תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 28 יוני 2025, 20:00

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 363 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לפי אתר ערוץ הספורט רימון הלם נזרק לביתו של טביב
הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:40 
RedFox כתב:
לירון האדום כתב:
אתה לא יכול לדעת באמת מה העניין בין ג.י לאלי טביבי...
ואולי פרוספר שאמר שבדר"כ מי שלא עונה לטלפונים זה אחד שחייב כסף, יודע על מה הוא מדבר?

בטוח שפרוספר יודע על מה הוא מדבר, אין לי ספק שאלי טביב ממש לא טלית שכולה תכלת, אבל הוא בנאדם מאוד זהיר שלא מתעסק עם עולם תחתון.

מה פתאום... רק שלח כמה כאלה לאחד האימונים בתחילת עונה כדי להשתיק אוהדים שיצאו נגדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:45 
סמל אישי של המשתמש
פואד כתב:
RedFox כתב:
לירון האדום כתב:
ואולי פרוספר שאמר שבדר"כ מי שלא עונה לטלפונים זה אחד שחייב כסף, יודע על מה הוא מדבר?

בטוח שפרוספר יודע על מה הוא מדבר, אין לי ספק שאלי טביב ממש לא טלית שכולה תכלת, אבל הוא בנאדם מאוד זהיר שלא מתעסק עם עולם תחתון.

מה פתאום... רק שלח כמה כאלה לאחד האימונים בתחילת עונה כדי להשתיק אוהדים שיצאו נגדו.

לשכור כמה בריונים זה גם אתה יכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:54 
לא מאמין שיש כאן אנשים שמגנים על הטינופת הזה.
אני מתחיל להבין אנשים שרוצים שנפסיד כדי שיתחיל להתנקות לנו קצת החרא מהקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:56 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
פואד כתב:
RedFox כתב:
לירון האדום כתב:

לשכור כמה בריונים זה גם אתה יכול.

אתה תמים או עיוור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 16:59 
לירון האדום כתב:
רופניק כתב:
לירון האדום כתב:
רופניק כתב:
פאביו כתב:
אנשים צריכים להתנצל שהם רוצים בעלים נורמלי?
אנשים צריכים שהם לא רוצים מישהו שלא היית נותן לו לנהל חנות מכולת כבעלים של הקבוצה שלהם?
אנשים צריכים להתנצל שהם לא רוצים בעלים שהוא תכלס לא כל כך "אדום בנשמה" ?
אנשים צריכים להתנצל שמפחיד אותם בעלים שפירק כבר 2 קבוצות בחייו?
אנשים צריכים להתנצל שהם שואפים לבעלים כמו מיטש/דון שחר/איזי?

אתם עיוורים או מה?
אין לכם ראייה לאן זה הולך?
שלב אחרי שלב
מדרגה אחרי מדרגה

נו בטח...מיטש הוא צהוב בנשמה...איזי הוא בכלל לא מכביסט אלא בכלל איש הפועל ק"ש מלידה... אתם רוצים בעלים לבן עם הצהרת הון של מליארדים במס הכנסה ותו לא...
ולמי שאמר שלא היה נותן לטביב לנהל חנות מכולת - הבנאדם מליונר ב10 אצבעות,
איך אתם מרשים לעצמכם לקשקש ככה?

אני לא זוכר שמיץ' היה בחגיגות האליפות של בית"ר בטדי(תקן אותי אם אני טועה).
הבן אדם מיליונר? כמה כסף באמת יש לטביב? מה הם העסקים של טביב? מאיפה הוא צבר את הונו?
אנא ממך רופניק האר לי ותאמר לי, מדוע טביב כזה איש טוב?

טביב היה בעלים של קבוצה אחרת, זה מספיק לי להבין שהוא לא אדום מלידה. זה קריטריון שאתה הצבת לא אני. בעלים מבחינתי זה איש מקצוע, כמו מאמן, כמו שחקן. זה לא מקובל לנדוד בין קבוצות אבל מה זה באמת משנה אם הוא עשה את זה? מבחינתי זה אומר שיש לו הרבה יותר ניסיון סבלנות והבנה. אני לא מכיר את העסקים שלו אבל אם הוא מחזיק 20 שנה בכדורגל בזמן שעשירים ממנו בורחים תוך שנתיים כנראה שהוא עושה משהו נכון. אם הוא שם צק של 6 מליון שקל, והעביר להפועל שחקנים בשווי של 12 מליון שקל בזמנו, אז לי הוא הוכיח שיש לו קצת כסף בצד. מאז שהוא נכנס להפועל ועד היום הוא לא עשה דבר שיגרום לנו לפקפק ביכולת הכספית שלו. אף בעלים בכדורגל לא הביא דמארי בסכום שהוא שילם אבל בכל זאת תמשיכו לקרוא לו קמצן. כל התביעות שאתם בוכים עליהם נסגרות עם הזמן ושום דבר לא באמת מבשיל. הוא אכן לא מצטייר כאדם ישר סרגל אבל ככה מנהלים עסק. עם כל הכבוד לשירצקי הפילנטרופ הוא נוכל באותה ליגה, אבל הוא אשכנזי אז הוא בסדר.

אתה רציני? טביב לא עשה שום דבר שיגרום לך לפקפק ביכולת הכספית שלו?
אז בוא נשים דברים על דיוקם:
טביב היה בכפ"ס,הוריד אותה ליגה,פירק אותה מנכסייה ועזב אותה.
סבלנות? בהחלט יש לנו סבלנות וידע באיך לפרק קבוצה.
טביב הביא איתו שחקנים להפועל כנדוניה(הוא לא שילם עלייהם), הוא הביא 6 מיליון שח למוני הראל.
הכסף לקניית דמארי ואחרים ומשכורות זה לא כסף שלו אלא כסף שהיה כבר בקופה של הפועל !
ועדיין יש כסף בקופה של הפועל, איזה עוד רכש ענק הפועל עשתה ושילמה עליו כל כך הרבה כסף?
ואומר לך מדוע טביב קמצן- כי לתת מחירים יקרים לליגת האלופות הוא ידע טוב מאד, לשחק בר"ג בשביל אקסטרא הכנסה זה בסדר?
התביעות של השחקנים הוסרו רק לאחר שטביב הגיע איתם לפשרה ושילם(או ישלם) להם כסף !!!
אז מדוע להעכיר את האווירה עם שחקנים ששיחקו במועדון רק בשביל שאחרי חצי הוא ישלם להם מה שהם רצו?
אם לטביבי יש כל כך הרבה כסף לטענתך מדוע הוא לא משלם לשחקנים את המענקים שמגיע להם?
מדוע הוא לא ממנה מנהל להפועל ת"א?
מדוע

כל מה שאמרתי זה בהקשר של התקופה שלו בהפועל, לפני זה לא עקבתי אחריו ואני ממש לא הולך להצדיק את מה שהוא עשה וזה גם לא מעניין. הפועל ת"א זה לא כפר סבא, גם הם הוא ירצה הוא לא יוכל לעשות לנו את מה שהוא עשה שם. הפועל שיחקה ברמת גן באלופות? לא זכור לי..כרטיסים יקרים? רצינו בלומפילד אז ברור שזה יעלה יותר למה אתה מיתמם?
את הנדוניה שהוא הביא מכפ"ס הוא יכל באותה מידה למכור ולהכניס לכיס אבל הוא הביא להפועל אז מבחינתי זה כמו להכניס כסף. צורת הניהול שלו היא בעייתית הוא מנסה למצוץ כל שקל שאפשר ככה זה לנהל עסק ואני רוצה להאמין שזה בא לטובתנו כי הכסף נשאר במועדון וזה האינטרס שלנו, שהפועל תהיה עשירה ולא ערן זהבי לדוג'. אם יש פשרה אז מה הבעיה בזה -כולם מרוצים. למרות הסגנון הזה עדיין שחקנים מתים להגיע להפועל, דמארי נפנף את חיפה בשבילנו. זה נהיה טרנד לבוא להפועל לשנה ולצאת לאירופה, מבחינתי כל כסף שהוא מנסה לחסוך עליהם מוצדק לחלוטין, שיתנו 3 שנים ואז שיבואו בטענות. אבל נוח לכם להאשים את טביב באיבוד הנקודות האחרון - העכרת האוירה...נו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
נגמר הנוער כתב:

אם דברת אלי אז אני ממש לא מגן עליו, אני מת שהוא יעוף מהפועל, אבל אני לא חושב שהוא מתעסק עם עולם תחתון זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 17:11 
RedFox כתב:
לירון האדום כתב:

:D :D :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 17:11 
אוי רופניק כמה שאתה לא מחובר למציאות...
1. לגבי האמירה אנחנו לא כפ"ס, את הפועל אי אפשר לפרק- ע"ע הפועל ת"א כדורסל בראשות שאול אייזנברג, אחרי שתראה את זה ותקרא קצת על זה תחזור אליי.
2. איפה ראית שהאשימו את טביב באיבוד הנקודות במחזורים האחרונים? על מה אתה מדבר?!
גם שהפועל היתה מקום 1 , הרוב הגדול(לפחות פה בפורום) היה נגד טביב בלי קשר ליכולת המקצועית (אבל למה לדייק בעובדות שאפשר לכתוב שקרים בפורום).
3. ניהיה טרנד לבוא להפועל לפני שטביב הגיע להפועל, אני לא בטוח שהיום יש הרבה שחקנים שירצו להגיע אליינו אחרי ההתנהלות של טביבי.
אם אתה שחקן אתה מגיע היום להפועל כאשר אתה יודע שלא בטוח שתקבל בונוסים שכתובים לך בחוזה?
האם תגיע למרות שתדע שיוציאו לך את המיץ עד שתצא לאירופה?
האם תגיע להפועל למרות שאתה יודע שבשביל לצאת לאירופה תצטרך לוותר על החובות של המועדון כלפייך? (אחרי זה תתבע ואחרי חצי שנה\שנה תקבל חזרה את הכסף)?
האם תגיע להפועל למרות שאתה יודע שלא בטוח שיכבדו את החוזה שלך? (ע"ע שי,סלים,מהראן)
מי אמר לך שהכסף נשאר במועדון? 1.5 מיליון יורו על חצי דמארי זה נשאר במועדון?
זהבי וכו' לא רצו להתעשר על חשבון הפועל אלא רצו לקבל את מה שהגיע להם !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 17:21 
רופניק - שאלה קטנה :
מה אנחנו נוכל לעשות במידה ומר טביב יחליט לעבור לביתר, הפועל פ"ת ( כמובן לאחר שנת צינון )
וייקח איתו כמה שחקנים , אחרי שימכור את המובילים לאירופה , גם את תכולת הקופה הוא ייקח איתו , מה נעשה אז ?
אה כן , את החלב הוא ישאיר ( או שלא ) .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 17:26 
RedFox כתב:
נגמר הנוער כתב:

אם דברת אלי אז אני ממש לא מגן עליו, אני מת שהוא יעוף מהפועל, אבל אני לא חושב שהוא מתעסק עם עולם תחתון זה הכל.

לא עליך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 17:34 
פואד כתב:
RedFox כתב:
לירון האדום כתב:

נקווה שימצא את מי שזרק וישלח גם אליו.. המשטרה בטח לא תעשה פלאים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 17:37 
תגידו...האלפרונים לא שולטים בשוק מחזור הבקבוקים???????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

זה מה שקורה למי שמעורב בעולם תחתון
חבל שלא הרג אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נגמר הנוער כתב:

בכלל זה הפנטזיה הגדולה של אותם אנשים.. ימי ההסתדרות.. משה סיני..
אה, גם שם הם עשו טרור...
עם פילטר בלי פילטר קלאסי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 17:40 
לירון האדום כתב:
1. לגבי האמירה אנחנו לא כפ"ס, את הפועל אי אפשר לפרק- ע"ע הפועל ת"א כדורסל בראשות שאול אייזנברג, אחרי שתראה את זה ותקרא קצת על זה תחזור אליי.
גם שהפועל היתה מקום 1 , הרוב הגדול(לפחות פה בפורום) היה נגד טביב בלי קשר ליכולת המקצועית (אבל למה לדייק בעובדות שאפשר לכתוב שקרים בפורום).
3. ניהיה טרנד לבוא להפועל לפני שטביב הגיע להפועל, אני לא בטוח שהיום יש הרבה שחקנים שירצו להגיע אליינו אחרי ההתנהלות של טביבי.
אם אתה שחקן אתה מגיע היום להפועל כאשר אתה יודע שלא בטוח שתקבל בונוסים שכתובים לך בחוזה?
האם תגיע להפועל למרות שאתה יודע שבשביל לצאת לאירופה תצטרך לוותר על החובות של המועדון כלפייך? (אחרי זה תתבע ואחרי חצי שנה\שנה תקבל חזרה את הכסף)?
האם תגיע להפועל למרות שאתה יודע שלא בטוח שיכבדו את החוזה שלך? (ע"ע שי,סלים,מהראן)

אדומניו, למה שהוא יעבור קבוצה? מה בדיוק יצא לו מזה? הוא היה בקבוצה קטנה והתקדם לגדולה פה זה נגמר. אם היה לו רצון לעזוב את הפועל עבור ביתר הייתה לו אחלה הזדמנות שנה שעברה וזה לא קרה. וביננו גם אם כן, אז אני מאמין שהפועל יותר גדולה וכמו ששרדנו את התאומים עם בור של 70 מליון נשרוד גם אם טביב יקח איתו את איגבור לביתר :LOMASHOO:

לירון: 1-באמת שאין לי תשובה לזה, אני לא מבין איך זה קרה אבל אני חושב שלהשוות את שאול הטינופת התפרן והעסקן לטביב זה משהו שלמרות הכל הוא לא לעניין בכלל. ועצם זה שמעלים את האפשרות שהפועל תתפרק זה פיקציה שהמצאתם על טביב. לא זוכר שהראל התחיל לרדת מנכסיו דיברתם על אופציה כזאת.
2-ראיתי שכמה כתבו אבל אני מסכים איתך שההסתה כלפי טביב נמשכת כל העונה כבר בלי קשר לדירוג, לא חושב שזה משהו שצריך להתגאות בו אבל ואטאבר...
3-גם היום שחקנים באים רוצים לבוא צאו מהסרט שלכם. הכל זה כסף וקידום אישי ובהפועל הם מקבלים את שניהם בנוסף לשחק עבור הקהל הכי טוב בפער וגם להגיע לקבוצה שרצה בצמרת קבוע. אני אישית בא להפועל גם בחינם אבל כל שחקן מת להגיע להפועל גם אם שאול יהיה בראשה. להוציא ת'מיץ או לא אני רואה שתכלס עברה שנה כולם יצאו לאירופה, הפועל עשתה עלהים ים כסף, הם קיבלו את כל מה שמגיע להם, והיום שהם באים לארץ לחופשת קריסמס הם באם להריץ דאחקות במתחם חודורוב וגם די ברור שכשהם יחזרו לשחק בארץ זה יהיה בהפועל...די להיות תמימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 17:41 
ירושלים של זהבי כתב:
NL כתב:
ירושלים של זהבי כתב:
מה אתם רוצים ממנו? רימון הלם עף לבית שלו, ויש לו כל זכות לבוא בטענות לקהל שלנו שעבר פה כמה גבולות.
********** במידה וזה באמת אחד האוהדים שלנו וזה על רקע הפועל

אחת ההודעות המפגרות שקראתי לאחרונה.

אז אסור לא לבוא בטענות כי אין לו מושג מי זה

מה לא הבנת יא דפר
עף לו רימון הלם לבית, יש לו זכות לבוא בטענות לקהל של הפועל אם זה מה שהוא חושב
מובן

מעניין את התחת שלי מה טביב חושב, מסיק או יודע. הוא לא יכול לבוא בשום האשמות לאף אחד
באמצעות התקשורת, כל עוד אין לו תמונות או כל הוכחה אחרת לגבי זהות הזורק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 17:53 
סמל אישי של המשתמש
נגמר הנוער כתב:

החרא בקהל זה מי שרוצה שהפועל תפסיד, ככה שאם נפסיד כנראה שזה לא יעיף אותם מהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 17:53 
נגמר הנוער כתב:

אם הייתה לך מינימום הבנת הנקרא היית מבין את ההבדל בין מגינים על טביב לבין רוצים בטובת הפועל. ומעניין אותי למי אתה בדיוק קורא חרא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 18:04 
רופניק כתב:
לירון האדום כתב:

אדומניו, למה שהוא יעבור קבוצה? מה בדיוק יצא לו מזה? הוא היה בקבוצה קטנה והתקדם לגדולה פה זה נגמר. אם היה לו רצון לעזוב את הפועל עבור ביתר הייתה לו אחלה הזדמנות שנה שעברה וזה לא קרה. וביננו גם אם כן, אז אני מאמין שהפועל יותר גדולה וכמו ששרדנו את התאומים עם בור של 70 מליון נשרוד גם אם טביב יקח איתו את איגבור לביתר :LOMASHOO:

לירון: 1-באמת שאין לי תשובה לזה, אני לא מבין איך זה קרה אבל אני חושב שלהשוות את שאול הטינופת התפרן והעסקן לטביב זה משהו שלמרות הכל הוא לא לעניין בכלל. ועצם זה שמעלים את האפשרות שהפועל תתפרק זה פיקציה שהמצאתם על טביב. לא זוכר שהראל התחיל לרדת מנכסיו דיברתם על אופציה כזאת.
2-ראיתי שכמה כתבו אבל אני מסכים איתך שההסתה כלפי טביב נמשכת כל העונה כבר בלי קשר לדירוג, לא חושב שזה משהו שצריך להתגאות בו אבל ואטאבר...
3-גם היום שחקנים באים רוצים לבוא צאו מהסרט שלכם. הכל זה כסף וקידום אישי ובהפועל הם מקבלים את שניהם בנוסף לשחק עבור הקהל הכי טוב בפער וגם להגיע לקבוצה שרצה בצמרת קבוע. אני אישית בא להפועל גם בחינם אבל כל שחקן מת להגיע להפועל גם אם שאול יהיה בראשה. להוציא ת'מיץ או לא אני רואה שתכלס עברה שנה כולם יצאו לאירופה, הפועל עשתה עלהים ים כסף, הם קיבלו את כל מה שמגיע להם, והיום שהם באים לארץ לחופשת קריסמס הם באם להריץ דאחקות במתחם חודורוב וגם די ברור שכשהם יחזרו לשחק בארץ זה יהיה בהפועל...די להיות תמימים.

מדוע לא להשוות בין שאול לטביב? שניהם כבר פירקו קבוצה אחת, אחד פירק את כפ"ס בכדורגל, והשני את הפועל שלנו בכדורסל, אז מדוע לא להשוות?
גם בימים של מוני היה חשש שנירד ליגה וניעלם, אבל יש הבדל, מוני עוד לא פירק קבוצה(היה קרוב איתנו), טביב כבר פירק אחת.
טביב הואשם בפלילים, האם אתה מוכן לבעלים עם עבר פלילי במועדון?
האם אתה מוכן לבעלים שמשקר את הקהל שלו בפנים?
השחקנים קיבלו את המגיע להם לאחר שהיו צריכים לתבוע את הפועל !!
בשביל מה בכלל להגיע למשפט?
ומדוע טביב לא משלם לשחקנים את המענקים של אירופה כפי שהבטיח להם?
מדוע הוא לא קיים את החוזה של שי כמו שהבטיח לו?
מדוע הוא ניסה לסלק את סלים טועמה בבושת פנים בשביל עוד עסקה מפוקפקת?
קידום אישי יש גם בחיפה, יצאו משם לא פחות שחקנים לאירופה, בחיפה יש גם מוסר תשלומים גבוהה יותר מהפועל.
שנית- נראה לך שקבוצה כמו מכבי נתניה תרצה לעשות איתנו שוב עסקים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 18:06 
האגדה על רופניק מספרת שמשחק אחד הוא היה לבד מול השוער , הוא שמע את השיר שלו ברקע , עצר , הסתובב , מחא כפיים לקהל , כשהסתובב הכדור כבר לא היה שם !
בקיצור , כנראה שהשם מתאים לך , אני קורא את התמימות ומציין זאת לטובה , הבעיה שצריך לראות מעבר . אוקי הוא לא עוזב , אבל אם כן ?
אם הוא כן יחליט לעזוב ? כיצד תיראה הגינה שלנו ???
הרי הגנן טביב לא הצליח לגדל דבר בחייו , חוץ מאת חשבון הבנק שלו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 18:11 
redrony כתב:
נגמר הנוער כתב:

אם הייתה לך מינימום הבנת הנקרא היית מבין את ההבדל בין מגינים על טביב לבין רוצים בטובת הפועל. ומעניין אותי למי אתה בדיוק קורא חרא?

בוא תסביר לאהבל כמוני עם מינימום הבנת הנקרא,איך לעצום עיניים ולהגיד ''בארבע שנים שהוא פה אני לא סובל,כן משקיע כסף לא משקיע כסף'' בא לטובת הפועל? האם אתה לא רואה לאיזה כיוון אנחנו הולכים ועם איזה בן אדם אנחנו מתעסקים פה? האם אתה לא חושש מהיום שכן תסבול והתוצאות יהיו פחות טובות ממה שהולך לקרות פה?
אתה עוד כן מביא פה טיעונים שההתנהלות אינה בריאה ואתה כן מבין את זה,אבל עדיין,התוצאות מסנוורות אותך ומונעות ממך לראות מה יהיה פה בעתיד.
חתיכת חרא אני קורא לאנשים שאני מסביר להם למה טביב לא בא להפועל ואומרים לי ''ומי ישים כסף? אתה?'' לאלה שלא מבינים מה לא בסדר בלשלם מענקים בזמן שהבטחת,ללכת קצת לקראת שחקנים בקבוצה,לאנשים שלא רואים מה לא בסדר בזה שההנהלה לא מאשרת להכניס שלט מסויים שאין בו הסתה לאלימות,שטוענים שארגון האוהדים הכי נאמן במדינה פוגע בקבוצה ותומכים בצעדים דיקטטורים נגדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 18:12 
RedFox כתב:
נגמר הנוער כתב:

אז תחשוב עוד פעם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 18:17 
"אלי טביב כבר פירק קבוצה אחת:הפועל כ"ס."
מעניין. אלי טבבי היה בהפועל כ"ס 12 שנה. במהלכן כ"ס היתה קבוצה ליגת העל-ליגה לאומית. צמרת ליגה לאומית, תחתית ליגת העל. קהל לא גדול במיוחד אבל 2000-3000 איש במשחקי בית ואולי 1000 במשחקי חוץ. ביום שעזב הקבוצה נשארה ללא חובות או עיקולים. יש לזכור שאלי טביב היה בעלים של אגודת הפועל כ"ס וברגע שעזב השרביט עבר לעמותת הקבוצה. יגידו שלקח את הכסאות והמחשבים אבל עובדתית, הקבוצה נשארה בליגה השניה עם אפס חובות.
יום אחרי שעזב, שלמה שרף ויצחק שום הודיעו שיארגנו קבוצת שמקיעים כדי להשיב את כ"ס למרכז הבמה של הכדורגל הישראלי.
היום מישהו בשם רייכמן הנו הכל יכול בקבוצה. הקבוצה מדשדשת בתחתית הליגה השניה בלי אוהדים.
תמיד אפשר להגיד שאלי טביב אשם אבל העובדות הן שכל עוד אלי טביב היה שם היתה הפועל כ"ס.

נערך לאחרונה על ידי moshiko בתאריך 27 דצמבר 2011, 18:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 18:19 
לירון האדום כתב:

מדוע לא להשוות בין שאול לטביב? שניהם כבר פירקו קבוצה אחת, אחד פירק את כפ"ס בכדורגל, והשני את הפועל שלנו בכדורסל, אז מדוע לא להשוות?
גם בימים של מוני היה חשש שנירד ליגה וניעלם, אבל יש הבדל, מוני עוד לא פירק קבוצה(היה קרוב איתנו), טביב כבר פירק אחת.
טביב הואשם בפלילים, האם אתה מוכן לבעלים עם עבר פלילי במועדון?
האם אתה מוכן לבעלים שמשקר את הקהל שלו בפנים?
השחקנים קיבלו את המגיע להם לאחר שהיו צריכים לתבוע את הפועל !!
בשביל מה בכלל להגיע למשפט?
ומדוע טביב לא משלם לשחקנים את המענקים של אירופה כפי שהבטיח להם?
מדוע הוא לא קיים את החוזה של שי כמו שהבטיח לו?
מדוע הוא ניסה לסלק את סלים טועמה בבושת פנים בשביל עוד עסקה מפוקפקת?
קידום אישי יש גם בחיפה, יצאו משם לא פחות שחקנים לאירופה, בחיפה יש גם מוסר תשלומים גבוהה יותר מהפועל.
שנית- נראה לך שקבוצה כמו מכבי נתניה תרצה לעשות איתנו שוב עסקים?

לירון, אני באמת מעריך את ההתלהבות והתשוקה שלך. אבל חצי מהדברים שאתה אומר הם חצאי עובדות, חלק לא קשורות בכלל לטביב וחלק תמצא בכל קבוצה בליגה כולל חיפה. זה חבל כי יש הרבה טענות שכן אפשר להפנות אליו אבל הן הולכות לאיבוד בבליל המלל שאתה משפריץ פה בלי הבחנה.
אף אחד לא מכחיש שהאיש בעייתי. אני אומר לך, זה לא האיש שהייתי רוצה שינהל את הקבוצה שלי. ממש לא.
מכאן ועד למה שהולך בקהל שלנו, האשמות לעיתים חסרות בסיס וקשר למציאות, הסתה. המרחק גדול.
אתה מדבר פה על טביב אחרי שאתה מצטט את האדמו"ר פרוספר אזגי ומשווה את אוסידון כמוהו לצ'יואווה. אנשים פה מאחלים לו להיהרג מרימון.
מה נהיה ממכם?
כולם פה מדברים על לפרק קבוצה בלי שום נתונים מבוססים שזו באמת הכוונה שלו. נכנסים לו לכיס, כן הביא כסף, לא הביא. עושים כל מיני חישובים על כמה היה צריך להיות להפועל בקופה. מתי להפועל היו תקציבים כמו שיש להם בשנים האחרונות? למה לזה אף אחד לא מתייחס?
תטען את הטענות האמיתיות, את אלה שאכן צריכות להישמע נגד אדם כמו טביב. במקום זה אתה יורה ערימה של שטויות שגורמות לך להישמע כמו ילד לא רציני שבא לריב במקום אחד שבא בשביל לגרום לדברים להיות טובים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 18:24 
בן זונה האבי כהן הזה שמדבר עכשיו ב103. "אוהדי הפועל כבר זרקו רימוני הלם בבלומפילד".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
מושקוביץ כתב:
בן זונה האבי כהן הזה שמדבר עכשיו ב103. "אוהדי הפועל כבר זרקו רימוני הלם בבלומפילד".

כשהוא אומר רימוני הלם הוא מתכוון לחזיזים?

"נשק ההולך לשדה הקרב וחוזר שלם, אות הוא שלא נלחם. נשק שחוזר מהקרב שבור, סימן הוא שנלחם והביא ניצחון" (ד"ר סאלם, נשיא ברדה הסורית, בהתייחסו לדגל ישראל שנשבר ונגנב מאוטובוס הקבוצה לאחר נצחון החוץ של הפועל בדמשק, 1929)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 18:26 
אבי כהן הזה חתיכת פודל, והנה כל התקשורת כבר גזרה את הדין, המשטרה לא, אבי כהן כתב מסריח כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 18:27 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
אבי כהן הזה חתיכת פודל, והנה כל התקשורת כבר גזרה את הדין, המשטרה לא, אבי כהן כתב מסריח כן.

אחרי זה הוא מתפלא כשכותבים עליו כתובות בשירותים.
:SMOKE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 18:27 
אם אני זוכר נכון מה שנזרק על אבוקסיס (בטעות) היה רימון הלם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 דצמבר 2011, 18:28 
נגמר הנוער כתב:
redrony כתב:
נגמר הנוער כתב:

בוא תסביר לאהבל כמוני עם מינימום הבנת הנקרא,איך לעצום עיניים ולהגיד ''בארבע שנים שהוא פה אני לא סובל,כן משקיע כסף לא משקיע כסף'' בא לטובת הפועל? האם אתה לא רואה לאיזה כיוון אנחנו הולכים ועם איזה בן אדם אנחנו מתעסקים פה? האם אתה לא חושש מהיום שכן תסבול והתוצאות יהיו פחות טובות ממה שהולך לקרות פה?
אתה עוד כן מביא פה טיעונים שההתנהלות אינה בריאה ואתה כן מבין את זה,אבל עדיין,התוצאות מסנוורות אותך ומונעות ממך לראות מה יהיה פה בעתיד.
חתיכת חרא אני קורא לאנשים שאני מסביר להם למה טביב לא בא להפועל ואומרים לי ''ומי ישים כסף? אתה?'' לאלה שלא מבינים מה לא בסדר בלשלם מענקים בזמן שהבטחת,ללכת קצת לקראת שחקנים בקבוצה,לאנשים שלא רואים מה לא בסדר בזה שההנהלה לא מאשרת להכניס שלט מסויים שאין בו הסתה לאלימות,שטוענים שארגון האוהדים הכי נאמן במדינה פוגע בקבוצה ותומכים בצעדים דיקטטורים נגדו.

לבוא לטובת הפועל זה קודם כל לגרום לאנשים להסתכל על הדברים שטעונים שיפור בצורה מפוכחת ופרודוקטיבית במקום לצעוק כל היום כמה טביב רע ולהאשים אותו שלא מסכימים להכניס מטריות לבלומפילד. אנשים פה כל כך התאהבו במלחמה נגד טביב שהם שכחו בשביל מה הם נלחמים.
ההתנהלות לא בריאה בדיוק כמו ההתנהלות בכל ההנהלות של הפועל מאז שאני אוהד אותה (1983). לא היתה הנהלה אחת נורמלית. ככה הליגה שלך נראית, לא רק הפועל, בדיוק כמו המדינה שלך דרך אגב.
התוצאות מסנוורות אותי? בשביל מה אתה פה בדיוק, שלום עולמי?
אותי מעניינת הפועל ת"א. בטווח הארוך והקצר. אני עברתי עם הפועל הכל. כדורגל, כדורסל, מחניים קטנים. בתור אוהד של קבוצת הכדורגל המצב כרגע טוב, תאמין לי. ברגע שלא יהיו תוצאות, כנראה שגם לא יהיה טביב. פירוק הקבוצה שכולם מזהירים ממנו, לא קורה כל כך מהר. הפועל כדורגל זו לא הפועל כפ"ס ואפילו לא הפועל כדורסל.
ובמקום לקרוא לאנשים חתיכת חרא ולבכות על התרבות של טביב, תנסה להסביר להם למה הם טועים. מצד שני תנסה גם להקשיב, אני בטוח שזה משהו שקצת יותר קשה לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 363 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: