לא תתפוס אותי כתב:
אני לא יודע מה כתוב בחוזה בדיוק, אבל אם הוא משוחרר עבור 1.5 מיליון יורו הפועל צריכה לעמוד על זה שיעברו1.5 מיליון יורו ולא קומבינות אלא אם כן היא חלק מהקומבינה ולקבל שחקן שהיא רוצה ממכבי.
אני לא חושב שהפועל היא צד במכירה לכן הגיוני שפרטי המכירה לא יגיעו אליה.
אם הפועל צריכה לקבל 25% ממכירה של טב"ח שערכה המינמאלי הוא 1.5 מליון יורו ( שזה 375 אלף יורו) והפועל מקבלת את זה מהמכירה + פיצוי של 50 אלף יורו מהלוזוניה,
אני לא בטוח שיש לנו SAY, בנושא, וזה סתם יגרר לבתי משפט (וברי בהתאחדות נפסיד) אז חבל.
בכל מקרה, שנה שעברה טענתי שלא ניתן לשחק עם דאמרי / טב"ח / ורמוט / וטוטו, האמירה בעיקרון נכונה גם לשנה הזאת, רק שבמקום טוטו יש את שכטר.
מבחינת הקבוצה השחקן שהכי פחות יעזור לשליטה במרכז המגרש (וזאת הייתה הבעיה שלנו שנה שעברה) הוא טב"ח, ולכן ויתור עליו הוא יותר מסביר. במקרה
הזה גם בוזאגלו וגם ורד שמועלים כאן כאופציות (וגם זגורי) הם שחקנים הרבה יותר מתאימים, לנו מאשר טב"ח, ככה שבסופו של דבר מהעזיבה שלנו אנחנו יכולים
רק להתחזק.
ועוד משהו, כי אם כבר מדברים עת טרייד מול חיפה, גולסה מסיים חוזה השנה, אז אם כבר טדייר שיציאו שכולל את דאמרי, אפשר להציע להם את ה 50% שנשארו מידין+,
קליימן + דאמרי, תמורת גולסה + ורד. תוסיף לזה זר במרכז המגרש ואת יש לך 11 ברמה הגבוה בארץ.
-----------עמוס-----------
הרוש---קולין------איליץ---מלול
-----בריאן------זר---------
ורד-------גולסה--------ורמוט
---------שכטר------------
מרכז מגרש חזק עם חלק התקפי יצירתי שיודע לשים את הכדור ברשת (ואולי גולסה ישחק סוף סוף בעמדה שלו אז הוא גם יראה מה שהוא יודע).
בנוסף יש לנו מקום לעוד זר.