אדום נחמד כתב:
el dudernio כתב:
אמיל האדום כתב:
מנוי זו עסקה כלכלית די משתלמת.
חברות בעמותה היא עניין פילנתרופי.
אני מעדיף מתן העדפות לפילנטרופים על פני העדפת לקוחות.
בכל מקרה, אני מקווה שהחל מהעונה הבאה המנויים יהיו שמיים כך שיהיה בידי האגודה המידע המלא מי הוא חבר ומי הוא מנוי ומי הוא גם וגם.
הא, ושיסיימו כבר את הביזיון של ועדי העובדים.
מי שקונה מנוי הוא קודם כל אוהד,
דבר שלא בטוח ניתן להגיד על קוני "זכות ההצבעה".
אני לא בא להגיד מי אוהד ומי לא ואני טוח שרב קוני זכות ההצבעה הם אוהדים מהשורה הראשונה רק שאסור לנו לבדל בין ציבור אוהדים אחד למשנהו.
ראשית, סחטיין על הסתירה.
שנית, גם אם אתה חושב שהעמותה היא רעיון רע, אי אפשר להיות יותר אוהד ממי ששם כסף מטוב ליבו ובכוונות טובות.
אתה, אם לדעתך העמותה היא רעיון רע, יכול להיות אוהד מצוין. אבל דווקא על רוכשי המנויים אי אפשר לדעת עד כמה אכפת להם מהקבוצה.
כמו שנאמר כבר, מנוי זה בסך הכל רכישת 20 כרטיסים למשחקי בית. לא יותר ולא פחות.
רבאק מה קורה כאן עם הבנת הנקרא?
קשטן שקנה "זכות הצבעה" הוא אוהד? טמוז שקנה "זכות" הוא אוהד? עמיקם שקנה "זכות" כזאת בכדורסל הוא אוהד?
כאשר אתה מכניס את המנוח "פילנטרופיה" למשוואה יהיה הרבה שישמחו "להיות פילנטרופים", ללא קשר לאהדה. מנוי אותם
אנשים לא יעשו בחיים כי הם לא "אוהדים".
להציג את מי שקונה מנוי כאחד שלא אכפת לו מהקבוצה זה פשוט לירוק ל10000 המנוייים שהיו עד עכשיו בשנים האחרונות בעין,
אני בטוח שאם "טביב" היה אומר שכל המנויים לא אכפת להם מהקבוצה והם "רק" קנו זכות לראות את המופע שאני מרים הייתה
כמה צעקה ובצדק.
נרקוטיקה, אין לי בעיה לתרום, שישאירו את תמוז, ידין נוסא וכו', ויגידו שבונים על עליה לשלב הבתים של הליגה האירופאית בשביל לשלם משכורת,
במידה ולא יעלו שיבקשו שאני אתרום בשביל הקבוצה, לא בשביל החברים של רמון.