לא תתפוס אותי כתב:
יש לנו עונת מכבי קלאסית. אחרי המאמן, העוזר, מאמן הכושר, ההתאחדות, הנבחרת, חיים רמון, המאמן השני מגיע תורו של אמיר לובין על השיפוד.
כשלהם נגמר את מי להאשים הם העזו להאשים את בושינסקי אחרי שסידר להם שני מיליארדרים.
לא שאני מת על לובין, אני בכלל לא מכיר אותו ולא יודע מה הוא עושה יותר מידי, אבל ההיסטריה הזו לגביו נראית מוגזמת ביחס לעובדות, בעיקר מאלו שנחרצים במיוחד.
ואני אוסיף - בתור מי שלא ממש נחשב למעריצו של לובין ובטח שאין בינינו יחסים של קרבה, החיפוש הזה אחרי שעיר לעזאזל חדש הוא מגעיל, דוחה, אבל כל כך אופייני.
לא שאני חושב שלובין מושלם, ולא שאני לא חושב שהוא לא עשה טעויות השנה ואפשר גם להעביר עליו ביקורת ולחשוב שהוא לא מתאים לתפקיד וגם לדרוש את פיטוריו. אבל הניסיון להטיל את כל האשמה עליו ולהפוך אותו לשעיר לעזאזל הוא הרסני, מטופש ומטומטם. הרי אחרי שלובין ילך ויהיה כשלון אחר גם אז נחפש את מי לתלות וגם אז נמצא איזה שעיר לעזאזל חדש כדי שנוכל להאשים אותו ולהפיל עליו את כל צרותינו. ובכלל, ראוי שהדיון יתנהל בצורה יותר עניינית ולא רק בססמאות של "לובין הכושל הביתה" אלא יותר על הטעויות שהיו כמו בחירת המאמנים, התקציב שהצליחו להעמיד וכו' תוך בחינת חלקו של לובין בסיפור.