגמא בהתייחס לדעה אישית שלי.
אפשר לכוון גבוה יותר. זה כל מה שאני אומר. זה לא אסון גדול אם זה יישאר המצב, זה פשוט לא המצב הכי טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
כל השערים של רן יצחק בעונה האחרונה:
http://www.youtube.com/watch?v=RUw242r7 ... JPtGo22DId

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
1. אני לא יודע לגבי התקציב לקשר זר שתוכנן טרם מכירת טב"ח. אני כן מניח שכעת הוא גדל. אם יביאו קשר ב200 אלף יורו (מבלי להביא משהו משמעותי אחר, שזו טעות לכשעצמה) לעונה אני אסכים איתך שיש טעם חמוץ

2. מאמן לא יכול לעלות עם שוער שהוא לא סומך עליו. שנינו יודעים את זה. אתה היית זה שטען (וצדק) שהעתיד של הפועל הוא היום - בשימור הניקוד האירופי. דהיינו עלייה לשלב הבתים. ואם כיום עמוס טוב מקליימן אז ההשקעה הזו שווה נקודה. יכול להיות שעמוס ישמיט כדור ויעיף אותנו מאירופה, אבל על הנייר הסיכויים לכך נמוכים מאלה של קליימן. אם המאמן חושב שצריך שוער אז צריך להביא שוער, והבאנו את אחד משוערי הליגה הבכירים ביותר, ישראלי, בסכום העברה נורמלי לחלוטין אם אתה שואל אותי, ובגיל מצוין.

3. כמו שכבר אמרתי היום, אני לא יודע אם קליימן ניתן בתמורה לביטול הסעיף של דגני. קודם כל קיבלנו 25% מדגני. מלבד העובדה הזו, אני לא יודע כמה התקשורת בכלל מבינה או רוצה להבין לעומק את העסקאות הללו. יכול להיות שחיפה דרשה דמי השאלה וויתרה עליהם. יכול להיות שחיפה הסכימה להפחית את סעיף הרכישה של הפועל בעוד שנתיים. יכול להיות שיש כאן חלק ממהלך אחר שעדיין לא נחשפנו אליו. הרבה דברים יכולים להיות. וגם אם חס וחלילה רחמנא ליצלן נתנו 50% מקליימן (שלטענתך ולטענת רבים הולך להימכר עוד שנתיים ב20 מיליון יורו לאירופה) תמורת שיפור עסקה מול חיפה על שחקן ששוב, רב"ש רצה (דגני) אז לא קרה שום דבר. אני מזכיר לך שכמו שאתה חכם ויודע שדגני ועמאשה הם נטל על חיפה, גם בחיפה יש כמה אנשים עם ראש על הכתפיים שידעו שבינואר הקרוב קליימן שחקן חופשי. לא רק אצלנו יודעים דברים כשמגיעים לשולחן המו"מ. אני מבין את תחושת הפספוס, היה וייב אחר לגמרי סביב בוריס לפני היורו ופתאום הגיע רב"ש והגיעה איטליה והופ הוא נהפך לניר רחמין. אבל יאללה, הפכתם אותו לקסיאס. שוער צעיר ששיחק 20 משחקים בקריירה מחתים את הפועל פאקינג ת"א על סעיף שהיא חייבת לו 70% בהרכב? למה מה קרה? כשיימכר לקלאב ברוז ב5 מיליון יורו נקבל את הכסף הגדול. עד אז, תודה רבה ויום טוב.

4. זגורי יהיה בסדר גמור. הוא הרכש הטוב ביותר שניתן היה לעשות במצב הנוכחי. מה זה שחקן הרכב מוביל? דור מיכה שחקן הרכב מוביל? הוא שחקן מוכשר בקבוצה טובה שמאפשרת לו להראות מה הוא יודע. ככה גם זגורי יהיה אם הפועל תאפשר לו. מי שאמור להוביל אלו הבלמים, זה בריאן, זה חברך הטוב קשרזר, גילי שכטר ודמארי. יש לנו מלא מובילים. לא יקרה כלום אם זגורי יהיה בהרכב.
הייתי שמח מאוד לראות גם את מוגרבי מתרוצץ בחודורוב ומייצר תחרות ממשית על ההרכב, אבל כנראה שאין לזה כסף. למה אתה אומר שלא חשבו אם ניתן למצות את הכסף בצורה יותר טובה? איך הגעת למסקנה הזו?

5. לא יודע כמה משלמים לרן יצחק, לא קראתי את הידיעות בנושא שלו למען האמת. מסכים איתך שהיה מקום להביא חלוץ יותר רציני לספסל, אבל שוב מגיעים כאן לסוגיית הכסף והשאלה איזה חלוץ רציני בכלל יתקרב לקבוצה שיש בה את שכטר ודמארי? אנשים מדברים כאן על טוטו, זה מצחיק אותי. עזוב שהוא גמר בהפועל, למה שיבוא?
עדן שרם לא פונקציה. תפסיקו עם הדבר הזה כבר. בימים מתוקנים רן יצחק צריך להיות הרביעי שלנו ועמאשה שלישי. נצטרך לבלוע את הגלולה של יצחק שלישי ושרם רביעי, ושוב להתפלל חזק חזק שהכושר והפציעות יהיו לטובתינו העונה.

6. אנטבי זה ביזיון שאין כדוגמתו. לא יודע מה הסיפור שם. כתבתי לפני חודש שאולי רב"ש רואה בו בלם רביעי. גם כבלם רביעי הוא אסון, והאמת גם כשמיני. אני אפילו לא מתחיל לרשום כאן למה הוא גרוע כי זה מביך. בכסף שלו ועם תוספת לא גבוהה אפשר להביא עוד איזה בלם נורמלי, אולי אפילו מגן ימני נוסף (שגם ככה צריך) ככה שבעת הצורך דגני יוסט למרכז ההגנה.

בקיצור - קשר זר (ולא לכדורגל), להשאיר את אלרואי/להביא את מוגרבי אם מתאפשר (גם בהשאלה זה טוב כמו שנתניה עשתה. הוא ירד ליגה ולא אמור לעלות הון תועפות), להביא בלם/מגן שיסגור את הרוטציה בהגנה, להעיף את יגאל, ואם זה מתאפשר להביא חלוץ נוסף ולהשאיל את שרם.
אגב, אף אחד לא מתייחס לזה אבל אין לנו מחליף לבריאן. אין לנו עוד קשר מלבדו שיודע לעשות הגנה. אני מפחד שזה יוביל את רב"ש להביא קשר זר שיודע בעיקר הגנה וממש קצת התקפה, ככה שגם אם בריאן בחוץ הוא עולה איתו אחורי ועם שי/גורדנה לידו. זו תהיה טעות - הקשר החדש חייב לדעת התקפה. הוא השחקן הכי חשוב במערך. אם יש כסף להביא את מיקי סירושטיין מאשדוד זה יהיה מצוין. הוא מוכשר מאוד, גבוה וחזק, יכול לשחק בלם וקשר אחורי. רכש אדיר. חייבים תחליף לבריאן. שי לא קשר אחורי.

נערך לאחרונה על ידי Eros Ramazzotti בתאריך 28 יוני 2013, 13:43, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 13:38 
בוז'אן קרקיץ' כתב:

יש לו אחלה בעיטה מהמקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 13:52 
zapta כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:

יש לו אחלה בעיטה מהמקום

ובעיטה בשתי רגליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 13:55 
לא מבין איך אנשים פה משווים את הספסל שיש לנו במרכז המגרש לספסל שיש לנו בהתקפה, ואומרים את זה באותה נשימה.
שי וגורדנה עדיין שחקנים שפותחים בהרכב ברוב קבוצות הליגה והם נכס על הספסל לקבוצה בתקציב שלנו, גם אם אתם לא מאוד מחזיקים מהם. ובניגוד לשאר השחקנים שמדברים עליהם פה, הם כבר הוכיחו שהם יכולים לשחק בליגה הזאת. בהתקפה הסיפור שונה. שרם, יצחק, פדידה, ספורי וכו׳ זה עולם אחר לגמרי, הימורים במקרה הטוב, ופה גם ההבדלים מההרכב הראשון הם עצומים כי אלו העמדות הכי חזקות שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 13:56 
סמל אישי של המשתמש
איך אפשר להגיד עליו שהוא לא שחקן ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
לא מבין איך אנשים פה משווים את הספסל שיש לנו במרכז המגרש לספסל שיש לנו בהתקפה, ואומרים את זה באותה נשימה.
שי וגורדנה עדיין שחקנים שפותחים בהרכב ברוב קבוצות הליגה והם נכס על הספסל לקבוצה בתקציב שלנו, גם אם אתם לא מאוד מחזיקים מהם. ובניגוד לשאר השחקנים שמדברים עליהם פה, הם כבר הוכיחו שהם יכולים לשחק בליגה הזאת. בהתקפה הסיפור שונה. שרם, יצחק, פדידה, ספורי וכו׳ זה עולם אחר לגמרי, הימורים במקרה הטוב, ופה גם ההבדלים מההרכב הראשון הם עצומים כי אלו העמדות הכי חזקות שלך.

מישהו הכיר את מארהן לאלא לפני 08/09?
רן יצחק בא עם קבלות יותר גדולות ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 13:59 
בוז'אן קרקיץ' כתב:

יש לו כמה גולים אדירים
הגול מול הפועל חיפה והגול מול אשדוד גולים גדולים
לא מכיר אותו כל כך, רק זוכר שבגיל נוער הוא היה הבטחה ענקית וכבש רבעייה נגדנו בליגה (וסיים מלך שערים של הליגה)
מאז משהו התפספס לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 14:03 
אני מסכים, אם אבוטבול וגורדנה זה הגיבוי לקישור, זה באמת סביר לחלוטין, אם כי אני חושב שצריך להביא גם מחליף נוסף לקישור,
בהתחשב בזה שעזבו ממן דג'מבה ואלמוג והגיע רק גרזיץ', אז צריך זר להרכב ועוד שחקן קישור לספסל.
יש לנו בעיה גם בהגנה, אני לא חושב שחיימוביץ' מתאים להיות בלם שלישי, אין מגן ימני מחליף (אם כי שני הבלמים יכולים לשחק בתפקיד, אבל אז זה אומר שחיימוביץ' בהרכב..) אולי פיליפ יהיה הבלם הרביעי כשהוא ישחק בנוער ובמידת הצורך יעלה לסגל הבוגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
אני מסכים, אם אבוטבול וגורדנה זה הגיבוי לקישור, זה באמת סביר לחלוטין, אם כי אני חושב שצריך להביא גם מחליף נוסף לקישור,
בהתחשב בזה שעזבו ממן דג'מבה ואלמוג והגיע רק גרזיץ', אז צריך זר להרכב ועוד שחקן קישור לספסל.
יש לנו בעיה גם בהגנה, אני לא חושב שחיימוביץ' מתאים להיות בלם שלישי, אין מגן ימני מחליף (אם כי שני הבלמים יכולים לשחק בתפקיד, אבל אז זה אומר שחיימוביץ' בהרכב..) אולי פיליפ יהיה הבלם הרביעי כשהוא ישחק בנוער ובמידת הצורך יעלה לסגל הבוגר.

אבוטבול וגורדנה שניהם לא קשרים אחוריים. אבוטבול חילץ בכל הקריירה 10 כדורים. בריאן עושה את זה במשחק. אני לא צוחק.
צריכים מישהו כמחליף לבריאן. שניים אחוריים, שניים 50/50. אם צריך להשאיל את גורדנה שישאילו את גורדנה, אבל קשר אחורי מחליף חייב להיות.
אגב, לא יודע כמה הדיבורים על רפי דהן רציניים אבל הוא אחלה שחקן לספסל שלנו. עדיף על שי בהרבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 14:06 
Eros Ramazzotti כתב:
oMeR1 כתב:

אבוטבול וגורדנה שניהם לא קשרים אחוריים. אבוטבול חילץ בכל הקריירה 10 כדורים. בריאן עושה את זה במשחק. אני לא צוחק.
צריכים מישהו כמחליף לבריאן. שניים אחוריים, שניים 50/50. אם צריך להשאיל את גורדנה שישאילו את גורדנה, אבל קשר אחורי מחליף חייב להיות.
אגב, לא יודע כמה הדיבורים על רפי דהן רציניים אבל הוא אחלה שחקן לספסל שלנו. עדיף על שי בהרבה

לזה התכוונתי, צריך זר להרכב, ועוד שחקן לספסל, אני מניח שבהתחשב בזה שיש לנו קשר "גרזן" אחד, המחליף יהיה גם קשר אחורי בסגנון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
oMeR1 כתב:
zapta כתב:
בוז'אן קרקיץ' כתב:

יש לו אחלה בעיטה מהמקום

ובעיטה בשתי רגליים.

מזכיר בסגנון שלו את משה ביטון מבני יהודה לשעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 14:19 
בידיעה ב-http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4398192,00.html על מכבי חיפה מצוין בסופה ש:
"ויאם עמאשה עשוי להצטרף בשבוע הבא להפועל ת"א."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 14:20 
האדס כתב:
Fez כתב:

מישהו הכיר את מארהן לאלא לפני 08/09?
רן יצחק בא עם קבלות יותר גדולות ממנו.

כן, רק שעל כל מהראן לאלה יש לך 10 הימורים כאלה שהתגלו כפלופים. הימור כשמו כן הוא, הימור. עם השנים אתה לומד לקחת בערבון מאוד מוגבל את פנטזיות ה"מנג'ר" ובכלל את כל ההימורים למיניהם (כולל בזרים), שבתחילת השנה נורא כיף לפנטז שהכל יתחבר עם הכל וקשת בענן תפציע בבלומפילד. פשוט כשאתה מסתכל 15 שנה אחורה על הרקורד גם של זרים חדשים בהפועל וגם של "מציאות" בסדר גודל הזה שבאים כשחקנים חופשיים מקבוצות קקמייקה, אז אחוזי ההצלחה לא מרשימים.
שי וגורדנה זה לא הימור. וגם סלים, שמשום מה רוצים פה לשחרר ושוכחים שבתחילת העונה שעברה הוא היה יחד עם ממן בערך היחיד ששיחק כדורגל בהפועל. כל ה-"כשרונות" למיניהם הם בסקאלה אחרת מבחינתי, או במילים אחרות, אי אפשר לבנות על זה.

ואני לא נגד רן יצחק, אני חושב שזו החתמה סבירה ביחס לנסיבות (לא מכיר אותו יותר מדי). אבל אין ספק שהספסל שלנו הרבה יותר חלש (ומלא הימורים) בחלק ההתקפי מאשר באמצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 14:21 
סמל אישי של המשתמש
הקטע עם יגאל מסריח מאוד, לא הגיוני בעליל שיש לך מגן ימני אחד בסגל ואתה הולך ונותן חוזה למגן שמאלי שלישי,
שאם אני לא טועה יגאל סיים להרוויח משכורת חייל. בכסף שלו עם אולי עוד קצת הוספה היו מביאים את דור מלול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 500 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: