רופניק כתב:
לירון האדום כתב:
אוי רופניק כמה שאתה לא מחובר למציאות...
1. לגבי האמירה אנחנו לא כפ"ס, את הפועל אי אפשר לפרק- ע"ע הפועל ת"א כדורסל בראשות שאול אייזנברג, אחרי שתראה את זה ותקרא קצת על זה תחזור אליי.
2. איפה ראית שהאשימו את טביב באיבוד הנקודות במחזורים האחרונים? על מה אתה מדבר?!
גם שהפועל היתה מקום 1 , הרוב הגדול(לפחות פה בפורום) היה נגד טביב בלי קשר ליכולת המקצועית (אבל למה לדייק בעובדות שאפשר לכתוב שקרים בפורום).
3. ניהיה טרנד לבוא להפועל לפני שטביב הגיע להפועל, אני לא בטוח שהיום יש הרבה שחקנים שירצו להגיע אליינו אחרי ההתנהלות של טביבי.
אם אתה שחקן אתה מגיע היום להפועל כאשר אתה יודע שלא בטוח שתקבל בונוסים שכתובים לך בחוזה?
האם תגיע למרות שתדע שיוציאו לך את המיץ עד שתצא לאירופה?
האם תגיע להפועל למרות שאתה יודע שבשביל לצאת לאירופה תצטרך לוותר על החובות של המועדון כלפייך? (אחרי זה תתבע ואחרי חצי שנה\שנה תקבל חזרה את הכסף)?
האם תגיע להפועל למרות שאתה יודע שלא בטוח שיכבדו את החוזה שלך? (ע"ע שי,סלים,מהראן)
מי אמר לך שהכסף נשאר במועדון? 1.5 מיליון יורו על חצי דמארי זה נשאר במועדון?
זהבי וכו' לא רצו להתעשר על חשבון הפועל אלא רצו לקבל את מה שהגיע להם !
אדומניו, למה שהוא יעבור קבוצה? מה בדיוק יצא לו מזה? הוא היה בקבוצה קטנה והתקדם לגדולה פה זה נגמר. אם היה לו רצון לעזוב את הפועל עבור ביתר הייתה לו אחלה הזדמנות שנה שעברה וזה לא קרה. וביננו גם אם כן, אז אני מאמין שהפועל יותר גדולה וכמו ששרדנו את התאומים עם בור של 70 מליון נשרוד גם אם טביב יקח איתו את איגבור לביתר
לירון: 1-באמת שאין לי תשובה לזה, אני לא מבין איך זה קרה אבל אני חושב שלהשוות את שאול הטינופת התפרן והעסקן לטביב זה משהו שלמרות הכל הוא לא לעניין בכלל. ועצם זה שמעלים את האפשרות שהפועל תתפרק זה פיקציה שהמצאתם על טביב. לא זוכר שהראל התחיל לרדת מנכסיו דיברתם על אופציה כזאת.
2-ראיתי שכמה כתבו אבל אני מסכים איתך שההסתה כלפי טביב נמשכת כל העונה כבר בלי קשר לדירוג, לא חושב שזה משהו שצריך להתגאות בו אבל ואטאבר...
3-גם היום שחקנים באים רוצים לבוא צאו מהסרט שלכם. הכל זה כסף וקידום אישי ובהפועל הם מקבלים את שניהם בנוסף לשחק עבור הקהל הכי טוב בפער וגם להגיע לקבוצה שרצה בצמרת קבוע. אני אישית בא להפועל גם בחינם אבל כל שחקן מת להגיע להפועל גם אם שאול יהיה בראשה. להוציא ת'מיץ או לא אני רואה שתכלס עברה שנה כולם יצאו לאירופה, הפועל עשתה עלהים ים כסף, הם קיבלו את כל מה שמגיע להם, והיום שהם באים לארץ לחופשת קריסמס הם באם להריץ דאחקות במתחם חודורוב וגם די ברור שכשהם יחזרו לשחק בארץ זה יהיה בהפועל...די להיות תמימים.
מדוע לא להשוות בין שאול לטביב? שניהם כבר פירקו קבוצה אחת, אחד פירק את כפ"ס בכדורגל, והשני את הפועל שלנו בכדורסל, אז מדוע לא להשוות?
גם בימים של מוני היה חשש שנירד ליגה וניעלם, אבל יש הבדל, מוני עוד לא פירק קבוצה(היה קרוב איתנו), טביב כבר פירק אחת.
טביב הואשם בפלילים, האם אתה מוכן לבעלים עם עבר פלילי במועדון?
האם אתה מוכן לבעלים שמשקר את הקהל שלו בפנים?
השחקנים קיבלו את המגיע להם לאחר שהיו צריכים לתבוע את הפועל !!
בשביל מה בכלל להגיע למשפט?
ומדוע טביב לא משלם לשחקנים את המענקים של אירופה כפי שהבטיח להם?
מדוע הוא לא קיים את החוזה של שי כמו שהבטיח לו?
מדוע הוא ניסה לסלק את סלים טועמה בבושת פנים בשביל עוד עסקה מפוקפקת?
קידום אישי יש גם בחיפה, יצאו משם לא פחות שחקנים לאירופה, בחיפה יש גם מוסר תשלומים גבוהה יותר מהפועל.
שנית- נראה לך שקבוצה כמו מכבי נתניה תרצה לעשות איתנו שוב עסקים?