kobster כתב:
לגוטמן לא היה סיכוי מראש, יותר מדי אנשים חיכו לו בפינה.
כולה משחק ראשון בחוץ נגד נבחרת בינונית במגרש לא סימפטי בכלל וכבר קורעים אותו.
המאמן של האזרים (פוגטס) עובד שם מ 2008, רק ככה אפשר להגיע למשהו. מאמן נבחרת, בטח נבחרת ברמה שלנו, צריך לקבל 4 שנים ואז לשפוט אותו בסיום התקופה על כל מה שעשה.
העם היושב בציון נהיה חסר סובלני בטירוף. הכל כאן ועכשיו, הכל לא בסדר, כולם חושבים שהשמש זורחת להם מהתחת, אם אני מדבר משמע אני קיים.
מה נהיה מאיתנו. גועל נפש.
כבר התחילו תירוצי גוטמן?
4 שנים הוא צריך? למה לא 20?
את נבחרת אזרבייג'אן, שהיא טובה ממה שעשו ממנה אגב, הוא צריך לנצח גם אחרי שעה בנבחרת. אבל לגוטמן תמיד יהיו התירוצים. גם כשתהיה לו קבוצה של אניימה, דגלאס, ביברס, גילי, זהבי, שכטר, בן שהר ותמוז. הכל גניבת דעת.
ואם הוא היה מנצח, הוא היה מתראיין ואומר כמה שהוא לא מרוצה. כשהוא מפסיד, אז הוא דווקא מרוצה מהרבה נק' במשחק. כל ראיון באותה מתכונת. הכל לפי תבנית מוכנה מראש. איכס.
שער 5 הוא קרנבל כתב:
Shacham כתב:
אני מת שהנבחרת תפסיד רק בגלל האידיוטים שמנסים לכפות על אנשים לאהוד את הנבחרת.
אוי נו באמת, כאילו אנחנו מחכים לאנשים מאחורי סמטה חשוכה עם דגלי ישראל, מלבישים אנשים במדים הלאומיים בכפיה ומטיסים אותם למשחק.
אין לי בעיה עם מי שאדיש לנבחרת.
אין לי בעיה עם אנשים כמו גביזון שכל רצונם הוא ששחקני הפועל לא ייפצעו.
יש לי בעיה עם אנשים שהם נגד הנבחרת, רק כי זה "מגעיל אותם" ויש שם אנשים שהם לא אוהבים (זה כמו שאני אפסיק לאהוד את הפועל כשהיה שם את טביב), או סתם כי הם מאגניבים.
אתה חושב שאני מאגניב? תודה.
אני מצטער שכ"כ מפריעה לך הסלידה שלי מהנבחרת.
אין מה לעשות, אני נהנה לראות את אוהדי מכבי ובית"ר סובלים, גם כשמדובר בנבחרת ישראל.
רק הפועל חשובה. יום אחד גם אתה תבין את זה. אני מקווה לפחות.
אגב,כל עוד הפועל תהיה הפועל, אני אהיה אוהד שלהם גם אם בקבוצה יהיה שמעון מזרחי, חולדאי ואיתן טייב. כי אני באמת אוהד הפועל תמיד.
השאלה היא כמה אנשים כאן יהיו בעד הנבחרת, אבל באמת עם יד על הלב, אם במצב היפותטי שמעון גרשון יהיה המאמן, איתן טייב העוזר, וחולדאי ושמעון מזרחי יעשו רוטציה בתור יו"ר ההתאחדות. אני בן זונה אם חצי מהמטיפים כאן, לא ירצו שהנבחרת תפסיד.
אז אל תזיין לי את השכל ותגיד לי שאי אפשר להיות נגד הנבחרת.