תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 22:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 526 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מיני מנוי
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 16:02 
סמל אישי של המשתמש
קוף על תוף כתב:
בטלפון אומרים שהמשרדים סגורים ושאי אפשר להזמין ואני לא יכול להגיע לבלומפילד, מה אני עושה? אין מכירה באתר?

מחר תוכל להזמין בטלפון מתשע בבוקר. בגלל שהקופות בבלומפילד נסגרות כל רגע אני מניח שלא יהיה הרבה שינוי מהיום ועד מחר בבוקר במכירת המנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
קוף על תוף כתב:
בטלפון אומרים שהמשרדים סגורים ושאי אפשר להזמין ואני לא יכול להגיע לבלומפילד, מה אני עושה? אין מכירה באתר?

מחר תוכל להזמין בטלפון מתשע בבוקר. בגלל שהקופות בבלומפילד נסגרות כל רגע אני מניח שלא יהיה הרבה שינוי מהיום ועד מחר בבוקר במכירת המנויים.

זה עדיין בשמירה למנויים? ומישהו יכול להסביר מה זאת הבושה הזאת שמי שלפני רשם שהוא הגיע עם מנוי נוער ואמרו לו שנגמר הנוער?! מה זה הביזיון הזה יש לי מנוי נוער אני זכאי לשמירה של מיני מנוי נוער עד לרגע האחרון של שמירת המנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 16:10 
סמל אישי של המשתמש
קוף על תוף כתב:
רואה שחורות כתב:
קוף על תוף כתב:

זה עדיין בשמירה למנויים? ומישהו יכול להסביר מה זאת הבושה הזאת שמי שלפני רשם שהוא הגיע עם מנוי נוער ואמרו לו שנגמר הנוער?! מה זה הביזיון הזה יש לי מנוי נוער אני זכאי לשמירה של מיני מנוי נוער עד לרגע האחרון של שמירת המנויים.

עד מחר (כולל) אכן יש שמירה למנויים.
לגבי הבזיון עם הנוער, חשבתי שההנהלה תוציא מנויי נוער ללא הגבלה או לפחות תשמור אחד כזה לכל מנוי נוער כמו שכתבת. בושה שזה לא המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 16:13 
סמל אישי של המשתמש
רואה שחורות כתב:
קוף על תוף כתב:
רואה שחורות כתב:
קוף על תוף כתב:

לגבי הבזיון עם הנוער, חשבתי שההנהלה תוציא מנויי נוער ללא הגבלה או לפחות תשמור אחד כזה לכל מנוי נוער כמו שכתבת. בושה שזה לא המצב.

אני חזרתי משם עכשיו ואמרו לי שאין נוער אז אמרתי שאני זכאי לשמירה של נוער ואז בפרצוף אדיש הוא אומר לי אין מה לעשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 16:20 
סמל אישי של המשתמש
הפועל זה בדם כתב:
רואה שחורות כתב:
קוף על תוף כתב:
רואה שחורות כתב:
קוף על תוף כתב:

אני חזרתי משם עכשיו ואמרו לי שאין נוער אז אמרתי שאני זכאי לשמירה של נוער ואז בפרצוף אדיש הוא אומר לי אין מה לעשות

ואפילו אין עם מי לדבר,זה באמת ביזיון וצריך לצעוק עליהם מחר. בן אדם עם מנוי נוער זכאי לכרטיסי נוער אם זה על פי שמירה למנויים. מה עושים עם זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
ואפילו אין עם מי לדבר,זה באמת ביזיון וצריך לצעוק עליהם מחר. בן אדם עם מנוי נוער זכאי לכרטיסי נוער אם זה על פי שמירה למנויים. מה עושים עם זה?[/quote]
באמת שמה שהכי נוראי זה שאין עם מי לדבר על זה בשום מצב ולא משנה כמה צעקתי עליהם לא אכפת להם פשוט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 16:25 
סמל אישי של המשתמש
יכול מאוד להיות שהוציאו כרטיסי נוער בהתאם לכמות מנויי הנוער שנמכרו לליגה בזמן שיש אפשרות לקנות כרטיסי נוער בהצגת מנוי מבוגר( אני עשיתי את זה עם שני מנויים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 16:26 
סמל אישי של המשתמש
הפועל זה בדם כתב:
ואפילו אין עם מי לדבר,זה באמת ביזיון וצריך לצעוק עליהם מחר. בן אדם עם מנוי נוער זכאי לכרטיסי נוער אם זה על פי שמירה למנויים. מה עושים עם זה?

באמת שמה שהכי נוראי זה שאין עם מי לדבר על זה בשום מצב ולא משנה כמה צעקתי עליהם לא אכפת להם פשוט[/quote]
ברצינות זה לא בסדר, הכנתי את עצמי למאה שבעים ש"ח לא מאתיים שבעים, תכננתי לעשות חברות בעמותה באותה הזדמנות ומסתבר שעכשיו חסר לי כסף. זה בזיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 16:49 
סמל אישי של המשתמש
אתם מדברים על לאן?
קדימה "האדומים", בין היתר להתחיל לטפל בנושא העלוקות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
לגבי אלה שמתלוננים שאין נוער.
האם יש לכם מנוי לליגה שעליו כתוב מנוי נוער או כזה שנירכש דרך אירגון המורים או אירגון אחר ואז הוא אינו מנוי נוער למרות שמשתמש בו הוא כן בגיל הנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 17:56 
סמל אישי של המשתמש
Pumpkin כתב:
אדום אופטימי כתב:
Pumpkin כתב:
אדום אופטימי כתב:
כתבתי קודם ואכתוב פעם נוספת.
המחירים מאוד מאוד הוגנים. במיוחד עם הם כוללים את עמלת ההפצה.
אם המחירים הנ"ל יהיו גם לקהל הרחב אזי על אחת כמה וכמה.
ואם החירים הנ"ל בתוספת 10% יהיו גם עבור כרטיסים בדידים אז שבעתיים.

עד המשפט האחרון הסכמתי איתך. אני בהחלט אתמוך בהחלטת הנהלה למכור כרטיסים בודדים למשחק נגד אתלטיקו מדריד (היה ויישארו כאלה) במחיר של 150 ש"ח ומעלה, מאחר ושתי הקבוצות האחרות שיגיעו לבלומפילד הן הרבה פחות אטרקטיביות. מי שאוהד הפועל ויבוא לשלושת המשחקים קיבל מחיר סופר הוגן, כל שאר הטרמפיסטים שישלמו מחיר רגיל ("רגיל" כי בשום מדינה נורמלית באירופה לא מוכרים כרטיס למשחק ברמה הזו בפחות מ-150 ש"ח).

יקירי,
מותר לנו לא להסכים.
יש כאלה שלא יכולים להתחייב על שלושה משחקים. כניראה שגם אני ( במהלך השבת אבדוק את התאריכים ואבדוק התנגשויות עם העבודה- בימי חמישי כשיש לי עבודה (היא לפני הכל. גם לפני המשפחה ), ואז אדע אם אני יכול לרכוש מנוי או לא.

אז אם אתה חושב שהפועל צריכה לגבות ממני 150 ש"ח למשחק או שאני טרמפיסט אז סבבה. נישאר חלוקים בדעתינו.
הגישה של לקנות בידיעה מראש שלא אוכל להגיע למשחק ולהתעסק עם מכירת ניקובים , לא מתאימה לי.
ד"א יש גם פה ושם חיילים וסטודנטים, ובכלל אוהדי הפועל שאינם יכולים להתחייב על שלושת המשחקים כי הם מחוייבים לצבא, ללימודים, ולעוד דברים ואני לא בטוח שהם טרמפיסטים.
מה שקורה לדעתי הוא שיש אנשים שנילחמים באיזה שהוא סוג של "עמוק" בתופעת הטרמפיסטים כאילו שהיא כל כך מזיקה.
מקווה שבהנהלה יושבים אנשים שחושבים אחרת ממך ומבינים שלפחות - 50% מאוהדי הפועל היו בשלב כזה או אחר של חייהם טרמפיסטים.

לא קראתי לך טרמפיסט. יש כנראה מיעוט קטן שבשל אי ודאות לא יכול להתחייב מראש לשלושה משחקים. אותו דבר קורה גם לגבי רכישת מנוי לליגה, ואז - מה לעשות - אתה צריך לקנות כרטיס למשחק בודד במחיר שהוא בעשרות אחוזים גבוה יותר מהמחיר שתשלם במנוי. אני מאוד מקווה שלא נגיע למצב שבו נאלצים למכור כרטיסים בודדים, ואם כן אז שיהיה במחיר גבוה גם אם זה פוגע במיעוט מסויים. מי שיש לו עבודה או צבא בזמן משחקים של הפועל - טאף לאק - גם לי היו עשרות משחקים שהפסדתי בגלל צבא, לימודים, עבודה או חו"ל. זה לא צריך להכתיב מדיניות תמחור כרטיסים.

יקירי,
לא קראת לי טרמפיסט אבל התייחסת בתגובתך למי שאינו רוכש מנוי בהכללה כאל טרמפיסט. והשנה האחרונה שבה הייתי טרמפיסט היתה 1967. מאז אני אוהד הפועל לפעמים יותר פעיל ולפעמים בתרדמה.
אתה אולי חושב שרוב מי שלא קונה מיני מנוי או מנוי הוא טרמפיסט ואני חושב שרוב אלה שלא קונים מנוי אינם טרמפיסטים אלא כאלה שלא כדאי להם לקנות מנוי או שאין להם יכולת כלכלית לקנות מנוי. כל אחד ונקודת המבט שלו.
אני לעומתך מקווה מאוד שלא ימכרו את כל המיני מנוי (למנויים או לאוהדים) וישארו כרטיסים בדידים וכי ההנהלה תפעל בתבונה ותידרוש עליהם סכומים של עוד 10-15% ולא עוד 50%. מי שינהג לפי הצעתך מסתכל על הטווח הקצר, ומי שיפעל לפי הצעתי מסתכל לדעתי קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 19:11 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
Pumpkin כתב:
אדום אופטימי כתב:
Pumpkin כתב:
אדום אופטימי כתב:
כתבתי קודם ואכתוב פעם נוספת.
המחירים מאוד מאוד הוגנים. במיוחד עם הם כוללים את עמלת ההפצה.
אם המחירים הנ"ל יהיו גם לקהל הרחב אזי על אחת כמה וכמה.
ואם החירים הנ"ל בתוספת 10% יהיו גם עבור כרטיסים בדידים אז שבעתיים.

עד המשפט האחרון הסכמתי איתך. אני בהחלט אתמוך בהחלטת הנהלה למכור כרטיסים בודדים למשחק נגד אתלטיקו מדריד (היה ויישארו כאלה) במחיר של 150 ש"ח ומעלה, מאחר ושתי הקבוצות האחרות שיגיעו לבלומפילד הן הרבה פחות אטרקטיביות. מי שאוהד הפועל ויבוא לשלושת המשחקים קיבל מחיר סופר הוגן, כל שאר הטרמפיסטים שישלמו מחיר רגיל ("רגיל" כי בשום מדינה נורמלית באירופה לא מוכרים כרטיס למשחק ברמה הזו בפחות מ-150 ש"ח).

יקירי,
מותר לנו לא להסכים.
יש כאלה שלא יכולים להתחייב על שלושה משחקים. כניראה שגם אני ( במהלך השבת אבדוק את התאריכים ואבדוק התנגשויות עם העבודה- בימי חמישי כשיש לי עבודה (היא לפני הכל. גם לפני המשפחה ), ואז אדע אם אני יכול לרכוש מנוי או לא.

אז אם אתה חושב שהפועל צריכה לגבות ממני 150 ש"ח למשחק או שאני טרמפיסט אז סבבה. נישאר חלוקים בדעתינו.
הגישה של לקנות בידיעה מראש שלא אוכל להגיע למשחק ולהתעסק עם מכירת ניקובים , לא מתאימה לי.
ד"א יש גם פה ושם חיילים וסטודנטים, ובכלל אוהדי הפועל שאינם יכולים להתחייב על שלושת המשחקים כי הם מחוייבים לצבא, ללימודים, ולעוד דברים ואני לא בטוח שהם טרמפיסטים.
מה שקורה לדעתי הוא שיש אנשים שנילחמים באיזה שהוא סוג של "עמוק" בתופעת הטרמפיסטים כאילו שהיא כל כך מזיקה.
מקווה שבהנהלה יושבים אנשים שחושבים אחרת ממך ומבינים שלפחות - 50% מאוהדי הפועל היו בשלב כזה או אחר של חייהם טרמפיסטים.

לא קראתי לך טרמפיסט. יש כנראה מיעוט קטן שבשל אי ודאות לא יכול להתחייב מראש לשלושה משחקים. אותו דבר קורה גם לגבי רכישת מנוי לליגה, ואז - מה לעשות - אתה צריך לקנות כרטיס למשחק בודד במחיר שהוא בעשרות אחוזים גבוה יותר מהמחיר שתשלם במנוי. אני מאוד מקווה שלא נגיע למצב שבו נאלצים למכור כרטיסים בודדים, ואם כן אז שיהיה במחיר גבוה גם אם זה פוגע במיעוט מסויים. מי שיש לו עבודה או צבא בזמן משחקים של הפועל - טאף לאק - גם לי היו עשרות משחקים שהפסדתי בגלל צבא, לימודים, עבודה או חו"ל. זה לא צריך להכתיב מדיניות תמחור כרטיסים.

יקירי,
לא קראת לי טרמפיסט אבל התייחסת בתגובתך למי שאינו רוכש מנוי בהכללה כאל טרמפיסט. והשנה האחרונה שבה הייתי טרמפיסט היתה 1967. מאז אני אוהד הפועל לפעמים יותר פעיל ולפעמים בתרדמה.
אתה אולי חושב שרוב מי שלא קונה מיני מנוי או מנוי הוא טרמפיסט ואני חושב שרוב אלה שלא קונים מנוי אינם טרמפיסטים אלא כאלה שלא כדאי להם לקנות מנוי או שאין להם יכולת כלכלית לקנות מנוי. כל אחד ונקודת המבט שלו.
אני לעומתך מקווה מאוד שלא ימכרו את כל המיני מנוי (למנויים או לאוהדים) וישארו כרטיסים בדידים וכי ההנהלה תפעל בתבונה ותידרוש עליהם סכומים של עוד 10-15% ולא עוד 50%. מי שינהג לפי הצעתך מסתכל על הטווח הקצר, ומי שיפעל לפי הצעתי מסתכל לדעתי קדימה.

ואני חושב שגישה של מנוי מוזל לעומת כרטיס בודד יקר היא גישה יותר נכונה לטווח ארוך. תגיד, הצטרפת לעמותת האדומים או קנית מנוי? אני לא שואל בכדי להקניט אלא כדי להציע פיתרון שבו חבר בעמותת האדומים או בעל מנוי או כל קריטריון אחר שיבדיל בין לקוחות נאמנים (שיקבלו קדימות והנחה משמעותית בקניית כרטיס בודד) לבין לקוחות מזדמנים שיצטרכו לשלם הרבה כסף לכרטיס בודד. ככה בונים לטווח ארוך. מקובל עליך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
לא הצטרפתי לעמותה.
אני בהחלט חושב שלחברי עמותה מגיע קדימות בהשגת כרטיסים ע"] כאלה שלא חברים בעמותה, כמו שאני חושב שבעלי מינויים לליגה זכאים לקדימות לפני כאלה שאינם מינויים.

אבל כאן מתחילים וניגמרים העדיפויות לדעתי.
כי יש אינטרס אחר שמאוד חשוב. שימור אוהדים שאינם חברי עמותה או אינם בעלי מינויים ובעיקר בעיקר פתיחת פתח לאוהדים לא פעילים שיהפכו לכאלה בעתיד בין שהם לא מכורים עדיין להפועל ובין שכיסם אין מספיק כסף לקנות או להתחייב על מנוי או מיני מנוי או כאלה שלא יכולים אמיתית להגיע לכל המשחקים ( ונעזוב אותי בכל הדיון הזה כי זה באמת לא רלוונטי).

ה"עונש" של אם אתה לא מנוי אז נזיין אותך אולי תורם לסיפוקי נקמה אבל אינו מועיל ולטעמי גם מזיק לטווח הארוך.

דוגמא : אני הייתי אוהד רדום כמה שנים בשלב מסויים בחיי (לאחר שהתחתנתי ונולד בני הראשון) הגעתי לדרבי או לשניים בשנה. כשתאומים החליט שיכנסו ילדים בחינם עם חולצות אדומות זה גרם לי לקחת את ילדי הקטנטנים לבלומפילד כבילוי . אם זה היה עולה כסף לא היינו מגיעים למשחקים וכניראה שהייתי נישאר אוהד רדום עד היום . אולי משאת נפשם של רבים בפורום ;)

היום ילדי רוצים להגיע לבלומפילד. כשיש לי זמן אני מביא אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
השאלה היא מה לעשות, יש לי מנוי נוער ואני נוער, השאלה היא אם להסתכן ולקוות שיצאו כרטיסי נוער למכירה שלא מיועדת למנויים או לקנות עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2012, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי, אני חושב שכשבכל מקרה כנראה שהמשחק מול אתלטיקו יהיה סולד אאוט,בעוד שלשני המשחקים האחרים בכל מקרה כמעט ולא יימכרו כרטיסים, הרבה יותר הגיוני למכור את הכרטיסים למשחק הראשון במחיר גבוה יותר, שיעודד עוד כמה אוהדים לקנות מיני מנויים,דבר שיסייע לקבוצה גם כלכלית וגם מקצועית כי בלומפילד יהיה מלא יותר במשחקים מול אקדמיקה ווויקטוריה, ומנגד-אני לא רואה איך זה שלא יעלו את המחירים במשחק מול אתלטיקו יועיל במשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 05:47 
סמל אישי של המשתמש
אם יש לי מנוי חבר שאינו על שמי, יש אפשרות לקנות מיני מנוי בטלפון ? הכוונה עם כרטיס אשראי שלי.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
אם יש לי מנוי חבר שאינו על שמי, יש אפשרות לקנות מיני מנוי בטלפון ? הכוונה עם כרטיס אשראי שלי.

כן, אתה רק צריך להגיד את השם שכתוב על המנוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 08:55 
לכל מי שעומד להתקשר למשרדי לאן, הרגע סיימתי את השיחה הנעימה שלי איתם, שכחתי כמה החוויה הזאת לא מוסיפה שנים לחיים.
דבר ראשון המתנתי 15 דקות עד שענו לי! מי שמתכנן להתקשר, תהיה סובלני.
דבר שני חוסר סובלנות, הם יודעים טוב מאוד שאנחנו כלואים ואפשר להיות מגעילים.
דבר אחרון, אני מחזיק ברשותי מנוי אב ובן לשער 13 וכשרציתי לקנות מנויי אב ובן לאירופה נאמר לי ששער 13 הוא מבוגרים בלבד ואין אפשרות לילדים או נוער בשער זה.
וואלה?!? יש שם חשפניות או זיון על הבמה שאין ילדים בשער זה?
לסיכום, גם אם הייתי רוצה לחסוך ולעבור לשער אחר אין כבר כרטיסי ילדים ונוער, וכך נאלצתי לשלם כמו כלב שני מנויי מבוגר לי ולבני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 09:02 
KASPERED כתב:
האם תהיה מכירה בבלומפילד ביום שבת הבא לפני/אחרי המשחק נגד בני יהודה?

מישהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 09:06 
KASPERED כתב:
KASPERED כתב:
האם תהיה מכירה בבלומפילד ביום שבת הבא לפני/אחרי המשחק נגד בני יהודה?

מישהו?

מאמין שתהיה אחרי המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
למי שיש מנוי נוער ל- 8 אין בעיה להזמין מיני מנוי נוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
בלאן באינטרנט המכירה נפתחת היום ב-20:00 או מחר בבוקר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 09:43 
EISEN כתב:

בערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 09:43 
EISEN כתב:

בערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 11:15 
מישהו יודע אם מי שהזמין בטלפון יוכל לאסוף את הכרטיסים בשבת מול בני-יהודה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
RedMan כתב:
לכל מי שעומד להתקשר למשרדי לאן, הרגע סיימתי את השיחה הנעימה שלי איתם, שכחתי כמה החוויה הזאת לא מוסיפה שנים לחיים.
דבר ראשון המתנתי 15 דקות עד שענו לי! מי שמתכנן להתקשר, תהיה סובלני.
דבר שני חוסר סובלנות, הם יודעים טוב מאוד שאנחנו כלואים ואפשר להיות מגעילים.
דבר אחרון, אני מחזיק ברשותי מנוי אב ובן לשער 13 וכשרציתי לקנות מנויי אב ובן לאירופה נאמר לי ששער 13 הוא מבוגרים בלבד ואין אפשרות לילדים או נוער בשער זה.
וואלה?!? יש שם חשפניות או זיון על הבמה שאין ילדים בשער זה?
לסיכום, גם אם הייתי רוצה לחסוך ולעבור לשער אחר אין כבר כרטיסי ילדים ונוער, וכך נאלצתי לשלם כמו כלב שני מנויי מבוגר לי ולבני.

כללי כרטיסי נוער לא חלים על המשחקים במסגרת האירופית. זה לא חדש. גם בעבר נמכרו כרטיסי נוער רק לשערים 4-8.
אגב, גם למשחקי ליגה לא מוכרים כרטיסי נוער לשערים המערביים. רק במסגרת מנויים עונתיים של אב+בן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 11:19 
התקשרתי הבוקר ללאן
לא הייתה בעיה לקבל מנוי נוער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 11:23 
אני רוצה לסוע היום אחרי העבודה, יש קופות בבלומפילד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 11:26 
סמל אישי של המשתמש
בני12 כתב:
אלון איל כתב:
מה ההערכה שלכם לגבי מנויים מחבר, יהיה ניתן לקנות באמצועתם מיני-מנוי נוער/חייל?

אני מודה שטעיתי.

ניתן לקנות מנויי נוער/חיל עם מנויים מחבר/הסתדרות המורים.

כל הכבוד להנהלה.

כל הכבוד? בהנחה שבאמת נגמרו מיני מנויי הנוער לפני שנגמרו מנויי הנוער שרוצים לרכוש אותם זה יותר קרוב לבזיון.
זה מסביר איך לא נשארו מיני מנויי נוער למנויי נוער שהיו אמורים להישמר להם מיני מנויים מתאימים, אם זה באמת המקרה.

אם באמת יש מספיק מיני מנויי נוער לכולם אז באמת כל הכבוד.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2012, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
EISEN כתב:

בערב.

תודה רבה.
באתר שלהם כתוב ככה -

ציטוט:
ביום שני תיפתח המכירה לקהל הרחב באתר האינטרנט וקופות הכרטיסים של "לאן".

באתר הרשמי של הפועל כתוב ככה -

ציטוט:
ביום ראשון ה-9/9, החל משעה 20:00 תפתח המכירה לכלל האוהדים דרך "לאן" בקופות המשרד, בטלפון ובאתר האינטרנט

נערך לאחרונה על ידי EISEN בתאריך 09 ספטמבר 2012, 11:53, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 526 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: