תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 06 יולי 2025, 21:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 290 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סופו של בוגד - האם אניימה יסיים כמו שימון גרשון ?
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 19:36 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
NARKOTIKA כתב:
גביזון כתב:
אהה כן, פרענקל ניהל גם את הפורום הראשון של בית"ר, בו נקראו קריאות לאלימות כנגד ערבים ואוהדי "הבועל" כהגדרתו, וכמובן הוא פשוט ישב ואונן על כך.
גם לזה יש הוכחות.
פרענקל הוא אדם מסוכן, מי שמנהל איתו דיון פה בפורום, שלא יבכה שהוא מקבל דקירה בבלומפילד במשחק מול הבבונים.

:ROSE:

יאללה יאללה.

יא בית"ר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 20:04 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
נועם שחם כתב:
NARKOTIKA כתב:
גביזון כתב:
אהה כן, פרענקל ניהל גם את הפורום הראשון של בית"ר, בו נקראו קריאות לאלימות כנגד ערבים ואוהדי "הבועל" כהגדרתו, וכמובן הוא פשוט ישב ואונן על כך.
גם לזה יש הוכחות.
פרענקל הוא אדם מסוכן, מי שמנהל איתו דיון פה בפורום, שלא יבכה שהוא מקבל דקירה בבלומפילד במשחק מול הבבונים.

יאללה יאללה.

יא בית"ר?

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 20:10 
סמל אישי של המשתמש
תמונה

הביתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 21:42 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
גביזון כתב:
גם לזה יש הוכחות.

אמנם אתם כותבים בפורום זמן רב יחסית ביחס לכמה "אושויות פורום" שהשתלטו על הפורום , אבל גם אתם כניראה צעירים יחסית בפורום ולא מכירים את כל התמונה ואם כן, אזי מתכחשים לה.

אז רק לידיעתכם,
האדם המסוכן הזה שניקרא פרנקל ניהל או עזר בניהול ובוודאי בהקמה של הפורום הזה.
לא שאני יכול לאמר שהפורום הזה לא היה גם או לא היה מתקיים לולא עזרתו של פרנקל אבל מאחר ואנו עוסקים בעובדות ושניכם אוהבים מאוד לדייק בעובדות הרי שרצוי שתיקחו בחשבון גם עובד זו !!!

אם הייתי מחזיק בדעתכם , ואני לא, הייתי עוזב את הפורום שפרנקל שותף בהבאתו לעולם, אבל זה רק אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 21:47 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
קלדרון כתב:
המשפט הכי נכון על הבוגד נכתב עוד כשהיה שחקן פעיל (סביב פרשת הפוצ'ימו אם אני לא טועה):
" בבלומפילד לא יסלחו לו , בטדי לא יזכרו אותו".
"ובספק אם בוילה בצהלה בכלל אכפת לו".

לפי מה שידוע לי , מחלת הלב זה לכל החיים.
צהלה
דימונה
מזרח ירדן
את מחלת הלב הוא קיבל אחרי בגידתו,חבל,וגם סוג של מוזר.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
Frank Serpico כתב:
קלדרון כתב:
המשפט הכי נכון על הבוגד נכתב עוד כשהיה שחקן פעיל (סביב פרשת הפוצ'ימו אם אני לא טועה):

צהלה
דימונה
מזרח ירדן

אתה מאמין בהשגחה עליונה?

אני לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
NARKOTIKA כתב:
גביזון כתב:
גם לזה יש הוכחות.

אמנם אתם כותבים בפורום זמן רב יחסית ביחס לכמה "אושויות פורום" שהשתלטו על הפורום , אבל גם אתם כניראה צעירים יחסית בפורום ולא מכירים את כל התמונה ואם כן, אזי מתכחשים לה.

אז רק לידיעתכם,
לא שאני יכול לאמר שהפורום הזה לא היה גם או לא היה מתקיים לולא עזרתו של פרנקל אבל מאחר ואנו עוסקים בעובדות ושניכם אוהבים מאוד לדייק בעובדות הרי שרצוי שתיקחו בחשבון גם עובד זו !!!

אם הייתי מחזיק בדעתכם , ואני לא, הייתי עוזב את הפורום שפרנקל שותף בהבאתו לעולם, אבל זה רק אני.

אם היית קורא בפורום בו הוא היה אישיות עליונה, ורואה כיצד מתייחסים שם להכאת נשים וילדות שלובשות אדום, היית מסתלק מישראל, אבל איך אמרת זה רק אני.
מוזר לראות אותך מגן על אדם שהסית לאלימות, אבל לך על זה, רק שאתה מציג את עצמך כאדם שסולד מאלימות בד"כ, בתיאבון.
ד"א, אתה גם תומך נלהב באנטישמיות ע"פ דבריך, בגלל שאתה נוסע ברכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

מכיר את זה, שמעתי שהוא היה סוג של אדמין, לא יודע עד כמה זה נכון ולמה זה קרה,
בכל מקרה, הטענה שלך קצת לא מחזיקה מים.

הדיון איתו הוא מעליב בלשון המעטה, זה שהוא עזר בהקמה של הפורום זה לא פחות מבושה,
אבל, היום הוא לא קשור בשום צורה כזאת לניהול של הפורום הזה ולכן זה לא רלוונטי.
לפי אותה לוגיקה, אולי אני צריך גם לעזוב את ישראל בגלל שהוא חלק ממנה, ואולי גם להפסיק לעודד את הפועל כי אני שונא את טביב ופעם הוא ניהל אותה.
באותו זמן היו לא מעט אנשים שיצאו נגד זה (שוב, אני עד היום לא יודע מה האמת) כולל אותך, כנראה שבצדק.

נערך לאחרונה על ידי NARKOTIKA בתאריך 22 אוגוסט 2012, 21:51, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
פאביו כתב:
Frank Serpico כתב:
קלדרון כתב:

צהלה
דימונה
מזרח ירדן

אתה מאמין בהשגחה עליונה?

אני לא.

הרשימה של כאלו שהתעסקו עם הפועל ובגדו בערכים מסויימים וקיבלו את שלהם נהיית ארוכה.
תוהה אני למה?
איני מאמין באלוהים או דומה לו.
אבל בית שאן,גרשון,לידס ויש כאלו שהזכירו עופר שטרית,ליאור אסולין וישראל כהן לא גמרו כלכך יפה....הכיצד פראנק?
אני מאחל לאניימה את אותו סוף של בית שאן.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
גביזון כתב:
אדום אופטימי כתב:
NARKOTIKA כתב:
גביזון כתב:
גם לזה יש הוכחות.

אז רק לידיעתכם,

אם היית קורא בפורום בו הוא היה אישיות עליונה, ורואה כיצד מתייחסים שם להכאת נשים וילדות שלובשות אדום, היית מסתלק מישראל, אבל איך אמרת זה רק אני.
מוזר לראות אותך מגן על אדם שהסית לאלימות, אבל לך על זה, רק שאתה מציג את עצמך כאדם שסולד מאלימות בד"כ, בתיאבון.

יש לי תחושה שאני קראתי בפורום שלו עוד לפניך. ותודה שאתה מנסה לערוך לי סיור מונחה בפורום שלו.
לא גוננתי על מה שניכתב שם. איני מגונן על דעותיו.
זכותך להתייחס אליו כאל מסית, מסוכן הוא לא לדעתי לפחות.
לא הבתי את הקשר בין מה שאני כתבתי לבין תגובתך.
בסה"כ ציינתי שאתה כותב בפורום שפרנקל ניהל או עזר בניהולו וכניראה שהיה עובר חביות עלדות הרבה הרבה יותר קשות ללא עזרתו, ואם הייתי איש עקרונות כמוך הייתי שוקל להפסיק לכתוב בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 22:09 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:

הדיון איתו הוא מעליב בלשון המעטה, זה שהוא עזר בהקמה של הפורום זה לא פחות מבושה ,
לפי אותה לוגיקה, אולי אני צריך גם לעזוב את ישראל בגלל שהוא חלק ממנה, ואולי גם להפסיק לעודד את הפועל כי אני שונא את טביב ופעם הוא ניהל אותה.
באותו זמן היו לא מעט אנשים שיצאו נגד זה (שוב, אני עד היום לא יודע מה האמת) כולל אותך, כנראה שבצדק.

יום אחד לאוהדי הפועל , אלא שהם בעלי עקרונות לא היה פורום.
מי שהוא שונא מקצועי (כן גם במחנה הצהוב שבירושלים יש כאלה) היה יוצא וחוגג ושמח איך אכלו אותה אוהדי הפועל הנלוזים. היו גם כאלה כמו כמה כותבים כאן בפורום שטוענים כי יד אלוהים בדבר, שדאג שלמוסלמים ועוכרי ישראל לא יהיה פורום.
האדון פרנקל העמיד את הידע שצבר בהקמת הפורום של אוהדי בית"ר וניהול הפורום הזה לרשות כמה אנשים שהקימו את הפורום והשקיע לא מעט מאמיצים כדי שפורום זה יוקם.

אז אני , למרות ביקורתי על חלק מדעותיו של פרנקל , יודע להעריך אנשים ששימים בצד את היריבות וללכת יד ביד עם אוהדים יריבים ואינם רואים את החיים כצהוב או אדום בלבד אלא גם מזהים צבאים אחרים בספקטרום הצבעים.

האם יכול להיות שפרנקל הוא השליח של האלוהים של פותח האשכול ?

גדול עלי ב- 10 מספרים לקבל החלטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
מי ישמע, עזר להקמת פורום שהמשתמש הפועל יכול להקים ביום בינוני. צריך לקבל פרס הפועל ישראל לסוציאליזם והדמוקרטיה.

באמת שאין לי בעיה עם שום אוהד בית"ר, מכבי, כזה או אחר באופן אישי.

אבל אני לא אוהב אנשים שבאים להפיץ רעל . ולא אכפת לי מי הוא ומה הוא וכמה דברים עשה לפני, זה שמשהו יותר זקן ממני זה לא עושה את הדעה שלי לפחות טובה ולא עושה את שלו לפחות מפגרת.

מתחיל להישמע כמו בוב דילן בימים הראשונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
אופטימי ידידי משכבר הימים , שאלה לי אליך :
מה זה תמיד משנה לך,כמה שנים כותב הבחור בפורום ?
האם זה שכותב בפורום 12 שנים טוב יותר מזה שכותב 12 ימים ?
זה שהקים את הפורום זכאי לאנדרטה? זה שעזר לו לפסל?
מה זה בכלל משנה הבסיס נתונים הזה?
דעתו של אדם היא דעתו,לא משנה כמה צעיר הוא בפורום.
האם הפורום זה צהל ? אדם שכותב 10 שנים מקבל פה דרגת קצין ?

ותאמת,לי אין שום בעיה עם אף אדם גם אם הוא בבון שקורא לאוהדי הפועל שונאי ישראל.
לי אין שום בעיה עם אף אדם גם אם הוא אוהד מכמבי או חיפה (סלקטר)
יש לי בעיה עם שחקנים שהצהירו שלא ילבשו צהוב ושרו צהוב עולה באש ואחרי שנה של כשלון הלכו ובגדו בשירים ששרו ומבטיחים להחזיר את מכמבי לימיה הגדולים.
שיהיה לך בכשלון.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 22:27 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
גביזון כתב:
אדום אופטימי כתב:
NARKOTIKA כתב:
גביזון כתב:
גם לזה יש הוכחות.

אז רק לידיעתכם,

יש לי תחושה שאני קראתי בפורום שלו עוד לפניך. ותודה שאתה מנסה לערוך לי סיור מונחה בפורום שלו.
לא גוננתי על מה שניכתב שם. איני מגונן על דעותיו.
זכותך להתייחס אליו כאל מסית, מסוכן הוא לא לדעתי לפחות.
לא הבתי את הקשר בין מה שאני כתבתי לבין תגובתך.
בסה"כ ציינתי שאתה כותב בפורום שפרנקל ניהל או עזר בניהולו וכניראה שהיה עובר חביות עלדות הרבה הרבה יותר קשות ללא עזרתו, ואם הייתי איש עקרונות כמוך הייתי שוקל להפסיק לכתוב בפורום.

אני מציע לך בתור אחד שמתיימר להניף את דגל האנטי אלימות בכל דרך אפשרית, להפסיק עם זה, כי אתה לא מאמין בזה מסתבר, או לחילופין וגרוע יותר מאמין מתי שנח לך.
התבלבלת ביני לבינך,אני לא מתיימר להציג את עצמי כאיש עקרונות, רחוק מזה, זה התפקיד שלך, בכל הודעה כמעט את משתדל להציג את עצמך ככזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2012, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
NARKOTIKA כתב:

הדיון איתו הוא מעליב בלשון המעטה, זה שהוא עזר בהקמה של הפורום זה לא פחות מבושה ,

יום אחד לאוהדי הפועל , אלא שהם בעלי עקרונות לא היה פורום.
מי שהוא שונא מקצועי (כן גם במחנה הצהוב שבירושלים יש כאלה) היה יוצא וחוגג ושמח איך אכלו אותה אוהדי הפועל הנלוזים. היו גם כאלה כמו כמה כותבים כאן בפורום שטוענים כי יד אלוהים בדבר, שדאג שלמוסלמים ועוכרי ישראל לא יהיה פורום.
האדון פרנקל העמיד את הידע שצבר בהקמת הפורום של אוהדי בית"ר וניהול הפורום הזה לרשות כמה אנשים שהקימו את הפורום והשקיע לא מעט מאמיצים כדי שפורום זה יוקם.

אז אני , למרות ביקורתי על חלק מדעותיו של פרנקל , יודע להעריך אנשים ששימים בצד את היריבות וללכת יד ביד עם אוהדים יריבים ואינם רואים את החיים כצהוב או אדום בלבד אלא גם מזהים צבאים אחרים בספקטרום הצבעים.

האם יכול להיות שפרנקל הוא השליח של האלוהים של פותח האשכול ?

גדול עלי ב- 10 מספרים לקבל החלטה.

רגע, אז הוא בסה"כ יעץ טכנית לחבר שבמקרה אוהד הפועל ורצה להקים פורום? את זה אני מבין, ואפשר לחשוב שצריך להודות למישהו על דבר כזה (מי שצריך להודות זה החבר ואני מניח שהוא הודה).
האם הוא גם ניהל את הפורום? ואם כן, מדוע? (כמובן שזאת שאלה אליו, אבל אני בספק אם יענה).

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2012, 08:52 
נו בסדר. אז ידוע שפרנקל לא ממש מת על אוהדי הפועל והוא גם אוהב לעשות פרובוקציות. עדין הוא אחד שמעניין להתווכח איתו או לנהל איתו דיון, גם אם הוא מעצבן. מעדיף אותו על 90% מהשמתמשים פה בפורום שאין להם שום דבר מעניין לתרום ועסוקים בעיקר בפתיחת אשכולות מטופשים בקנסו דחוף. הוא לא מעצבן בעשירית ממה שבאלדבראדר מעצבן ביום ממוצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2012, 09:02 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
נו בסדר. אז ידוע שפרנקל לא ממש מת על אוהדי הפועל והוא גם אוהב לעשות פרובוקציות. עדין הוא אחד שמעניין להתווכח איתו או לנהל איתו דיון, גם אם הוא מעצבן. מעדיף אותו על 90% מהשמתמשים פה בפורום שאין להם שום דבר מעניין לתרום ועסוקים בעיקר בפתיחת אשכולות מטופשים בקנסו דחוף . הוא לא מעצבן בעשירית ממה שבאלדבראדר מעצבן ביום ממוצע.

:ROSE: עבור הקטע המודגש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2012, 09:35 
אתה מבינים שאתם מתנגחים בילדים בני 16 (ומשווים אותם לפרענק) שקנסו דחוף מעביר להם את הזמן, כן?
הבדיחה על חשבונכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2012, 10:48 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
נועם שחם כתב:
נו בסדר. אז ידוע שפרנקל לא ממש מת על אוהדי הפועל והוא גם אוהב לעשות פרובוקציות. עדין הוא אחד שמעניין להתווכח איתו או לנהל איתו דיון, גם אם הוא מעצבן. מעדיף אותו על 90% מהשמתמשים פה בפורום שאין להם שום דבר מעניין לתרום ועסוקים בעיקר בפתיחת אשכולות מטופשים בקנסו דחוף . הוא לא מעצבן בעשירית ממה שבאלדבראדר מעצבן ביום ממוצע.

:ROSE: עבור הקטע המודגש

תזהר, אתה נותן לזרים האלה להגיע לפה (פורום השדים האדומים להזכירך), בלי שום סנקציות, והם יספרו לכל החברים שלהם שם שפה מקבלים אותם יפה והם יכולים לנהל דיונים אינטיליגנטים, ובסוף כל הפורום הזה ישרוץ באוהדי בית"ר, מכבי, חיפה, אשדוד וכו' שכיף להתדיין איתם, אבל הם יקחו את מקומות הדיון של אוהדי הפועל ותיקים.

(סתם הודעה מצחיקה, אל תקח יותר מידי ברצינות. אבל בכל הומור יש גם מידה של אמת).

"למשחק מול מכבי הוד השרון חובה על הקבוצה להופיע עם הרכב משני שיאפשר להוד השרון לנצח ... ניצחון לא צפוי, יגדיל, באופן לא ספורטיבי, את סיכויי ההישארות שלה, על חשבון עירוני נהריה" בן קפלן, מבעלי הפועל אוסישקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2012, 11:06 
עידן הסוהר כתב:
אני מאחל לאניימה את הכאב של אישטוון שראה את שימון גרשון וחבריו סופגים שער ברגע האחרון של העונה ונותנים אליפות להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2012, 13:08 
סמל אישי של המשתמש
NARKOTIKA כתב:
אתה מבינים שאתם מתנגחים בילדים בני 16 (ומשווים אותם לפרענק) שקנסו דחוף מעביר להם את הזמן, כן?
הבדיחה על חשבונכם.

פרנקל, לא פרענק. אני מבקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2012, 18:19 
סמל אישי של המשתמש
כואב הלב, לראות את הויכוח שניצת כאן בתוך קהילה שאני כ"כ אוהב. עוד מעט והייתה יד איש באחיו. גם אם תרמתי בעבר הרחוק איזה אייקון או שורת יאווהשקריפט לפורום שדים, זה לא רלוונטי ובטח לא סיבה לריב.

הדבר היחיד שעצוב לי אף יותר בדיון הזה, הוא חוסר הנכונות שלכם להכיר בעובדה ששמעון גרשון עבר הלאה. ברור שהוא ויתר על משהו בכך שעזב לבית"ר, אבל זה לא אומר שהוא הפסיד. ככה זה בחיים - יש ויתורים שהם גם כואבים וגם נכונים. ניכר שכמה מכם חושבים שאין גורל אנושי נעלה מאשר להיות אליל קהל בבלומפילד, אבל לא בטוח שגרשון שותף לפנטזיה הזו. מן הסתם הוא הרגיש כך בגיל 18. שלא כמו חלקכם, הוא לא נתקע שם.
יצא לי לפגוש כמה שחקני כדורגל בחיי. יש ביניהם כאלה שמתרפקים על העבר, מכורים להערצת הקהל ונהנים לצלול לזכרונות. בלי להכליל (יש פה גם עניין של אופי), מדובר באנשים שתקועים בעבר בעיקר משום שההווה שלהם דל.
יש גם אחרים, בד"כ טיפוסים יותר חכמים או ממולחים, שבנו לעצמם חיים אחרים אחרי הכדורגל ומסתכלים על הפרק ההוא בצורה מפוכחת וקצת צינית.
האם מישהו מכם צריך תזכורת לאיזו קבוצה שייך שמעון גרשון? ידעתי שלא.

לגבי מחלת הלב, בואו נשים דברים בפרספקטיבה: יש לו בעיה מינורית ודי נפוצה, משהו כמו צניחת מסתם, שבגללה הוא לא יכול להיות ספורטאי מקצועני (בעיקר משום שאף חברה לא תבטח אותו בתעריף שפוי). במונחי יום יום, האיש סוס ולא נמצא בשום קבוצת סיכון משמעותית. אם זו הקללה שהטילו עליו משמיים, כנראה שהחטא לא היה כזה חמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2012, 18:28 
סמל אישי של המשתמש
אתה חייב לחזור לכתוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2012, 18:35 
אישטוון כתב:
כואב הלב, לראות את הויכוח שניצת כאן בתוך קהילה שאני כ"כ אוהב. עוד מעט והייתה יד איש באחיו. גם אם תרמתי בעבר הרחוק איזה אייקון או שורת יאווהשקריפט לפורום שדים, זה לא רלוונטי ובטח לא סיבה לריב.

הדבר היחיד שעצוב לי אף יותר בדיון הזה, הוא חוסר הנכונות שלכם להכיר בעובדה ששמעון גרשון עבר הלאה. ברור שהוא ויתר על משהו בכך שעזב לבית"ר, אבל זה לא אומר שהוא הפסיד. ככה זה בחיים - יש ויתורים שהם גם כואבים וגם נכונים. ניכר שכמה מכם חושבים שאין גורל אנושי נעלה מאשר להיות אליל קהל בבלומפילד, אבל לא בטוח שגרשון שותף לפנטזיה הזו. מן הסתם הוא הרגיש כך בגיל 18. שלא כמו חלקכם, הוא לא נתקע שם.
יצא לי לפגוש כמה שחקני כדורגל בחיי. יש ביניהם כאלה שמתרפקים על העבר, מכורים להערצת הקהל ונהנים לצלול לזכרונות. בלי להכליל (יש פה גם עניין של אופי), מדובר באנשים שתקועים בעבר בעיקר משום שההווה שלהם דל.
יש גם אחרים, בד"כ טיפוסים יותר חכמים או ממולחים, שבנו לעצמם חיים אחרים אחרי הכדורגל ומסתכלים על הפרק ההוא בצורה מפוכחת וקצת צינית.
האם מישהו מכם צריך תזכורת לאיזו קבוצה שייך שמעון גרשון? ידעתי שלא.

לגבי מחלת הלב, בואו נשים דברים בפרספקטיבה: יש לו בעיה מינורית ודי נפוצה, משהו כמו צניחת מסתם, שבגללה הוא לא יכול להיות ספורטאי מקצועני (בעיקר משום שאף חברה לא תבטח אותו בתעריף שפוי). במונחי יום יום, האיש סוס ולא נמצא בשום קבוצת סיכון משמעותית. אם זו הקללה שהטילו עליו משמיים, כנראה שהחטא לא היה כזה חמור.

עזוב. לא קונה. אין מצב שגרשון לא מתבאס מכך שהוא הפך לסמל לרדיפת בצע ושאין אוהד כדורגל בארץ שיגיד עליו מילה טובה. לא משנה כמה מסיכות הוא ילבש וכמה הגנות הוא יבנה, אין בנאדם שדבר כזה לא היה יושב לו על הלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2012, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
האמת,
שהוא צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2012, 18:57 
סמל אישי של המשתמש
אנשים פה מנסים לשכנע את עצמם ש"גרשון קיבל את מה שמגיע לו".
אתם חושבים שלשחקן (במיוחד גרשון) כלכך אכפת מאהבת הקהל? זה נחמד, אבל אם זה בא מול כסף אין ספק מה ההעדפה של 99 אחוז מהשחקנים היום.
זה כבר נהייה קצת מביך הניסיון הזה לשכנע את עצמכם שגרשון אוכל תלב על הבגידה. זה על הזין שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2012, 19:41 
סמל אישי של המשתמש
נשיקה צרפתית כתב:
אתם חושבים שלשחקן (במיוחד גרשון) כלכך אכפת מאהבת הקהל? זה נחמד, אבל אם זה בא מול כסף אין ספק מה ההעדפה של 99 אחוז מהשחקנים היום.
זה כבר נהייה קצת מביך הניסיון הזה לשכנע את עצמכם שגרשון אוכל תלב על הבגידה. זה על הזין שלו.

אתה טועה ומטעה.
שמעון גרשון אוכל תלב על כך.
כסף זה לא הכל בחיים.
בטדי לא זוכרים אותו , בבלומפילד מתעבים אותו.
בכל תפקיד ציבורי בו נטל חלק עד כה הוא נכשל והועף.
אני מניח שמידי פעם ברחוב (לי יצא גם) זורקים לו שהוא בוגד וחסר לב.
איני חושב שזו הרגשה כל כך טובה להסתובב עם הבן שלו ולשמוע את אוהדי הפועל מעירים לו הערות.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2012, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
מילים יפות ותוכן אפס,
מצטער שאני לא קונה את סיפור ה"לא מסתכלים לעבר",
הרי אם לאדון גרשון לא היה איכפת מעולם הספורט, הוא לא היה מנסה להשתלב בתוכניות שונות בערוץ הספורט.(ונכשל פעם אחר פעם)
בוא נדבר על דבר אחד בלבד,
שימון גרשון, לנצח יזכר, ולא רק אצל אוהדי הפועל אלא בזכרון הכללי של אוהדי הכדורגל, כבלם אדיר עם תארים והישגים מופלאים, אבל עם כתם מגעיל ומצחין.
והכתם אגב, הוא לגמרי מה שמסכם את הקריירה שלו. ואיתו נשאר הטעם המר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2012, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
נשיקה צרפתית כתב:

אתה טועה ומטעה.
שמעון גרשון אוכל תלב על כך.
כסף זה לא הכל בחיים.
בטדי לא זוכרים אותו , בבלומפילד מתעבים אותו.
בכל תפקיד ציבורי בו נטל חלק עד כה הוא נכשל והועף.
אני מניח שמידי פעם ברחוב (לי יצא גם) זורקים לו שהוא בוגד וחסר לב.
איני חושב שזו הרגשה כל כך טובה להסתובב עם הבן שלו ולשמוע את אוהדי הפועל מעירים לו הערות.

ברחוב לא זורקים לו כלום.
כששיחק בבית"ר ההילה היחידה שהייתה מעליו היא הילת הבגידה.
היום גם זה עבר, והוא נשאר עם תמונות וסרטונים. זהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2012, 20:55 
סמל אישי של המשתמש
יש לי ניחוש כמה כסף הוא הוציא על פסיכולוגים בנושא הצלקת הנפשית שחרט לעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 290 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: