תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 20:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 222 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: למה אמיר לובין חלק ממועדון הפועל ת"א?
הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
אתה אפילו לא מוכן לחזור בך מהשקרים שלך. כתבת שהוא היה 80% מהזמן על הספסל. העובדות הן שבכל עונה, חוץ מהעונה האחרונה שלו שבו הוא היה פצוע, הוא שיחק ברוב המשחקים. שקרן. איכס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 18:20 
שמע, אתה כזה עלוב.

כתבתי 80% רק בשביל לחדד את הנקודה וגם הסכמתי איתך שזה לא הנתון האמיתי. אז לא 80%, רק 50%. זה עדין לא משנה את הפואנטה. הפואנטה היא שקנדה ישב בחוץ הרבה יותר ממה ששחקן ברמתו אמור לשבת, וזה אומר הרבה (מעבר לכל מה שכבר ידוע ופורסם).

אבל אתה מתעקש להמשיך לנהל דיון של זריקת בוץ וגידופים, כמו ילד בן 3, ולטמון את הראש בחול. שיהיה לך לבריאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 18:22 
אגב, אני כותב בפורום הזה קרוב ל-10 שנים, והיו לי ריבים וויכוחים עם אנשים, אבל אף אחד מהם לא ירד לרמה נמוכה ואישית כמוך, בטח שלא קרא לי שקרן.

אני לא ממש מתרגש מזה כי מספיק אנשים פה מכירים אותי ויודעים מי ומה אני, אבל חבל שאתה יורד לרמות כאלו. זה מעיד בעיקר עליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
היכולת שלך לקלל ולגדף את כל העולם ובמקביל להיעלב על כלום היא באמת מרשימה.

אתה כתבת שאני מנאץ, מזיין את המוח, מקשקש, מטנף, עלוב, ואתה עוד נפגע מזה שקראתי לך שקרן וצבוע? מה נסגר איתך? אז קראתי לך שקרן, אפשר לחשוב, התגובה ההיסטרית שלך כל כך לא במקום, בטח כשלך אין בעיה לכתוב בשפה שבה אתה כותב.

אתה מוזמן לחזור אחורה בדיון ולראות מי פה מבין כל המשתתפים בדיון השתמש בביטויים הכי קשים ומגעילים (טעימה קטנה - "צייד מכשפות", "יא חבורת פסיכים", "הבא שכותב X מקבל נעל בראש"), ואולי להירגע ולהיכנס לפרופורציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 19:38 
יובל כתב:

אתה כתבת שאני מנאץ, מזיין את המוח, מקשקש, מטנף, עלוב, ואתה עוד נפגע מזה שקראתי לך שקרן וצבוע? מה נסגר איתך? אז קראתי לך שקרן, אפשר לחשוב, התגובה ההיסטרית שלך כל כך לא במקום, בטח כשלך אין בעיה לכתוב בשפה שבה אתה כותב.

אתה מוזמן לחזור אחורה בדיון ולראות מי פה מבין כל המשתתפים בדיון השתמש בביטויים הכי קשים ומגעילים (טעימה קטנה - "צייד מכשפות", "יא חבורת פסיכים", "הבא שכותב X מקבל נעל בראש"), ואולי להירגע ולהיכנס לפרופורציות.

אני לגמרי בפרופורציות. אתה זה שאיבד פרופורציות והפכת את הדיון הזה למלחמה אישית נגדי.

ואולי בעיניך לקרוא לבנאדם שקרן זה קל ערך, בעיני לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
יובל כתב:

אני לגמרי בפרופורציות. אתה זה שאיבד פרופורציות והפכת את הדיון הזה למלחמה אישית נגדי.

ואולי בעיניך לקרוא לבנאדם שקרן זה קל ערך, בעיני לא.

לקרוא לבן אדם שקרן זה לא סוף העולם מבחינתי, כמו שאני לא מתרגש ולוקח בפרופוציות את מה שכתבת ("מנאץ", "מזיין את המוח", "מקשקש", "מטנף", "עלוב", "חבורת פסיכים", "צייד מכשפות"). רק לך מותר לכתוב מה שאתה רוצה ולהיעלב מכל מה שאומרים לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 19:52 
יובל, מה שכתבתי לך בא רק כתגובה לזה שבאופן אישי קראת לי שקרן ותקפת אותי, ונדמה לי שעוד הגבתי בעדינות ביחס לכמות הזבל שזרקת עלי.

אבל עזוב, לא אנהל איתך את הדיון פה. שלחתי לך פרטית לפני שעתיים וחצי כדי לנסות להרגיע את הדיון, ובתגובה כתבת פה בפורום שאני שקרן וצבוע. אם אתה רוצה, אתה מוזמן לדבר איתי באופן פרטי כי אין עוד טעם לויכוח הזה. אם לא, גם טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
אם אני הייתי רב עם משתמש אחר אדמין כבר היה רץ לפתוח לזה אשכול נפרד.
איפה אתה אדון אדמין שנותן יד בהרס האשכול שאחרי שמונה עמודים אפילו לא משתמש אחד השכיל לענות על כל השאלות שהופיעו בפתיחתו?

:PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מאי 2013, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
אם אני הייתי רב עם משתמש אחר אדמין כבר היה רץ לפתוח לזה אשכול נפרד.

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2013, 11:19 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
ראצ'ו כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
יש לנו עונת מכבי קלאסית. אחרי המאמן, העוזר, מאמן הכושר, ההתאחדות, הנבחרת, חיים רמון, המאמן השני מגיע תורו של אמיר לובין על השיפוד.
כשלהם נגמר את מי להאשים הם העזו להאשים את בושינסקי אחרי שסידר להם שני מיליארדרים.

לא שאני מת על לובין, אני בכלל לא מכיר אותו ולא יודע מה הוא עושה יותר מידי, אבל ההיסטריה הזו לגביו נראית מוגזמת ביחס לעובדות, בעיקר מאלו שנחרצים במיוחד.

ואני אוסיף - בתור מי שלא ממש נחשב למעריצו של לובין ובטח שאין בינינו יחסים של קרבה, החיפוש הזה אחרי שעיר לעזאזל חדש הוא מגעיל, דוחה, אבל כל כך אופייני.
לא שאני חושב שלובין מושלם, ולא שאני לא חושב שהוא לא עשה טעויות השנה ואפשר גם להעביר עליו ביקורת ולחשוב שהוא לא מתאים לתפקיד וגם לדרוש את פיטוריו. אבל הניסיון להטיל את כל האשמה עליו ולהפוך אותו לשעיר לעזאזל הוא הרסני, מטופש ומטומטם. הרי אחרי שלובין ילך ויהיה כשלון אחר גם אז נחפש את מי לתלות וגם אז נמצא איזה שעיר לעזאזל חדש כדי שנוכל להאשים אותו ולהפיל עליו את כל צרותינו. ובכלל, ראוי שהדיון יתנהל בצורה יותר עניינית ולא רק בססמאות של "לובין הכושל הביתה" אלא יותר על הטעויות שהיו כמו בחירת המאמנים, התקציב שהצליחו להעמיד וכו' תוך בחינת חלקו של לובין בסיפור.

:ROSE:

נשמע כאילו הוא מדבר על אלי טביב. ובכלל, ציד מכשפות שאתה ציינת, וכו'. פשוט כל מילה מתאימה לאלי טביב.

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מאי 2013, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
bloodbrother כתב:
נועם שחם כתב:
ראצ'ו כתב:
לא תתפוס אותי כתב:
יש לנו עונת מכבי קלאסית. אחרי המאמן, העוזר, מאמן הכושר, ההתאחדות, הנבחרת, חיים רמון, המאמן השני מגיע תורו של אמיר לובין על השיפוד.
כשלהם נגמר את מי להאשים הם העזו להאשים את בושינסקי אחרי שסידר להם שני מיליארדרים.

לא שאני מת על לובין, אני בכלל לא מכיר אותו ולא יודע מה הוא עושה יותר מידי, אבל ההיסטריה הזו לגביו נראית מוגזמת ביחס לעובדות, בעיקר מאלו שנחרצים במיוחד.

ואני אוסיף - בתור מי שלא ממש נחשב למעריצו של לובין ובטח שאין בינינו יחסים של קרבה, החיפוש הזה אחרי שעיר לעזאזל חדש הוא מגעיל, דוחה, אבל כל כך אופייני.
לא שאני חושב שלובין מושלם, ולא שאני לא חושב שהוא לא עשה טעויות השנה ואפשר גם להעביר עליו ביקורת ולחשוב שהוא לא מתאים לתפקיד וגם לדרוש את פיטוריו. אבל הניסיון להטיל את כל האשמה עליו ולהפוך אותו לשעיר לעזאזל הוא הרסני, מטופש ומטומטם. הרי אחרי שלובין ילך ויהיה כשלון אחר גם אז נחפש את מי לתלות וגם אז נמצא איזה שעיר לעזאזל חדש כדי שנוכל להאשים אותו ולהפיל עליו את כל צרותינו. ובכלל, ראוי שהדיון יתנהל בצורה יותר עניינית ולא רק בססמאות של "לובין הכושל הביתה" אלא יותר על הטעויות שהיו כמו בחירת המאמנים, התקציב שהצליחו להעמיד וכו' תוך בחינת חלקו של לובין בסיפור.

:ROSE:

נשמע כאילו הוא מדבר על אלי טביב. ובכלל, ציד מכשפות שאתה ציינת, וכו'. פשוט כל מילה מתאימה לאלי טביב.

ברור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מאי 2013, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
יובל המבולבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 222 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: