Eros Ramazzotti כתב:
נרקוטיקה ויובל, אתם באמת מהאנשים שיותר מבינים כאן, אבל נראה לי שאיבדתם את הכיוון.
מאיפה אתם יודעים מה התקציב הקיים? או יותר נכון, מה נשאר ממנו? איך אפשר להגיד דבר כזה? יש לכם גישה לחשבון הבנק?
אתם צועקים קשר זר ב400 אלף יורו (ומי יעמיד ערבויות לחוזה כזה ל3 שנים, אתם?) וגם אומרים שהספסל חלש.
איך הפועל במצבה יכולה להביא שחקן כמו בוזגלו (ואני אומר כמו בוזגלו לא כי הוא שחקן, אלא רק כי הוא דורש הרבה כסף) לספסל? השתגעתם לגמרי
אני שם אתכם עכשיו יום אחד לפני שרב"ש חתם ונותן לכם פרומו לאשכול דיונים של ה28.6.13 ואתם רצים לפתוח שמפניה. תירגעו כבר, בחייאת רבאק.
פרסמו שיש 9 מליון שקל בתחילת השנה לרכש, לפני שחרור מחוזים ולפי כל פעולה.
מאז העלויות די ברורות.
מכרנו את ממן ב100 אלף יורו (חסכנו משכורת של חצי מיליון שקל בערך?) , את טב"ח ב400 אלף יורו, חסכנו 80 אלף דולר מהמשכורת דג'מבה- מתחלקים חצי חצי עם סכנין (בברוטו- 120 אלף דולר) את המשכורת של טל (מיליון וחצי שקל).
בכל מקרה, גם אם לא נתייחס לנתון ה9, זה די ברור שהפועל לא במצב גרוע כספית. אחננו קרובים לגיוס שיא מסופונסרים (2.5+0.5 מליון ), עשינו 2 מליון שקל מתא הVIP, "חסכנו" משכורות גבוהות כמו של אדל ופאביצביץ (לא אוהב להתייחס לזה בתור הכנסה, כי זה לא)
את הרכש הכי משמעותי שלנו עד עכשיו, עשינו בעזרת מימון חיצוני.
אם לא נבזבז כספים מיותרים על יגאל אנטבי ועוד, אפשר להרים סגל איכותי יותר. אין לי בעיה אם מחכים לאירופה, אבל לפחות שידעו שמבחינת הקהל יש ציפיות שברגע שזה קורה, מגיע חיזוק.
חשבו להביא את עמאשה, והתפשרו על שחקן שמרוויח חצי ממנו. מקווה שפגעו בול.
לגבי הערבויות, אפשר להחתים זרים לשנתיים פלוס אופציה, מצדנו או מצד השחקן, ואז לא צריך להעמיד שום ערבות מיוחדת מעבר לשנה הנוכחית.
שתבין- מה שהרווחנו על טל בן חיים מכסה גם את המשכורת של זגורי וגם את של בוזגלו. באחריות. אין שום סיבה שלא יגיע עוד שחקן רציני, מעבר לקשר זר לאמצע, ואם מתפשרים על צעירים כמו פדידה ואצילי , שזה נחמד, זה אומר שאפשר להשקיע בעמדת המגן השמאלי.
לא אמרתי להביא תותח לכל עמדה, אבל בהחלט להשיג יותר. וגם חבל שלא ננצל את מכסת הטבות המס לזרים. כלומר להביא שניים.