יובל כתב:
pokara כתב:
סתם שאלה לי אליך,
נניח ואתה קנית את הפועל לפי המתווה של הקיץ,
כלומר שמת 6 מיליון, ועכשיו אתה צריך לשים עוד 6 (ואחרי זה 5 בפריסה)
כרגע גילית שלמועדון חובות בסיכון של 30 מיליון ש"ח.
אתה היית משלם לנוכל עוד 6 מיליון, ומאמין/מקווה/מייחל/תובע שהוא ישלם את שאר החובות,
או שגם אתה היית מעדיף לא להעביר אליו עוד שקל אחד , ומקזז את הסכום שאתה חייב לו מחובות המועדון?
שום דבר ממה שכתבת לא נכון.
קודם כל, חיים רמון לא שם 6 מיליון, גם לא שקל.
עכשיו, הוא לא צריך לשלם לטביב 6 מיליון, הוא צריך לשים בטחונות של 6 מיליון. גם התשלום הראשון לא הגיע לידיים של טביב מיד, אלא רק לאחר שנסגרו כל הבעיות הכלכליות והמשפטיות.
ודבר אחרון, אני מצפה שהוא ישתמש בערבות המפורסמת שלו, שהייתה מיועדת לקניית המועדון, עבור כיסוי החוב שבאמצעות נטילתו וכתחליף לתשלום על קניית הקבוצה הוא קנה 50% מהפועל.
חים רמון שם 6 מיליון לפני שנה , אולי לא מהכסף שלו ישירות אלא מחברים/ערבים , אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שזה הוא שחתום על הסכם המכירה וקיבל את הבעלות (זה שאחרי זה נמכרו 50% לעמותה ולבעלי עניין שונים זה ממש לא משנה את העובדה הראשונה)
גם עכשיו הוא זה שצריך לשים את ה6 המיליון הנוספים (ולא זה לא משנה אם זה בערבות בנקאית/חשבון נאמנות או כל צורה אחרת)
וציפיות זה דבר יפה , מעניין אם אתה היית אותו הערב שלו, גם אתה היית מוכן למה שאתה מצפה.
אני ממש לא מחובבי חיימקה (מהכרות אישית בנוסף לידע הכללי), אבל הוא עדיין היה היחידי שהרים את המהלך ויכל להביא את אותם ערבים לפני שנה,
לא זכור לי שעמדו בתור קונים או כאלו שהיו מוכנים לקחת את זה על עצמם בזמנו.